Dante написа:
Admiral General Hero написа:
само че съм 100% убеден, че ше се засерат някакви блогърски помии
дето във вашите главички са "журналистика"
но отворихте по един посещаван от ботове блог и сте големи писачи всичките
едва ли някой от вас може да напише нещо по-читаво от изцепките в подмоста
а нивото там е в пъти под това на pcm ревютата, предполагам и пишещите там си го знаят
Ерик, като човек с който съм си пил ракията искам да те попитам нещо. Колко пъти си отворил сайта и какво знаеш за него, че се изказваш така? Или си хейтиш просто наизуст.
Защото да, имаме някои особено глупави материали, но с какво право ти и някои други хора започвате да вземате на мезе сайта и хората, които пишат в него.
Млад сайт, които пише изцяло авторски материали, който се опитва да стане по-добър с всеки изминал ден и който със сигурност се влияе и вслушва от
градивната критика.
Иначе е много лесно да си прочел произволно избрана тъпа статия (два абзаца от нея) от 100 други, да видиш, че го прави "оня педал дантето" и да започнеш да сереш.
Щото разликата между PCM и Под Моста знаеш ли каква е? Че първите имат десет + години повече опит и правят това, което правят за пари. Вторите го правят за кеф, без заплащане и с някакви цели. Сравнението ти е абсолютно неуместно.
аз ако исках да ти храня сайта дали нямаше да го направя малко по-усърдно?
сам говориш какви са разликите между вас и пцм, а аз съм ти крив, че казвам че нивото ви е по-ниско от тукашното?
ми естествено, точно щото първите имат 10+ години повече опит, са и по-добри в това, което правят
факт признат от двама ни
не виждам мнения в опозиция
както не виждам и хейт
че имате изцепки - имате, примери да ти дам?
пише ти се, правиш си сайт, пишеш си
евала
получава се, не се получава, така е, младоци сте, имате още много хляб да ядете
както и честно казано много проекти да започнете
какъвто е и този сайт
квото и да стане, опитали сте, ако не друго - придобили сте някакъв опит
пък ако стане - браво
ква е разликата между това като ти се пише да си сформираш екипче от дружки, да дигнете сайтче и да си щракате на воля
и това да влезеш у форум на гейм списание и да обясняваш как имаш да плюеш по списанието с 10+ годишна история ако не те пусне да правиш ревюта, понеже си имаш личен блог и вече си ДОБЪР
МА КЪВ СИ ТИ ВЕ
как и да е, тва е по темата
иначе гледам си ми цитирал два абзаца, първия от които май си решил, че е отнесен към теб
върни страница назад и забележи кой говори за блогове с ревюта на DARK
та нужно ли е да ми се впрегаш така за глупости
и нужно ли е да ти се обяснявам за глупости
още повече, аз им обяснявам как не биха могли да пишат по-добре от вас, а ти ми се засягаш
недей така тънкообидно, не е сериозно
пък ако и ти се имаш за блогър
сори брат
ти сера в устата
и да се върна на темата
newcomer, келеш, дай го тва ревю на DARK да го видим бе