Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2007 21:22
Blue написа: Бе дееба...Бижутер,антимесия,AlShu Осъзнавате ли какви простотий говорите?Като сте на зор да мрете-мрете!Ама ако 2012 не дойде краят на света,да се намери някой да ви тегли по един куршум същата година...На никой не му дреме за 2012,това че няколко нърда,който или нямат работа,или това им е работата,твърдят това не значи че е вярно!хора без работа,това най-много мразя.Да ги намерят тия да ги пратят да трошат камъни в тухларата. п.п.Видяхте ли ся,стана ми топло заради вас!
Ела да те разлхадя лайнар
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2007 21:28
антимесия написа: Blue написа: Бе дееба...Бижутер,антимесия,AlShu Осъзнавате ли какви простотий говорите?Като сте на зор да мрете-мрете!Ама ако 2012 не дойде краят на света,да се намери някой да ви тегли по един куршум същата година...На никой не му дреме за 2012,това че няколко нърда,който или нямат работа,или това им е работата,твърдят това не значи че е вярно!хора без работа,това най-много мразя.Да ги намерят тия да ги пратят да трошат камъни в тухларата. п.п.Видяхте ли ся,стана ми топло заради вас! Ела да те разлхадя лайнар
Много умно..засегна ме,горката ми непорочна душица...
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юли 2007 04:07
Lord of the dreams написа: А пък щом свърши света,ще си цикля по цял ден игрички в Рая Що за обитак трябва да си за да предпочетеш да разцъкваш игри в отвъдното пред това да разцъкваш какички...? Blue написа: п.п.Видяхте ли ся,стана ми топло заради вас!
Т'ва не е заради нас
Т'ва е заради глобално затопляне което предшества края на света който както знаем ще настъпи след 5 години или по-точно 2002 дена
Това което аз предлагам е да теглим по един ОГРОМЕН кредит от банката и да си поживеем
Пък кат' се гътне света нека дойдат бирниците да ни прибират вещите
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юли 2007 10:35
Вие оставете гибелта на нас ,сега я дай по 1 узо да видим как става
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юли 2007 19:38
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
fastsamorai
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юли 2007 20:36
И 2012 няма да е крайят,защото те всляка година казват различни неща казваха и за 2000,но вижте коя година сме.А колкото до кораба,като гледам с каква скорост се движи,която е много ниска за космически мащаби си мисля,че няма да сме живи при установяване на контакт с друга цивилизация.
___________________________________ Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юли 2007 21:49
За 2000г. са говорили някакви смахнати фанатици
За 2012г. говорят маите и маса учени
2012г. всичко свършва и точка!
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2007 00:00
Краят на света са го изобретили емотата! Те искат да умрат, но са бъзливци и немогат сами да се самоубият, затова са се върнали във времето и са написали теорият за края на света. На Господ толкова ще му писне, че наистина ще заличи Земята. Който се качи на Воеджър печели!
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2007 08:03
Били написа: Краят на света са го изобретили емотата! Те искат да умрат, но са бъзливци и немогат сами да се самоубият, затова са се върнали във времето и са написали теорият за края на света. На Господ толкова ще му писне, че наистина ще заличи Земята. Който се качи на Воеджър печели!
Подкрепям с три ръце !
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2007 13:52
Напротив - точно ЕМО-тата ги е страх от края на света.
Номерътна всяко ЕМО, е периодично да се преструва, че ще си пререже вените и така да привлича, вниманието и съчувствието на околните...е, ако хората знаят, че след 5 години идва края, хич няма да им пука за разни слабохарактерни дришльовци и дрисли...
Т.е. край на далаверата, да си ЕМО. Ще останат само истинските депресари...ама за тях не си струв да се говори.
Много съм си добре, като твърдя че през 2012 започва края - ако наистина дойде и се паднем в един кръг на ада, ще мога да ви натряквам "Аз нали ви казах! Ха пържете се сега!", ако пък не дойде, още по-добре, ще мога да кажа "Пфуууу, размина се!"...
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2007 16:22
Irenicus написа: За 2000г. са говорили някакви смахнати фанатици За 2012г. говорят маите и маса учени 2012г. всичко свършва и точка!
Ти си едно уникално смотано копеле ! Всички го правят със забавен умисъл, а ти като че ли сереш на цялото човечество. Това, че си в няква форма социопат не означава, че света се гради само на пари и власт ... ако наистина ги мислиш тия глупости си задавам следния въпрос - нали слабите и болни индивиди умират по време на еволюцията, като следваме тая логика ... а ти к'во правиш тукааа ??? Ти се опитваш да пишеш историята ве смотлио, единствено за да те забележи някой ... а историята и анализите върху нея се правят от истински хора с акъл в главата ... не микроорганизми като тебе. СОЦИОПАТ !!
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2007 17:17
TheGreenKRS написа: Irenicus написа: За 2000г. са говорили някакви смахнати фанатици За 2012г. говорят маите и маса учени 2012г. всичко свършва и точка! Ти си едно уникално смотано копеле ! Всички го правят със забавен умисъл, а ти като че ли сереш на цялото човечество. Това, че си в няква форма социопат не означава, че света се гради само на пари и власт ... ако наистина ги мислиш тия глупости си задавам следния въпрос - нали слабите и болни индивиди умират по време на еволюцията, като следваме тая логика ... а ти к'во правиш тукааа ??? Ти се опитваш да пишеш историята ве смотлио, единствено за да те забележи някой ... а историята и анализите върху нея се правят от истински хора с акъл в главата ... не микроорганизми като тебе. СОЦИОПАТ !!
Тъп си като гъз
Ама най-вероятно си го знаеш така че няма да ти го натяквам
Света СЕ гради на пари и власт и трябва да си или под 10 годишен или мегатъпанар за да не го осъзнаваш
А аз не съм социопат, аз съм циник (което спокойно можем да кажем че е същото като реалист) обаче с ограниичения си умствен капацитет най-вероятно не можеш да направиш разлика
Дали слабите и болни умират не знам и не ме интересува тъй като нито съм слаб нито съм болен
Въобще никаква история не се опитвам да пиша или да анализирам просто споделям възгледите си които съвпадат с реалността и определено не го правя за да привлека вниманието на интернет форум върху себе си
Получавам достатъчно внимание в живота си за да не ми се налага да правя такива неща
Надявам се че поне нещо от това което казах е проникнало в малкия ти мозък и двете ти работещи мозъчни клетки са успели да го осмислят
|
|
|
|
|
fastsamorai
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2007 17:26
"Вече няма добри приятели има само вечни нтереси."На кой е?
___________________________________ Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
|
|
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2007 20:01
Irenicus написа: 2012г. всичко свършва и точка! Irenicus написа: споделям възгледите си които съвпадат с реалността Точно ти си създаваш тая изкривена реалност и си нагаждаш възгледите по нея ... една чиста илюзия си ми в погледа ти мойто момче и си далече от истината, която се отнася за теб. Да ти пикам на обективността ... ГЛИСТ !! Irenicus написа: Тъп си като гъз
Ей тука страшно се изложи путио! На елементарна провокация да отговориш с нещо толкова явно издаващо възрастта ти или там където акъла ти вирее ... не знам. Пак се питам ти аджеба, как си се докарал на нашия свят ... уж естествен подбор има ... дано някой поправи тази грешка в човешката еволюция.
Представям си как майка ти бере срам с тебе, а ти седиш и казваш, че си ценик оправдавайки гнусното си поведение ... лична драма ... да ти сера у глупака !!!!
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2007 20:48
TheGreenKRS написа: Irenicus написа: 2012г. всичко свършва и точка! С риск да се повторя Тъп си като гъз Просто няма как да се каже по-добре Половината форум си го повтаря т'ва за 2012г. за ташак обаче ти явно не вдяваш TheGreenKRS написа: Irenicus написа: споделям възгледите си които съвпадат с реалността Точно ти си създаваш тая изкривена реалност и си нагаждаш възгледите по нея ... една чиста илюзия си ми в погледа ти мойто момче и си далече от истината, която се отнася за теб. Да ти пикам на обективността ... ГЛИСТ !! Да бе аз си създавам тая реалност Смешник Продължавай да си гледаш света през розови очила, да го слушаш през розови уши и да го осмисляш със повреден розов мозък и си трай защото си много смешен Блажен е живота на малоумния... TheGreenKRS написа: Irenicus написа: Тъп си като гъз Ей тука страшно се изложи путио! На елементарна провокация да отговориш с нещо толкова явно издаващо възрастта ти или там където акъла ти вирее ... не знам. Пак се питам ти аджеба, как си се докарал на нашия свят ... уж естествен подбор има ... дано някой поправи тази грешка в човешката еволюция. Представям си как майка ти бере срам с тебе, а ти седиш и казваш, че си ценик оправдавайки гнусното си поведение ... лична драма ... да ти сера у глупака !!!!
Мдаа... сигурно
Направо страшно се изложих като ти казах истината в лицето (еее... доколкото е възможно посредством интернет форум)
Впрочем пише се "циник" бе лешпер
Провери в речника какво значи защото явно нямаш никаква идея
Дано да си от по-старото поколение защото ако новото поколение се състои от такива като тебе света ще свърши ПРЕДИ 2012г.
едит:
@fastsamorai
Не знам на кой е но звучи добре и е доста правдиво
|
|
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2007 21:24
Изписа и исра куп глупости и нищо не написа, което да ме обори Нек'ви розови очила, розови мозъци ... Таман щях да те похваля, пък ти ...
Irenicus написа: С риск да се повторя Тъп си като гъз
...сърцето ми се разби на 2
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2007 22:00
Добре, Двуцветко
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 13:38
остават 1999 дни
|
|
|
|
|
Lord Keran
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 06:32
Polivacha® написа: Към 2012 сонда трябва да снима Плутон... кеф, след 40 год. няма да сме живи, а човечеството ще е в упадък... ха ха.Вие не чувате ли бе.Минмала е вече плутон.Иначе от нея май имаме единствените снимки на планетите-гиганти.
http://galaxy.gcmsite.ru/pg.php?pg=pln&p=012
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|