Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Re: "Подаването на газ към България спря"
Публикувано на: 08 Яну 2009 00:20

Andrey358 виждам си яко американизиран.В Америка така казват за Русия.Все пак как няма да мразиш страна която ти е докарала синдромът Виетнам.
Изтока побеждава Запада.

Дади написа:
Точно там, където сме и сега? :-/ Ще се хващаме ли на бас, че Русия ще остане безнаказана? :x

Какво е виновна Русия?Спира това което й крадът защото то не стига до крайния потребител/страна.Не минава газ през Украйна защото Украйна така е направила.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Яну 2009 01:39

гъзта минава през гъза и ако всеки от вас си сложи по една тръбичка в гъза и я включи към парното ще напълниме парното с газ и няма да има грижи, но за да се получи това трябва да сме единни и всеки да си слага съвестно тръбичката в задника да яде боб и да пърди съвестно :Oooops:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 08 Яну 2009 01:42

iddqd написа:
гъзта минава през гъза и ако всеки от вас си сложи по една тръбичка в гъза и я включи към парното ще напълниме парното с газ и няма да има грижи, но за да се получи това трябва да сме единни и всеки да си слага съвестно тръбичката в задника да яде боб и да пърди съвестно :Oooops:

Абре, животно, един-два пъти да си замълчи човек за простотията ти, ама като трети път подхванеш една и съща глупост, забавен ли се чувстваш? Умствения ти растеж е дълбоко забавен, ама 'де 'те знам, може да си го решил за смешно. Еба те у тъпака. 'Оди си пърди под завивките, па дано се издушиш.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 08 Яну 2009 01:48

тоа па ае ти даи по умна идея как да се оправиме? като неможе да дадеш по умно решение си траи. Аз са ти казвам че пръднята си е газ която може да се използва реално, а ти като си тъп си пиши за руснаците само дето вместо да пишеш може да пърдиш по полезен ще си :Oooops:

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Яну 2009 09:39

iddqd написа:
тоа па ае ти даи по умна идея как да се оправиме? като неможе да дадеш по умно решение си траи. Аз са ти казвам че пръднята си е газ която може да се използва реално, а ти като си тъп си пиши за руснаците само дето вместо да пишеш може да пърдиш по полезен ще си :Oooops:

Моляте само ми кажи от каде се вдъхновяваш за токива простотий и найстина ли си вярваш, че си даже и близо до смешен.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 08 Яну 2009 10:22

Vermic написа:
Andrey358 виждам си яко американизиран.В Америка така казват за Русия.Все пак как няма да мразиш страна която ти е докарала синдромът Виетнам.
Изтока побеждава Запада.

Дади написа:
Точно там, където сме и сега? :-/ Ще се хващаме ли на бас, че Русия ще остане безнаказана? :x

Какво е виновна Русия?Спира това което й крадът защото то не стига до крайния потребител/страна.Не минава газ през Украйна защото Украйна така е направила.

В случая нищо не съм казал за Америка, причината за отношението ми към властта в Кремъл, не е защото съм американизиран, а защото обичам България. За нас именно руското влияние е най-голямата заплаха. И думите ми се потвърждават през последните години в които управлява (отново) БСП. Ако ти се кефиш от това да сме сателит на руснаците, аз се отвращавам.
А по отношение на това кой побеждава, нека си припомним кой загуби студената война? Май не бяха американците. И май не те се разпаднаха? И от настоящата криза Русия губи дори повече от Европа, защото се доказа като ненадежден партньор. В бъдеще европейците ще си намерят алтернативни доставчици, но за къде е Русия ако не продава ресурси? За никъде.
Поздрави!

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 08 Яну 2009 12:07

Andrey358 написа:

В случая нищо не съм казал за Америка, причината за отношението ми към властта в Кремъл, не е защото съм американизиран, а защото обичам България. За нас именно руското влияние е най-голямата заплаха. И думите ми се потвърждават през последните години в които управлява (отново) БСП. Ако ти се кефиш от това да сме сателит на руснаците, аз се отвращавам.
А по отношение на това кой побеждава, нека си припомним кой загуби студената война? Май не бяха американците. И май не те се разпаднаха? И от настоящата криза Русия губи дори повече от Европа, защото се доказа като ненадежден партньор. В бъдеще европейците ще си намерят алтернативни доставчици, но за къде е Русия ако не продава ресурси? За никъде.
Поздрави!

Не съм от БСП и те не са комунисти.ЕС няма да намери друг доставчик на газ и всички знаят че Украйна е виновна.
Русия не е загубила студената война точно Америка я загуби.Във всяка една сфера.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Яну 2009 13:14

Vermic написа:
Andrey358 написа:

Поздрави!

Не съм от БСП и те не са комунисти.ЕС няма да намери друг доставчик на газ и всички знаят че Украйна е виновна.
Русия не е загубила студената война точно Америка я загуби.Във всяка една сфера.

БСП може и да не са комунисти, но са същата клика която управлява България от 9-ти септември 1944г. насам. А повечето държави от ЕС и сега си имат други доставчици освен Русия, да не говорим за вбъдеще. А я ми обясни по-точно как така Америка е загубила студената война "във всяка една сфера", че ми стана интересно?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 08 Яну 2009 13:45

Andrey358 написа:
А я ми обясни по-точно как така Америка е загубила студената война "във всяка една сфера", че ми стана интересно?

СССР може да го няма но той спечели след равносметката.Америка от камък на камък и потъна.СССР спечели в надпреварата в космоса.Американец на луната не стъпвал.Войната в Корея и Виетнам са провал за Америка.Стелт самолета е провал руски радар от втората световна го открива :lol:
Америка в момента показа каква икономика има с тази криза.Америка ще води войни за петрол докато на руснаците не им пука защото дори и при война Русия е спецелила.Все пак танкове без гориво не са танкове.
СССР може да се е разпаднал но е спецелил.Америка продължава да измизля оръжие но никога няма да мине моща на АК-47.
Има и още факти но за 5 минути не мога да ги изброя.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Яну 2009 14:39

Твойте факти са пълни безсмислици, но поне е забавно. Обясни ми как така Америка е потънала, като е най-развитата държава в света :lol: Натпреварата в космоса по време на студената война си е чиста проба пропаганда, но дори там американците са по-напред защото кацнаха на Луната-6 пъти. И в момента имат огромна мрежа от военни и граждански сателити и най-развитата космическа програма. Войната в Кореа не знам защо реши че е провал, във Виетнам да но СССР има аналогична загуба в Афганистан, а да не споменаваме Чечения. Изобщо как така СССР се разпадна ама спечели? Сегашната икономическа криза е нещо което засяга колкото САЩ толкова и останалите държави по света и е нещо временно така или иначе. Обясни ми как Русия е по-наперд. А за глупостите които наговори за стелтовете и радарите изобщо няма да ги коментирам. Нали страните с които САЩ воюваше в последните години са въоръжени именно със съветска техника, а? Русия днес е толкова зле, че дори много по-слаба държава може да я отнесе, да не говорим за САЩ.

Профил ICQ

Публикувано на: 08 Яну 2009 15:14

Andrey358 написа:
Русия днес е толкова зле, че дори много по-слаба държава може да я отнесе, да не говорим за САЩ.

Ти ми направи деня, честно. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Яну 2009 15:35

Guesttt написа:
Andrey358 написа:
Русия днес е толкова зле, че дори много по-слаба държава може да я отнесе, да не говорим за САЩ.

