Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 27 Апр 2010 18:04

Андрей, направил си double post. Не че нещо, просто казвам...

Ще ти отговоря после, че трябва да ходя при един да му помагам да се нанесе - три часа ще мъкна мебели, дееба :x

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re: За жените и компютърните игри...
Публикувано на: 27 Апр 2010 21:03

fizo написа:
Незнам за вас, но работното ми време свърши и мисля да си ходя, че имам 100 неща да правя. Утре след 9 ще съм на линия да си говорим глупости и да убивам скуката от работата :D

Евала пич, че имаш да правиш толкова неща....най-сетне един готин пич в тоя форум. Направо след работа мини да та черпя една дъвка, че много ме кефиш :live:

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 27 Апр 2010 21:34

Пфхаха "физическото развитие в училище" :Д :Д Кой е ходил по физическо бе :lol: Всеки по кафета и барове :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2010 21:46

представям си го физо как си къса гъза от работа щом "убива скуката" и пише във форума :roll: някое мързеливо сополче в офисчето :D

Профил

Публикувано на: 27 Апр 2010 23:04

Трябва да се признае, Андрей много злостно игнорира постове, които са му неудобни.

Andrey358 написа:
Уточнение: не съм издигнал спорта в култ, отново ми интерпретираш думите както ти скимне Minotaur King. Това което казах е, че спортът (не електронния) е полезен за подрастващите. Това предполагам всички са съгласни.

Това може да се интерпретира по два начина – или си мислиш, че съм минотавара или се опитваш всячески да ме игнирираш. Ако е първото – трябва отдавна да си забелязал, разликата в намеренията на моите постове и тези на минотавара и начина на изразяване. Ако е второто – е тогава нещо немога да направя по въпроса.
Отностно издигането в култ - всичко щеше да е добре, ако не говореше само за спорт, има още десетки(поне) примери, които можеше да дадеш, но не, ти повтаряш отново и отново само за физическото развиване.

Цитат:
Това до което той води е популяризиране на вреден начин на живот

Геймингът – независимо дали като хоби или професионално, не е вреден за здравето. Проблемът е какво хората правят с другото си време, има хора които джъгат по 8-9 часа на ден( млади, блазе им) и пак не игнорират физическото си здраве.

Цитат:
-Зрението си

От вече повече от 10 години насам не се произвеждат нито монитори, нито телевизори, способни да навредят на зрението.

Цитат:
-Нервната си система

Как?

Цитат:
-Общото си физическо развитие
-Социалния си живот.

Това вече е свързано със стереотип от 80'те и няколко индивида, които медйите обичат да заливат с внимание. Зависи, кой какво прави през свободното си време.

.
Цитат:
Какво е неговото влияние в обществото?

Както това на всеки спорт, състезание или популярно развлечение – културно.

Цитат:
Мислите ли че едно дете в гимназията примерно е добре да се посвети на постижения в областта на игрите (без значение дали ще стане шампион на България или ще си остане безизвестен но прекарал стотици часове в игра)?

Защо не? Ако дадената персона е решила да посвети живота си на това, кои сме ние да го съдим?

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 27 Апр 2010 23:16

Gadulka написа:
Цитат:
Мислите ли че едно дете в гимназията примерно е добре да се посвети на постижения в областта на игрите (без значение дали ще стане шампион на България или ще си остане безизвестен но прекарал стотици часове в игра)?

Защо не? Ако дадената персона е решила да посвети живота си на това, кой сме ние да го съдим?

Exactly. :icq25:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Апр 2010 00:02

Max Payne написа:
Защо не? Ако дадената персона е решила да посвети живота си на това, кой сме ние да го съдим?
Ми ако си му родител може би?

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Апр 2010 01:18

Ама нито един от вас не му е родител,така че кои сте вие да го съдите?

Профил

Аватар
В момента играе: Имам инсталирани поне 40 игри от които само 2 стават...
Публикувано на: 28 Апр 2010 09:39

Nocturno написа:
представям си го физо как си къса гъза от работа щом "убива скуката" и пише във форума :roll: някое мързеливо сополче в офисчето :D

Работя в голяма фирма и годишната ми оценка е една единица под максималната (която никога не се пише). Работата ми е такава, че мога да си я върша без проблем и да ми остава време да прочета новините и някой форум :) Но ти си злобей и си мисли каквото искаш.

И аз съм фен на разни игрички, затова и посещавам този форум. И това за което става дума в първия пост обикновенно е до време докато живееш при мама и тати и имаш много свободно време. След това обаче като трябва сам да се оправяш в живота не ти остава време за да си го губиш с 12 часова игра на УОУ примерно. Бях много зарибен по Lineage2 навремето като бях студент, но като започнах работа и пичовете от клана започнаха да ме питат защо не играя, защо не влизам. И аз се опитах да им обясня, че до 6 съм на работа докато се прибера нахраня и изкъпя става 7 след това да се видя с приятелката и прителите на по 1-2 бири и то е станало 10-11 вечерта. Ако влезна да поцъкам е от 10-11 до към 12 което за игра като lineage2 е крайно недостатъчно. Все пак съм на работа от 9 сутринта и трябва да ставам в 8 и няма как да играя до посред нощ. Според мен са редки тези случаи за които става дума в първия пост, а за тях са виновни родителите.

Истината, е че и да искате да станете про-геймъри в България няма къде да се реализирате. Така, че по-добре не се заблуждавайте.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Апр 2010 09:45

Пора написа:
Кой бе бате ? До колкото знам обсъждаме някъв случай, не съдиме некой конкретно...

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Апр 2010 11:24

Пора написа:

Има разлика в това да съдиш някой и да го съветваш.
Темата се изхаби в първите 2 страници и до тук се повтаря едно и също...
И аз съм на мнението на андрей така че си ебете майките :D

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 28 Апр 2010 12:58

Тази тема е най-нещастният клуб по дебати във и отвъд виртуалното пространство. Съветът ми е да се задоволите с постигнатите почти 20 страници пълни глупости и да прекратите, щото след време най-вероятно ще си ги четете тия неща що сте ги писали на тоя акъл, ще се червите и ще си викате " 'баси майката ". Не че мога да ви убедя да спрете, уважаеми PCM-ски dickheads, ама не пречи да се усетите малко к'ъв цирк настава.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 28 Апр 2010 13:46

Това с каква цел го споменаваш :?:
Или, да задам въпроса си малко по-конкретно - какво кара пич като теб да влезе в тема, където форумните боклуци си лафят, за да им се присмее и да ги нарече dickheads?

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 28 Апр 2010 14:06

readonly написа:
Тази тема е най-нещастният клуб по дебати във и отвъд виртуалното пространство. Съветът ми е да се задоволите с постигнатите почти 20 страници пълни глупости и да прекратите, щото след време най-вероятно ще си ги четете тия неща що сте ги писали на тоя акъл, ще се червите и ще си викате " 'баси майката ". Не че мога да ви убедя да спрете, уважаеми PCM-ски dickheads, ама не пречи да се усетите малко к'ъв цирк настава.

Че все едно в тоя форум има страшно много по-интересни, по-съдържателни и по-важни теми, че си тръгнал да се заяждаш и да наричаш това тук "пълни глупости". Като не те кефи не пиши. Ако мислиш, че нарушаваме правилата на форума, оплачи се на админите.

Gadulka извинявай за обърквацията с мнението ти и това на Минотавъра. Иначе в последното ти мнение пишеш неща на които вече съм отговорил, пак на Минотавъра в предишния си пост.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 28 Апр 2010 15:31

Админски контрол в тоя форум все едно няма. Проблемът ми е там, че в тази тема се взимате МЕГА насериозно с цифрата безумни, но безкрайно напоителни аргументации, а в другите смотани теми народът просто изпуща парата докато се лигави, което си е напълно оолраайт. Познай кой досажда повече. Па и да зарежем глупостите, 20 страници очевидно не мое да стигнете до един консенсус и вече пишете само за да си правите интелектуална чекия.
Принципно не съм от тея, дето се заяждат за щяло и нещяло във форума, но в тоя случай се почувствах мозъчно засегнат само след два бегли погледа върху изписаното дотука :shock: I'm outta here.

Профил

Публикувано на: 28 Апр 2010 18:33

Andrey358 написа:
Живота ми се промени драматично на три пъти. Първият път беше, като случайно се запознах с едно момиче, вторият когато ме изключиха за една година от университета и третия, когато попаднах на една тема в този същия форум.

Темата не съществува вече, или?

Профил

Публикувано на: 28 Апр 2010 20:03

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2010 11:54

Абе този Джон Ромеро не знам кой го е набедил за леганда, ама всичко след Q2 е епик, епик fail :!:

edit: ОК, забравих Deus ex, ама все пак...

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2010 13:38

Marv написа:
Абе този Джон Ромеро не знам кой го е набедил за леганда, ама всичко след Q2 е епик, епик fail :!:

edit: ОК, забравих Deus ex, ама все пак...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2010 16:59

Кармак е по луд.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com