Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 14:13

Pantomime написа:
Тука в Русе има една кръчма - "Митака" се нарича. Принципно там се събират всякакви компании (но предимно хора слушащи рок/метъл), които да кажем са от 8-9 клас нагоре.. В последно време наблюдавам една тенденция някакви дечица (буквално) - момиченца 4-5 клас сложили блузките на Nightwish и Evanescence и .. Iron Maiden ( :8: ), седнали на една маса, пият си Каменицата (естествено хилят се като обезумели), пушат си "Ева"-та.. добре бе мама му стара да им имам самочувствието..

--
Само не превръщайте темата на "за или против метъла", че ще се издрайфам

Абе остави чалгарките и рапърите от класа ми ходят там, долу да играят на билярд О.О Да ги еба, нямат ли си малко фйешънски заведенийца... И там не само глеам рапери веч, ам и точно разни лапета дето не се виждат от земята, дебиш! :hangman:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 14:35

The Chameleon написа:
Brian написа:
Алминатора написа:
Leader. написа:
Не всички са така но това е защото те подражават на по големите,но според мен главна вина имат родителите.Сега новородени лапишняри имат телефони за по 500-600лв а на тяхната възраст една кабелна съм имал.Аз на тяхните години къщички на дървета сме строили и сме играли с пистолетчета все още и водехме войни между блоковете :lol: а те сигурно са прекалено "готини" дори да карат колела.

Аааах,войните между махалите и блоковете...Деба кога отлетя времето?Преди се гонехме с пръчки,правихме си бази и прочее...Просто сегашните хлапета не знят какво изпускат.Какво ли не бих дал да съм на 8!

Ехххх и аз така.... Това бяха времената просто. :D

:!: :D Беше много здраво .. аз бях ДАРТ МОЛ С ДЪЛГАТА ПРЪЧКА ЗА ДВОЕН ЛАЗЕРЕН МЕЧ , А КНЯЗ ВАРГОТ БЕШЕ ИМПЕРАТОРА ДЕТО МНОГО ПЪРЖЕШЕ ! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЗА ДЕНИК И СЕСТРА МУ ( ЛюК СКАЙУОУКЪР И ПРИНЦЕСА ЛЕЯ ) !!! :lol: :lol: :lol:
!!!!!! КУЛТ! Верно, леле какви времена бяха ^^
Другото нещо беше, Хамелеоне, като ние бяхме малко по-големи пишлемета и пращахме по-малките пишлемета на разни "разузнавателни мисии", или да ни търсят пръчки ^^

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 15:04

Лол, да.. ами турнирите по Мортал Комбат на поляната пред МВР-то ? :lol: Азе като Куан Чи, Княза - Императора ( аф курс ) , ти .. ти май не игра :lol: Ама ставаха големите мелета.. и после родителите на пишлеметата идваха да ни поучават да не ги бием.. Буахах.... :Д ФИНИШ ХИМ ! :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 16:16

Pantomime написа:
The Chameleon написа:
Brian написа:
Алминатора написа:
Leader. написа:
Не всички са така но това е защото те подражават на по големите,но според мен главна вина имат родителите.Сега новородени лапишняри имат телефони за по 500-600лв а на тяхната възраст една кабелна съм имал.Аз на тяхните години къщички на дървета сме строили и сме играли с пистолетчета все още и водехме войни между блоковете :lol: а те сигурно са прекалено "готини" дори да карат колела.

Аааах,войните между махалите и блоковете...Деба кога отлетя времето?Преди се гонехме с пръчки,правихме си бази и прочее...Просто сегашните хлапета не знят какво изпускат.Какво ли не бих дал да съм на 8!

Ехххх и аз така.... Това бяха времената просто. :D

:!: :D Беше много здраво .. аз бях ДАРТ МОЛ С ДЪЛГАТА ПРЪЧКА ЗА ДВОЕН ЛАЗЕРЕН МЕЧ , А КНЯЗ ВАРГОТ БЕШЕ ИМПЕРАТОРА ДЕТО МНОГО ПЪРЖЕШЕ ! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЗА ДЕНИК И СЕСТРА МУ ( ЛюК СКАЙУОУКЪР И ПРИНЦЕСА ЛЕЯ ) !!! :lol: :lol: :lol:
!!!!!! КУЛТ! Верно, леле какви времена бяха ^^
Другото нещо беше, Хамелеоне, като ние бяхме малко по-големи пишлемета и пращахме по-малките пишлемета на разни "разузнавателни мисии", или да ни търсят пръчки ^^

МДАА или като намериме някакъв малък помяр и го кръстиме Джони или Рики и се грижим за него ама след два дена хората от блока го закарват някъде щото да не се заразиме с некакви си глисти и тений :x

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 19:52

Един ден тея пишлеменца ще пъдат Батковците... нали не си мислете, че след като са големи, нещо ще им щракне в главата към по-добро? Учителите приказват и ясно се вижда - всяка следваща паралелка е изключително по-изостанала, разглезена и тъпа а децата често са бавноразвиващи... реалността е ужастна. Тея деца един ден ще ни управляват.

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 19:59

аха, тази тема търсех!

ебаси, некви деца с пистолети, абе направо не искам вече да коментирам. Проблема е че и шамара не ги оправя! Хора накъде отиваме, ако те са такива, големите какви трябва да са??? :cry:

много гадно ми става-аз по природа съм си затворен човек и ко да кажа-дразня се на такива мухъли!

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 20:23

Ще ви го увелича и bold-на, щото май не го забелязвате:

Lost in the Light написа:
А не сте ли се замисляли, че вие им давате пример? Батковците и каките, които пушат пред входа и никой нищо не им казва? Ония дето влизат в час пияни. Онази групичка, която се е събрала, около новия телефон на някой съученик? И ся ще ми кажете, че не правите такива неща.....как да е .. n00bs

Вместо да се чудите, маете и псувате колко са изпростели по-малките, начуете ги на нещо.
Ако кажете "Да не е моя работа, че да ги уча...!" значи няма за какво да се оплаквате.

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 20:28

Не че нещо ама поне в моето даскало...Дори ние, големите не се държиме така!
При нас веднъж не съм видел човек да иде при друг и да почне е така да му крещи пред всички, ние си решаваме проблеми без бой и крясъци, не знам малките откъде ги гледат тия работи.Но те се държат изключително нагло и каквото да им кажеш ( дори и "мръдни се" ) на стълбите - те не отбират.Според мен проблемът не е само в това че ни гледат - хайде, и аз гледах като малък какво правеха големите но нито аз нито мой пр им е подражавал...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 20:28

Чакай малко.И когато ние сме били колкото тях е имало каки и батковци,но не сме взимали пример от тях нали?

Профил Skype WWW

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 20:45

Алминатора написа:
Чакай малко.И когато ние сме били колкото тях е имало каки и батковци,но не сме взимали пример от тях нали?

Да бе. :roll:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 21:02

Малките ВИНАГИ вземат пример от по-големите... :roll:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 21:30

Бтв , много обичам когато се оказва , че никой не се вписва в епитетите на въпросните "деца"..
Гледам некво курве тука ми обяснява , как пуши в седми клас и как била възмутена от т'ва , че петокласниците пушат.
После некви обясняват как и те си влизали в 7ми клас пияни , но и те са възмутени.
Изобщоо ;) , кефец.
Нали тва сме ние също ве.. Са ше ми кажете , че в класовете ни няма по много от въпросните ?
Ми че то над 50% от секвите деца .. дори младежи , се вписват в описанието тъп и самонадеян , с самочуствие , невиждано никъде.
Няма , тва си е прогресия.
Гледайте Idiocracy. Доста тъп филм.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 21:33

The Chameleon написа:
Малките ВИНАГИ вземат пример от по-големите... :roll:

Винаги ще бъде така.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 22:58

I against I написа:
Бтв , много обичам когато се оказва , че никой не се вписва в епитетите на въпросните "деца"..
Гледам некво курве тука ми обяснява , как пуши в седми клас и как била възмутена от т'ва , че петокласниците пушат.
После некви обясняват как и те си влизали в 7ми клас пияни , но и те са възмутени.
Изобщоо ;) , кефец.
Нали тва сме ние също ве.. Са ше ми кажете , че в класовете ни няма по много от въпросните ?
Ми че то над 50% от секвите деца .. дори младежи , се вписват в описанието тъп и самонадеян , с самочуствие , невиждано никъде.
Няма , тва си е прогресия.
Гледайте Idiocracy. Доста тъп филм.

Скиш ся я прочети пак първия пост и пак се върни.
Ти ако беше расъл със " Ооох вкарай го дааа точно там влизааа ахх колко е голям " или със "Малеее братоооо къв коз ударииих ,а пък как се напиих" на твойта възраст щеше да си една отрепка продавайки кухненските уреди за да можеш да се издължиш на дилъра за снощната поста сеш се?
Те децата не копират от по големите,ами копират сичко от тв-то,вестниците и радиото.Аз кат бех 4-ти клас не гледах големите как пушат( всъщност гледах ама не ми праеше впечатление) ами гледах кеча секи четвъртък и петък и после с съучениците си играехме на кеч в коридора.Дечковците изкарват такова самочувствие щото искат да се покажат като лидери пред връстниците си.Винаги е било така просто сега го показват по различен начин.Сега се удрят със столове,замерят се с стрелички дартс,удрят се с обувки и т.н и си мислят че ше имат същия авторитет и пред некой други хора.В случая родителския контрол не помага просто щото родителя не мое да отговаря за тва дето детето му праи в даскало.Преди лапетата можеше да ги видиш на катерушките играейки на стражари и апаши и крещейки " бум бум убит си ",а сега какво...нема футбол нема баскет има ЦеЕс в клубчето и малкото пишлеме псува като каруцар,секи път като го убият.Просто вече не знам какво да говоря,ако продължавам да плямпам по темата ще стигна до много изводи ама нема смисъл просто...

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 23:06

The Chameleon написа:
Лол, да.. ами турнирите по Мортал Комбат на поляната пред МВР-то ? :lol: Азе като Куан Чи, Княза - Императора ( аф курс ) , ти .. ти май не игра :lol: Ама ставаха големите мелета.. и после родителите на пишлеметата идваха да ни поучават да не ги бием.. Буахах.... :Д ФИНИШ ХИМ ! :lol:

Шао Канака!

The Chameleon, погледни ето тук ендинга на Шао Кан от Mortal Kombat Armageddon и най-вече - тук за ендинга на Шанг Цунг 'щото едва ли скоро ще има как да ме наблюдаваш как превъртам играта с тях на стейшъна на Мартин. Зариби се. ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 23:11

ДУП-КА-ТА, ДУП-КА-ТА!!! ЧЕРВЕНИТЕ ОЧИ, ЧЕРВЕНИТЕ ОЧИ !!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 23:23

Виж горния пост.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 23:47

Видях го, де и ти да обръщаше внимание на писаниците ми.. в мирк. :roll:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 23:52

уфф, деееба, що па и аз не бех зел пример така като бех малък от некой по-голем... :cry:

изпуснах срокааа, лоша работа!

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Фев 2007 00:06

ДУП-КА-ТА, ДУП-КА-ТА!!! ЧЕРВЕНИТЕ ОЧИ, ЧЕРВЕНИТЕ ОЧИ !!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com