Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: За Япония...
Публикувано на: 22 Дек 2009 09:57

Наруто наистина е много добро аниме, стига да можеш да вникнеш в смисъла му....Моридин явно не може... живот

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2009 11:08

Въпреки че съм голям за такива работи, съм гледал 20тина епизода от Наруто Шипуден.... За мен няма никакъв смисъл филмчето и е достойно да се пусне по cartoon network. Кои са тези големи поуки и морални ценности не знам, но дори да има такива, голям човек не би тръгнал да променя начина си на милене, заради някакво си аниме. Целия сюжет се върти, че горкия главен герой е отхвърлен от всички, но става ебаси коравото копеле накрая и 2ма братя се бият до смърт, не ясно защо. Абе глупавичко ми е. Въпреки че, ако трябва да съм честен анимета не гледам, страшно са ми глупави и лайна като Bleach,Berserk и т.н са за бавноразвиващи пубери. Не е нормално, що годе голям човек да гледа анимации, с малоумен сюжет, въртящ се около избиване на лошу,нинджи,самурай.......Айде скачайте ми всичките.
П.С И ако трябва да съм честен, предпочитам Наруто пред останалите бози(най-малко ме дразни), защото доколкото съм гледал битките не са подскачания и колене с мечове между разби духове и подобни измишльотини, а се надлъгват използват ''вътрешните си сили'' така да се изкажа. Тези, които харесват Наруто, не ги разбирам, а останалите, които предпочитат още по-дебилните, направо на сапун.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2009 11:14

Проблемът с Наруто не е в това, дали е инфантилно или не...не е в това дали има смисъл и дали "повдига теми"...

Проблемът е, че е класически пример за теглене на локуми: фрашкан е с клишета взаимставин от по-стари заглавия, а за да се случи нещо, трябва да минат поне 10-15 серии.
В една серия на CodeGeass (друго аниме, което не обичам) се случват толкова неща, колкото в сезон на Наруто.

ПП

Гледате адски ограничено на тематиката в анимето. За вас тя е предимно момчешки тупалки и лоли перверзии...има безброй жанрове, субжанрове, изкуство, комерс, простотии, шедьоври и т.н.
Вие заглеждане само комерсиалки...при това тези, които се лансират и в щатите...

А има и готини комерсиалки (примерно Black Lagoon или Full Metal Panic All).
Има изкуство (повечето филми на студио Гибли...апропо, аз не ги харесвам...).
Има и уберкретенски комедии, които обаче са адски забавни (GTO, Detroit Metal City).
Има сериозен киберпънк (ТВ-то на Ghost In The Shell).
Има маса екзотични неща, които ако не друго са разнообразие, на фона на втръсналите холивудски клишета. (Да не говорим, че самият Холивуд от 10-15 години яко черпи идеи от аниме/манга културата.)

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2009 11:19

аре говорете за култура, роботи и технология бе, не за анимета ...

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2009 11:35

Самата система в Япония е супер, и там хората не работят за пари, а работят от любов към това което правят, затова и крайния продукт е много добър и на прилична цена.

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 22 Дек 2009 11:37

Reflect написа:
Самата система в Япония е супер, и там хората не работят за пари, а работят от любов към това което правят, затова и крайния продукт е много добър и на прилична цена.

Толкова и знаеш за Япония...

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Публикувано на: 22 Дек 2009 17:16

За Япония — като за Япония :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 22 Дек 2009 18:52

Някой от вас гледал ли е EPIC FAIL сериите ? Ако не сте , приятно гледане.
Иначе азиатците са болни хора спор няма. Но най-болни са тези, които са им фенове.
Сега ... всички знаем, че не всички азиатци са така но кой БОЛЕН мозък ще измисли http://www.youtube.com/watch?v=Oq8xuVnB-Pk и кой ОЛИГОВФРЕНСКИ мозък им е казал "Супер реклама! Пускаме я утре!" и най важния въпрос е кой психически болен , подминал границата на човешката лудост е харесал тази реклама като зрител ??? :? Аз се сещам за един човек но ще го оставя той сам да се похвали :|

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2009 18:54

DJ Cat написа:
Въпреки че съм голям за такива работи, съм гледал 20тина епизода от Наруто Шипуден.... За мен няма никакъв смисъл филмчето и е достойно да се пусне по cartoon network. Кои са тези големи поуки и морални ценности не знам, но дори да има такива, голям човек не би тръгнал да променя начина си на милене, заради някакво си аниме. Целия сюжет се върти, че горкия главен герой е отхвърлен от всички, но става ебаси коравото копеле накрая и 2ма братя се бият до смърт, не ясно защо. Абе глупавичко ми е. Въпреки че, ако трябва да съм честен анимета не гледам, страшно са ми глупави и лайна като Bleach,Berserk и т.н са за бавноразвиващи пубери. Не е нормално, що годе голям човек да гледа анимации, с малоумен сюжет, въртящ се около избиване на лошу,нинджи,самурай.......Айде скачайте ми всичките.
П.С И ако трябва да съм честен, предпочитам Наруто пред останалите бози(най-малко ме дразни), защото доколкото съм гледал битките не са подскачания и колене с мечове между разби духове и подобни измишльотини, а се надлъгват използват ''вътрешните си сили'' така да се изкажа. Тези, които харесват Наруто, не ги разбирам, а останалите, които предпочитат още по-дебилните, направо на сапун.

Майка ти бе, педалче грозно!

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 22 Дек 2009 19:04

Да много яка ебавка :lol: :lol: :lol:

Чак не можах да разбера :Д

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 22 Дек 2009 22:41

Seigar -X- написа:
Иначе азиатците са болни хора спор няма. Но най-болни са тези, които са им фенове.
Сега ... всички знаем, че не всички азиатци са така но кой БОЛЕН мозък ще измисли http://www.youtube.com/watch?v=Oq8xuVnB-Pk и кой ОЛИГОВФРЕНСКИ мозък им е казал "Супер реклама! Пускаме я утре!" и най важния въпрос е кой психически болен , подминал границата на човешката лудост е харесал тази реклама като зрител ??? :? Аз се сещам за един човек но ще го оставя той сам да се похвали :|

Ти, моето момче не разбираш и капчица смисъл от рекламата, нито от езика, но решаваш да се направиш на задник. Еми, аз не съм виновен, че си закостенял задръстеняк. :)

Уорхемъра ( евала за съществуването му ) не е "болен" според теб така ли? :) Зле си, тъп си, идиот си :!: :lol: :roll:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2009 23:53

Seigar -X- написа:

Човек, пробвай някога да вникнеш в смисъла на това което гледаш!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com