Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2006 20:47
hk_vlady написа: Оу Джизъс, текста е як навярно се пее за кенефи и за къпане на метали. Тоя напън как се казва излезе доста по-рядък от очакванoто.
Не разбрах, глисте ?
|
|
|
|
|
Friendly Devil
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2006 20:53
Момчета, този стил музика хич не ми се нрави. Ама ХИЧ. Но мога да оценя, когато някой се е потрудил и е направил нещо качествено! Поздравления.
___________________________________ It's me!
|
|
|
|
|
Spock
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2006 21:40
Morgul написа: hk_vlady написа: Оу Джизъс, текста е як навярно се пее за кенефи и за къпане на метали. Тоя напън как се казва излезе доста по-рядък от очакванoто. Не разбрах, глисте ?
Еми как ще разбереш като правите музика от пърдене и оригване в микрофона, на фона на
"режеща" китара?!
___________________________________ What Really Matters...
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2006 21:43
hk_vlady, недей показва повече от некомпетентността си.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2006 21:46
Не съм кой знае колко голям разбирач но все пак ще се изкажа.
Браво постарали сте се обаче тва пърдене(?) и оригване разваля цялата работа.
Китара рулира.
Обаче....
Поздрави!
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2006 22:09
Е тва вече рулира!
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2006 22:12
Това е хоум препеърд, бива.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2006 22:13
jointer[killa] написа: момчета май яко сте се вдъхновили от една бразилска метал група дето беше 1/1 с ващо включително грухтенето, ( btw аз съм рапър така че не ме приемайте много насериозно в оценката ми ) та тая група се беше определила като глейте ся- grunge, black metal, blood gore style , беше лудница, напишете в форума на дата.бг в търсенето; аудио/и пишете Gore и няма как да не намерите приликата. но иначе е добре найстина звучи доста " професионално" от към запис. respect
Само grunge ще , братле, да знаеш.Kurt сигурно се обръща в гроба сега.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2006 22:23
hk_vlady написа: Morgul написа: hk_vlady написа: Оу Джизъс, текста е як навярно се пее за кенефи и за къпане на метали. Тоя напън как се казва излезе доста по-рядък от очакванoто. Не разбрах, глисте ? Еми как ще разбереш като правите музика от пърдене и оригване в микрофона, на фона на "режеща" китара?!
Че ти дори и да се оригнеш не можеш.
Мамка ти, трябва ли да си у всяка тема лайното?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2006 23:47
Morgul написа: hk_vlady написа: Morgul написа: hk_vlady написа: Оу Джизъс, текста е як навярно се пее за кенефи и за къпане на метали. Тоя напън как се казва излезе доста по-рядък от очакванoто. Не разбрах, глисте ? Еми как ще разбереш като правите музика от пърдене и оригване в микрофона, на фона на "режеща" китара?! Че ти дори и да се оригнеш не можеш. Мамка ти, трябва ли да си у всяка тема лайното?
Е,виж,това да можеш да се оригаш си е бая постижение.Шапка ти свалям,черно-бели.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2006 00:31
Sett написа: Morgul написа: hk_vlady написа: Morgul написа: hk_vlady написа: Оу Джизъс, текста е як навярно се пее за кенефи и за къпане на метали. Тоя напън как се казва излезе доста по-рядък от очакванoто. Не разбрах, глисте ? Еми как ще разбереш като правите музика от пърдене и оригване в микрофона, на фона на "режеща" китара?! Че ти дори и да се оригнеш не можеш. Мамка ти, трябва ли да си у всяка тема лайното? Е,виж,това да можеш да се оригаш си е бая постижение.Шапка ти свалям,черно-бели.
Благодаря ти, сапунено-розови.
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2006 14:23
hk_vlady написа: Morgul написа: hk_vlady написа: Оу Джизъс, текста е як навярно се пее за кенефи и за къпане на метали. Тоя напън как се казва излезе доста по-рядък от очакванoто. Не разбрах, глисте ? Еми как ще разбереш като правите музика от пърдене и оригване в микрофона, на фона на "режеща" китара?!
Правят тва дет искат и има харесва да правят( и на мене ми харесва тва дет праят ) ти прайш чикии по цял ден , а те праят музика ПРОБЛЕМ ? Дори да пърди на микрофона ? ПРОБЛЕМ ?
(деа май зех да са заяждам )
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2006 14:24
Morgul написа: hk_vlady написа: Morgul написа: hk_vlady написа: Оу Джизъс, текста е як навярно се пее за кенефи и за къпане на метали. Тоя напън как се казва излезе доста по-рядък от очакванoто. Не разбрах, глисте ? Еми как ще разбереш като правите музика от пърдене и оригване в микрофона, на фона на "режеща" китара?! Че ти дори и да се оригнеш не можеш. Мамка ти, трябва ли да си у всяка тема лайното?
Добре казано
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Spock
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2006 21:16
Моргулчо и всички други т.н" черно-бели герой", щом правите музика от пърдене и оригване
то чалгата тогаз (дето плюете) е по-висша музика, защото се пее поне за домати,пари, коли и др. тъпотии ?!
П.С Не държа да съм толкова добър и да усъвършенствам
пърденето и оригването, като вас мисля има по-важни неща
с които да правя.
___________________________________ What Really Matters...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2006 21:42
hk_vlady написа: Моргулчо и всички други т.н" черно-бели герой", щом правите музика от пърдене и оригване то чалгата тогаз (дето плюете) е по-висша музика, защото се пее поне за домати,пари, коли и др. тъпотии ?!
П.С Не държа да съм толкова добър и да усъвършенствам пърденето и оригването, като вас мисля има по-важни неща с които да правя.
Човек, жал ми е да ти отговарям дори, спри се ... Сериозно говоря.
Наистина ли е възможно някой да е толкова глупав?
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2006 00:24
песента рулира
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2006 08:36
Till Lindemann написа: песента рулира
По-точно е определението 'Кърти МИфки'
|
|
|
|
|
Gaahlskagg
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2007 11:41
Браво
___________________________________ "Zarezi ex quo Vulgares."
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2007 12:25
Хех, и мен съседите ме гледат странно от година вече , след като записвам разните вокали все в домашни условия
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|