Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2007 12:47
Аман от дебили.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2007 14:18
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Всевиждащото Око
|
|
Мнения: 72 Местоположение: Някъде в дълбините на подсъзнанието ти
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2007 21:20
Varggoth написа: Аман от дебили.
Аnother look at the mirror,eh..? :p
___________________________________ Аз виждам!!!
По-добре да си мълчиш и да те мислят за глупав,отколкото да проговориш и да свалиш всякакви съмнения!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2007 21:37
Ооо.. с отровата на скорпион, Х46 !
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2007 22:00
Всевиждащото Око написа: Varggoth написа: Аман от дебили. Аnother look at the mirror,eh..? :p
No, another look at the planet and the likes of you.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 13:20
абе ебаси, как може да преебете толкова смислена и готина тема бе деба кви сте педерастляци всичките...
морфиа услужливо ме информира, че ми била сестра ;/ Деба, сега ще делим парите на наще.... а ми беше толкова добре като бях единствен наследник. Джони, скъпа, очаквай посещение от моите хора от красна поляна. А на тях им липсва моята вродена галантност и чар. И не ми викай "оня кур", че тоя форум е пълен с боклуци с развинтено въображение. А и мъж ти вече е по-висок от мен о_0
вие ми се свят, пускам кондьо. колегата КНСпирит тука ми разкрива дарбите си на пророк,. Не се ебавам, той Е пророк. Затва ся еврейският ми мозък прещрака и мисля да го продам на някое суеверно племе от Третия свят... ся па пищи, че имало негри. Споко де, не са само негри, и араби има ;Р
тая тема е неква еманация на простотията и меренето на пишки във форума. а понеже ви знам, че всичките имате проблеми у гащите и главата, поздрав с 158. Коко Ескобар - [Фолк колекция 2001 част 25 #14] Ще те гепя
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 17:01
Sirius написа: абе ебаси, как може да преебете толкова смислена и готина тема бе деба кви сте педерастляци всичките... морфиа услужливо ме информира, че ми била сестра ;/ Деба, сега ще делим парите на наще.... а ми беше толкова добре като бях единствен наследник. Джони, скъпа, очаквай посещение от моите хора от красна поляна. А на тях им липсва моята вродена галантност и чар. И не ми викай "оня кур", че тоя форум е пълен с боклуци с развинтено въображение. А и мъж ти вече е по-висок от мен о_0
вие ми се свят, пускам кондьо. колегата КНСпирит тука ми разкрива дарбите си на пророк,. Не се ебавам, той Е пророк. Затва ся еврейският ми мозък прещрака и мисля да го продам на някое суеверно племе от Третия свят... ся па пищи, че имало негри. Споко де, не са само негри, и араби има ;Р
тая тема е неква еманация на простотията и меренето на пишки във форума. а понеже ви знам, че всичките имате проблеми у гащите и главата, поздрав с 158. Коко Ескобар - [Фолк колекция 2001 част 25 #14] Ще те гепя
Порция от стандартното ФУ за тебе , маста
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 18:26
Sirius написа: абе ебаси, как може да преебете толкова смислена и готина тема бе деба кви сте педерастляци всичките... морфиа услужливо ме информира, че ми била сестра ;/ Деба, сега ще делим парите на наще.... а ми беше толкова добре като бях единствен наследник.
Nhaz'Ul и е син, а аз съм им морското свинче. Така, че делим на четири
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 18:29
Що изпедеразтяхте така?
Сериозно.Не се занимавайте с глупости.Темата е за хейт.
Go on!
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 18:33
Sirius , таз жена ще те обере!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Vespertine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 19:20
Крайно впечатляващ форум...
___________________________________ Behind Black Iron Doors... Something Is Sleeping Here: A Little Dead Baby, A Young Boy Lies Kept, Fragile And Frightened, Crippled And Sad...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 19:22
Хех, добре дошъл. (;
|
|
|
|
|
Vespertine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 19:24
Благодаря ти.
___________________________________ Behind Black Iron Doors... Something Is Sleeping Here: A Little Dead Baby, A Young Boy Lies Kept, Fragile And Frightened, Crippled And Sad...
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 19:25
Vespertine написа: Крайно впечатляващ форум...
Все още нищо не си видял. Трябва да се срещнеш с Алми
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 20:32
аве тва е ънда металюга с ноф ацц кво се праите сички
позьор
ти си.. кой .. ае нема да казвам , ама си от по ънда частта на ънда металюгите
бас лова за две риби
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
Кмето на Катрище
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 20:33
Да ви го турим на сите.Мамица ви мазна.
___________________________________ Я сакам биксвиди да ручам.Обичам да маам бръболе насред село,со мойте пущиняци.Моя отбор,со бръболе се казува "Странджа Катрище 1952",ако сакате че ви турим и я там,аз една ока домаджана и вий че маате со пръвенците у селскио шампионата( "Я" Група )
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 20:41
Кмето на Катрище написа: Да ви го турим на сите.Мамица ви мазна.
мразя селяни, само селянки обичам. А на такива като теб и селото е малко, марш към клона.
деба селската ти душица мазна и маргинална деба...
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 20:43
дека се намери имитатор на Кире
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Кмето на Катрище
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 20:44
Газо не сам го бричил от лани.Като че ви фанем и двамата,та че ги кинете с уста.
ГАЗИМ С ТРАКТОРО НА РЕД ! ! ! ! ! ! !! ! ! ! ! ! ! ! ! !!!едно дено !!!!
___________________________________ Я сакам биксвиди да ручам.Обичам да маам бръболе насред село,со мойте пущиняци.Моя отбор,со бръболе се казува "Странджа Катрище 1952",ако сакате че ви турим и я там,аз една ока домаджана и вий че маате со пръвенците у селскио шампионата( "Я" Група )
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 20:48
Абе ти... професионален диалектен флуудър ли си? Баси, ако ще говориш на диалект, поне избери един, вместо да ги смесваш! А и не можеш да имитираш Кире, не си интересен.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|