Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие: Re: Жестокост към куче
Публикувано на: 26 Мар 2010 18:34

Sirius написа:
Vermic написа:
Дилдо вика някоя рандъм котка на улицата "писи писи!" тя идва с глупава физиономия и той "МАЙКА ТИ ДА ЕБА!" рита й един шут и котката бяга като попарена.

това вярно ли е?

Не.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 26 Мар 2010 18:43

Günther написа:
Отварям, хвърлям един поглед на скрийншотите и гледам негра с кърпи на главите и азиатци...
- Първо, дай да си говорим за по-цивилизовани места, например дори родна България, и без линкове на вегетариански пропаганди.
- Второ, не знам как ги убиват, ама си говорим за животни с тежест около 3 пъти човешката, там някъде и по сила. Дали с малко акъл в главата ше го гониш из полето докато падне, или с един удар ше го повалиш и убиеш?
- Трето, както и да го убиват, залагам си ташака, че не е с усмивка на устата и ебати екстаза, нали?

Просто виж филма. :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2010 19:22

Отврат, да не ти се вярва... Подписах се, жалко, че не може да се направи нещо повече. А на какви режими трябва да се слагат такива хора. Години в затвора бой и ебане, като се почне от тоя и ония дето снимаше как змиите му удушават домашните любимци на хората, до футболистчето дето пречука тая моделка преди няколко дена и тези, които са обезобразили един от участниците в България търси таланти. А лично аз бих одобрил и жестока саморазправа с тея гадове.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2010 20:06

Ако на бруталността се отвръщаше с бруталност, то щеше да се получи един безкраен цикъл и всички щяха да са еднакво виновни.

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2010 21:00

Изход написа:
Има десетки случаи на къде-къде по-жестоки убийства на хора . Някой да организира петиция и да "бесня по форуми цяла нощ"? Дори като има новина за жестоко убити и изнасилени деца не се вживявате чак толкова. Преосмислете си ценностната система, мама му стара. Правете петиции и за неразследваните убийства и ги тях пращайте на медиите, стига само с животни!

...и нека не забравяме, че не винаги журналистическите статии са абсолютната истина...

Казах, че трябва да имате по-активна гражданска позиция и по въпроси, различни от убийството на животни. Че трябва да се обединим срещу жестокостта като цяло, независимо към кого е насочена. Че трябва да протестираме И срещу прекратяването на разследванията за изнасилени деца, за убийства на хора.
Човекът, като по-висш вид, носи отговорност за животните и трябва да ги защитава, но много често убийството на човек се приема за част от ежедневието. Просто исках следващата петиция на The Crow да е против нехуманното отношение на обществото към хората.
А какво получих? Куп лайна и помия по мой адрес, защото видиш ли, смятам, че не само животните, но и хората заслужават обществото да се обедини в тяхна защита. Нима някой нормален човек мисли другояче?

Изход написа:
В България законите за хората са долу-горе толкова ефективни, колкото и тези за животните. Виж през последните години колко убийства са зарязани изобщо под предлог, че са извършени от "неизвестен извършител". Кхъм. Хората също имат нужда някой да следи правата им и да прави петиции и за жестокостта към тях. Не казвам да зарежем животните, казвам да включим и хората...просто защото техния живот е много по-ценен.
По-скоро глупавите сте вие щом смятате, че осакатяването на едно животно е много по-лошо от убийството/изнасилването/осакатяването на човек.

Спрете да четете само това, което искате да видите. И, Дракс, за какво да се извинявам?

агентите са педали
напускам форума

Профил

Публикувано на: 26 Мар 2010 21:13

Все пак това е БеГе :x

6iban pederas q umri ot 4uma gaden grozen tup travestit mri ot 4uma be nedugav homoseksualist lainovoz ti umrat decata vuv rucete malumen pumiar mri ot 4uma be da te hvane gonoreq vuv guza da nemoje da sere6 cql jivot da umre6 ot zapek pumiar.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 26 Мар 2010 21:17

Reflect написа:
Ако на бруталността се отвръщаше с бруталност, то щеше да се получи един безкраен цикъл и всички щяха да са еднакво виновни.

Глобално - да. Обаче все пак понякога наистина е простимо да сриташ някого, както е направил Гипо.

Не знам какво да кажа. Обаче направо ми се догади от онова, дето изчетох и видях тук. Винаги съм си мислел, че хората просто не принадлежим на тази планета - можем да бъдем най-страхотните същества изобщо, но можем да бъдем и долни, буквално като някакво олицетворение на дявола. Ебати.

Ебаваме се със себе си, ебаваме се с животните, с растенията, с климата, ебаваме се с цялата земя и ще продължаваме да го правим докато някой не наебе всичките с една атомна бомбица, дето ще изкара планетата от орбита.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2010 21:26

Да, но от цялата работа единствено на Гипо дето му е станало по-добре. Същия глупак, навярно следващия път, ще изрита котето два пъти по-силно...

Профил ICQ Skype WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 26 Мар 2010 21:33

Изходе, и животно не е толко тъпо като се изсере да зарие лайното си с още лайна. Защо го правиш ти? Изложил си се, затрай си като мъж, недей се оправдава като Цензура, еби му мамата...

zip0 написа:
Да, но от цялата работа единствено на Гипо дето му е станало по-добре. Същия глупак, навярно следващия път, ще изрита котето два пъти по-силно...

Не и ако знае, че 3 метра зад него има човек, който може и да го пребие два пъти по-силно от Гипо. Такива които ритат котките и се хилят рядко го правят насаме. Нали трябва да се покажеш пред някого...

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2010 21:36

Постът ми избощо не беше насочен към жалката ти личност, от теб не съм и очаквал да разбереш.

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 26 Мар 2010 22:59

Vermic написа:
Ако все още е сте разбрали нека ви припомня...

Добре Дошли В България!

Земя на извратени и глупави хора.

Имах един съоченик Пешо Коня той имаше един приятел от русенските села който си сготвил кучето за рождения си ден и почерпил всички.Те разбирасе разбрали накрая че Коко го няма вече.Същия съоченик имал още един приятел съсед (Не Кольо Мъдото некъв друг) който наврял котките (били много у тях майка му обичала) в пералнята и те настинали и умрели...
Кольо Мъдото пък си пускал котката(Тук не съм много сигурен губят ми се спомени) от балкона на въже да плаши хората дето минавали по улицата.Котката също била почерпена от страха.
Обаче един ги бие всичките изверги ;Д Това е Александър Тъпия дето хвърлял отрова из град Русе и избил десетки животни!Катерици кучета котки птици всички били покосени от новата чума на пържолите.
Аз познавам един изверг Тишо Бръснатия дето като бил малък и седнал на една кокошка и горката тя!Счупил й гръбнака след това тя била бързо екзекутирана и същата вечер изядена!
Също и Веньо Сериозния който като бил малък и махнал на пиленцата в клетката камъка от паницата с вода а те горките паднали и се измокрили :С След това умрели.Ама този изверг не спира до тук с коварния си план!След това взема пиленцата и с панички от старите военните ги заравя близко до кокошарника!Виж ти слага и кръстове отгоре за пиленцата!Мир на праха йм!Същия простак правел кокошките космонавти!ИЗВЕРГ!Пъхал ги той идиота в кашон и ги хвърлял колкото му сила позволява на далеч!
Марто Насрания пък бил също голям изверг!Тъпака хванал едно коте малко заедно с Веньо Сериозния и когато втория му казал да го хвърли Марто Насрания го хвърлил 3-4 метра нависоко и когато котето паднало не искало да става от земята.Изверг!
Гошо Кривия пък бил много прост хванал едно малко коте през зимата и взел му наврял пиратка в дупенцето!Горкото то не разбрало какво му се случва но следите останали на снега до пролета.
Вальо Шмърфа пък имал котка той живеел на осмия етаж и когато си играел долу с наборите котката се показала на прозореца видяла Вальо Шмърфа и се хвърлила през прозореца.Само един изверг може да причини това на котката си!
Дилдо вика някоя рандъм котка на улицата "писи писи!" тя идва с глупава физиономия и той "МАЙКА ТИ ДА ЕБА!" рита й един шут и котката бяга като попарена.

И как ти знаеш цялата тази информация?

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 26 Мар 2010 22:59

Vermic написа:
Ако все още е сте разбрали нека ви припомня...

Добре Дошли В България!

Земя на извратени и глупави хора.

Имах един съоченик Пешо Коня той имаше един приятел от русенските села който си сготвил кучето за рождения си ден и почерпил всички.Те разбирасе разбрали накрая че Коко го няма вече.Същия съоченик имал още един приятел съсед (Не Кольо Мъдото некъв друг) който наврял котките (били много у тях майка му обичала) в пералнята и те настинали и умрели...
Кольо Мъдото пък си пускал котката(Тук не съм много сигурен губят ми се спомени) от балкона на въже да плаши хората дето минавали по улицата.Котката също била почерпена от страха.
Обаче един ги бие всичките изверги ;Д Това е Александър Тъпия дето хвърлял отрова из град Русе и избил десетки животни!Катерици кучета котки птици всички били покосени от новата чума на пържолите.
Аз познавам един изверг Тишо Бръснатия дето като бил малък и седнал на една кокошка и горката тя!Счупил й гръбнака след това тя била бързо екзекутирана и същата вечер изядена!
Също и Веньо Сериозния който като бил малък и махнал на пиленцата в клетката камъка от паницата с вода а те горките паднали и се измокрили :С След това умрели.Ама този изверг не спира до тук с коварния си план!След това взема пиленцата и с панички от старите военните ги заравя близко до кокошарника!Виж ти слага и кръстове отгоре за пиленцата!Мир на праха йм!Същия простак правел кокошките космонавти!ИЗВЕРГ!Пъхал ги той идиота в кашон и ги хвърлял колкото му сила позволява на далеч!
Марто Насрания пък бил също голям изверг!Тъпака хванал едно коте малко заедно с Веньо Сериозния и когато втория му казал да го хвърли Марто Насрания го хвърлил 3-4 метра нависоко и когато котето паднало не искало да става от земята.Изверг!
Гошо Кривия пък бил много прост хванал едно малко коте през зимата и взел му наврял пиратка в дупенцето!Горкото то не разбрало какво му се случва но следите останали на снега до пролета.
Вальо Шмърфа пък имал котка той живеел на осмия етаж и когато си играел долу с наборите котката се показала на прозореца видяла Вальо Шмърфа и се хвърлила през прозореца.Само един изверг може да причини това на котката си!

Профил ICQ

Публикувано на: 27 Мар 2010 00:02

:D

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Мар 2010 01:28

Хора, имало е репортаж по Про бг и Нова телевизия, както и в сайта на dnes.bg. Не можах да намеря репортажа по НТВ, но ще пусна двата други линка:
Пробг: http://novinitepro.bg/bulgaria/beznakaz ... u-nas.html
Днес: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/03/2 ... ovek.88393

Също така тук http://forum.dog.bg/index.php?showtopic=33052 има развитие на историята, като на осма страница се появява и синът на собственика на Мима.

В неделя /28.03/ в 12.00ч. пред главния вход на НДК се организира среща от същия форум, за да се обсъди продължение на кампанията "Срещу насилието".
http://forum.dog.bg/index.php?showtopic=33092
Аз смятам да отида. Надали ще кажа нещо кой знае колко полезно, но ми писна да си стоя със скръстени ръце, докато такива неща се случват всеки ден в нашата мила родина.

Изходе, не мога да разбера защо гледаш на това като на едностранчив процес. Ако наказваме насилието над животните, тогава психопатите ще помислят поне малко преди да посегнат на какъвто и да е живот.

Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 27 Мар 2010 14:16

Andrey358 написа:

Истината е че съм бил свидетел ;С Даже съм описал и себе си в поста с мойте си преживявания.

А за Тъпия(Който не го познавам а измислих името да му е Александър и прякор Тъпия)
ето ако не ми вярваш!

http://news.ruse24.bg/topics/86895.html

Това нещо е 10000000% истина!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Мар 2010 23:09

Горкото :cry: Затвор за тоя

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Мар 2010 23:19

Изход написа:
Има десетки случаи на къде-къде по-жестоки убийства на хора . Някой да организира петиция и да "бесня по форуми цяла нощ"?.[/size]
Дори и малко крайно да ми звучи мнението, хората малко или много са си го заслужили. Докато тва куче си го е отнесло без грам вина, просто щото стопанина му се мразел с някои си...

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 27 Мар 2010 23:53

Изходе(?), направи си тема за неоправданите хора и престани да се правиш на интересен, стига бълва офтопик. Става дума за жестокост към животно, не към човек - усети се малко, тъп ли си, не знам :?:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2010 00:59

Има клип за кучето във Vbox. Разревах се като го видях, сериозно.

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2010 03:22

Моето лично мнение е, че за 1 куче се и 1 селски ненормалник се впрегна половината интернет общество излишно, но това като че ли не ме засяга.
Интересно каква щеше да е реакцията, ако просто злодея беше запалил жугилата и беше прегразил песа, каквито случаи са ежедневие в малките градове и села. Или го беше отстрелял. Едва ли такъв битовизъм би стигнал до съседната къща на селото, камо ли до интернет медиите. Истина е, че в селата живеят адските ненормалници и няма кой да ги прибира от там. Но пък да вкарваме човек в затвор за подобна издънка и то на базата на българското законодателство и съдебна система... Може, ама за зверски политически PR на гърба на селския ненормалник, някак си не би било особено честно.
Естествено тълпата е готова под влиянието на импулса от гнусната картинка да обеси човека, без да е изслушала и другата страна, нито да се е запознала с подробностите. Ами ако например това куче е било повод за някаква разпра и варварския акт е деяние на някакъв вид отмъщение за нещо?
И за какви права на животните в селата става дума? Що за малоумен човек може да загатва дори за права на животни в България през 2010г. в селата? Кой ще ги търси, налага, сезира?
Изродско, така мога да определя това деяние. Надявам се Изрод отнесе хранилката, заради дебилщината си, но не и заради това, което с право се опита да каже, че ако трябва да гоним някакви права, то трябва да важи за всики видове и аспекти.
Огледайте се по коледно време какво става по селата. Квичене на свине, реки от кръв, отрязани крачета, пърлена четина... Кво пишете какво било в кланиците, след като никога не сте били. Аз съм бил в няколко такива и тези безболезнени и човечни методи, които си ги представяте са само във вашото розово въображение.
И в крайна сметка май е по-добре първо да търсим човешките си права, отколкото тези на животните в нашата недоразвита родина...
И тъй като моето мнение май се различава от повечето в темата, ще кажа, че аз се кефя на всякакви животни, включително и на кучета. И ще отворя една малка офтопик нотка. Никога нямаше да имам лошо отношение към някои от последните, ако не бяха агресивните кучетата-пазачи, противните бездомни песове, най-вече нахалните собственици на кучета. Та тези субекти, които не се съобразяват с елементарни условия (вързано с каишка куче, с наморник, обезпаразитено, изрязани нокти, етично възпитание на кучето, чистене на фекалиите му, навлизане в забранени зони за кучета и т.н.) най-настървено се борят за правата на животните, което си е просто безочие. Бездомните кучета няма да коментирам, друго подобно явление в столица по света едва ли има. Ами май всички си го казаха в темата - за всичко са (си) виновни хората, не кучетата...
Надявам се кученцето да бъде приспано от ветеринаря и да бъде проучен случая по-подробно. Но 5г. затвор за подобно деяние в България... ако мога да подходя с неуместна шега в случая - то за човек няма да дадат толкова :lol: Най-много да отнесе финансова санкция и евентуално обезщетение при спечелен граждански иск.
Между другото, какво се случи с онзи, който даваше котенца на змиите си? Голям шум се вдигна, раздаваха се присъди за бесило, затвор, а в крайна сметка всичко се покри.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com