Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 18 Окт 2015 00:21
Аз искам хората от отбора да вземат медал най-накрая не заради публика, заради мен или заради Българията, а за тях си самите. Друг европейски отбор на това ниво на игра и с такава позиция в ранглистата, който не е стигал до медал в последните десет години няма. Имаме нищожна материална база, нищожно първенство и малка популация и въпреки това сме между Италия, Русия, Полша и Франция и Германия. Единственият друг отбор, който може да се похвали с такова нещо, е сръбският, но той получава цялото историческо наследство на Югославия. И само дето техните усилия се възнаграждават.
А нашите пичове консистентно си седят на това проклето четвърто място по големите състезания - което хем е огромно постижение, хем е малко разочароващо, защото въпреки всичките усилия, медал не е стигал до момчетата от много време. Владо Николов след мача като пое вината за загубата, го направи с някаква нотка на омраза към себе си, което е много тъжно за гледане.
Ако се вземат предвид като някакъв коефициент спрямо успеваемостта условията, които имат за изграждането си отборите във волейбола, исторически Сърбия и най-вече България са истинските MVP. Лесно е да си Франция и да играеш мача, който се игра днес. Ама да си България... е геройство.
За тва не слагайте волейбола и футбола под общ знаменател - такова понятие като български футбол има само в главите на два вида хора - такива, които се интересуват от футбол по принцип и си причиняват мачовете на бг отбора с общ коеф. на интелигентност под тоя на една волейболна резерва, от някакъв чист шовинизъм и другите - тъпунгери и хулиганчета, които ги боли фара за футбола, а ходят по мачове да се навикат и по възможност да изкъртят някоя седалка - я на игрището, я в автобуса.
Връзката между публиката и отбора ни по волейбол е неповторима и кара тия момчета да играят с кеф и да надскачат това, на което по принцип би трябвало да са способни, раздавайки се за хората, които ги гледат. На такива хора в спорта си заслужава да свалиш шапка като зрител, а не на разни Григоровци и Божиновци, за които това е професия и нищо друго.
Казват, че тази година Франция е отборът в най-добра форма в целия свят - факт. Излязоха от втора дивизия на Световната лига и сгърчиха всичко по пътя си, за да стигнат до първо място без една загуба. Нямат загуба и на Европейското. 21 победи от 22 играни мача. Единствените два отбора, взели им два гейма на последното първенство са България и Италия.
Еми. Едно голямо благодаря на момчетата и на целия им щаб за това, че с всеки свой мач ми изнасят урок как се подхожда с всеотдайност и любов към това, което правиш.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 18 Окт 2015 00:41
то винаги все някой няма ден все "ако еди-кой-си играеше все още" все някви сметки за утеха, че не сме чак толкова зле няма значение кой спорт е
когато сме добре, пак сме зле, все нещо мъъничко не достига като сега
ма вижте колко интересно и при григор, и при тия момчета, и при доста от футболистите, не таланта и уменията са проблем, а психиката (то и Кобрата можеше да падне по-геройски от Кличко, щото е добър)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 18 Окт 2015 00:51
бе остави ги Григор, футболистите и Кобрата
Григор си е американец с български произход на практика, много е смешно това, че тия играчи ги свързват изобщо с някакви страни
той си играе за себе си
Кобрата... Кобрата може и да развява флага, но е елементарен пичага - в което няма нищо лошо - просто не е толкова добър, колкото му се иска и май не му стига опитът или акълът, за да го разбере
футболистите ни са - ше ме извинявате феновете - ма са масивно тъпи копелета до един и футболът в България е просто средство за пране на едни пари на гърба на тъпи фенове
в смисъл... когато най-доброто ти постижение е четвърто място от преди четвърт век и все още хората го споменават като повод за гордост
нали
различно е просто - ся верно някаква маса хора чула-недочула, че сме добри на волейбол и тръгва с огромни очаквания да гледа нещо, от което принципно не се интересува очакват се едни победи, едни поводи за гордост и т.н.
и при мач като тоя, следват едни приказки за това как такъв ни бил спорта, такава ни била психиката и т.н.
аз пък викам - такива са ни феновете
остави си разочарованието настрана за момент, направи някаква реална оценка на ситуацията и ще си дадеш сметка, че тия пичове на първо място заслужават поклон за това, че изобщо са стигнали до момент, за който може да се каже "беше близо до победа" срещу такива отбори, а едва след това може да им се държи сметка дали не са могли да се понапънат още малко
щото нали - ако бяхме по-голяма и богата държава, Нгапе, Хуанторена и Зайцев можеше да играят за България, момчетата да се тренират в наши силни първенства, а не като играчи от световно ниво да ходят навън в страни като Япония, които нямат никакъв волейбол и въпреки това плащат десетки пъти по-добре от унизителното възнаграждение, което получават тук
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 18 Окт 2015 03:20
denik написа: то винаги все някой няма ден все "ако еди-кой-си играеше все още" все някви сметки за утеха, че не сме чак толкова зле
ма вижте колко интересно и при григор, и при тия момчета, и при доста от футболистите, не таланта и уменията са проблем, а психиката (то и Кобрата можеше да падне по-геройски от Кличко, щото е добър) Само за протокола последните 10 години имаме 3 бронза. Така, че е неуместно да твърдим, че нямаме медали. В тоя спорт винаги сме били световна сила и винаги сме имали невероятна школа. Единственото което ни убягва до ден днешен е златото. Определено израза "не сме чак толкова зле" за българския национален отбор по волейбол не важи все още и въпреки безкрайните "опити" на федерацията да унищожи тоя спорт, продължаваме да бъдем на световно ниво. Чудя се холандците които имат три световни финала по футбол и все са втори дали гледат толкова негативно на успехите си Толкова ли е трудно просто да признаем, че има и по-добри от нас? Нима в някой от тези първенства може да кажем с ръка на сърцето, че сме били най-силният тим. Въобще имали някой дори който не следи волейбол и да твърди, че Франция днес не ни надиграха макар и не категорично? Та три последователни гейма бяхме догонващи в резултата и с не малко късмет успяхме да обърнем резултата в един от тях. Тва европейско беше изнесено едва ли не от втория ни отбор и един Владо на 38 години които излезе и каза, че поема цялата отговорност за загубата днес. Малко не ни достигна ... малко не им достигна и на чехите и на холандците с които също играхме тайбрек... както играхме днес полуфинал, така можеше и да не излезем от групата. Дали чашата е наполовина пълна или наполовина празна решава всеки сам за себе си. -"Сърце! Душа! За България!" Това искам да виждам аз. И благодаря на тея момчета, че го видях и днес!
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 18 Окт 2015 12:35
И да се пънем, и да не се пънем пред клавиатурите сега Евала на момчетата, очаквам с нетърпение бронзовите медали и през идните 10 години
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 18 Окт 2015 20:48
От 24:21 до 27:29 кво да говорим просто...
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Окт 2015 08:15
Кобрата реално е рецидивист, който заедно с брат си преди доста години шамареше децата и им взимаше парите около училищата. True story. Това да прославя държавата е абсолютен връх в живота му и е нещо, което хора с доста по-голям капацитет от неговия не са успявали да сторят. След края на боксовата му кариера ще поднови практиката си на рецидивист, но на по-високо ниво и ще се води бизнесмен.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Окт 2015 09:57
Маце Борко написа: Григор си е американец с български произход на практика, tva shtot e of haskovo a kolkoto do kobrata dragi zriteli klaviaturni voini mi pak fail stana malko shtoto e sin na venko pulev I sent zanimaa s box otkak vii Ste otkrili chekiite nqkade I e maj na mesto a brat my ima olimpiiski bronz ta poleka s kompleksite
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Окт 2015 10:03
Двама мои приятели, които не се познават са ми разказвали как преди доста години като са били ученици(от различни училища са, единия в младост, другия не помня) са имали ядове с братята пулеви. Значи те са на моите години... съответно става въпрос за случки от преди 15 години Ама те тогава не са били известни де, просто моите хора са ги познали по-късно като са започнали да ги дават по тв като перспективни боксьори
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Окт 2015 12:30
Хм... преди 15 години излиза, че е бил на 19... две години по-късно печели Странджата? От друга страна физиономията си му е гаменска a Багата всички го знаем кво прави на две ракии То ако трябва да сме честни голяма част от добрите боксьори са бивши престъпници и отрепки от гетата. Изключение правят Кличко може би най-нетипичните в картинката като цяло.
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Окт 2015 23:14
Ибах тоз нереален мач
изпили ми нервичките, но си заслужаваше
Arsenal: - 172 Passes - 30% Possession
Bayern: - 600 Passes - 70% Possession
Full Time: Arsenal 2-0 Bayern
изглежда сякаш сме били паркирали автобуса, но определено не беше така... просто едва насмогвахме на огромната преса на Байерн, опитвайки се да играем на контраатаки с по няколко докосвания
Чех и Нойер играха като от друга планета... ако не бяха те, в тоя мач щеше да има 5-6 гола поне :Д
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 27 Окт 2015 15:04
ако някой следи английското първенство и Челси в последните 2-3 седмици, може да намери адски плашеща прилика между Мориньо и Волен.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 30 Окт 2015 00:52
Цитат: a kolkoto do kobrata dragi zriteli klaviaturni voini mi pak fail stana malko shtoto e sin na venko pulev I sent zanimaa s box otkak vii Ste otkrili chekiite nqkade I e maj na mesto a brat my ima olimpiiski bronz ta poleka s kompleksite
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 30 Окт 2015 01:10
Till.Lindemann написа: Цитат: a kolkoto do kobrata dragi zriteli klaviaturni voini mi pak fail stana malko shtoto e sin na venko pulev I sent zanimaa s box otkak vii Ste otkrili chekiite nqkade I e maj na mesto a brat my ima olimpiiski bronz ta poleka s kompleksite
Аз не мисля, че някой му отрича спортните успехи. Ставаше въпрос, че като човек (явно) е леке.
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 30 Окт 2015 19:22
denik написа: ако някой следи английското първенство и Челси в последните 2-3 седмици, може да намери адски плашеща прилика между Мориньо и Волен. А забеляза ли, че проблемите в Челси започнаха сякаш след случая "Ева Карнейро"
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 03 Ное 2015 16:31
Тая женица като я махнаха, все едно срутиха на някое село единствената кръчма Голям бунт, голямо нещо. И то от такива бездарни играчи, които Дрогба, Чех и Лампард ги носиха няколко години като шлифер през лятото. Моуриньо да се маха и да идва Анчелоти да обявява разпродажбата на ненужниците, както направи в Реал. Така дойдоха пари за нови играчи, които се вписаха много добре. Иначе този сезон съм оптимист за Арсенал, имат потенциал за второто място. Евала на Ман Сити и Валенсия впрочем, миналия кръг ми донесоха значителни постъпления със стабилната си игра. Смятам да ги играя и за напред.
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 04 Ное 2015 07:28
Der Meister написа: Аз не мисля, че някой му отрича спортните успехи. Ставаше въпрос, че като човек (явно) е леке. Да, спортните успехи не променят по никакъв начин нещата, които написах
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 04 Ное 2015 12:38
AЗ ПЪК ЧАКАМ В ЧЕЛСИ СКОЛАРИ, ДА ВРЪЩА ДЕКО И РАУЛ МЕЙРЕЛЕШ, ПЛЮС ПАОЛО ФЕРЕЙРА И ПЕЧЕЛИМ ВСИЧКО.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 04 Ное 2015 13:31
Да, също и освалдо риос, дон дъ драгън уилсън, лоренцо ламас, майкъл дудикоф, синтия ротрок и тн.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 04 Ное 2015 16:01
newcomer написа: AЗ ПЪК ЧАКАМ В ЧЕЛСИ СКОЛАРИ, ДА ВРЪЩА ДЕКО И РАУЛ МЕЙРЕЛЕШ, ПЛЮС ПАОЛО ФЕРЕЙРА И ПЕЧЕЛИМ ВСИЧКО. Хахахах, Деко и Ферейра още ли играят професионален футбол или говориш за ветераните на Челси? Направо да взимат Роналдиньо, Матераци, Дел Пиеро и Раул за да изградят мечтаният състав
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|