Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 00:18
тъпо
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 00:24
Това лято много мои познати мутираха в емота
Emos must die!
Коалиция Anti-Emo.
Присъйдини съ сигъ!
Най-близкото магазинь за оружье за грозян дивяч.
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 01:42
Причината на коледа да се коли прасе или пуйка, според различните обичаи, а на гергьовден - анге, е, че никой не обича пръчове и кози... не ми обръщай внимание.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 02:36
Не че аз съм пръч, ама карай...
Пък и на никой празник не колят емота, ама скоро и такъв ще има!
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 02:43
На Свети Валентин Емотата сами се колят!
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 02:50
Интересно, благодаря за информацията. Това не го знаех
Нищо против емотата, само като ги видя гримирани с по пет тона грим ми отнемат апетита за седмици наред.
Аз няма да спя сега щото спах днеска целия ден @_@ и си обърнах нощта на ден. Лягам към 9 сутринта и се събуждам към 17:00.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 05:22
Сега имам един фундаментален въпрос, какво точно означава ЕМО? Нещо като пънкар, така ли?
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 05:38
Не знаеш? Льоль.
Еми тва е нещо дето не искаш да имаш общо с. - Баси изречението.
Стресиран пънкар, продупчен с пиърсинги навсекъде, тонове грим, стресираща музика...
Черна косъ, лакирани нокти (без значение пол)
Плюс тва емотата са Би. Могу кофти. Твай всичко което знам. Надявам се да съм помогнал.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 05:49
Мерси за информацията, мисля че познавам едно такова.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 09:36
Morphine написа: Кире_Гръчата написа: Блекърка била, пък емо ... що за извратения , ДЕБЕМ И ПОКОЛЕНИЕТО ( х 2 ) Ти пък точно много добре знаеш за кой става въпрос... тате. Орли, как успя да я заковеш на едно място? И те не се тресат, те скандират. Не обичам тресящи се женски гърди. :Р
Ние обичаме ..
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 10:15
Andrey358 написа: Мерси за информацията, мисля че познавам едно такова.
Не ти даде правилно инфото тва е само за тяхното облекло и музика цялата култура на този стил е да запичаш постоянно и да не изразяваш мнение да си траеш един вид за всичко да плачеш и тем подобни
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 10:38
Уф аз си мислех че човека търси информация за това как да ги открием сред тълпата.
Нъл ма знайте, аз си падам "Инфилтрейшън" затуй.
Иначе... Емотата вече са нова раса.
Помнете от мене - всеки човек е потенциално емо!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 10:41
Куц Пръч написа: Уф аз си мислех че човека търси информация за това как да ги открием сред тълпата. Нъл ма знайте, аз си падам "Инфилтрейшън" затуй.
Иначе... Емотата вече са нова раса.
Помнете от мене - всеки човек е потенциално емо!
То всеки човек е емо,ако мога така да се изразя щото емо идва от емоционален ма едно е да си имаш емоций друго е да парадираш с тях и да се режеш
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 10:43
Z e R o написа: Andrey358 написа: Мерси за информацията, мисля че познавам едно такова. Не ти даде правилно инфото тва е само за тяхното облекло и музика цялата култура на този стил е да запичаш постоянно и да не изразяваш мнение да си траеш един вид за всичко да плачеш и тем подобни
За това не са пънкове!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 10:45
Били написа: Z e R o написа: Andrey358 написа: Мерси за информацията, мисля че познавам едно такова. Не ти даде правилно инфото тва е само за тяхното облекло и музика цялата култура на този стил е да запичаш постоянно и да не изразяваш мнение да си траеш един вид за всичко да плачеш и тем подобни За това не са пънкове!
трай бе че и ти ми мязаш на твърде емоционален
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 11:20
Z e R o написа: Били написа: Z e R o написа: Andrey358 написа: Мерси за информацията, мисля че познавам едно такова. Не ти даде правилно инфото тва е само за тяхното облекло и музика цялата култура на този стил е да запичаш постоянно и да не изразяваш мнение да си траеш един вид за всичко да плачеш и тем подобни За това не са пънкове!трай бе че и ти ми мязаш на твърде емоционален
Ама те са емоционално осакатени и се обличат като клоуни за да избиват комплекси, а после реват щото все се намират "ненормални" от тях, които ги изблъскват от светлената на прожекторите
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 12:19
Мда, все същата неприязън към леко по-различните...
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 13:11
Sentry написа: Мда, все същата неприязън към леко по-различните...
Имам много приятели емота така че не изпитвам омраза безразлични са ми
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|