Ти ми направи деня, честно. :D

Грузия за 4 дни война успя да свали 4 руски самолета- ГРУЗИЯ, която е мега изостанала страна. Смятай, колко са зле руснаците.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 08 Яну 2009 16:07

Щото ако мада раша се ядоса, че ги заличи от картата. :D

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 08 Яну 2009 16:13

Финландия през Втората световна. Поздрав за всички русофили ^.^

ПП
Върнаха ли ни газта вече? Оти в даскало не се трае >.>

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Яну 2009 16:19

Ами Полша де я турихме? :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Яну 2009 17:04

Дади написа:
Финландия през Втората световна. Поздрав за всички русофили ^.^

ПП
Върнаха ли ни газта вече? Оти в даскало не се трае >.>

Финландската криза е много тъп въпрос.Финландците си плащат и ще продължават да плащат за това че са имали наглоста.Много глупав въпрос правиш защо не сравняваш Германия?Защото е загубила?Еми тя и Финландия е загубила?И Финланско-Руската война е преди втората световна.В началото на втората световна русия почва да се въоражава.

Андрей стелта е много тъп и безмислен самолет.Радарите на руснаците от втората световна го засичат на мига.Нещо което сегашните не могат.
Американец на Луната не е стъпвал и точка.
Това че грузинците са свалили 4 самолета не показва нищо.Ако мислиш че Русия е ползвала техника която е модерна много се лъжеш.Да не забравяме че Америка си прави пехотни войки модерни на всичкото отгоре а руснаците измислят оръжия за масово унищожение.Кое според теб е по полезно?
Да пратиш на война 200 000 войнака или да пуснеш 2 бомби?
Америка изобретява танкове а русия изобрети Вакуумната бомба.

Да не мислиш че след разпадането на СССР Русия е умряла?Там никога не спират да измислят оръжия от който запада да трепери.
Да не забравяме че СССР пуска първия спътник в атмосферата.
А Американците са си мислили че в него има атомни бомби и са се страхували до такава степен че не са излизали от домовете си.
Това че Русия е спряла газта няма да и се отрази с нищо.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 08 Яну 2009 17:17

Цитат:
Финландската криза е много тъп въпрос.Финландците си плащат и ще продължават да плащат за това че са имали наглоста.Много глупав въпрос правиш защо не сравняваш Германия?Защото е загубила?Еми тя и Финландия е загубила?И Финланско-Руската война е преди втората световна.В началото на втората световна русия почва да се въоражава.

Защото Финландия е мижава държава в сравнение с Русия, но я е направила за смях пред целия свят бе, Вермик. Няма значение това, че е загубила - важното е, че руснаците са видели нечовешкия зор докато я извадят от играта.

Цитат:

Не.
Виновна е за това, че всъщност при нейната намеса крайния потребител (ние, нали?) го духа мащабно, заради някакви дрязги, които нямат нищо общо с нас. Или отговори ми на въпроса - защо не минава газ през България? Защото Украйна така е направила? Заради нещо, което е направила Украйна, Русия си нарушушава договорите с цяла Европа, което е леко... лайняно, не мислиш ли?

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Яну 2009 17:55

Пфу че тъпо с оръжия да се хвалят. Къде е по-добре - Мада раша или Финалния?

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 08 Яну 2009 18:00

Моридин написа:
Отговори ми на въпроса - защо не минава газ през България? Защото Украйна така е направила? Заради нещо, което е направила Украйна, Русия си нарушушава договорите с цяла Европа, което е леко... лайняно, не мислиш ли?

Ами тогава да спрем търговията с тях! Цяла Европа да спре търговия с Русия! Да ги уморим, докато ни върнат ценното гориво!

Ааааа, чакай, забравих, че Русия се простира на такава територия, че имат всичко. Имат големи житни поля, имат всички минерали, имат газ, имат петрол, въглища, имат излаз на море, вадят специалисти във всички области, произвеждат коли, телефони, компютри и изобщо няма кой какво да им каже. Кофти, ще се наложи да търпим.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Яну 2009 18:00

Моридин

Украйна е спряла подаването на газ през нейната територия.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com