Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2007 10:42
Съветвам да напишеш пътепис и после да пуснеш по 5 лева книгата..
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 12:15
"БТВ съквартирантите ми са пълни олигофрени!"
ИЗНЕНАДААААА
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 14:28
Andrey358 написа: Както си спомняте обештах да ви пиша. Измина почти един месец откакто заминах и това е първото ми писмо. Още нямам собствен лаптоп и за това не мога да влизам често, но това скоро ще се промени. Преди да започна своя доклад ддържа да поздравя гладиатора за новия му аватар-супер е! Ледник, как заслужи това предупреждение? Я дай линк да се посмеем:) Поздрави и на всички останали. Доклад # 1 ПЪТУВАНЕ 100% Пътуването през половината свят мина по-леко от очакваното. Причината бяха две каки, които пътуваха за трета година и бяхме заедно. Аз така да се каже се чувствах все едно съм на път с наще-те се грижеха за всичко, аз само ги следвах. Сменихме три полета: София-МИлано; Милано-Ню Йорк; Ню-Йорк-Лас Вегас. В града на греха останахме два дни, само за кеф. Нямам намерение да се впускам в описания, само ще кажа че изпаднах в културен шок. После поехме с автобус през необятната пустош на Невада. Когато преминахме границата с Юта картината скоро се промени и над нас надвиснаха огромни скали с причудливи форми. Автобусът ни спря в малко населено място наречено Парауан или нещо от сорта. там имаше бензиностанция, ресторанче и общо взето това е. От там ни взеха с автомобил нашите работодатели и ни докараха до крайната дестинация-Хотелът Рубис ин намиращ се близо до каньона Брайс. Въпросният каньон още не го бях виждал, но по пътя минахме през червеният каньон, който е невероятно красив. СЪРВАЙВЪЛ 88% Общо взето проблеми с "оцеляването" нямах. Храната е почти без пари, квартирата е супер евтина 25$ на седмица, и работата не е много трудна. единственият проблем е че сме по четирима души в една стая ЖЕНИ 23% Абе тука изобщо няма жени. Има цяло стадо молдовци разни мексиканци и българи. Почти само мъже сме, което е тъпо! ЕКСПИРИЪНС 99% За времето в ковто съм на това място успаях да обиколя доста. Тук освен нашия хотел, няма почти нищо. Природата е направо девствена. Успях да отида няколко пъти пеша до каньона който е невероятно красив. Вероятен проблем вбъдеще ще бъде когато скалите и дърветета вземат да ми омръзнат. До тогава дано да съм си купл комп;) Айде за сега това е ще ви пиша пак! БТВ съквартирантите ми са пълни олигофрени!
Дано да си доволен от работата . Ако имаш в тебе фотоапарат или нещо GSM с камера направи малко снимки и след т'ва ги качи на някой сайт да ги скиваме и ние
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 09:07
Не съм го снимал аз, снимката е от интернет, но можете да добиете представа. Виждал съм го на живо.
Иначе работата е добре, но в петък ще получа първият пейчек и ще разбера точно за колко пари работя...
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 09:14
Евалата
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 09:33
Андрей,
добре наминал, човече!
Радвам се, да те видя!
-------------
Завиждам ти, щото,
където си, ИМА какво да види
и да се научи много за нещата от живота.
И то не е само и единствено в градниозните каньнони и пищни красоти на северните щати,
а в умението на тамошните люде да ползват свободата като ЛИЧНОСТИ.
Трупай знания и опит,
и споделяй с нас, когато, и ако, ти е кеф.
Ако стане диалог,
занапред ще те провокирам добронамерено,
като насочвм погледа ти към неща, които обикновено убягват от погледа на новопристигналия.
Дерзай дръзко дерзаещо, дерзаещи дерзайко!
Бъди син на Светлината
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 09:41
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: Андрей, добре наминал, човече! Радвам се, да те видя! ------------- Завиждам ти, щото, където си, ИМА какво да види и да се научи много за нещата от живота. И то не е само и единствено в градниозните каньнони и пищни красоти на северните щати, а в умението на тамошните люде да ползват свободата като ЛИЧНОСТИ. Трупай знания и опит, и споделяй с нас, когато, и ако, ти е кеф. Ако стане диалог, занапред ще те провокирам добронамерено, като насочвм погледа ти към неща, които обикновено убягват от погледа на новопристигналия. Дерзай дръзко дерзаещо, дерзаещи дерзайко! Бъди син на Светлината
СВЕТЛИНАТА това не бе ли двизенито на оня доктор къв беше не се сещам...Ако е тои стига с тез секти ве светлина много умно,ако е той знай че това е едно от разклоненията на сатанизма...Да така си е светлина правят ритуали и призувавът духове(впрочем те си мислят че са духове а те са демони) искаики от тях да забогатеят да оздравеят и те го правят...Или пък оня танц в бели роби в кръг това е древен ритуал...С който се призовава Луцифер...Само учителя знае какво прави и създателя...Блажени да са...
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 10:21
Не мисля, че има това предвид.
Светлината = всичко добро. А тея, дето са Светлина са яко друсани и откачени типове Да призоват Луцифер? Как призовават нещо, което го няма? Секти...
@Andrey358
Може ли да наснимаш каньона, ако имаш възможност? Много е красив, надявам се да ми се отдаде възможност да го посетя ^^
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 11:15
Що за невежество, пичове.
Вие едва сега ли чувате тези думи, примерно:
От Иоана свето Евангелие Глава 12
35 Тогава Иисус им рече: още малко време светлината е с вас; ходете, докле имате светлината, за да ви не обгърне мрак; а който ходи в мрака, не знае къде отива.
36 Докле имате светлината, вярвайте в светлината, за да бъдете синове на светлина.
---------
Или
Първото послание на св. ап. Павла до Солуняни Глава 5
4 А вие, братя, не сте в тъмнина, та денят да ви завари като крадец.
5 Защото всички вие сте синове на светлината и синове на деня: ние не сме синове на нощта, нито на тъмнината.
6 И тъй, нека не спим, както и другите, а да бъдем бодри и трезвени.
7 Защото, които спят, нощя спят, и които се опиват, нощя се опиват.
8 Ние пък, бидейки синове на деня, нека бъдем трезвени, като наденем бронята на вярата и на любовта и шлема на надеждата за спасение.
----------
Вие сефте ли чувате,
че дяволът не просто измисля нови учения,
а се МАСКИРА, уподобявайки Христовото Слово?!
Хм,
имало било секти с такова име.
Ами,
аз познавам една грозна Мария, познавам и красива Мария.
Само едно магаре ли се казва Марко, бре?
----------
Фанете прочетете нещо истинно, че да различавате кое-какво е.
Щото
както се подкарали на първосигнално буквалистко четене,
съвсем скоро и майките се ще намразите,
ако чуете за сектата Майката на Веелзевула,
само поради това, че в името се съдържа думата " майка".
Мир!
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 11:24
Приятно прекарване!
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 08:39
Е за това ме кефи форума, винаги се завързва някакъв спор. Като и да е мерси за пожеланието, това за светлината ме изкефи особено много. Като си говорим за секти, тук голяма част от хората са мормони, изключително религиозни. Има едни, башмормоните, дето се обличат с едни дрехи като от деветнайсти век. Иначе дииппрованса ме кефи. всички са адски мили, казват ти здрасти, като те видят, дори да не те познават.
А сега лошите новини. Получих пей4екът за първите две седмици 576$. Това е доста ниско по тукашните стандарти и колкото и да ми е неприятно ще трябва да се хвана на втора работа. Така си е подяволите, дошли сме тука пари да правим.
Айде поздрави, когато докопам лаптопа ще ви пиша пак;)
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 23:29
Andrey358 написа: Не съм го снимал аз, снимката е от интернет, но можете да добиете представа. Виждал съм го на живо. Иначе работата е добре, но в петък ще получа първият пейчек и ще разбера точно за колко пари работя...
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУХ!
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 23:34
Till Lindemann написа: Andrey358 написа: Не съм го снимал аз, снимката е от интернет, но можете да добиете представа. Виждал съм го на живо. Иначе работата е добре, но в петък ще получа първият пейчек и ще разбера точно за колко пари работя... УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУХ!
И аз не мога да го кажа по-добре...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2007 23:59
Аз мога Белогардчишките скали ходете вижте запомнете ...
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2007 05:11
Това ли имаш предвид?
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2007 08:33
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Ок имам 2а нови завета на бюрото,ама не ги чета,не мога да кажя че вярвъм в Бог,също че не вярвам...
Всичко си има компроматите...
П.П.Само мъртвия е разбрал края на войната.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2007 08:38
Ignatio Moebius написа: ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Ок имам 2а нови завета на бюрото,ама не ги чета,не мога да кажя че вярвъм в Бог,също че не вярвам...
Всичко си има компроматите...
П.П.Само мъртвия е разбрал края на войната.
Само мъртвия е ВИДЯЛ края на войната.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2007 05:05
ДОКЛАД#2
Скъпи съфорумци, време е за второто ми официално писмо.
Какво се случи през последните десетина дни.
Получих си първият пейчек в размер на 576$ и реших че трябва да си намеря и втора работа. Това вече е сторено, от следващата седмицавероятно юе давам и смени в ресторанта като...мияч на чиний. Е не е най доброто но какво да се прави.
Има и нещо по-важно. Успях да си сменя стаята и вече не живея с онези ненормалници. Това наистина ме радва.
Завързах и контакти с местните. Играхме баскетбол в близката гимназия. Това изживяване межудругото, трябва да каи малко процента на показателя "жени" тъй като в играта се включиха две мацки от женския баскетболен отбор. Те бяха това което тукашните наричат " Скул бой дриим":)
Запознах се и с едни други момчета имащи афинитет към огнестрелните оръжия. Единият от тях на име Уес, е бил една година в Ирак. Утре предстои да ходим на лов за зайци:)
Expect another ubdate later.
Така ли се пише?
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2007 11:09
^Човече искренно ти завиждам, това ми е мечтата на мене. Да съм някъде, където никой не ме познава, да си бачкам нещо простичко и да пребивавам в малка стая под наем. Дъ булгериън дриим.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2007 06:41
Вместо да ви пиша реших да направя това видео. Аз съм пичът с черните очила
Enjoy
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|