Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Президенто че е:

Георги Първанов (агент Гоце)    24%  24%  [ 38 ]
 Волен Сидеров (Месията)    37%  37%  [ 59 ]
 Петър Берон (агент Бончо)    1%  1%  [ 2 ]
 Георги Марков (агент Николай)    2%  2%  [ 3 ]
 Григор Велев    0%  0%  [ 0 ]
 Любен Петров    0%  0%  [ 0 ]
 Неделчо Беронов (Ерик Хонекер)    9%  9%  [ 14 ]
 друг    1%  1%  [ 1 ]
 Ще гласувам протестно (с празна бюлетина)    9%  9%  [ 15 ]
 Няма да гласувам    16%  16%  [ 26 ]
Общо гласове : 158
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2006 23:44

Да ти още малко ще изкараш човека мангал защото говори разумно.
Sparhawk напълно съм съгласен с теб, но това е само в сферата на хипотезите. Реално избирателите не са изперкулясали чак до там че Волен даспечели изборите!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2006 23:51

Цитат:
"Ромският пазар за булки който се провежда всяка година има по-скоро синволичен характер."
Цигански момичета се продават като добитък и никоя правозащитна организация не си мърда проста да защити конституционните им права. Но се гушат с властта и наградите, а ти вярвай в някакъв символизъм. Твърде реално е, Андрей.

Писмото е цяло. За трети или четвърти път призовавам който и да е да ми посочи расистките изказвания в него.
Да отбележа, че това "Казва на момичето че е дебела циганка" е твърде изсмукано от пръстите.

"но по патоса с който техният лидер се пени на митингите за "ромското насилие" как едва ли не българите всеки ден са избивани и изнасилвани от роми"

Бил ли си в циганско гето наскоро?

"Цигански квартал", де.
Където няма неразбит апартамент, където хората не си правят труда да слагат по-здрави врати, защото братята роми рано или късно минават и през тях. Където хора биват убити, за да им се вземат стотинките.
Където хората са затворници в собствените си домове, и от кражби, бедност и мизерия не могат да си купят жилища сред цивилизацията, а никой не иска да купи техните апартаменти в това забравено от Бога място. А полицията нищо не прави по въпроса, просто защото ще трябва да влезе жандармерията из тия гета, за да вътворява насилствено ред. Там животът далеч не е толкова розов, колкото в лъскавото ти кварталче, където и да живееш.

Бил ли си в циганско гето наскоро?

И не разбрах какъв е расизмът в това Волен Сидеров да е против циганската престъпност. Твърдиш, Андрейчо, че Волен Сидеров е расист. Помолих те да ми посочиш негови расистки изказвания. Не го направи. Сега твърдиш, че той нарочно не правел такива изказвания, за да се покрие. Обвинението, което отправяш, ти служи и за доказателство.
И въпреки че никой от вас не можа да ми подчертае расистките изказвания в писмото на Димитър Стоянов, и двамата сте твърдо убедени че "ние си знаем какво е искал да каже". Следвате същата логика: АТАКА са расисти, и дори когато защитават правата на български граждани с цигански произход, те отново постъпват расистки. Нямаме идея къде точно е расизмът, но той задължително е скрит някъде между редовете на писмото. Защото АТАКА са расисти. Също като по времето на инквизицията: обвинението е доказателство.

Е аз мисля че казах ясно в предишният си пост къде се крие расизмът, но ти просто го игнорираш. За расизма на Атака обаче може много да се говори. Естествено той не е напълно открит защото иначе не може и да бъде. Но нека започнем със самият им девиз "ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ" Върху този призив може много да се разсъждава. Първо какво да кажат тези български граждани които не се самоопределят като българи? Да се обесят ли? Продължавам утере сутринта че сега трябва да бачкам...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2006 02:50

...та докъде бях стигнал? А да до призива "ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ". Това изречение предопределя, че някой видите ли ни я е отнел и ние трябва да си я върнем. И кой е този някой? Малцинствата естествено и чужденците (последното се нарича ксенофобия). Да си върнем Бг на Българите е доста радикален призив, който отвсякъде смарди на насилие макар и никой от лидерите на Атака да не призовава открито за това. И подобни случай са факт. Нападенията над джамията в Русе. Е да не лично Волен Сидеров е хвърлял камъните, но истината е че това никога нямаше да се случи ако не беше Атака.
И какво още, а да минавам често покрай виетнамските общежития в София и знам какво е ромско гето. Да не е приятно за околните, но да се говори за "геноцид" над българите е твърде пресилено и цели именно предизвикване на расова (по точно етническа) омраза. Ако на митингите на Атака се казваше със спокоен тон, че съществуват проблеми в пограничните райони между съседни български и ромски квартали и че доста българи страдат от ромската престъпност, а ромите от страдат от безработица и липса на преспектива, тогава никой нямаше да ги обвини в расизъм, но пък и никой нямаше да гласува за тях:)
Общо взето мога да дам още доста примери но е почти 4:00, а мен ме чака още доста работа...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2006 08:43

