Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 07 Ное 2007 13:26

Винаги съм казвал че проблемът на България не е нито в турците нито в циганите и поредните избори го потвърдиха. Една огромна част от населението изобщо не гласува. Ако гласуваха тези 6 милиона имащи право на глас, тогава нито вносните гласове от изборния туризъм, нито купените ромски гласове щяха да окажат някаво решаващо значение.

Профил ICQ

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Ное 2007 13:29

При положение ,че ще избираш между , милиционери, мутри и легални крадци ,които си гласуват увеличение на заплатата всеки месец а хляба достигна 1 лев, да никой няма да гласува защото няма значение. Когато измрът 2,3 поколение да се прочисти държавата ще има смисъл. Не случайно Мойсей ги е мотал 40 години из пустинята евретите за да може да измрът всички от старият свят и нови хора да основат новият.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 07 Ное 2007 13:44

И ти да не мислиш че мафиотщината не е наследствена? Нали в момента ни управляват децата на комунистите от едно време. Така ще е докато Българинът не се научи за кого трябва да гласува. Айде сега не искам да започвам пак стария спор, но според мен има за кого да се гласува и трябва.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 07 Ное 2007 13:47

Bethrezen написа:
Пък, ако нямате лично мнение за някой кандидат или партия, гласувайте за примерно този, който изглежа симпатичен или за партия с любимият ви цвят и т.н. Въпроса е да гласувате.

Ако не се лъжа, за тази цел е измислена празната бюлетина. Тя точно изразява, че не одобряваш нито един от кандидатите. Гласът не се смята за невалиден, а просто не се зачислява на никоя партия (не съм сигурен, че е точно така, моля някой да ме поправи, ако греша).

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Ное 2007 19:20

Волен Сидеров е студент в Шуменски Университет - "Епископ Константин Преславски". Той държа предварителен кандидатстудентски изпит на 29 април, като изкара две пълни шестици на писмения и устния изпит по Теология. :wink:

Цитат:
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Заглавие:
Публикувано на: 07 Ное 2007 20:10

И ко ся - айде всички да гласуваме за Волен :D
Бе сериозно, ще ни разкара евреите и мангалите, пък Третата Балканска Война ще е лееекинко смущение... :twisted:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 22:59

R@Z0R написа:
И ко ся - айде всички да гласуваме за Волен :D
Бе сериозно, ще ни разкара евреите и мангалите, пък Третата Балканска Война ще е лееекинко смущение... :twisted:

Сигурен ли си че ще ги разкара?Имам чувството че Волен е поставен човек.Понеже вярваш твърде-много на медийте смяташ че е тру нази.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 23:33

Волен никого няма да разкарва. Не сте чели програмата и идеите на АТАКА. Единственото, което ще направим, е да ги накараме да спазват закона. Да си плащат сметките за ток, вода и парно, да си плащат данъците, да си пращат децата на училище, да не живеят в катуни, да не карат каруци. И тъй нататък. Когато това стане, племето им само ще си отмре.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 23:35

Да, нямам търпение правнука ми да е мангалобългарин.. :roll:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Singularity
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2007 15:32

Нормално е Доган и ония татарски лайна покрай него да крадат така яко от държавата , власта му е подарена в буквалният смисъл на думата , поддържа партийката си с крадени държавни парички . Дойдат ли избори идат турските туристи , които при въпрос 'От каде сте ? ' идва вожда им и казва : 'Той не говори български' , после се сипят на рояци
воутват и си бегат => Доган е все още в парламента => пак краде кинти и всички отново са преебани .

Единственият начин за да се отърве България от тоя Иззедник е само с атентат !

ПП: Извинявам се за правописа .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2007 21:03

Overwhelming Anger написа:
Единственият начин за да се отърве България от тоя Иззедник е само с атентат !

А ти нали не си мислиш, че на негово място няма да дойде някой друг, също толкова нахален и изобретателен в краденето? Хм, надявам се, че не. Да не говорим, че ако нещо подобно се случи, другите етноси в страната хич няма да са доволни.
Единственият начин да се спре е да се намали властта му, да го заврем обратно в опозицията (където беше допреди няколко години). А това няма да стане, докато има голям процент депутати в парламента, защото останалите партии ще трябва да се коалират с него (особено както в момента никой не е съгласен да се коалира с който и да е от останалите). А тези депутатски места откъде идват, вече съм писал.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2007 21:37

MetalGearRex написа:
Да не говорим, че ако нещо подобно се случи, другите етноси в страната хич няма да са доволни.
Единственият начин да се спре е да се намали властта му, да го заврем обратно в опозицията (където беше допреди няколко години).

Доган участва в практически всички правителства от зората на "демокрацията".

И на "другите етноси" няма да им пука особено. ДПС нито им е небесен ангел-хранител, нито ги държи толкова здраво. ДПС е част от мафията и нищо повече.

Има само един начин да се отървем от ДПС и от мафията изобщо - инфантилният народ да бъде научен, че свободата не му е подарък, и че той може да я критикува, тоест да предявява искания пред своите управници.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2007 23:11

Проблемът с етносите,поне според мен е това,че стават твърде нахални.Да се натрапиш в държата на някой,да се държиш като собственик на тази земя,да не плащаш данъците,които истинските "местни" плащат и на всичкото отгоре да се държиш супер нахално и да искаш равни права?Ами то и аз искам равни права.По- точно те да не се оттървават безнаказано за всичко,само защото са "малцинство".А би било по-добре,ако въобще ги нямаше.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 04:00

мда прекалено наглеят турчалята и циганята не стига че са наи бедни и са бреме за данькоплатците ами и са ебати наглите кучета
за мене просто в оправлението трябва да има само чистокрьвни бьлгари от поне 3 поколения насам а не станишев руснака доган турчина и симеон педераса

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 14:32

DirecteX написа:
станишев руснака доган турчина и симеон педераса

Не бях чувал досега за "етнически педераст". :) Интересно ми е, я опиши този етнос (и начина му на размножаване и продължаване на рода)? :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 17:42

Симеон Испанеца ама както и да е.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 20:18

Overwhelming Anger написа:
ония татарски лайна
Твърде жалко е, че дори не осъзнаваш какво точно приказваш.
До Дръвник и оня простия след него - живеем в ХХI век, а не XI. Понятието "чистокръвен" е напълно неприложимо в модерния свят. Още нещо - управлението на една държава зависи не от хората, които първоначално са я създали, а от тези, които сега живеят в нея. Нация не е равно на държава, а историята показва, че тези, които са се опитвали да осъществят тази идея, не са успявали.
DirecteX, ти чистокръвен българин ли си? Можеш ли да докажеш родословното си дърво 3-4 поколения назад? Как се надявам, че не е така, иначе ще си поредното доказателство, че сред българите има доста тъпи и неграмотни парчета...
Преди да кажете "ти сигурно си тъп резак™" - ще спомена, че никого не защитавам, а просто ви показвам колко глупава е гледната точка на повечето от вас с надеждата, че тя ще се промени.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 22:01

Бе аз не знам "чистокръвен" ли съм, ама знам едно: не съм японец, африканец, скандинавец, циганин или турчин. Нямам ли право да се нарека "българин" тогава? Ако не българин, какъв съм? Ами ти?

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 22:02

" японец, африканец, скандинавец " Защо сложи тези до циганина и турчина? тт

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 22:03

Всички идваме от едно място. Всички сме негри *_*

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: