Ех, Реконекте, няма и няма да се оправиш, братле. Като казваш "хейтвайте ме" няма да спрем. Напротив. Ти и единствено ти ни настройваш против себе си, пък после искаш да ти помагаме. Лично според мен темата ти не беше нуубска, просто поиска помощ от нас. Но след като първият ти пост след заглавието на темата беше заяждане със останалите форумци и с искане за още и още "омраза", сам си се закопа. Ние (визирам мен и останалите ми съселяни от Форумово) сме като гладни кучета, нахвърлящи се върху първия кокал с малко месце. Визирам жадните за хейт и омраза новоизлюпили се потребители. И, след като престана да флуудиш и да създаваш по пет теми на ден, все пак си запазваш имиджа на, цитирам себе си, "жаден за хейт и омраза потребител". И после искаш помощ от нас? Ами... не. Кратко, ясно и точно "не".
Поиска от нас да ти дадем снимки - добре, ето една от мен, с малко лошо качество и правена посред нощ, ама друга нямам. Беден съм и нямам нито цифров апарат, нито телефон с камера. В скапана държава живеем.
Този отляво, по-едрото момче, другия до мен е брат ми:
EDIT: Сега се сетих, че Тill каза ето това:
Till Lindemann написа:
оф тая снимка е от оня тип, дето си ги правите, щото са смешнии, обаче вие си мислите, че сте супет гъзета на тях
Мда, така е , Till, и ние с брат ми се снимахме така, но разликата е, че ние сме си супер гъзета. Ха-ха! Чак се спуквам от смях...
И ако някой ме сравни с един от онез... поради липса на по-точен термин ще ги нарека същества, ще го гъделичкам до спукване на ребрата.