Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Окт 2007 21:13

Аз написа:
Andrey358 написа:
Да, но веднага щом топлите газове излезат, няма какво да ги подхрани (разбирай кислород) и следователно не би трябвало да видим пламък след това.

всичко е изгоряло още в горивната камера. газът свети заради високата си температура. както горещия метал свети, без да гори.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Окт 2007 21:55

Blue написа:
lordivan написа:
Пичове не забравайте за десетките килограми лунна почва донесена на Земята. Тя не може да се фалшифицира и това също е едно нещо срещу което не може да се спори.

Гледал съм страшно много такива филми, но да ви кажа истината е една: за Американците е било по-лесно да отидат на луната вместа да си играят да фалшифицират всичко това.

АХАХАХАХАХАХАХХАХАХ

Първо,всичко което са открили в тази "почва" го има на земята.Няма 0.00001% непознат материал.

Второ,ти вярваш ли си? :lol:

С олигофрени няма как да се спори.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Окт 2007 21:59

lordivan написа:
Blue написа:
lordivan написа:
Пичове не забравайте за десетките килограми лунна почва донесена на Земята. Тя не може да се фалшифицира и това също е едно нещо срещу което не може да се спори.

Гледал съм страшно много такива филми, но да ви кажа истината е една: за Американците е било по-лесно да отидат на луната вместа да си играят да фалшифицират всичко това.

АХАХАХАХАХАХАХХАХАХ

Първо,всичко което са открили в тази "почва" го има на земята.Няма 0.00001% непознат материал.

Второ,ти вярваш ли си? :lol:

С олигофрени няма как да се спори.

Не,май ти си олигофрена. -.-
Прочети това онова пък после ми обяснявай.Даваш ли си сметка каква е разликата да направиш филм (от такъв калибър) и наистина да изпратиш човек на спътника на земята,една малка планета.Сравни ги двете,и ще видиш какво имам предвид :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Окт 2007 22:00

колко от вас са виждали почвата от луната? И могат да дадат мнение на базата на неманипулируемо неоспоримо доказателство? имаше един израз...

Цитат:
Мнението е като задника - всеки го има...

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Окт 2007 22:12

[FFF]Flaming One написа:
колко от вас са виждали почвата от луната? И могат да дадат мнение на базата на неманипулируемо неоспоримо доказателство? имаше един израз...

Цитат:

Всъщност виждал съм - музея на Технологиите на Германия в Мюнхен,по известен просто като Deutsche Museum или както се пише.Поставено бе във стъклена сфера,херметизирано отвсякъде.
Неманипулируемо,Неоспоримо? О.о
Въпреки че аз не вярвам американците първи да са стъпили там,има хиляди поне 100 теории за конспирация точно по този случай.
Погледнете и от друга страна - какъв е смисъла САЩ наистина да пращат човек на луната?Да доказват колко са напред с технологиите пред света?Точно затова!Но - руснаците са пращали и сонди,после и Луноходите,доказали са че имат достатъчно мощни ракети,за тази цел...Но света остава сляп за това пред бляскавата и мечтана от началото на човешкия вид новина - Човек да стъпи на луната.Като се замислите,САЩ много добре са знаели на какво са способни руснаците,и дори СССР е бил доста по-напред в програмата N1-L3 ,същата по цел като Аполо. (http://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_Moonshot).
А сега кажете ми,от икономическа гледна точка - не е ли по лесно да инсценираш кацането на луната,отколкото да го правиш наистина?Ясно е било че съветите са на нивото на САЩ,и просто е нямало смисъл.
Относно поста,извинете ако е разбъркан...не знаех кое по-напред да кажа.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Окт 2007 22:20

Blue написа:
[FFF]Flaming One написа:

Цитат:

Всъщност виждал съм - музея на Технологиите на Германия в Мюнхен,по известен просто като Deutsche Museum или както се пише.Поставено бе във стъклена сфера,херметизирано отвсякъде.
Неманипулируемо,Неоспоримо? О.о
Въпреки че аз не вярвам американците първи да са стъпили там,има хиляди поне 100 теории за конспирация точно по този случай.
Погледнете и от друга страна - какъв е смисъла САЩ наистина да пращат човек на луната?Да доказват колко са напред с технологиите пред света?Точно затова!Но - руснаците са пращали и сонди,после и Луноходите,доказали са че имат достатъчно мощни ракети,за тази цел...Но света остава сляп за това пред бляскавата и мечтана от началото на човешкия вид новина - Човек да стъпи на луната.Като се замислите,САЩ много добре са знаели на какво са способни руснаците,и дори СССР е бил доста по-напред в програмата N1-L3 ,същата по цел като Аполо. (http://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_Moonshot).
А сега кажете ми,от икономическа гледна точка - не е ли по лесно да инсценираш кацането на луната,отколкото да го правиш наистина?Ясно е било че съветите са на нивото на САЩ,и просто е нямало смисъл.
Относно поста,извинете ако е разбъркан...не знаех кое по-напред да кажа.

Просто не схващам защо спорим патетично за нещо, което няма как да знаеш дали е така... Според мен е хубаво, че светът си е помислил, че те са стъпили първи. Ако бяха руснаците, сега интернет щеше да се казва ИнтерКомГлобМреж... И не само това... Американците печелят студената война и лично аз се радвам, че това е станало, а не някоя от другите възможни опции. Разказваха ни как на източните германчета им обяснявали как западногерманския сладолед бил отровен... Съжалявам, сигурно разсъждавам така, защото точно американци никога не са ни чукали... Само турци, гърци, руснаци, немци и французи и англичани... Все още имам надежда, че може американците да са импотентни или да търсят групово сношение и ние да сме отгоре... В нашата история общо взето ние сме наведени...

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Окт 2007 23:19

Е добре де, ако преди 40 години човек не е ходил до Луната, мислите ли че е невъзможно да се направи сега?

едит:

Защо не се съмнявате за Международната космическа станция? Щом това е възможно, защо да не е и другото?

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 31 Окт 2007 23:32

lordivan написа:
Е добре де, ако преди 40 години човек не е ходил до Луната, мислите ли че е невъзможно да се направи сега?

едит:

Защо не се съмнявате за Международната космическа станция? Щом това е възможно, защо да не е и другото?

Теорията е само за 1вото кацане, тогава америка се е съзтезавала с Русия за 'колонизирване на космоса'. Интересното е ,че преди това руснаците били по-напреднали от американците, но със стъпването на луната от страна на американците, руснаците се отказват.

Btw хората от xnetbg смятат, че ваксините са начин за масов контрол над населението и променят генетичният код на човека :shock: :shock: :shock: така че, за всеки влак си има пътници.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2007 14:07

Да възродим темата. Току що прочетох статията в Нюза. Та най-новата информация по темата е ,че на луната имало следи от сгради от древна цивилизация, много по напреднала от нас. Сградите можело да се видят само със сканиране до колкото разбрах. Как мислите, дали това е Ксел'нага или нещо подобно?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2007 14:23

lmfao

Ксел`нага?Може...вчера на път към тоалетната един зерг прибяга на терасата :/

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2007 14:27

Пък сградите сигурно само със сканиране се виждат щото подземните им клокинг генератори сигурно работят още. Ебаси генератори дето с хиляди векове да си работят. И тоя бившия служител на наса вика че били направени сградите от стъкло като била използвана непозната технология :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2007 14:34

Arcatraz написа:
Пък сградите сигурно само със сканиране се виждат щото подземните им клокинг генератори сигурно работят още. Ебаси генератори дето с хиляди векове да си работят. И тоя бившия служител на наса вика че били направени сградите от стъкло като била използвана непозната технология

"Те" владеят загадъчните тайни на кирпичените тухли!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2007 14:39

ХОРА!НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ!ТОЙ Е ЕДИН ОТ ТЯХ!

^_^ Аркатраз.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com