Заеко, не съм съгласен.Екипа е доста добър, просто ни е за пъри път.Кво му има на оформлението?Като за първи път му е на соул, виждам, е има хъс и като намерим помощник, ще има повече време да доопипва страниците.Хумора ще е феноменален, особено от слдващия брой.Ще имаме комикс.Спортната страница ще се дообогатява.Вестника ще стане по-богат изобщо.
Till.Lindemann
Заглавие:
Публикувано на: 25 Дек 2006 22:51
никсън хареса ли ти стнията бе
а...................сняг
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
----------
Заглавие:
Публикувано на: 25 Дек 2006 22:56
Конкурса за помощник на Соул продължава който иска да се включи да казва!
Du hast слушам и някой други песни който ми харесат.
П.П.Някой знае ли как се пише главен редактор на английски(не на латиница, а превода на английски)?
Du hast слушам и някой други песни който ми харесат. П.П.Някой знае ли как се пише главен редактор на английски(не на латиница, а превода на английски)?
я, сега видях страниците с отразяването на FIFA турнирите и като виден техен представител искам да ви благодаря за популяризацията. Този вестник трябва да го издаваме дори!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения