Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: С кого коментирате...
Публикувано на: 22 Мар 2008 11:39

Ледник написа:
Радо, комунистите извършиха такива нечовешки, сатанински зверства, в сравнение с които хитлеристкия режим е като детска въртележка в Южния парк в София. И все пак разни индиви безпроблемно се кичат с жълтия пентаграм/петолъчка, мотаят се из форумите с червени знамена на аватарите си и пропагандират някакви "светли идеали", дето и те самите не ги знаят какви са. Някакви санкции да има срещу тях? Хайде моля те.

Я раздуй за тея зверства, че нещо ми се губят?! Има ли затваряни, стапяни, обгазявани, прокудени?! Има 5 (сигурно са и повече, не знам точно...) милиона пратени в Сибир щот не са били на кеф от управлението... Само, че там имаш избор - можеш да си траеш, а не някой болен (и след него цяла държава) да каже, че ти си по-долен от него само заради това, че е ментално болен и се друса с опиати. И тъй като ти си по-долен трябва да умреш, като преди това спомогнеш с труда си за избиването на други като теб. И комунягите не са цвете, но баба ти е била по-доволна преди 89та от сега нали?! Аз не знам някой да е бил доволен в периода между 2те войни и по време на втората особенно.

За мен подобни хора (които открито пропагандират и демонстрират) "принадлежност" към тези 2 групи са чести смешници. Това е тема, за която само трябва да се чете и да не се допуска да се слуги отново, а не някакви да се правят на интересни пред инфантилизираните си приятелчета, че чак и по форуми да си слагат аватари и да тролват с неки ком./нац. изказвания...
За някои може да не е нещо, но за Бернарт или Щайн, чийто баби и дядовци са били ликвидирани не мислиш ли, че не е готина тема за "разговор". Ако има контрол такива хора биват лишавани от права да посещават детски форуми... В Германия те съдят, ако си ултра/наци мисля....

.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2008 11:54

И от кое е била по-доволна баба ти?
Че в магазина всичко, което има са 2 вида салам, сиренето и кашкавалът са... сирене и кашкавал.
Когато искаш кола чакаш 10 години за Лада?
Всичко, което не е минало през идеологическата месомелачка е "долна капиталищина".
Баща ти ако е бил "партизанин" вече си приет навсякъде и никой не те пита за нищо.
Неудобните отиват в Белене.
Ходил си в Западна Германия? Повече от веднъж. Подозрителен си. Може би си вебуван. Трябва да ти се прикачи агент.
Кремиковци да го коментирам ли? Комбинат работещ на загуба. По време на режима за целия блок, сега само за нас.
За разправията с царските офицери, от което моят род е директен потърпевш, нещо? Какво безумие е да разпуснеш почти цяла работоспособна и добра армия, за да я замениш със същите тия партизани от села и паланки.
Изкуствената икономика? Вие ще правите компоти, ни ще правим кирки и лопати, Беларус ще правят тенджари.
Комунизма в Съветския съюз? Не всичко приключва с няколко милиона в Сибир.

Всъщност излишно е да продължавам, не е това целта на темата.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2008 11:57

Защо сменяте темата само не мога да разбера?! Верно че тук по дифолт всеки прави каквото иска, ама...

И не, баща ми не е партизан, не е бил в ДС, а дядо ми е бил стругар. Баба ми е била шивачка/касиерка/продавачка... За мама да ви кажа ли?

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2008 12:01

The.Rampage.Rado написа:
И не, баща ми не е партизан, не е бил в ДС, а дядо ми е бил стругар. Баба ми е била шивачка/касиерка/продавачка... За мама да ви кажа ли?

Еми давай като си започнал...

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 22 Мар 2008 12:24

The.Rampage.Rado написа:
...

epic fail, dude

Профил Skype

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 22 Мар 2008 12:49

Хора, темата е "С кого коментирате" само да ви напомня.Ако имате желание, направете тема за коментиране на комунистическите репресии и изобщо за комунизЪма, и на воля коментирайте.Аз с удоволствие ще я чета :) Но не и тук.

Иначе аз тея дни ще си взема чаки, аресах си нова прическа, ма ми трябва малко повече коса за нея.Абе след месец ще съм просто HOT 8)

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 22 Мар 2008 13:17

The.Rampage.Rado написа:
Я раздуй за тея зверства, че нещо ми се губят?! Има ли затваряни, стапяни, обгазявани, прокудени?!

viewtopic.php?f=1&t=53150

Това горе е само за България.

Ако не ти се свенят десет минути, за да изслушаш разкази на оцелели от червените лагери на смъртта, давай. Аз бях потресен. В такива лагери са те пращали не само ако си организирал подривно антикомунистическо движение, ами напротив. Ако си написал една статия, ако си говорил сред приятели, ако си разказал един виц срещу незавършилия седми клас Тодор Живков. И не само заради това. За това, че баща ти е притежавал фабрика; за това, че дядо ти е работил години наред, за да даде на семейството ти някакъв поминък, та да ви обявят за фашисти и гнили капиталисти. От 9 септември до края на 1944г., само за три месеца, са избити без съд и присъда над 30 000 души.

И много, много, много по-ужасни неща след това... Но тук не говорим за престъпления и за смазване на българския народ изобщо, а конкретно за зверства.

За Сталиновите зверства в СССР и избиването на милиони не само чужденци, но и руснаци, има информация предостатъчно. Потърсих в Гугъл и ми попадна това, дано ти е достатъчно:

http://www.epochtimes-bg.com/communist_ ... orld_3.htm

Предупреждавам те, снимките не са за хора със слаби сърца. Наистина.

Хайде със здраве.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2008 18:30

да ви го начукам, темата е за снимки.

иначе, за мнението ми - справка с аватара.

Профил ICQ WWW

Публикувано на: 23 Мар 2008 19:52

Куре тия дни беше на село :o

http://i30.tinypic.com/4gopx5.jpg
http://i26.tinypic.com/detism.jpg
http://i32.tinypic.com/1yl5bk.jpg - the core of evilne!SS!

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 24 Мар 2008 08:58

Абе Кириле, ти кривоглед ли си?

Профил

Публикувано на: 24 Мар 2008 10:52

човeк написа:
Абе Кириле, ти кривоглед ли си?

Бем ли го - не знам !

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 24 Мар 2008 12:20

Па не си ли се гледал в огледалото бе?

Профил

Публикувано на: 24 Мар 2008 12:23

Не видим

Профил ICQ Skype

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 26 Мар 2008 02:30

Кире, любя те!
А сега нещо от практиката:
Упражнение по анатомия - горен крайник.

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 26 Мар 2008 10:48

Така като те гледа човек, лъчезарно младо момче, събрало в усмивката и невинноста на сините си очи най-прекрасни намерения към света, едва ли би очаквал да открие, че всъщност си касапин :>

Сериозно, човек, там не си ли гризвате по малко :Д

Профил

Публикувано на: 26 Мар 2008 11:12

Шефе, момичето на снимката да не се казва Йоана ?

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2008 12:04

readonly написа:
Така като те гледа човек, лъчезарно младо момче, събрало в усмивката и невинноста на сините си очи най-прекрасни намерения към света, едва ли би очаквал да открие, че всъщност си касапин :>

Сериозно, човек, там не си ли гризвате по малко :Д

Когато за пръв път ни заведоха в моргата в София, учителката ни по биология обясняваше как нейния преподавател в университета когато били на аутопсия си вадел сандвича и започвал да обядва в същото време. 60 % от съучениците ми не издържаха на гледката и придружено с този разказ отидоха до тоалетната :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2008 12:04

creator написа:
Кире, любя те!
А сега нещо от практиката:
Упражнение по анатомия - горен крайник.

БТВ крайника истински ли е :shock:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2008 13:37

Vermic написа:

БТВ крайника истински ли е :shock:

Мда е, истински е. :|

Профил Skype

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 26 Мар 2008 16:32

Kire_von_Dragoman написа:
Шефе, момичето на снимката да не се казва Йоана ?

Кажувай откъде я познаваш. В мойта група е, дружки сме. Тя днес асистира много добре (придържаше ръката, докато друг дереше).

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com