Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
![Аватар](https://i.imgur.com/EhPHX3v.jpg) |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 17:53
It seems so. ( I say it with no disrespect ! )
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Firzen
|
Цар |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2183_1273688762.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 18:00
Ника ми е героя Firzen от безплатната beat 'em up игричка Little Fighter 2. ^_______^'
Въпросния герой беше до едно време и мой аватар, но в момента съм аз.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 18:38
†Soul Hunter† просто си ме кефи...
ЕДИТ: Не, всъщност не е точно така.Едно време, докато играех в Battlenet на WarCraft, се пишех Soul_Hunter.Така и се регнах тук, преди да сложа кръстчетата.Понеже съм набожен човек, сложих и аватар на ангел (макар и да не е точно на ангел) и оттогава си остана така...
Започнах и разказ по темата Диабло, заради увлечението си по играта, и оттам идваше едновременшния ми ник Draksis.Mакар и да не се радваше на успех.Желащите могат да го разгледат на този адрес:
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=39749
Макар и да не постигна масовото одобрение на форумците, разказчето ми харесваше.Завършил съм ги до 13 глава, пиша и 14, макар и да не смятам да ги поствам.Няма смисъл, на никого няма да му се чете.Карай...
Малко дълъг стана поста, но това беше идеята... ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 19:18
Gnumerick написа: "Мистерията Пегас 2000", ако не се лъжа. Дори играх с Хамелеона, но за персонажа Омега не се сещам.
Моя ник - първия ми ник - Coder, го измислих, когато се регистрирах в този форум. Сегашния ми ник идва от една програма - Gnumeric (безплатна алтернатива на Microsoft Excel), хареса ми как звучи и добавих едно k на края.
Не е персонаж. Така се нарича хакерският клан, в който е членувал Хамелеона, ако не се лъжа...
post scriptum: Много се радвах на Чумата...
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Shady
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8949_1213061765.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 19:20
Nocturnal Pulse написа: Gnumerick написа: "Мистерията Пегас 2000", ако не се лъжа. Дори играх с Хамелеона, но за персонажа Омега не се сещам.
Моя ник - първия ми ник - Coder, го измислих, когато се регистрирах в този форум. Сегашния ми ник идва от една програма - Gnumeric (безплатна алтернатива на Microsoft Excel), хареса ми как звучи и добавих едно k на края. Не е персонаж. Така се нарича хакерският клан, в който е членувал Хамелеона, ако не се лъжа...
^Не се лъжеш ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
denik
|
Дидко Бандитко |
![Аватар](https://i.postimg.cc/dQHD8qSy/masons.png) |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 19:45
Като изключим факта, че това е тема №43432 по този въпрос..
denik = my names (Деян Николов)
Сега е Pantomime, защото аз принципно се занимавам с актьорско майсторство, но напоследък четох различни статии за пантомимата в нета и се позарибих :>
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 19:46
Ох. Мислех да си го спестя, но...
Решаваш да се намесиш като познавач, а явно паметта ти ( или знанието ти ) си играе с теб. Нека редактирам поста ти, хипар .
Vortex Nomad написа: Абе айде там Хамелеоните и Омегите да не ми се напъват с "Компютърни войни : Алфа срещу Омега","Компютърни войни : Омега срещу Алфа", "Бойците на Европа", "Мистерията Пегас 800С" и лудия пич, облечен в черно(КАФЯВО), който си държи помпа в гръдния кош, има прекрасни нокти(не пропускай отровния газ, който притежава) и междувременно е фен на митологиите (по-скоро на боговете- хе, никъде не се споменава друго божество освен единствената и неповторима Фортуна ).
П.п. Омега, ако ми беше дал на време " Бойците на Европа " сега щях да съм по-сигурен в някои от думите си! ( става въпрос за ' страстта към божествата ' )
П.п.п. Pulse, да. Хамелеона наистина бе член на клана Омега, докато не реши да го напусне. Все пак изби не малко хора от своя клан. ( Целта преди... почти всичко. ) Информация споределена лично от самия Бейв. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Damage san
|
![Аватар](http://store2.data.bg/slyfer/stairway_to_heaven.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 20:34
Ами така... Преди почти 2 години се регистрирах с ника Damage san, няма почти никаква история този ник освен, че така се казва главният персонаж в едноименната игра за GSM. По късно за малко бях Blank Face ама този ник и аз не знам за какво изобщо го използвах ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) . И до скоро се подвизавах под името Stairway To Heaven защото съм фен на Led Zeppelin ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) . Та тва е от мен...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Mutant.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 22:50
The Chameleon написа: Ох. Мислех да си го спестя, но... Решаваш да се намесиш като познавач, а явно паметта ти ( или знанието ти ) си играе с теб. Нека редактирам поста ти, хипар . Vortex Nomad написа: Абе айде там Хамелеоните и Омегите да не ми се напъват с "Компютърни войни : Алфа срещу Омега","Компютърни войни : Омега срещу Алфа", "Бойците на Европа", "Мистерията Пегас 800С" и лудия пич, облечен в черно(КАФЯВО), който си държи помпа в гръдния кош, има прекрасни нокти(не пропускай отровния газ, който притежава) и междувременно е фен на митологиите (по-скоро на боговете- хе, никъде не се споменава друго божество освен единствената и неповторима Фортуна ). П.п. Омега, ако ми беше дал на време " Бойците на Европа " сега щях да съм по-сигурен в някои от думите си! ( става въпрос за ' страстта към божествата ' . П.п.п. Pulse, да. Хамелеона наистина бе член на клана Омега, докато не реши да го напусне. Все пак изби не малко хора от своя клан. ( Целта преди... почти всичко. ) Информация споределена лично от самия Бейв. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Бродника е прав, в "Бойците на Европа" се споменават и гръцки божества.
А Клана Омега си е Клана Омега:)
Не забравяйте Хорацио Б. Андреас....
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
FELIX
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7506.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 22:51
еми не исках да се разкривам ама на... аз трябваше да съм си или mitko2026 или XoPxE ама айде... иначе Феликс е един треньор (на Байерн М) и така... не съм им много фен на тез ама хубаво именце... ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 22:55
Както казах, липсва ми " Бойците на Европа " .. ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Shady
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8949_1213061765.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 22:57
Панди Анди написа: Не забравяйте Хорацио Б. Андреас.... Мръсният сноб! Искаше да вземе главата на люнимия ми злодей за трофейче! The Chameleon написа: Както казах, липсва ми " Бойците на Европа " .. ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Е аз пък я имам и е много добра ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 23:13
Злодей?
Един ден и аз ще имам...
Ах.. Хорацио.. помниш ли Князе? ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6442_1364900675.jpg) |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 23:14
Винаги ме е кефело името Скуби.Частта с 'Ду' не(нз защо я ползвах).После се зарибих по рапа на Method Man & Red Man,както и по The Red and Meth Show.Започнах да се пиша M3thodMan,но Man започна да не ми се струва на място...започнах само M3thod,но тъй като има друг съфорумец Method,се отказах(първия печели ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ).Евентуално сега се замислям за Scoob.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Krasen
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=2873_1199996591.gif) |
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 03:07
Pantomime написа: denik = my names (Деян Николов)
Хахах недей така..
Красен Иванов = kriva КрИва (крив хяхя ебаси)
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Existence
|
![Аватар](http://i68.photobucket.com/albums/i39/pukipukpuk/existencejr2.gif) |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 07:35
Никола Павлов = nipav
ahahaha Нипав ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
N2O
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=5162_1235257858.jpg) |
В момента играе: С пишката си и белот.
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sirius
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=6294_1318757851.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 09:29
Krasen написа: Pantomime написа: denik = my names (Деян Николов) Хахах недей така.. Красен Иванов = kriva КрИва (крив хяхя ебаси)
ДИмитър СТоянов = ахахаахаха, Дист, ебати ![](http://forums.wsphere.com/style_emoticons/default/yikes.gif)
|
![](images/spacer.gif) |
DukeNukem
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3821_1241979696.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 10:09
Константин Дяков
Кодяк
Близки по думи - коняк,кодек и т.н. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 13:21
Vortex Nomad написа: Хамелеоне, и паметта, и знанията ми са на място все още (слава Богу!). Бързах, та затова съкратих имената. Шлиферът на момчето с ноктите определено е черен, а дори и в "Пегас 800С" споменава други божества, но ме мързи да търся цитати. Така че - шшшшш...
Глупости. Бързането не е извинение. След като ще пишеш пост, пиши го както трябва... , за да не се получават комедии, като този път.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|