Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: Черен списък на дебилните тролове
Публикувано на: 17 Сеп 2012 21:25

Castor написа:
Доста лицемерна тема. Тролове правят тема срещу тролове. Първото което ми прави впечатление е, че в списъка са вкарани предимно хора които “не са наши хора”, не виждам нито един алт акаунт на някой от тези, които тролят от години. Май не разбирате пичове, форумът е точно това, В КОЕТО ГО ПРЕВЪРНАХТЕ ВИЕ. Вие го пожелахте такъв. Той е ваше дете. Всички тези тролове, срещу които мрънкате са създадени от вас. Нямам нищо против че тук се изявявате като “цвета на световното тролство” но да циврите когато някой друг ви халосва с вашите собствени камъни е много, много жалко, защото става ясно че май не сте чак толкова корави пичове, за каквито се представяте. Идва някакъв жалък пръдльо, без съмнение събрал злоба и комплекси заради стари хранилки, а вие какво правите? “Помощ админе, спаси ни от трола” и прочее мрън-мрън. Мнооого сте корави, няма що. Другото което ми е направило впечатление е честото включване на теми от рода на “в какво се превърна форума”, “форумът е мъртъв” и т.н и пълното отсъствие на тема “в какво превърнаХМЕ форума”. Явно другото което не можете да разберете е, че вие сте виновни за всичко което се случва. А сега изведнъж решавате че форумът не ви кефи, бил станал много тролски. И с цялото си нахалство, видни тролове обясняват “що вече не влизали в тая дупка”, същата дупка, в която серат от години, същата дупка, препълнена до ръба с техните лайна. Ако си искате форума пичове, отвоювайте си го. Ако толкова си обичате форума, борете се за него, не си подвивайте опашките, защото точно това правите сега. През последните години пичове, интернет все повече започва да прилича на живота. А знаете много добре че в живота “сърдит съм, тръгвам си” не е опция. Затова стига сте мрънкали, циврили, врякали, оплаквали, врънкали, крънкали, ами разкарайте собствените си тролски акаунти, вкарайте всички алтове в списъка, и направете форума това, което искате да бъде. Дотогава тази тема ще бъде просто “дайте да разделим наште от ваште, че пак да си тролим необезпокоявани”.
P.S. Ако някой се чуди защо не вкарвам себе си в призива, ами защото макар и нюфаг със средно един постинг месечно, аз нямам никакво намерение да си тръгвам оттук :) И ще ми е приятно да имам чат-пат с кого да си говоря. В края на краищата нали за това са форумите, за да си говорим. И разбира се да спорим. :)
\

Ми нали тва правим са бе, мой. Защитаваме си форума.
Ритаме по един игнор на всеки лайномет, който троли,
пък после - КУРА ни боли.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2012 21:33

eroziq pylna tuka

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 18 Сеп 2012 01:23

SonicVibe написа:
Аве Хамо, да не става дума за German Goo Girls? :lol:

тва е пошло ве бате :?

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 07:37

Creator_ написа:
Сивият бекграунд ще надживее всички ни...

Форумът има само един цвят и той е син :wink: :punk:

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 10:37

Моридин написа:
Ми нали тва правим са бе, мой. Защитаваме си форума.
Ритаме по един игнор на всеки лайномет, който троли,
пък после - КУРА ни боли.

Така е. Странно обаче, никой не споменава и дума за трол-акаунтите на старите пушки. Затова казвам че докато в списъка не влязат и те, тази тема си е просто корупция и лицемерие. :) Ако наистина сте се хванали да разчиствате, направете го както трябва. Засега работата е половинчата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 10:53

абе БРАТЛЕНЦЕ

излез малко от интелектуалния си филм, кво си седнал тука да поучаваш
колко пъти трябва да ти се повтори, че няма никой от старите с чак толкова малоумен трол акаунт
хора дето се познаваме от повече от 5 години, ще седнат да ми плющят насреща как според тях трябва да живея, кво да обличам, колко пъти ебал майка ми и кво трябвало да ям. ти сериозно ли? тва са хора, дето въобще не познават мен, нито аз тях и ми говорят рандъм шитни наизуст.
ти внасяш драмата, осъзнай са малко, щото нивото ти е под елементарното

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 18 Сеп 2012 11:31

И аз е тва щях да му кажа, ама после си викам, че няма кво да се хабя...

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 11:34

Nocturno написа:
абе БРАТЛЕНЦЕ

колко пъти трябва да ти се повтори, че няма никой от старите с чак толкова малоумен трол акаунт
хора дето се познаваме от повече от 5 години, ще седнат да ми плющят насреща как според тях трябва да живея, кво да обличам, колко пъти ебал майка ми и кво трябвало да ям. ти сериозно ли? тва са хора, дето въобще не познават мен, нито аз тях и ми говорят рандъм шитни наизуст.

Колко на място казано от псевдоинтелектуалеца Ноктурно. Нокти, Нокти, излагаш се като политик, хванат по бели гащи. :roll: Ма явно с това тролене наистина ти изваждам душицата през дупенцето.
Но знаеш ли защо го правя? Защо продължавам? По принцип вие, олдфаговете, поствате по 1-1/2 изречение и дискусиите ви приличат на приятелско заяждане на деца от прогимназията. Повечето сте приятели и не бихте приели авторитета на някой нюфаг (или Сентинел). Но когато някой като мен се регне и ви напсува душманската, всички олдфагове скачат да си защитават "бащинията". Просто ми е смешно да гледам как хора като теб се борят срещу новото форумно поколение като прасенце срещу възбуден реднек.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 11:36

Я бягай бе.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 11:41

Warbringer написа:
Я бягай бе.

Отново Уорбрингър - този колос на интелектуалната мисъл. Но какво ли се опитва да ми каже с това, на пръв поглед просто съобщение?

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 11:44

Опитвам се да ти кажа да ходиш да ебеш макя си. Толкоз' ли не можеш да зацепиш бе, мой?

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 11:50

Warbringer написа:
Опитвам се да ти кажа да ходиш да ебеш макя си. Толкоз' ли не можеш да зацепиш бе, мой?

Да разбирам ли тогава, че и ти се кандидатираш за списъка с троловете? Предопреждавам те, обаче, че ако не се поупражняваш, ще си на дъното с подобни постни коментари.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 11:54

the horror :roll: :roll: :roll:

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 18 Сеп 2012 11:55

Ей, лайнари, нагледах ви се на новите форумни поколения, убитаци тъпи. Десет такива си минаха и заминаха и никой не ги запомни. И вас никой няма да ви запомни.
Всеки път едно и също - все някой превзема форума и иска равноправие за новите ли, кво беше там. Ми то с тролене не става, нищо не правите. Ще го забравите форума след няколко месеца, а ние още ще сме тук.

Ново поколение. И кво ще пишете бе, смотаняци? Нали го видех тоя Дирник колко му е акъла - да напише три реда в темата за Песен за Огън и Лед, дето сме я правили "тъпите олдфагове". Три реда написа като първокласник, мамичката му проста и нищо друго не се сети. Е тва му е опита да прави нещо смислено във форума. Новото поколение.

Ма бих ви изринал новите и бих ви нашамарил, щото май много сте си повервали нещо, глупаци такива.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 11:57

Мечиста 2.0 написа:
авторитета на някой нюфаг

ем псуваш душманската, ем си бил нюфаг с авторитет

как става тва бе, авторитет? и кво интелектуално намери в поста ми, че го и направи псевдоинтелектуално? пльоснах един-два факта, ма ти нали си твърде задръстен в собствената си кочина да се правиш на голем разбирач и да сереш върху всичко, за да докажеш авторитета си, не си направи труда да помислиш кво съм написал, че съм го казал както си е. и по въпроса нищо не можеш да направиш, мой, затва си понамали малко космически начесаното его, щото откак си се появил тука с оня малоумен аватар, нищо съществено не си написал, освен три-четири поста - в темата за песен за огън и лед, за някой филм, някой уатевър гейм постинг и толкоз. отде го извади тва самочувствие, че си ебати авторитета, бил той и нюфаг авторитет? ходи да ми плюе по всичко, после се измъква като пръдня из гащи, невинен, ни лук ял, ни лук мирисал, ни лук срал. като се изсереш некъде и аз ти влизам с каруцата с псувните, брат, та недей да ми пищиш чак сега като окалян лапешник. и като все се чувстваш настъпан квото и да ти каже човек, ходи направи неко йога упражнение, белким станеш по-уравновесен, щот досега не съм видял една нормална реакция от тебе, ще речеш че по цел ден тъпчеш кола и стероиди в мусурата си.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 12:05

Nocturno написа:
абе БРАТЛЕНЦЕ

ОК, ще го кажа по-разбираемо: В момента темата е пълен ташак и нищо няма да се промени по простата причина че това не е тема "срещу троловете като цяло", а тема срещу един конкретен комплексиран малоумник, ядосал няколко човека, което пък е резултат от това, че първо него са го ядосали няколко човека. Скоро ще го изгонят и всичко ще си тръгне както преди и след пет години при следващата антитрол кампания пак ще се връщате към нея и пак ще викате "имаше такава тема". Относно старите кучета - поне десет човека от тях си имат трол-акаунти, някои по два-три. Не искам да споменавам имена - не е моя работа, а и мисля че старите кримки сами трябва да си разчистят. Ти обаче, не си ли се замислял че някои от тях НАРОЧНО биха могли да ти говорят все едно не те познават(сега ще вземеш и параноик да ме изкараш:)? Причината да се появяват НОВИ тролове са СТАРИТЕ тролове. Те ги създават. На мен не ми пречат, троловете са една от причините да съм тук(не че имам нещо против да се разкарат). Твърдиш че аз драматизирам? Забавно твърдение на фона на вопли от рода на "форума умря, сбогом братя", "помощ админе, тука един ни троли" и други мъжествености. И последно, защо реши че поучавам някого? Просто влязох да кажа че темата е пълен ташак и нищо няма да се промени. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 12:06

на тебе май ти е мн голям филма

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 12:11

Castor написа:
тема срещу един конкретен комплексиран малоумник, ядосал няколко човека, което пък е резултат от това, че първо него са го ядосали няколко човека.

по-тъпо нещо не можа ли да кажеш, мой
горкото дете, ядосали сме го и сме му съсипали крехката психика и затва е решил да стане такова говно

ти у ред ли си
нали всички сме го видели що за стока е, и такива кат него се надушват от километри ( не само заради миризмата ), не очаквай да се случи нещо различно освен да му напълним устата и ние с лайна

тъпото е само, че има такива ( кат него ) дето цело село да му се изсере, не мож му запуши МУСУРАТА, и затва требе с брадвата през главата и плитък гроб после

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 12:19

Моридин написа:
Ей, лайнари, нагледах ви се на новите форумни поколения, убитаци тъпи. Десет такива си минаха и заминаха и никой не ги запомни. И вас никой няма да ви запомни.
Всеки път едно и също - все някой превзема форума и иска равноправие за новите ли, кво беше там. Ми то с тролене не става, нищо не правите. Ще го забравите форума след няколко месеца, а ние още ще сме тук.

Ново поколение. И кво ще пишете бе, смотаняци? Нали го видех тоя Дирник колко му е акъла - да напише три реда в темата за Песен за Огън и Лед, дето сме я правили "тъпите олдфагове". Три реда написа като първокласник, мамичката му проста и нищо друго не се сети. Е тва му е опита да прави нещо смислено във форума. Новото поколение.

Ма бих ви изринал новите и бих ви нашамарил, щото май много сте си повервали нещо, глупаци такива.

Nocturno написа:
ем псуваш душманската, ем си бил нюфаг с авторитет

как става тва бе, авторитет? и кво интелектуално намери в поста ми, че го и направи псевдоинтелектуално? пльоснах един-два факта, ма ти нали си твърде задръстен в собствената си кочина да се правиш на голем разбирач и да сереш върху всичко, за да докажеш авторитета си, не си направи труда да помислиш кво съм написал, че съм го казал както си е. и по въпроса нищо не можеш да направиш, мой, затва си понамали малко космически начесаното его, щото откак си се появил тука с оня малоумен аватар, нищо съществено не си написал, освен три-четири поста - в темата за песен за огън и лед, за някой филм, някой уатевър гейм постинг и толкоз. отде го извади тва самочувствие, че си ебати авторитета, бил той и нюфаг авторитет? ходи да ми плюе по всичко, после се измъква като пръдня из гащи, невинен, ни лук ял, ни лук мирисал, ни лук срал. като се изсереш некъде и аз ти влизам с каруцата с псувните, брат, та недей да ми пищиш чак сега като окалян лапешник. и като все се чувстваш настъпан квото и да ти каже човек, ходи направи неко йога упражнение, белким станеш по-уравновесен, щот досега не съм видял една нормална реакция от тебе, ще речеш че по цел ден тъпчеш кола и стероиди в мусурата си.

Виждам една мааааалка засечка в логиката ви - аз не съм Сентинела, не се опитвам да ви се харесам като постна нещо. Пиша каквото ми е интересно и каквото ми харесва. :lol: За малко да падна от смях, като гледам какво самочувствие имате, педерасти нищожни. Аз не се опитвам да се разбера с вас с добро, просто нямам интерес от това. Много добре знам, че животни като вас ще се оправят само ако бъдат сдухвани периодични.
А на Таймгула му се радвам на самочувствието най-много. :clap: Само така, мой!

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 12:20

Timeghoul написа:
Castor написа:
тема срещу един конкретен комплексиран малоумник, ядосал няколко човека, което пък е резултат от това, че първо него са го ядосали няколко човека.

по-тъпо нещо не можа ли да кажеш, мой
горкото дете, ядосали сме го и сме му съсипали крехката психика и затва е решил да стане такова говно

ти у ред ли си
нали всички сме го видели що за стока е, и такива кат него се надушват от километри ( не само заради миризмата ), не очаквай да се случи нещо различно освен да му напълним устата и ние с лайна

тъпото е само, че има такива ( кат него ) дето цело село да му се изсере, не мож му запуши МУСУРАТА, и затва требе с брадвата през главата и плитък гроб после

Пич, не си ме разбрал, изобщо не ми пука за въпросния малоумник, - поредния самовлюбен глупак, чието самочувствие сте топнали в лайната. Даже много добре сте направили. Знам че ще го нахраните хубаво и сега. Въпросът е че няма истинска война срещу троловете, няма и да има. А тази тема е само маскирана като такава.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com