Ебаси видяхтте ли японката. Честно, прилича ми на японка. Не на китайка, а на японка, те се различават. Има едно момиче, което изглежда добре между другото да не съм още офтопик.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
Ебаси видяхтте ли японката. Честно, прилича ми на японка. Не на китайка, а на японка, те се различават. Има едно момиче, което изглежда добре между другото да не съм още офтопик.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Макс Пейн
01 Май 2003 15:57 Мнения: 2620 Местоположение: в БИАД
В момента играе: на сигурно...
Заглавие: Re: С кого коментирате...
Публикувано на: 17 Юни 2008 20:10
На следващия ден като изсъхна беше жив и здрав и стреляше кат пушка, даже снимах на един бал с него и не е дал засечка Това никоня е голяма работа...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 17 Юни 2008 20:21
Еее, браво! Бтв тей и тей е станало дума в тая тема ( ), какъв обектив ползваш?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 17 Юни 2008 20:33
Krieg.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Макс Пейн
01 Май 2003 15:57 Мнения: 2620 Местоположение: в БИАД
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 17 Юни 2008 21:08
denik написа:
Еее, браво! Бтв тей и тей е станало дума в тая тема ( ), какъв обектив ползваш?
Китака 18-55 3.5-5.6 ED II
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения