Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2007 21:49

Пууу, да ибеш маа му :Р Добре де, айде кажете - 12 часа в неделя на билетен център НДК арно ли е?

ЕДИТ : Аз съм пас тоя седмица, че имам работа :Р Другата мо'е.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2007 10:28

crisbeto написа:
Lеader написа:
тренирам в миньор перник

Ние май играхме срещу вас

:?

П.П Ние сме Велбъжд
П.П.П Ти в коя възрастова група си?

91-аз не съм играл щото само 92 са играли :?
А тая недела както казах НЕ МОГА чак другата седмица :(

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2007 20:15

И кво :?:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2007 20:55

Оле.. баскетболисти има тук.. браво браво.. и аз играя мн често, тренирал съм 6 години и постоянно играя! Може наистина да се съберем някоя ваканция да поцапиме малко... аз съм нисък, играя гард, но.... айде няма да продължавам...
Този пич, който е от Перник нека ми пише на лична! Да не би да ходи на тренировки в зала Кракра, щот ако ходи значи в четвъратак сме играли един срещу друг, а може би в един отбор!?
Велбъжд.. кюстендилци.. ех, нищо лично, ама когато тренирах, като идвахте в Кракра и ние като ходихме в заличката ви дето има и стадион над нея.. не сте виждали победа дечица..
Тогава в един мач как се контузих.. бляяя :? !!! :(
Колкото до автора.. искате да видите топка.. ми ей сега ще я кача някъде..
Сега се качва, за тези който не са ме виждали и за съграджанина ми - http://www.spi9er.piczo.com
А ето и топката.. последната която си купих е това.
http://i177.photobucket.com/albums/w216 ... GP7017.jpg
Взех я от Найк на Графа :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2007 21:00

Spi9er написа:
Велбъжд.. кюстендилци.. ех, нищо лично, ама когато тренирах, като идвахте в Кракра и ние като ходихме в заличката ви дето има и стадион над нея.. не сте виждали победа дечица..

:ROFLROFL:

Да бе ние всеки мач ви биеме с поне 50 точки(от както се помня) :lol: .Веднъж ви бихме с 130 на 4 :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2007 21:02

Spi9er написа:
Оле.. баскетболисти има тук.. браво браво.. и аз играя мн често, тренирал съм 6 години и постоянно играя! Може наистина да се съберем някоя ваканция да поцапиме малко... аз съм нисък, играя гард, но.... айде няма да продължавам...
Този пич, който е от Перник нека ми пише на лична! Да не би да ходи на тренировки в зала Кракра, щот ако ходи значи в четвъратак сме играли един срещу друг, а може би в един отбор!?
Тогава в един мач как се контузих.. бляяя :? !!! :(
Колкото до автора.. искате да видите топка.. ми ей сега ще я кача някъде..
Сега се качва, за тези който не са ме виждали и за съграджанина ми - http://www.spi9er.piczo.com
А ето и топката.. последната която си купих е това.
http://i177.photobucket.com/albums/w216 ... GP7017.jpg
Взех я от Найк на Графа :wink:

Виждал съм те по Перник,а и познавам двама от снимките :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2007 21:04

crisbeto написа:
Spi9er написа:

Да бе ние всеки мач ви биеме с поне 50 точки(от както се помня) :lol: .Веднъж ви бихме с 130 на 4 :lol:

Кой сте били бре...я я дай пак в последно време играете само 92 година 91 не са играли така че аре говориме за различни възрастоив групи :wink: а спайдер е 90,ако не се лъжа :?

Иначе аре да се сбереме да поиграеме един баскет нема значение добри или слаби важното е да се забавляваме :wink:
П.П.Лийдър ако искаш другата седмица да отидеме до София :?

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2007 21:07

State of Mind написа:
crisbeto написа:
Spi9er написа:

Кой сте били бре...я я дай пак в последно време играете само 92 година 91 не са играли така че аре говориме за различни възрастоив групи :wink: а спайдер е 90,ако не се лъжа :?

Иначе аре да се сбереме да поиграеме един баскет нема значение добри или слаби важното е да се забавляваме :wink:
П.П.Лийдър ако искаш другата седмица да отидеме до София :?

Ми аз сега съм възрастова група момчета(92-93) :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2007 21:09

Аз съм 89 и говоря за този набор.. едно време когато играех.. Кюстендил нямаха шансове.. Вашата треньорка е партия с нашата (Ганчева) и постоянно имахме контроли с вас :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2007 21:13

Spi9er написа:
Аз съм 89 и говоря за този набор.. едно време когато играех.. Кюстендил нямаха шансове.. Вашата треньорка е партия с нашата (Ганчева) и постоянно имахме контроли с вас :wink:

ААА когато е била треньорката тя е егати n00b-ката :lol: На нейните тренировки не можешда се изпотиш даже :lol:

П.П Ние от 3-4 години сме при треньор,който ни скъсва от тренировки(всяна събота почти тичаме в планината) :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2007 21:24

crisbeto написа:
Spi9er написа:

ААА когато е била треньорката тя е егати n00b-ката :lol: На нейните тренировки не можешда се изпотиш даже :lol:

П.П Ние от 3-4 години сме при треньор,който ни скъсва от тренировки(всяна събота почти тичаме в планината) :lol:

Бахти филмирания тип не е толкова до тренйора а да играчите :wink:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2007 21:26

crisbeto написа:
Spi9er написа:

Еми радвам се, няма нищо лошо... ама след като не правите физическа, направи си я сам, аз как си я првя? Има си фитнес.. има си стадиони. Отиваш въртиш обиколки, на стълбичките после, фитнес тва онова и говотово! Не се оправдавайте с треньорката си :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 22 Апр 2007 13:37

http://vbox7.com/play:41a534ce тва е за хората дет се кефат на баскета и въобще сички дет спортуват...

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Апр 2007 16:29

Spi9er написа:
crisbeto написа:
Spi9er написа:

Еми радвам се, няма нищо лошо... ама след като не правите физическа, направи си я сам, аз как си я првя? Има си фитнес.. има си стадиони. Отиваш въртиш обиколки, на стълбичките после, фитнес тва онова и говотово! Не се оправдавайте с треньорката си :wink:

Не си ме разрал треньорката не ни подготвяше технически :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Апр 2007 18:05

Ахъм.. да сорри наистина явно не съм разбрал, помислих си, че не сте правили физическа подготовка..! Ми момчета, за сега аз не мога да се включа в баскетбола! Лично аз, когато излезнем лятна ваканция ще вдигна отново темата, за да се оговорим да играем в сф.. само ще трябва да се чакаме някъде, щот на мене 2ро и 10х някое си училище не ми говорят нищо!
Сега играйте без мен, но лятото ще се включа и без това често съм в сф, с удоволствие ще направим няколко игри.. само намерете хубаво игрище! Под хубаво имам предвид - хубава настилка (по възможност не АСФАЛТ), кошовете да са хубави и да имат мрежи :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 22 Апр 2007 18:16

Еми аз съм съгласен да дойда до София ама вчера се подстригах късо :cry: и сега съм много грозен така че може да се изплашите :shock: но ако имате силни сърца съм навид да дойда :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Апр 2007 21:16

Аз съм над 195 ( не знам точно колко ) , но съм много слаб физически. Баскетче разцъквам

Ако се събирате пак напишете тук и аз сигурно ще дойда ...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Апр 2007 12:49

slim_k написа:
Аз съм над 195 ( не знам точно колко ) , но съм много слаб физически. Баскетче разцъквам

Ако се събирате пак напишете тук и аз сигурно ще дойда ...

Важното е да си силен духом :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Апр 2007 14:02

Неприятно ми е че се налага да пиша два поредни поста но искам да попитам какво стана-аз мога да дойда някой от тия дни (ама само не вторник щото все пак съм от Перник :P )

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Апр 2007 20:07

Понеделник пиене, така че аз за вторник съм наивт.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com