Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Diablo II: LoD
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 18:09

Еми хайде де разбираме за ден, час и място и да почваме :)

MY LIFE IS FUCKING BEATDOWN!!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 20:41

Некви оферти за втора ръка сноу със машините или там както им се казва че не съм много запознат,некой за скейт сбирка на форума навитарка,ако има хора дето карат де :D

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 12:10

Моля ви, не обръщайте темата в flame "Snowboard vs Ski". Всеки си има право на мнение. Аз не харесвам ските, "дърво без корен са" дет вика майка ми, и не смятам, че усещането при тях е като при борда, но не пенявя насам натам "СКиорите под ножа". Всеки влак си има пътници. И това за изораването важи също толкова за бордистите, колкото и за скиорите.

Друг е въпроса, че последните 1-2-3 години сноуборда стана по-скоро фешън и се навъдиха всякакви тъпанари. Влез в whiteroom.info и се откажи от живота....

Днес ходих да си взема раница. Щях да си взема и ръкавици и маска, но първо трябва да поживея малко с идеята, че може да се дадат 70 кинта за ръкавици... (то имаше и по 150, но това вече е екстремно :-D).

В събота може и да се качваме, ама не е ясно, че гепиха акумулатора от колата, с която стигаме до горе и....

EDIT: Само да споделя, че тия дни горе ще става 3-4-5 градуса и снегът вече е амалял. Та сега е момента....

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2007 08:36

Мда аз еи са се качвам,мисля да открия сезона днеска :P

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2007 14:49

Покривката спада с по 5 сантиметра на ден, ебало си е майката ... Тамън се надъхах да се кача в неделя, то няма да има сняг.

Лорде, не можеш да отречеш колко много повече са орачите бордисти спрямо некадърни скиори ... Тая година ше взема да снимам няколко такива, да пусна тука да се посмеем.

Аз съм навит да се събереме и да направим едно съревнование Черни Връх - Алеко ... Има сигурно 10 маршрута които можеш да използваш и е големо надцакване :)

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2007 15:18

slim_k написа:
Аз съм навит да се събереме и да направим едно съревнование Черни Връх - Алеко ... Има сигурно 10 маршрута които можеш да използваш и е големо надцакване :)

Подкрепям.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2007 22:46

При бордистите драмата е друга. Сега е модерно да се кара борд. Последните години се увеличиха експоненциално като бройка. Днес ходих да си взема обувки /ThirtyTwo/, уникални, страшно леки/ от един тип. И той тва разправя. Кара от години, преди екипировка практически няма, скъпа е била, а сега има в пъти повече хора каращи борд, вкарват се неща. Ама от началото на света на сам прозиведението на количеството и качеството са константа. А количеството бордисти се увеличава.

A вчера бях на пазар. В Бордшоп има 40% намаление на екипировката. Ръкавици бъртънки, удобни, дебели за 52 кинта. В атомик имат ужасно много маски, одрусах се 130 кинта за една Carrera и на излизане видях мостри от миналогодишни модели за по 20-30лв... В BreakPoint имат по-голямата част от гамата на Dakine. Heli Pro си заслужава всеки един от 129те лева бих казал. В Radical набарах прИмоция, грейка Volcom, 10К мм, с пух за 155лв, ама малко калпава ми се струва.
Но най-ценно от всичко е най-добрият приятел на човека:

Та или утре или в неделя (ако е оцелял сняг) сигурно ще се ходи за скокче.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2007 21:49

Някой утре да се качва?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2007 22:49

Аз

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2007 23:33

Ами айде тогава може да измислим нещо. Аз с един тип ще тръгнем 9:30 със 123 (:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2007 11:05

Аз вчера се качвах.Хубаво си прекарахме,въпреки че беше доста студено.
Ами другата седмица е SOFIA BIG AIR,така че може там да направиме една форумна сноубордистка среща. :)
Бтв,другата седмица ще се уредя с един SALOMON 160тка :P

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2007 12:20

LordOfDarkness написа:
В Radical набарах прИмоция, грейка Volcom, 10К мм, с пух за 155лв, ама малко калпава ми се струва.кче.
В радикал са ментета принципно.Иначе мене неска много ми се кара ма не съм в кондиция след снощи

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: q3
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2007 14:28

Jamaican Herbman написа:
Некви оферти за втора ръка сноу със машините или там както им се казва че не съм много запознат,некой за скейт сбирка на форума навитарка,ако има хора дето карат де :D

скейт смисъл скейтборд така ли? иначе аз съм навит ама са е ного мокро според мене за скейт

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2007 15:29

Kamelot написа:
скейт смисъл скейтборд така ли? иначе аз съм навит ама са е ного мокро според мене за скейт

Пич мноо ясно че не става дума за сега бе :blink: :doh:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2007 19:21

Ако ще гониш дивото, по-добре - с найлон.

Със скейт, избери си събота следобед,
и се спусни кротко по Боянските кротки нанадолнища,
примерно - по Беловодски път, като дръпнеш, та право при Руски паметник ще закротиш,
ако не те те препъне некоя бабуна по Бъкстон или Павлово, в зависимост, накъде ще те духне ветерот,
дееба.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2007 20:04

За ментета знам, от там друго не съм взимал, тая грейка не е, но се оказа ужасна мизеврия. Конци стърчат навсякъде...

Иначе днеска, осавяйки на страна 35762457 човека (което се очакваше) беше ОК. Доста лед в горната част на Роман, Горно Лале (естествено не бачкаше, пусках го през Роман) по-голямата част също беше лед.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2007 20:10

А времето как беше?За мене то е по важно и от снега даже :P

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2007 20:20

Мъгливо по оед, следобеда слънце, нагоре вятър и яко клинч.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2007 20:32

Е начи не съм изпуснал много

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2007 00:03

Според мен си изпуснал Jorix ...

Лорде на Тъмнината, съжалявам, написах поста точно преди да стана от компютъра, не съм видял отговора. Качихме се с малко закъснение тоя път, принципно със скуада ( аз, малкия ми брат и още едно момче ;) ) фащаме първите кабини, ама са късното лягане си каза думата ...

На Романски към 11 беше тотален клинч. Не си взехме карти от Алеко, а долу на началната автомата им се развали ... Горе беше под -10 +средно силен вятър и като цяло на лифта премръзнах, шото се движи с напредничавата за годината му на строене скорост 2санта/час. Баси на тоя лифт и да си с нагреватели на гъзъ пак ше ти е студено ... Некфи хора гледах да махат предпазителите баш във вятъра, за да могат да си движат малко повече ръце и крака. Иначе синята беше в читаво състояние, ама нещо решихме че няма да го бъде Романски днеска с аверите.

За пръв път от 2 сезона оставам приятно изненадан от долната част на Лалето - да няма заблуди - пак същите глупости - много хора, няма много възможности за свободно каране ... И все пак беше много по добре отколкото други пъти - гениалните методи на обработка на Витошките лифтаджии все още не са съсипали хубавия сняг, имаше определени части от пистата дето можеше човек да се отпусне и да не си прекъсва серийките заради някой разнасящ се "вестник" ..

Пътеките бяха идеални, или поне тези които се виждаха от лифтовете ... Имаше пресен сняг, нямаше много хора ... Аз обаче точно с мойте ски не съм за пътеки ;)

Ето тук една снимка от долната част на Романски, това горе долу беше планината днес - http://kozio2.hit.bg/Vitosha/DSC00009.JPG

За сравнение - снимка от 25ти ноември от пътеката към Лалето ако не се лъжа - http://kozio2.hit.bg/Vitosha/DSC00109.JPG

ПС - Тия лифтаджии са ебати тъпите копелета :lol: Се едно аз съм виновен че няма друга работа за пропили се планинари, и за тва тряя да си го изкара на мен. На Кабината направо е култ :
"Абе остави ските отвънка!" ; "Не става бе човек, не влизат в конзолите" ; "Бе кво не влизат бе, аре по бързо ги оставяй, само ти ли си тука". Фаща ми ските от ръцете и почва да ги ръга и дере в тесните им конзоли, дето са направени да побират "Младост" от 72ра. Остаат 5 секунди докато вратичките се затворят, след здраво изпотяване се отказва най-накрая и ми фърля ските в кабината се едно са чували с картофи ... Или па на Лалето - нема да вършат единствената работа която имат - да хванат едното столче за точно 2 секунди колкото да се качиш, мноо е тежко брато. Седи отстрани и се налива с вишновка. То настава апокалипсис - детски рев, фърчът щеки и ръкавици, некви хора охкат щото тва те подсича в свивките като Валери Божинов. Никой обаче не може да му развали покоя на лифтаджията ... Само ако нещо се закачи там някой и вземе че се удари по сериозно, тогава може да си размърда гъзъ да помогне, ше го еба. Не знам дали сичките са такива, ама повечето са напрао къртилки ...

ПС2 - Лорде, с тебе сме били на едно парти май ... Васото от 7мо се сещаш, рождения му ден. Аз бях един висок, с кафяво яке. Некфи наргилета въртехме там и простотии ...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com