Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно
Публикувано на: 28 Фев 2016 21:27

newcomer написа:
IC1101 написа:
Може ли тлдр на драмата около Лудогорец и общината в Разград, че не съм много наясно за какво става дума ?

Накратко, за да продължи концесията на стадиона, община Разград иска клубът да й дава част от печалбата си от реклами и др. капиталови потоци, вливащи се в отбора. Срамно е и съвсем логично Лудогорец не ще да преклони глава. Единственото жалко нещо ще е ако напуснат Разград, да градиш толкова време, с толкова средства, само за да пустее накрая... Какво да кажа, българска работа.

Да, да, схванах го вече. Ами в този случай съм съгласен с Киро, че не иска да подписва, все едно да се плаща наем за имот и собственика на имота да иска процент от заплатата ти вместо твърд наем.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Мар 2016 22:00

кур за левски

Профил

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 03 Мар 2016 20:47

човек написа:
кур за левски

Защо бе, човек? Откъде извира тая омраза в българския фен, никога няма да разбера.

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 03 Мар 2016 20:56

човек написа:
кур за левски

Тоя кур знаеш ли къде ще ти го заврЪ.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2016 21:32

newcomer написа:
човек написа:
кур за левски

Защо бе, човек? Откъде извира тая омраза в българския фен, никога няма да разбера.

И аз не го разбирам това. Когато гледам футбол нямам определени фаворити, но примерно от българското първенство подкрепям Лудогорец и то особено активно след кратката среща, която имах с Домусчиев по време на един полет наскоро (оказа се приветлив и приятелски настроен човек). И изобщо не мога да разбера няколко мои познати Левскари, които често пускат анти-Лудогорец/Домусчиев материали, а дори наскоро един беше пуснал снимка на горящи фен артикули на Лудогорец. Не, че съм се засегнал, но това че не съм от Левски не ми пречи да ги уважавам като отбор и фенове и никога няма да крещя "кур за Левски". Но уважението от обратната страна нещо въобще го няма.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2016 23:11

Имам доста приятели, за които най-големия кеф във футболно отношение е провала на "футболния враг". Сами те признават, че са жалки в това отношение, но просто така им е кеф.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 03 Мар 2016 23:29

Само да си кажа болката набързо -

Най-лесният сезон за спечелване. Всички "големи" се представят ужасяващо, а ние се борим с Лестър и Тотнъм (по-долу наречени Шит)

Знаете ли, че Арсенал никога не са завършвали под Тотнъм в английското първенство?

Просто съм потресен.

Има още няколко месеца, но се вижда накъде отиват нещата. Играем без хъс, без мотивация, което си личи от играта тип "атакуваме, подавайки назад".

Догодина Сити ще имат Гуардиола, Челси - Симеоне, Юнайтед ще се обиграят, Клоп ще си построи отбора, а ние? Със сигурност посредственост. В момента изпускаме най-големият си шанс за титла от 12 години насам.

Дали наистина проблемът е във Венгер? Не може да ги мотивира? Къде е проблема? Защо прави неадекватни смени? Започнал ли да се побърква в резултат от напредналата си възраст?

Кофти е, че ще трябва да се разделим с тази легенда по такъв неприятен начи. Наистина кофти.

А Йозил и Санчез няма да си подновят договорите и ще си бият камшика при първа възможност. Защо им е да си пропиляват най-добрите години в Арсенал?

Тъжен съм :/

Ще отпаднем от ШЛ, ще загубим от Шит в съботата и най-вероятно този сезон ще отпаднем по някое време и от FA купата.

Трагедия :(

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2016 23:54

И защо трябва да харесваме отбора на някаква мутра с пари? Само и само, защото е български ли?

Профил Skype

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 04 Мар 2016 00:42

Всички отбори в А група са на мутра с пари

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Мар 2016 01:22

нелегален написа:
Доста типична черта за българския характер е когато видиш символ на успех, способност и идейност, вместо да се вдъхновиш (което е нормалната реакция), да се озлобиш и да го намразиш. Може би защото този символ те кара да видиш собствената си неадекватност. Жалко е.

edit: това не е към дидо, а към предните постове за Домусчиев, и българската пишман-фенщина

На същото мнение съм.

Der Meister написа:
И защо трябва да харесваме отбора на някаква мутра с пари? Само и само, защото е български ли?

Защо реши че е мутра? Вярно, че има спекулации,най-вече в жълтите медии, според които чрез връзките на майка му в БКП е започнал да участва в приватизацията, но все пак е важно какво е успял да постигне след това в лицето на сегашния му международен бизнес с Huvepharma, Биовет и други със стотици милиони оборот и нетна печалба на година, включително има и заводи в САЩ и са партньори със Сити. Ако това е мутра, не знам.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Мар 2016 14:45

denik написа:
Само да си кажа болката набързо -

Най-лесният сезон за спечелване. Всички "големи" се представят ужасяващо, а ние се борим с Лестър и Тотнъм (по-долу наречени Шит)

Знаете ли, че Арсенал никога не са завършвали под Тотнъм в английското първенство?

Просто съм потресен.

Има още няколко месеца, но се вижда накъде отиват нещата. Играем без хъс, без мотивация, което си личи от играта тип "атакуваме, подавайки назад".

Догодина Сити ще имат Гуардиола, Челси - Симеоне, Юнайтед ще се обиграят, Клоп ще си построи отбора, а ние? Със сигурност посредственост. В момента изпускаме най-големият си шанс за титла от 12 години насам.

Дали наистина проблемът е във Венгер? Не може да ги мотивира? Къде е проблема? Защо прави неадекватни смени? Започнал ли да се побърква в резултат от напредналата си възраст?

Кофти е, че ще трябва да се разделим с тази легенда по такъв неприятен начи. Наистина кофти.

А Йозил и Санчез няма да си подновят договорите и ще си бият камшика при първа възможност. Защо им е да си пропиляват най-добрите години в Арсенал?

Тъжен съм :/

Ще отпаднем от ШЛ, ще загубим от Шит в съботата и най-вероятно този сезон ще отпаднем по някое време и от FA купата.

Трагедия :(

Моето неекспертно мнение на зрител е, че Арсенал има два основни проблема и те са следните: първо и очевидно - контузиите. Уилшър аут, Окс - счупен на две. Сега дори Чех се бил контузил. В Арсенал винаги ключовите играчи се контузват... в най-важния момент. Абсолютен малшанс, не ми се коментира какъв щеше да бъде отборът, ако Абу Диаби не се контузваше фатално по няколко пъти на сезон (сега пак, още не е дебютирал за Марсилия). Вторият проблем е Венгер - всеки път преди важни мачове я в първенството, я в ШЛ го раздава мъдрец, не подценява противника, което уважавам. По време на мачовете е стабилен, дава насоки, общо взето прави нелоши смени. Но когато отборът губи, оправданията му вече започват да звучат меко казано смешни. Все излиза, че той няма вина, а като го критикуват и го осмиват другите мениджъри, "не се засягам", вика. А да се поучиш, няма да е лошо, а? Защото всъщност с този състав Арсенал показва, че може и ЩЕ идват все повече класни играчи, които, колкото и да не искат другите грандове, ще спечелят титлата, евентуално. Но ако питаш мен, първо трябва да се уволнят медиците, щото са разстрел, и второ, Венгер да спре с изказвания тип "Проблеми ли? Къде?". Иначе като стил на игра и колектив, 10/10, и преди съм казвал, това за мене е отборът, който играе най-атрактивно. Успех.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Мар 2016 14:58

Kirilicata написа:
Всички отбори в А група са на мутра с пари

Ако въпросната мутра инвестира в млади таланти и изгради стадиони/спортни комплекси, които цяла Европа да признае по качество, нито гък няма да се чуе от народа. Понеже държавата явно не може да заделя повече от милион лева :x .

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Мар 2016 15:15

Не съм проучвал конкретно произхода на парите му, но това което се говори е, че не са му чисти схемите. Аз лично имам кауза да го мразя поради причини, които не са свързани с футбола или бизнеса му, а заради скандала около концерта на Роджър Уотърс и уволнението на Антон Попов (управител на стадион Васил Левски за цели 30 години!). Този човек (Домуса) навреди на музикалния бизнес в България, той е мутра с пари да, даже селска такава с дебели връзки с комунягите. Ако някой има желание мога подробно да разкажа всички факти по случая. Не харесвам този човек, не харесвам отбора му, не харесвам част от феновете му, които станаха фенове, само и само, за да са със силния за деня, освен това колкото и да не се интересувам от футбол симпатизирам на Левски, така че имам всичките причини да мразя/не харесвам отбора му и да викам против него.

Едит: Освен това никъде по света го няма това да ти правят проблем когато не подкрепяш клубен отбор от твоята държава като играе на международни турнири. Все едно барселонци да подкрепят реал мадрид в шл :D Айде, не беше много удачно сравнението, защото там футбола е на много по-високо ниво, докато тук е рядкост бг отбор да има такива успехи, но за мен е някакъв много криво разбран патриотизъм да подкрепяш всичко, което има някакви успехи и е българско, само и само защото е българско. Примерно кифли във фейсбук да ми викат за селяндурите Кубрат/Гришо без сигурно дори да знаят правилата на бокса/тениса ми се вижда неудачно. Или пък все едно да се кефя, че Азис има доста сериозна популярност извън БГ, само защото е българин. Айде не. Това в отговор на Волтажа за хейта на българина.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 04 Мар 2016 19:29

Последното беше съвсем малка причина добавена към общото :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 04 Мар 2016 19:34

Когато мразите А група, но ви се вика за нешенци: http://www.sportal.bg/news.php?news=593239

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Мар 2016 15:37

Лудогорец ми беше безразличен отбор преди дамуса да почне да нарича не-патриоти хората, които не ги подкрепят в европа. От тоя момент ми станаха антипатични.
А това, че заедно с първанката са направили куп врътки и е изкупил доста неща на безценица и баба ми го знае.
Мутра е, защото доста по-успешни хора във футболно отношение имат доста по-голямо уважение към феновете и поведението им е много по-достойно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Мар 2016 19:51

Купил го е естествено. Купил е добри футболисти, с които се е представил добре. Клубния футбол е преди всичко пари.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Мар 2016 00:07

За тези чисто футболни неща не споря аз (кой има по-добро управление, кой си изразходва по-правилно парите, кой има по-големи успехи и т.н.). Нека Гипо или някой друг е навътре в нещата поеме щафетата да спори с теб :D

Само искам да си защитя твърдението "купил и доброто представяне на Лудо в ШЛ", че чисто технически е отчасти вярно, поради естеството на клубния футбол. Без пари не става тази игра.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Мар 2016 01:13

нелегален написа:
Сигурно е купил и доброто представяне на Лудо в ШЛ по-миналия сезон, а? :D

Това какво общо има с думите ми, не разбрах? :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Мар 2016 01:15

Пак не разбрах какво имаше предвид.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: