Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форумен Комсомол. Публикувано на: 05 Юли 2010 14:40
Serious Sam написа: Аз не съм фен, а привърженик. Това първо. Второ, за разлика от хората с които съм говорил на тази тем, аз си имам собствено мнение. Не съм тръгнал да си вея байряка, но ще го направя нарочно - ще ми обясниш ли разликата между марксизъм и марксизъм-ленинизъм?
...
Аз да съм казвал че са? Ако сега започна да ти обяснявам разликата, ще стане утре. Просто Маркс, комунизма и социализма, Сталин са ми слабости, не мога да устоя когато стане дума за тях. Да не говоря за Марксизма и ленинската версия на марксизма - която според мен е абсолютно погрешно разбрана и приложена, но с оглед на целите на вожда може да се приеме и за вярна. Което е обърващо, но ако има желаещи ще поясня. Разбира се! Марксизма е това което Маркс описва в книжките си, а марксизъм-ленинизъм е съответстващото приложение и движение на марксистка основа по Лениново време в СССР, там нейде около октомврийската революция. А ако ме болеше курягата какви са политическите и икономически разлики между двете теории щях да си отворя уикипедия и да го прочета. Само че съм бесен демократ, либертарианец и капиталист, от онези, дето се присмиват на лекенца като тебе дето сблъсъка им с т.нар. "политиконимия" се ограничава до възприетите от дедо си възгледи колко готино нещо е бил комунизма, а "капитализъм" е мръсна дума. Да ама света се върти в друга посока и причината не е че всички сме глупави а ти, със своето адекватно и правилно мнение, си "привърженик" на комунизма и социализма, във време в което под такова управление са онези държавички, които могат да се определят само като кенефа на планетата, а наскоро напусналите го още намирисват на фекалии. Или както се вика, песента ти е изпята, та забравена, че даже и заменена с нещо ОЧЕВИДНО по-добро, тъй че заеби тия пубертетски стремежи към антагонистичност с радикалното си псевдоинтелектуално но в същността си олигофренски необосновано "лично мнение", порасни малко, хвани някво образование, и осъзнай в кой свят живееш, вместо да се занимаваш с глупости.  Иначе никой не желае хлапашките ти пояснения, а ако кажеш още веднъж "вожда", ще бъдеш позорно охранен. Дори повече отколкото с този ми пост. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумен Комсомол. Публикувано на: 05 Юли 2010 14:55
Captain Hero написа: Serious Sam написа: Аз не съм фен, а привърженик. Това първо. Второ, за разлика от хората с които съм говорил на тази тем, аз си имам собствено мнение. Не съм тръгнал да си вея байряка, но ще го направя нарочно - ще ми обясниш ли разликата между марксизъм и марксизъм-ленинизъм?
...
Аз да съм казвал че са? Ако сега започна да ти обяснявам разликата, ще стане утре. Просто Маркс, комунизма и социализма, Сталин са ми слабости, не мога да устоя когато стане дума за тях. Да не говоря за Марксизма и ленинската версия на марксизма - която според мен е абсолютно погрешно разбрана и приложена, но с оглед на целите на вожда може да се приеме и за вярна. Което е обърващо, но ако има желаещи ще поясня. Разбира се! Марксизма е това което Маркс описва в книжките си, а марксизъм-ленинизъм е съответстващото приложение и движение на марксистка основа по Лениново време в СССР, там нейде около октомврийската революция. А ако ме болеше курягата какви са политическите и икономически разлики между двете теории щях да си отворя уикипедия и да го прочета. Само че съм бесен демократ, либертарианец и капиталист, от онези, дето се присмиват на лекенца като тебе дето сблъсъка им с т.нар. "политиконимия" се ограничава до възприетите от дедо си възгледи колко готино нещо е бил комунизма, а "капитализъм" е мръсна дума. Да ама света се върти в друга посока и причината не е че всички сме глупави а ти, със своето адекватно и правилно мнение, си "привърженик" на комунизма и социализма, във време в което под такова управление са онези държавички, които могат да се определят само като кенефа на планетата, а наскоро напусналите го още намирисват на фекалии. Или както се вика, песента ти е изпята, та забравена, че даже и заменена с нещо ОЧЕВИДНО по-добро, тъй че заеби тия пубертетски стремежи към антагонистичност с радикалното си псевдоинтелектуално но в същността си олигофренски необосновано "лично мнение", порасни малко, хвани някво образование, и осъзнай в кой свят живееш, вместо да се занимаваш с глупости.  Иначе никой не желае хлапашките ти пояснения, а ако кажеш още веднъж "вожда", ще бъдеш позорно охранен. Дори повече отколкото с този ми пост.  Да ти имам охранването  а за твои сведения "дедо" ми е антикомунист при това върл. А относно разбирането ти за разликата - типичен демократичен кон с капаци. Колкото до моето разбиране - наричам всичко което е било напрактика Болшевизъм. Болшевизъм е СССР, НРБ, Югославия, всяка една държава която е организирана малко или много по съветски тип и със съветска помощ. За мен капитализъм не е мръсна дума. А всъщност "храненето" ти е доста добре издържано в типичен комунистически стил - казваш думи от мое име, за да можеш да ме обвиниш в нещо. Инак не можеш.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумен Комсомол. Публикувано на: 05 Юли 2010 16:18
Progressor написа: The Chameleon написа: Какво е комсомол?  Ако не бъркам ранг от соца.. комунист > комсомол > пионер > чавдарче Бъркаш
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумен Комсомол. Публикувано на: 05 Юли 2010 16:21
Комунистическа младежка организация. Нацистка германия си е имала Хитлерюгенд, СССР си е имал комсомол.
|
|
|
|
 |
Алминатора``
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумен Комсомол. Публикувано на: 05 Юли 2010 16:34
Serious Sam написа: Captain Hero написа: Пропускаш това, че да си фен на комунизма и да обясняваш наляво и надясно как никой не разбира същността му и го псува безпричинно беше модерна псевдоинтелектуална дейност за глупаци преди около 4 години, когато и ние бяхме на по 14-15. Няма да е хубаво за теб сега да покажеш умствен капацитет на нашето тогавашно равнище, тъй че си спести глупавите обяснения и когато Вермо евентуално ти отговори, не пиши повече.  Щото тия с представата за комунизма най ги обичам. Аз не съм фен, а привърженик. Това първо. Второ, за разлика от хората с които съм говорил на тази тем, аз си имам собствено мнение. Не съм тръгнал да си вея байряка, но ще го направя нарочно - ще ми обясниш ли разликата между марксизъм и марксизъм-ленинизъм? Основната идея на Маркс е, чрез революция да бъде осигурено превъзходство на труда над капитала, а на Ленин - да бъде използвана идеята на Маркс, като оправдание да бъде ограбен до шушка целият руски и бъдат избити абсолютно всички с малко повече ум в главата, които биха му попречили по някакъв начин да го стори. Религиозните, както и политическите идеи не са нищо повече от мощен инструмент, който умелите лидери, жадни за власт и пари, използват, за да манипулират обществените маси и да гонят собствените си интереси. Мислиш ли, че Ленин, Сталин, Хрушчов, Андропов и сие ги е било еня за обикновените хора?
___________________________________ Все агенти сме.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форумен Комсомол. Публикувано на: 05 Юли 2010 16:38
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумен Комсомол. Публикувано на: 05 Юли 2010 16:44
Алминатора`` написа: Основната идея на Маркс е, чрез революция да бъде осигурено превъзходство на труда над капитала, а на Ленин - да бъде използвана идеята на Маркс, като оправдание да бъде ограбен до шушка целият руски и бъдат избити абсолютно всички с малко повече ум в главата, които биха му попречили по някакъв начин да го стори.
Религиозните, както и политическите идеи не са нищо повече от мощен инструмент, който умелите лидери, жадни за власт и пари, използват, за да манипулират обществените маси и да гонят собствените си интереси.
Мислиш ли, че Ленин, Сталин, Хрушчов, Андропов и сие ги е било еня за обикновените хора? Харесваш ми, на прав път си 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумен Комсомол. Публикувано на: 05 Юли 2010 16:47
Гледайте по-просто на нещата ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форумен Комсомол. Публикувано на: 05 Юли 2010 16:47
Алми зле си брат  Толкова си далече от истината че не е ИСТИНА! Кви пак глупости ги ръсиш :/
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Kaiser Kar
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумен Комсомол. Публикувано на: 05 Юли 2010 18:29
Vermic написа: Алми зле си брат  Толкова си далече от истината че не е ИСТИНА! Кви пак глупости ги ръсиш :/ Няма такова нещо!
___________________________________ Приятел
|
|
|
|
 |
странник
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумен Комсомол. Публикувано на: 05 Юли 2010 18:55
Serious Sam написа: Vermic написа: Защото аз знам трима комунисти само дето нито един от тях не успя да покаже потенциала на комузнима. Маркс, Енгелс и ...? ИЗБРАНИЯТ 
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумен Комсомол. Публикувано на: 05 Юли 2010 19:12
Маркс, Енгелс и ...? Троцки?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форумен Комсомол. Публикувано на: 05 Юли 2010 20:14
INFLICTED написа: Аз ще ходя до магазина за безалкохолно. Някой иска ли нещо? http://www.vbox7.com/play:8402e814
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Алминатора``
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумен Комсомол. Публикувано на: 05 Юли 2010 21:04
Vermic написа: Алми зле си брат  Толкова си далече от истината че не е ИСТИНА! Кви пак глупости ги ръсиш :/ И сега какво, ще ми кажеш, че Ленин не взима парите, земята, златото и храната на хората и не избива всичкото кадърно население на Русия, когато идва на власт, така ли?
___________________________________ Все агенти сме.
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумен Комсомол. Публикувано на: 05 Юли 2010 22:09
Всички комунисти - два метра под земята Ебал съм ви в погрешното поколение, то бива да сте повлияни от баби и дядовци, ама прекалявате.. Като сте толкова отворени, марш в Северна Корея да правите свирки 20 часа дневно на идола си Ориз; това поне ще ви държи устите заети да не ръсите простотии.
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумен Комсомол. Публикувано на: 06 Юли 2010 00:36
Sirius написа: Всички комунисти - два метра под земята Ебал съм ви в погрешното поколение, то бива да сте повлияни от баби и дядовци, ама прекалявате.. Като сте толкова отворени, марш в Северна Корея да правите свирки 20 часа дневно на идола си Ориз; това поне ще ви държи устите заети да не ръсите простотии. Genoeg gezegd. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форумен Комсомол. Публикувано на: 14 Юли 2010 03:55
Щом обичаш да си педераст СДС и БКП - Ти си кенеф
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумен Комсомол. Публикувано на: 14 Юли 2010 03:56
КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумен Комсомол. Публикувано на: 14 Юли 2010 06:58
Omega-x написа: КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН! Който скача е серсем!
|
|
|
|
 |
Kaiser Kar
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумен Комсомол. Публикувано на: 19 Юли 2016 19:31
Какво стана, ще организираме ли форумен Комсомол? Или искате може би форумен кръжок по естествени науки?
___________________________________ Приятел
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|