Спи, дете, спи. Почини си.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2006 08:54

Andrey358 написа:
Да ти още малко ще изкараш човека мангал защото говори разумно.
Sparhawk напълно съм съгласен с теб, но това е само в сферата на хипотезите. Реално избирателите не са изперкулясали чак до там че Волен да спечели изборите!

Надявам се, но не забравяй, че масово електората на Волен се припокрива с този на Жан Виденов от 1994 година. Те горе долу са и еднакви като политическа програма. А за обвиненията в толериране на циганите - аз не мога а понасям циганските гета и циганските крадци и убийци. Но не мога да имам нищо против госпожа Ярока, която очевидно е много ерудиран човек или пък против Огнянов, който накара синя България да изригне в мача с един от най-великите отбори в света - "Челси".
Той навремето д-р Берон хубаво ви го каза, но вие го прогонихте човека. Трябва да има нетърпимост към циганията, а не към циганите. А госпожа Ярока очевидно няма общо с изчадията, затрили професор Калоянов.
Освен това нетърпимостта трябва да е към всяка престъпност. На митинга на Атака срещу госпожа Райс (също много образован човек, но някои като видят негър реагират първобитно) имаше скин хедс- бръснати глави, добре известни от футболни мачове със своите бомбички, порошени спирки, пейки и десетки пребити невинни младежи след всяко дерби. Явно Сидеров няма нетърпимост към тези скин хедс, независимо, че те не крият пристрастията си към Фюрера (истинския).

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2006 08:55

Сега пък призива не ви харесва. Това е прекалено просто. България трябва да е на Българите. На който не му харесват правилата да си отиде в някоя друга държава. Никой не е държан тука на сила. И да другите малцинства трябва да се съобразяват с нас, а не ние да се съобразяваме с тях и да внимаваме да не ги засегнем. В тая държава вече е срамно да произнасяш думата Българи, България или "Горд съм, че съм Българин" и всякакви други подобни.

Андей ти някога замислял ли си се, че примерно ромите живеят на гърба на Българите? Тези хора в момента с нищо не допринасят за благото на страната. Тези хора ги мързи да работят(много от тях, не всички). Само помощи получават. Не си плащат нищо. Според теб, кой исхранва тези хора всъщност? Отговори си на тоя въпрос.

Навсякаде в цялата страна се строят джамии. С ДЪРЖАВНИ ПАРИ. Силно се турцизират цели райони от нашата страна. Това не са мои измислици. Ако си мислиш, че са глупости на Атака, то тогава много жалко за теб. Вместо Българското знаме, се вее Турско. В някои смесени райони, ако не говориш на Турски не може да си намереш някаква добра работа. В тези райони никой не защитава чистите БЪЛГАРИ. Навсякаде стават побоища над полицаи и обикновенни хора от цигански банди. Гаврят се с Български паметници. Наричат ни нация от изроди. Но ние си траем тихичко и кротичко, да не обидем малцинствата. Всеки който се опита малко да вкара в пътя ромите, веднага завеждат делу срещо него с Страсбург(незнам така ли се пише).

И в крайна сметка няма нищо лошо в лозунга "ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ".

П.С. Както е тръгнало скоро ще ни забранят да пеем химна, защото е 'расистки'.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2006 09:07

<GLaDiaToR> написа:
Сега пък призива не ви харесва. Това е прекалено просто. България трябва да е на Българите. На който не му харесват правилата да си отиде в някоя друга държава. Никой не е държан тука на сила. И да другите малцинства трябва да се съобразяват с нас, а не ние да се съобразяваме с тях и да внимаваме да не ги засегнем. В тая държава вече е срамно да произнасяш думата Българи, България или "Горд съм, че съм Българин" и всякакви други подобни.

Андей ти някога замислял ли си се, че примерно ромите живеят на гърба на Българите? Тези хора в момента с нищо не допринасят за благото на страната. Тези хора ги мързи да работят(много от тях, не всички). Само помощи получават. Не си плащат нищо. Според теб, кой исхранва тези хора всъщност? Отговори си на тоя въпрос.

Навсякаде в цялата страна се строят джамии. С ДЪРЖАВНИ ПАРИ. Силно се турцизират цели райони от нашата страна. Това не са мои измислици. Ако си мислиш, че са глупости на Атака, то тогава много жалко за теб. Вместо Българското знаме, се вее Турско. В някои смесени райони, ако не говориш на Турски не може да си намереш някаква добра работа. В тези райони никой не защитава чистите БЪЛГАРИ. Навсякаде стават побоища над полицаи и обикновенни хора от цигански банди. Гаврят се с Български паметници. Наричат ни нация от изроди. Но ние си траем тихичко и кротичко, да не обидем малцинствата. Всеки който се опита малко да вкара в пътя ромите, веднага завеждат делу срещо него с Страсбург(незнам така ли се пише).

И в крайна сметка няма нищо лошо в лозунга "ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ".

П.С. Както е тръгнало скоро ще ни забранят да пеем химна, защото е 'расистки'.

Голямото пресътпление на "Атака" е, че базира своите фашистки тези на база на истини, които никой не омже да отрече. Но:
Относно призива. България трябва да е на всеки гражданин, независимо от своя произход, който си плаща данъците. Разбира се, че щом някой не плаща, не бива да има граждански привилегии. Това е ясно. Но ако някой е съвестен гражаднин, за мен няма значение какъв е по народност.
Що се отнася до циганите. Затова наистина е виновна държавата. Но омразата към тях няма да доведе до нищо. Просто им се спират доходите и помощите. Ако правят мръсно на комшиите си - изолират се в гето, както правят САЩ с недобросъвестни чернокожи и емигранти от Мексико, да кажем. Не бива обаче покрай мокрото да гори и сухото.
За турското знаме. Сега - като българин може би не ти е приятно. Нормално е. Обаче в тия градове населението е такова. По границите на Франция с Германия също се говори немски. Такива са реалностите. Що се отнася до джамиите тук бъркаш и тук е предизвикателството най-вече на ДПС защото става дума за мюсюлмани. Тези джамии се строят с помощи от ислямски фундаменталисти от арабския свят. Арабите се мъчат да направят радикално население в Родопите, пред което ДПС ще ти се види песен. Не е случайно, че дори говорителя на мюфтийството Хафъзов подкрепи Бенедикт 16-ти в изказването му срещу фундаментализма.
А циганските банди са само част от проблема. Споменах вече за терора след вяско футбоно дерби в София, Пловдив и други градове. Това са си наши бандити. Ами мутрите? Те също са наши.
Фашистко е да се определя цял етнос за престъпен, като и сред самите нас има достатъчно бабанковци. Има проблем с цялата престъпност в България. Има проблем и с малцинствата и настъплението на крайния ислям у нас. Но той може да се реши с консервативни десни мерки, а не с крясъци.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2006 09:35

Andrey358 написа:
Върху този призив може много да се разсъждава. Първо какво да кажат тези български граждани които не се самоопределят като българи?

:lol: Щом си български гражданин, ти ставаш българин. Не говорим за етнически българи, говорим за националността българин. Като в омразната ми америка - там няма испанци, китайци и канадци. Правят ти тест на азбуката и историята, връчват ти документа и от там нататък пееш американския химн със сълзи на очи.

И между другото, разсъждаваш като типичен комунист, Андрей.
Именно комунистите наложиха в паспортите на толкова много българи от Западна България да се вписва:
"Народност: македонска,
Гражданство: българско".

"че някой видите ли ни я е отнел и ние трябва да си я върнем. И кой е този някой?"
В продължение на 60 години хората от една определена комуняшка каста продават България и българския народ ту на СССР, ту на САЩ. Създадената от ДС партия ДПС пък завзема достатъчно голяма част от политическата и териториална власт в България, за да стане вече не просто балансьор, а водеща сила, която прокарва своите протурски интереси. Е точно те.

И пак казвам - психопати като теб могат да видят расизъм и в сутрешната си закуска.

"минавам често покрай"
Поразходи се из някое циганско гето в новите си дрешки, купи си хляб от магазина, почети вестник на някоя пейка и излез. Ще ми е интересно да видя какво ще пишеш после.

"А госпожа Ярока очевидно няма общо с изчадията, затрили професор Калоянов."
Ако не си разбрал досега, Димитър Стоянов не я критикува че е циганка, а че тя "в типично съветски стил дава и получава премии, призове и награди. Младежки лидер на 32 годишна възраст. Демагогия, лукс и блясък за избраните в европарламента, за никаква свършена работа в полза на същите тези хора, които оправдават високите постове на същите избрани."

"Но омразата към тях няма да доведе до нищо. Просто им се спират доходите и помощите."
Такава политика предлага и АТАКА, но днешните управляващи имат интерес циганите да са на кеф, за да разполагат с милион-два сигурни гласове.
А Волен Сидеров неведнъж е изтъквал, че има много цигани, които подкрепят АТАКА - аз лично съм виждал цигани да веят знамена на митинга на 3-и март. Не е в самите тях проблемът, а в отказа на държавата да ги интегрира в обществото.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2006 09:46

Я, някой се хванал да защити Митко.

Цитат:
Едно от любимите занимания на българските политици в последните, да кажем 100 години, е сервилниченето пред чуждестранни институции и политици. Лично съм бил свидетел на писането на доноси от родни депутати срещу свои и България. Така хем се намазват на филия пред “началството”, хем се разправят с конкуренцията. 100% съм убеден, че топенето пред Европа не ни донася толкова полза, колкото вреда. Никой не уважава лизачите и натегачите.
Нещо подобно се разрази тези дни по повод писмото на депутата от “Атака” Димитър Стоянов до унгарската евродепутатка. В интерес на истината в него няма нищо расистко. Истина е и, че у нас цигански момичета се търгуват. Истина е и, че Стоянов няма никакъв политически опит, а и прекалено млад влезе в политиката. Но именно на младостта подхожда да е бунтарска, непокорна, излизаща извън рамките. Точно на нея трябва да се разчита да промени статуквото. Иначе няма да има ориентир за останалите. Няма по какво да си сверяват часовника, когато изпуснат пулса на времето. Повечето родни политици отдавна са го изпуснали. Разбира се, незнанието не е оправдание. Правилата в Европа са други. Поговорката: когато си в Рим прави като римляните, важи с пълна сила за случката.
Родните политици обаче не се съсредоточиха върху този аргумент, а скочиха вкупом да извлекат дивиденти от ситуацията и направиха от мухата слон. Звънят телефоните до Брюксел и се надпреварват да излизат по медиите и да заклеймяват подобно антихуманно изказване. И въобще не им пука, че разкатават фамилията на българския имидж пред същата тази Европа. И че вдигат още повече рейтинга на “Атака”. Нещата, които са казани в писмото, там си ги говори всяко семейство на маса. Демек избирателите.
Изненада е реакцията на Ханс-Герт Пьотеринг.. Левите и зелените си замълчаха, а той дори поиска отзоваване на депутата. Вместо да се занимава с разпадащата се група на ЕНП-ЕД в Европарламента, той години наред толерира клики и противоборства в Източна Европа, най-вече в Румъния и България. Десните се наричат така, за да си стоят вдясно, а не, за да станат по-леви и от левицата.
Интересен въпрос е и доколко свободни са европейските медии. Какво може и какво не може да се пише? Ако всичко, което може да се пише, е определено, зададено и прошнуровано, не ги виждам като много-много свободни. При такава ситуация, когато всичко е предварително ясно, всеки миньор със знание за 30-те букви ще може да бъде журналист. Ще пише каквото са му казали и само ще му дават начална скорост по коловоза. Няма да я има интригата и предизвикателството от работата.
Реалните проблеми се разрешават с реално говорене и реални действия, а не с лицемерие. Не ме интересува дали някой говори за толерантност, заедност, разбирателство, а после изкраде парите от наводненията и така обрече на студ и глад десетки цигани например, за чиито права така яростно се бори. Нашите политици страдат от тежка форма на лицемерие, а то е едно от най-гнусните неща в политиката. Ако има нещо, което не трябва да взимаме от Запада, то е само лицемерието, но за това ще пиша друг път.

Калоян Методиев

5 октомври 2006

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2006 15:58

Цитат:
Като в омразната ми америка

Една от причините поради, които няма да гласувам за атака. мразят САЩ - най-могъщата страна в света и от години наш партньор. е сигурно е по-добре да сме по-близки с Русия - ето например Владимир Крамник дава пример за коректно отношение към нас.

Цитат:
И между другото, разсъждаваш като типичен комунист, Андрей.

а ти като фашист. българия юбер аллес.

Цитат:
Димитър Стоянов не я критикува че е циганка, а че тя "в типично съветски стил дава и получава премии, призове и награди. Младежки лидер на 32 годишна възраст. Демагогия, лукс и блясък за избраните в европарламента, за никаква свършена работа в полза на същите тези хора, които оправдават високите постове на същите избрани."

на база на това, че мама го е пратила на работа ли? е, госпожа ярока и без мама е влезла в европаралемнта. а може би димитринка стоянова иска нея да наградят за млада лидерка :P

Цитат:
имат интерес циганите да са на кеф, за да разполагат с милион-два сигурни гласове.

направо кажи 10 милиона. но ти не се притеснявай - звездния командир Ашар ще помогне на Волен!

Цитат:
аз лично съм виждал цигани да веят знамена на митинга на 3-и март.

а аз лично видях кохортата скинове. какво за тях?

Цитат:
Изненада е реакцията на Ханс-Герт Пьотеринг..

къде е Ханс, де е наша димитрина! като от мъглиж до париж! ма нейсе, нашто гардже е най-хубаво...

Цитат:
Интересен въпрос е и доколко свободни са европейските медии.

тъй е, братя, СКАТ е най-свободната медия с нейните анкети от типа на:
Е ли Волен новия Левски:
а)да
б) разбира се

Цитат:
но за това ще пиша друг път.

Ominous warning.

БТВ, Зубро, помниш ли текста в който стария сайт атака заклейми фентъзито като антибългарска и вредна за родината литература? все забравям да ти го кажа, пък ти уж беше фен... :roll:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2006 16:59

Зубро написа:
Цитат:
И пак казвам - психопати като теб могат да видят расизъм и в сутрешната си закуска.

"минавам често покрай"
Поразходи се из някое циганско гето в новите си дрешки, купи си хляб от магазина, почети вестник на някоя пейка и излез. Ще ми е интересно да видя какво ще пишеш после.

За сега ще се хвана само за това защотонямам време. Първо сега какво ще се обиждаме ли? Спорът ни на политическа тема не бива да прераства в лични напатки. Фактът че ти Зубро често си позволяваш да обиждаш говори само за собствената ти комплексираност. Няма нищо мъжко в това да се отваряш на човек който се намира от другата страна на жицата. Сигурен съм че не би бил толкова отворен ако ме гледаш в очите.

Сега по темата, защо да се рахождам из циганско гето. Аз не отричам проблемите които съществуват. Просто смятам че Атака не са хората които ще ги решат, нито насаждането на допълнителна омраза с изказвания от сорта на "ромският терор над българският народ" и прочее ще са от полза! Айде очаквайте ново включване!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2006 17:05

Наистина е хубаво да не се преминава в лични нападки. :!: или поне да няма върли обиди, просто не е прилично.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2006 20:02

"нито насаждането на допълнителна омраза с изказвания от сорта на "ромският терор над българският народ" и прочее ще са от полза"
Със сигурност да се изправиш пред проблема и да го решиш е по-добре, отколкото да го отричаш да не вземе да се обиди някой.

"Сигурен съм че не би бил толкова отворен ако ме гледаш в очите."
Не е обида, Андрей, а чистата истина. Засегнах ли нерв? :oops:
Наистина ли виждаш расизъм в html кода на някоя интернет страница? Блек метълът за теб израз на антиромски послания ли е? Съдиш ли чорапите си за етническа омраза?
Защото местата, където виждаш расизъм в момента, граничат с лудостта.
Също както колегата Ястреб, който твърдеше че съм призовавал за гражданска война когато казах, че никой дребен полицейски отряд не може да вътворява насилствено ред из циганските гета.

=================================

"САЩ - най-могъщата страна в света и от години наш партньор."
В света на империалистическите интереси няма такова нещо като партньорство. Русите дойдоха тук да освобождават, после се върнаха да поробват. Великите сили, които уж се бориха с комунизма, оставиха България да попадне под съветско влияние ей тъй, като част от някаква сделка... каквато си бяхме ние за тях. Нито САЩ, нито която и да е световна политическа сила не обели дума за 30-те хиляди избити души без съд и присъда в първите три месеца комуняшка власт в България. По време на процеса у нас е била създадена контролна комисия, която, въпреки че е в условията на съветска окупация, включва английска и американска военна мисия. Те обаче не са протестирали срещу масовите убийства. А съдените са вярвали, че англо-американците няма да позволят нито изтреблението им, нито болшевизацията. Виждал съм и документи, които недвусмислено доказват връзката на САЩ с външния министър на компартията Петър Младенов, и че по американско нареждане е извършен т.нар. "Възродителен процес" - прехвърлянето на обучени в условията на комунизма българомохамедани като безплатна работна ръка към Турция, която тогава е заплашена от криза. Няма абсолютно никаква разлика между САЩ и Русия - и двете държави си гледат интереса и никой не го интересуват смешни приказки за партньорство и братска дружба. Крайно време е и българите да си научим урока, че на световната геополитическа сцена вълк вълка изяжда.

"на база на това, че мама го е пратила на работа ли?"
Всеки отива като евронаблюдател или евродепутат, пратен от някого. Не можеш да станеш една сутрин и да заемеш свободно длъжността - трябва с поведението си там да защитиш позицията си. И Димитър Стоянов блестящо защити правилната позиция - на морала - пред една префърцунена госпожица, която в типично съветски стил дава и получава премии, призове и награди. Младежки лидер на 32 годишна възраст. Демагогия, лукс и блясък за избраните в европарламента, за никаква свършена работа в полза на същите тези хора, които оправдават високите постове на същите избрани.

"направо кажи 10 милиона"
Изчакай 50 години - социолозите ни обещават далеч по-мургаво бъдеще тогава.

"нейните анкети от типа на:"
Оценявам сарказма ти (;)), но тв СКАТ не прави подобни анкети. Плюс това аз я гледам точно за около 45 минути на ден: "Между редовете" с великолепния човек Георги Ифандиев, и АТАКА с Волен Сидеров. Психари като Жеков и Вучков не ме интересуват особено. ;)

"БТВ, Зубро, помниш ли текста в който стария сайт атака заклейми фентъзито като антибългарска и вредна за родината литература? все забравям да ти го кажа, пък ти уж беше фен... "
:oops: Прав си, фен съм до гроб.
Уви, имам няколко забележки тук.
Първо, заклеймяването не е писано от Волен Сидеров, а от съставящия сайта.
Второ, АТАКА няма намерение да забранява книги когато дойде на власт, тъй че самото заклеймяване е в зоната на журналистическото мнение.
Трето, писалият заклеймяването си има своите доводи: защитаване на християнството от "сатанински" послания и подобни (спомни си собствената си статия в защита на "Хари Потър" ;)), колкото и аз да съм против това.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Окт 2006 23:22

Цитат:
Не е обида, Андрей, а чистата истина.

анди в никой случай не е психопат. Най-малкото не е за атака.

Цитат:
В света на империалистическите интереси

долу империализъвма. Напред с россия!

Цитат:
Димитър Стоянов блестящо защити правилната позиция

на мама

Цитат:
о тв СКАТ не прави подобни анкети. Плюс това аз я гледам точно за около 45 минути на ден: "Между редовете" с великолепния човек Георги Ифандиев, и АТАКА с Волен Сидеров. Психари като Жеков и Вучков не ме интересуват особено.

че то няма разлики между тия четиримата, с разликата, че проф. вучков поне уважава другите теливизии :wink:

Цитат:
Прав си, фен съм до гроб.

респект

Цитат:
Първо, заклеймяването не е писано от Волен Сидеров, а от съставящия сайта.

бития бит, ебания ебан

Цитат:
Второ, АТАКА няма намерение да забранява книги когато дойде на власт

дали?

Цитат:
защитаване на християнството от "сатанински" послания

изумен съм, че търпиш такава компания. както и скинарите.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Окт 2006 09:55

Зубро, всеки случай се кефя на антикомунизма ти. Обаче не можеш да сравняваш СССР със САЩ, най-малкото защото Щатите са демократична държава (каквото и да говорят хората вярващи в теориите за световна конспирация). След края на втората световна война, както много добре знаеш е имало разпределение на зоните на влияние. Сталин недвосмислено е заявил че където е стъпила червената армия червен ще е и режимът. Западните съюзници са направили каквото е по силите им да запазят демокрацията в някои страни като гърция например. Най-голям е бил спорът за Полша. въпреки усилията на западняците обаче Сталин се налага и там също се установява комунистически режим. За съжаление нашто парче от рая също остава в съветската зона на влияние. Ти казваш че американците не са си мръднали пръста. Те са направили всичко по силите им, но противното би означавало нова световна война, този път между западните съюзници и СССР. А по онова време червената армия не е била най-желаният противник.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Окт 2006 10:24

Ние просто не разбираме тайната конспирация на ционистите, Сивите извънземни и злия крал Заркон, които контррлират целия свят :lol: Но спокойно - идат Болен и неговия верен съюзник звездния командир Ашар. атакаааааааа :roll:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Окт 2006 11:37

Ебаси Зубро , точно защото се усетих накъде си започнал да биеш не исках да отварям темата и сега като видях лошо ми стана ...

Адски си ограничен брато . Ти си като някаква шибана гъба попиваща идеологията на Сидеров , като единствената за която е чувала до момента .

Едно ще ти кажа - вземи малко се поинтересувай повече . Да се отнасяш така към нещата отстрани изглежда смешно .

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Окт 2006 16:12

Andrey358 написа:
Те са направили всичко по силите им

Ти може да го вярваш от сърце, но фактът си е факт.

"долу империализъвма. Напред с россия!"
Ястреб, схващам накъде биеш, но не можеш да спориш че и САЩ и Русия имат империалистически интереси. Икономическа и политическа власт над определени територии, все с цел прибиране на повече пари. Както казах, само глупак би се прилепил до САЩ (или както умствено болните комунисти - към Русия) с някаква идея за партьорство, дружба и идейни и културни сходства. Ако имаме интерес в Камбоджа, там ще си го търсим. Останалото е апатията на група потомствени комунистически управляващи, които нямат достатъчно мозък че да мислят сами. Предшествениците им докладваха на Сталин за всяка своя стъпка, а сегашният ни президент цъфна в американския печат като "Пуделът на Буш".

"че то няма разлики между тия четиримата"
Наистина те моля, за Волен Сидеров говори каквото искаш, но да обиждаш Георги Ифандиев е просто безумна и с нищо непровокирана гавра с най-добрия и ерудиран журналист в България, още повече че има достатъчно морал, че да дава назаем. Към него човек може да изпитва единствено уважение.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Окт 2006 19:30

Ледник написа:
сегашният ни президент цъфна в американския печат като "Пуделът на Буш".

O Rly? Кой вестник, коя медия, кой брой, коя дата? Щото google нищо не вади освен разни блогъри. Същия израз се е използвал повече за Тони Блеър, btw.

Ледник написа:
най-добрия и ерудиран журналист в България, още повече че има достатъчно морал, че да дава назаем. Към него човек може да изпитва единствено уважение.

O Rly? Според някой друг освен теб това да е така?

Зубро, стига смята мнението си за абсолютна истина, щото... еми просто не е. В момента ти се вярва на говоренията точно колкото се вярва на предизборна кампания на произволна партия(основно щото си попил същия стил и начин на изказ явно). Докато не започнеш да даваш конкретни факти, никой няма да ти вярва. И бележка, конкретни факти са неща, които не ти, а някой респектиран е писал. С други думи, да напишеш пост, в който защитаваш мнението си като вярно, ти трябва известно количество външни връзки. Всичко, което идва директно от мозъука ти тежи колкото едно перце.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Окт 2006 20:58

"Кой вестник, коя медия, кой брой, коя дата?"
Не помня вече кой вестник показа Жоро Ифандиев, беше отдавна - когато Първанов ходи на посещение при Буш по време на войната в Ирак.
Поразрових се из нета, изглежда е ставало въпрос за "болонката на Буш", извинявам се за което. Дребните детайли ми се изплъзват с времето.

"Според някой друг освен теб това да е така?"
Да, според всеки, запознат с предаването на Георги Ифандиев "Между Редовете" - по-точно всеки, който не е заклет комунист или не би се обидил, когато от ефира цъфне информация за агентурното минало на Гоце Ага. :oops:

Обещавам отсега нататък да защитавам думите си с обилна доза линкове и препратки, колега.
Само свиркай като не си запознат с нещо и с удоволствие ще ограмотявам, иначе си прав - аз мога много да си говоря, но самият факт че ти го казвам аз, го прави недостатъчно достоверно.
И все пак - не се ли подразбира, че всичко което казвам е мнение? Което не е вярно, ще бъде оборено от някой с достатъчно знания. Не виждам проблем, колега. Дано с този си пост да съм те задоволил.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com