Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 13:52
SneakyDude написа: граничещи с ксенофобията призиви „"Атака" никога не е заставала срещу малцинствата. Всички български патриоти са добре дошли при мен, без значение от раса, етнос и религия“. „Всички християни и мюсюлмани, които се наричат българи, трябва да се борят за единна и неделима България, в която да живеят с равни права и задължения.“ „Какво общо имат Юнал Лютфи, Йордан Цонев, Христо Бисеров и Лютви Местан с трудовите мюсюлмани, които с честен труд си изкарват прехраната? За тези хора, които биват лъгани ние сме еднакво загрижени.“ „"Атака" е за равни права и задължения, тя не е расистка или ксенофобска“. „Всички български патриоти са добре дошли при мен - без значение от раса, етнос и религия.“ -- Волен Сидеров Срещу подобни цитати не можеш да извадиш и един ксенофобски или граничещ с ксенофобия. Точка. Цитат: "Те сами си казаха, че ще сътрудничат на МВР". Че това лошо ли е? Наистина страшно щеше да бъде ако бяха заявили обратното, не мислиш ли?
Да ти напомням ли, че единствената дейност на МВР в последните месеци е да бие протестиращи миньори, протестиращи пенсионери, протестиращи патриоти и баби, които продават магданоз?
Под "сътрудничество с МВР" изобщо не разбирам борба с престъпността, Снийки.
|
|
|
|
|
SneakyDude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 14:10
Естествено, че ще каже това. Волен Сидеров не е малоумник, който ще скочи открито да пропагандира етническа омраза. Издигне ли официално лозунг от рода на "Циганите на сапун", на следващия ден партията му е закрита. Той или ръководството му никога няма да направи това, но линията на партията е точно такава, че електората да схване това послание. Виждал съм кадри от митинги с расистки плакати, чувал съм скандирания за цигани и турци. Волен Сидеров не прави нищо против тези настроения в партията си. Дори да спомене веднъж месечно в някой вестник, че няма нищо против циганите като етнос, електоратът му отлично разбира, че това е предпазна мярка срещу закона. Затова казах граничещи, може би по-точна дума би била "завоалирани". За предаването на не всяко послание е нужно да го изречеш.
За бабите, продаващи "магданос и капини", знам. Не подкрепям никаква форма на полицейски произвол или агресивно поведение. Просто споменавах, че за съществуването на подобна доброволна организация няма друг начин освен сътрудничеството с Министерството на вътрешните работи. Иначе е незаконна.
___________________________________ Now, three Gods wait on the windowsill Where one God's blood was lately spilled While black tongues lap at the spreading pool And build the strength they need to rule.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 14:32
Бе вярвай си в каквито шифри искаш, аз ще ти изтъкна нещо простичко.
Първо твърдиш, че призивите на Волен граничели с ксенофобия. Когато те оборя с факти, започваш да говориш за закодирани послания и "Добре де, той говори хубави неща, но всички знаем какво си мисли". Смешно е. Прочее, бил съм на доста митинги и призивите за турците обикновено са "Турски мекерета" (демек "поданници на Турция", отнасящо се до правителството) и "Вън турците от властта" (насочено срещу ДПС). Предаването АТАКА съществува от 2004 година и винаги, когато Волен говори за турците, изрично подчертава че става въпрос за партията ДПС, а не за обикновените мюсюлмани нейде из планините Родопски. Бая завоалирана заплаха трябва да е това, щом дори аз и всичките му симпатизанти с които съм говорил не сме я разбрали.
Предлагам да приключим с този въпрос, че темата ще стане на частна кореспонденция.
Иначе,
"за съществуването на подобна доброволна организация няма друг начин освен сътрудничеството с Министерството на вътрешните работи. Иначе е незаконна."
Аз и не го оспорвам. Закон.
Мисълта ми беше че е ясно кой покровителства въпросната гвардия, доколко тя ще ни пази от циганите и доколко ще се занимава с... други неща.
|
|
|
|
|
Gastly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 14:40
Тия са по-опасни и от циганите...
Знаете ли, ако в Германия някой самозванко си позволи да създаде, такава неправителствена организирана гвардийка, колко години ще кисне в затвора...
Искрено се надявам нещата да се успокоят и тази гвардия да се разпадне...
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
|
Canis Lupus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 14:58
Щом ще сътрудничи с МВР значи просто при следващите размирици гледащите тъпо и стоящи на едно място блюстители на реда ще са повече.
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 17:26
Почва се от малко... речи... събиране на хора... даване на цели... правръщането им в идеали... нарастване на омразата, която ги поронва... проява на някогомразещи конфликти и стълкновения (бурно описани от медиите)..+ лъжи манипулации, измами и корупция (за за намаже някой все пак от нещо) ... и идва българската (хитлерова ) младеж. Разбира се, това може да прерасне в такова нещо чак след 20 години например и повече.
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 18:45
Спорът който SneakyDude води с Ледник, сме го водили доста отдавна, и сега няма да се задълбочавам много и да се повтарям, само ще кажа, че много добре си спомням как Атака набра своята популярност, много добре си спомням първите митинги, когато Волен се пенеше и крещеше че трябва да се спре "геноцидът" който циганите извършват върху българското населени и т.н. Както SneakyDude много правилно отбеляза, той не може направо да призовава към саморазправа с циганите, но реториката му водеше именно към това. И факта че разни нацистчета идват да се записват във вашата партия съвсем не е случаен.
Сега когато Атака има своето твърдо ядро от привърженици, Волен се опитва да привлече по-широк кръг от хора като умекоти до известна степен реториката си искайки да каже "вижте аз не съм чак толкова лош".
И все пак след СДС, чиито привърженик аз все още съм, Атака остава единствената партия, която не е част от системата на бивши сътрудници на ДС (макар че Петър Берон в началото беше от Атака, което показва случайният принцип на на избиране на хората в тази партия). Мисълта ми е на президентските избори останаха на балотажа Първанов и Сидеров и аз тогава не гласувах за никого и сега ако трябва да избирам отново бих гласувал за Волен Сидеров.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 18:58
Andrey358 написа: когато Волен крещеше че трябва да се спре "геноцидът" който циганите извършват върху българското население
Само да вметна че тогава именно цигани бяха извършили няколко изключително жестоки убийства, включително това на проф. Калоянов, пребит с тротоарни плочи на абитуриентското празненство на свои ученици от разбесняла се тълпа. Спирането на престъпността им не е нищо повече от прилагане на закона.
Както и да е, никой не може да чете мислите на човека, всеки е свободен да интерпретира някой случаен поглед като команда за началото на Трета световна война.
Иначе, сега гледах новините. Отново дъвкаха темата за тази гвардия, но ми направи впечатление нещо интересно:
Всички говорят за "Национална гвардия", но тези момчета носят отличителните знаци на БНС по униформите си. Какво ми говори това - това не е никаква национална гвардия, а просто паравоенна организация на БНС, която няма нищо общо с "народа".
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 21:29
Ледник,не си ли се замислял някога,защо 70 процента от българите мислят Волен Сидеров за откачен ксенофоб?
Нима злите негри от bTV са промили мозъците на населението чрез вкарването на 25ти кадри във всичките си реклами?
Или просто е оставил такова впечатление?
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 21:46
Прокуратурата е сезирана за това посегателство срещу целостта на демокрацията. Днеска - SS и SA, утре - преврат. Няма да я бъде тая.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
SneakyDude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 21:55
Andrey358 написа: Както SneakyDude много правилно отбеляза, той не може направо да призовава към саморазправа с циганите, но реториката му водеше именно към това. И факта че разни нацистчета идват да се записват във вашата партия съвсем не е случаен. Сега когато Атака има своето твърдо ядро от привърженици, Волен се опитва да привлече по-широк кръг от хора като умекоти до известна степен реториката си искайки да каже "вижте аз не съм чак толкова лош".
Мерси за подкрепата.
Само да добавя, Волен Сидеров е изключително интелигентен журналист ("Бумерангът на злото" макар доста изчанчена теория на конспирацията е много увлекателно четиво) и масов психолог. Той доста точно си мери приказките и адски добре напипа момента да създаде движение "Атака". В крайна сметка той е един демагог, жаден за власт, а не е "бореца за равенство и правда" на България.
___________________________________ Now, three Gods wait on the windowsill Where one God's blood was lately spilled While black tongues lap at the spreading pool And build the strength they need to rule.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 23:58
Алминаторa написа: Ледник,не си ли се замислял някога,защо 70 процента от българите мислят Волен Сидеров за откачен ксенофоб? Нима злите негри от bTV са промили мозъците на населението чрез вкарването на 25ти кадри във всичките си реклами? Или просто е оставил такова впечатление? Колкото и да са въпросните проценти, мога да те уверя че тези хора изобщо не са и виждали как говори Волен. Виж рейтингите на телевизиите, бТВ и новините й обикновено държат около 80% от медийното пространство. Каква обективност очакваш от това? Ха така, Снийки, дойдохме си на думата. Дали е Сатаната reincarnated или е истински патриот си знае само той и за това просто няма как да споря с теб. Важното е, че стигнахме до едно - ксенофобия Волен не пропагандира. Varggoth написа: Прокуратурата е сезирана за това посегателство срещу целостта на демокрацията. Днеска - SS и SA, утре - преврат. Няма да я бъде тая.
Брей, отрязаха ги по-бързо отколкото очаквах. Преди няколко поста мислех, че ще се шуми още месец-два, или до края на годината, пък то...
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2007 09:22
Няма как да бъде по-различно. Coup d'État от Sturm Abteilung явно няма да се състои. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
SneakyDude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2007 18:21
Като ви чета постингите, имам чувството, че живея в Сиера Леоне или в Северна Корея. "По-лошо не може да стане". Не казвам, че държавата ни е в цветущо състояние, има адски много неща, които трябва да се подобрят. Но все пак сме в ЕС, заплатите и пенсиите бавно растат и изобщо нещата тръгнаха в някаква посока. Естествено, че трябват още промени, но те няма да станат с митинги, на които крещим против циганите и турците, нито пък със създаването на полувоенни организации със съмнителни лидери.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2007 19:33
Аз предлагам Мир чрез ...
Очаквайте в близките години новото движение
Ледник праим те министър на пропагандата
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2007 20:18
Nordvargr написа: Satan Jugend.
Satan Jegend II Global Conquering
, то ...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2007 20:44
Върти ми се из главата споменът, че Еделвайсът беше част от символистиката на SS ако не се лъжа. Иначе разгледах им сайта, ( http://www.bgns.net), изглежда интересно. Личи си, че за сега са силно анти-ромски. Поне в момента пропагандирането им се върти около циганските истории. Като цяло изглежда интересно, еврейте като гледам са в паника )) Аз се замислям дали не бих се присъединил. Като цяло поне учат на дисциплина и си имат спортни инициативи хората.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2007 20:46
The Chameleon написа: Nordvargr написа: Satan Jugend. Satan Jegend II Global Conquering , то ...
Konquering.
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2007 21:03
Nordvargr написа: The Chameleon написа: Nordvargr написа: Satan Jugend. Satan Jegend II Global Conquering , то ... Konquering.
Право казваш, ама го пиша механично, то тъй кръстена песента, грешно.. пък и никога няма да стана добър по немски.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Canis Lupus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2007 14:52
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|