Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: До Минотавъра... Публикувано на: 31 Юли 2011 22:32
Цитат: намерих тва което ми трябва Само не се изтребвайте, МОЛИМ ВИ 
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: До Минотавъра... Публикувано на: 31 Юли 2011 22:38
Явно Хамелеона е забъркал цялата работа, аз така го виждам. Иначе Теди Педи е параноик. Да обявяваш вендета във форума ОМГ!
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: До Минотавъра... Публикувано на: 31 Юли 2011 22:41
май не си от най умните тук а?
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: До Минотавъра... Публикувано на: 31 Юли 2011 22:48
Добре бе братле, ти разбираш ли, че това което говориш е абсурдно. Еди кой си ти бил зарибявал гаджето. Сеш' се, че ако има основание да се притесняваш за гаджето си проблема си е между вас двамата, не между теб и трети лица. Гаджето ти е човек и като всеки човек ежедневно общува с много други човешки същества. Момичетата непрекъснато някой ги ЗАРИБЯВА (не че случаят е такъв). Ти не може да ходиш и да крещиш по всеки, който дръзне да заговори мацката ти. Щом до там се е стигнало значи трябва да си помислиш сериозно до колко вързката ви е пълноценна. Ако се притесняваш, че мацката ти може да забегне с всеки който тръгне да я ЗАРИБЯВА, значи работата е отишла така или иначе.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: До Минотавъра... Публикувано на: 31 Юли 2011 22:49
tedo_rs написа: май не си от най умните тук а? Добре бе, обясняваш какъв олигофрен е Минотавъра, колко грозен дърт и космат  , а в същото време приятелката ти налита към него  . Това означава, че си по-нищожен от него. Като го пишеш това показваш какъв комплексиран нещастник си, ама си толкова тъп, че не го и осъзнаваш. А това, че работиш и изкарваш пари, не те прави кадърен. Ебаси селския бот. Epic fail
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: До Минотавъра... Публикувано на: 31 Юли 2011 22:52
ти тъп ли си казах че той е налитал на нея не тя не него май не можеш да четеш кой знае колко добре или да разбираш . та както казах както и да е хора всякакви на този свят
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: До Минотавъра... Публикувано на: 31 Юли 2011 22:54
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: До Минотавъра... Публикувано на: 31 Юли 2011 22:54
е той ако й налита и е грозен, няма от кво да се притесняваш
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: До Минотавъра... Публикувано на: 31 Юли 2011 22:56
Минотавъра и мен ме зарибява, човекът е опасен. Подкрепям автора, трябва да търсиш възмездие. Въпреки че и на приятелката ти не й е чиста сливата, щом пристава на такива оръфляци.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: До Минотавъра... Публикувано на: 31 Юли 2011 22:58
мисля че темата трябва вече да се закрие нагледах те се на една кавга подтикнахте към още много други мисля че българщината ви трябва да спре до този момент
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: До Минотавъра... Публикувано на: 31 Юли 2011 23:06
Aйде сега на Българи ли ще се обиждаме! Започна я тая абсурдна тема, какво очакваш. Както Сунай правилно отбеляза ако той е горзен и космат пък приятелката ти е вярна, какво толкова се палиш?
|
|
|
|
 |
Минотавъра
|
 |
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2011 23:07
Поствал съм снимки и много добре знаете колко съм атрактивен. Завистта е лошо нещо, деца  Както и да е, спрете се. Обадих се на Тедо, изяснихме се, разбра се че е станало недоразумение и се сдобрихме. За всичко е виновен Хамелеонът. Оставете темата да потъне, достатъчно простотия се изля за един ден.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: До Минотавъра... Публикувано на: 31 Юли 2011 23:11
няма значение кой какво е казал как е започнало тва онова всичко си е на 6+ отново и няма виновни има само кофти изразяване и кофти разбиране. това е по проблема.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: До Минотавъра... Публикувано на: 31 Юли 2011 23:21
Приятелката ти има ли цици? 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: До Минотавъра... Публикувано на: 31 Юли 2011 23:22
Минотавре, а на мен ще се извиниш ли, или да го приемам като началото на родова вражда?
ПП: Сам, не. Само моята приятелка има цици. Дори когато нямам приятелка.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: До Минотавъра... Публикувано на: 31 Юли 2011 23:26
То и минотавара е едно ренде... Щом на талпи налита... бтв .AVI и .WMV жените са мн по-добри от .jpg или .png жените ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: До Минотавъра... Публикувано на: 31 Юли 2011 23:30
Най-накрая една свястна тема във форума, мамицата му Моридин ist back!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 31 Юли 2011 23:45
Оо не, темата не е приключила, казусът не е решен, мистерията не е разкрита Минотавъра написа: За всичко е виновен Хамелеонът. Чакаме становището на Гошо. Дали е излъгал че Минотавъра зарибява мацката на Теди Педи. Или го е принудил да я зарибява Или пък Минотавъра прехвърля вината си на Гошо? Има ли тайна конспирация срещу Теди Педи? Теди Педи, не ги слушай, аз те подкрепям напълно, всичко е в твоите ръце, трябва да стигнеш до дъното на проблема, това не е нещо за което трябва да си затвориш очите Пази честта си, Теди Педи ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Аз Минотавъра не съм го виждал, ама съм сигурен че прилича на цепката на гъза ми. Тази тема ме възбужда, хвана ме носталгията по миналия век. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Минотавъра
|
 |
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2011 23:52
Нито едното. Сгрешил е, че я зарибявам. Хамелеонът, неопитен в изкуството на социалната интеракция, взел шегите ми за опит за свалка и доложил на приятеля си. Оттам вече въображението на Тедо заработило и кой знае какво си е представил. TL;DR: Всичко е било едно гигантско недоразумение, стартирано от неправилна интерпретация на Хамелеона. Мога да постна мои снимки ако искаш, но не смея. Да не стане като със Зевс, който ослепил любимата си с великолепието си 
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 01 Авг 2011 00:07
Минотавъра написа: Нито едното. Сгрешил е, че я зарибявам. Хамелеонът, неопитен в изкуството на социалната интеракция, взел шегите ми за опит за свалка и доложил на приятеля си. Оттам вече въображението на Тедо заработило и кой знае какво си е представил. TL;DR: Всичко е било едно гигантско недоразумение, стартирано от неправилна интерпретация на Хамелеона. Мога да постна мои снимки ако искаш, но не смея. Да не стане като със Зевс, който ослепил любимата си с великолепието си  Спомена темите ви на разговор, но шеги не си споменавал? Мислиш ли че Теди Педи е написал всичко това преди да получи потвърждение от приятелката си че си й налитал? Помислил си се за забавен и си пускал уж интересни шеги, а? Тук-таме някоя сексуална? Теди Педи ще те размаже и ще те вкара в цистерните, щото бачка в Шел Направи го Теди Педи, подкрепям те И аз мога да постна снимки на цепката на гъза ми ама прилича на едноока горгона и всичките ще се вкамените. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|