Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Президенто че е:

Георги Първанов (агент Гоце)    24%  24%  [ 38 ]
 Волен Сидеров (Месията)    37%  37%  [ 59 ]
 Петър Берон (агент Бончо)    1%  1%  [ 2 ]
 Георги Марков (агент Николай)    2%  2%  [ 3 ]
 Григор Велев    0%  0%  [ 0 ]
 Любен Петров    0%  0%  [ 0 ]
 Неделчо Беронов (Ерик Хонекер)    9%  9%  [ 14 ]
 друг    1%  1%  [ 1 ]
 Ще гласувам протестно (с празна бюлетина)    9%  9%  [ 15 ]
 Няма да гласувам    16%  16%  [ 26 ]
Общо гласове : 158
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2006 08:09

За горния пост. Веднъж във Ватикана не могли да изберат папа - много кръгове, много интереси. Избрали един дето бил умирающ старец, та временно да отложат споровете си. Болния управлявал 20 години. Това в кръга на шегата.
Ледник, шокиран съм от това, че програмата я няма в сайта. Ето това е признак за некадърност на щаба. Бих могъл само да ти препоръчам да следиш публичните изяви на г-н Беронов.
А деня, в който всичките ни политици са статични фигури, които не привличат вниманието ни със скандали ще е деня, в който ще сме нормална европейска страна.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2006 08:59

Именуващият се Гладиатор
яко ми напомня великата истина, че
не всяко нещо подхожда всекиму.

На свинче – звънче,
и на зорлем ограмотен гладиаторчо – Нет.

Ето,
това е един мъчителен недъг на света.
Насила ограмотените - ползват технологии.

Ужас,
с това темпо не ще се учудя, да видя:
курва, да преподава благочестие,
заклет ерген, да съветва по въпросите на бракосъчетанието,
педераст, да съветва расови мъже, ..

.........

phr34k,

благодарско за ласкавите отзиви, френд,
но те умолявам,
не ме превъзнасяй, щото ще си навредиш.

Аз знам и усещам взаимосимпатията ти, от две думи само.

Не е нужно да се позоваваш на мои думи, понеже ще си навлечеш неприятности.
Остави ги тези на мен, и не бери грижа.

Те са мъртво-родени, но просто още не го знаят.
Нека вегитират, нали и те са от този свят?

---------

Манете друго, но тези атакистчета, ако не лапнат сега поста, непременно ще се класират на парламентарните избори.

Всъщнсот,
докато ги разлафваме, ние ги приучаваме, как да се държат.
Не визирам тукашния лаф, а цялото говорене по медии.

Тонът им стана много по-обран напоследък.

Е, в това немаше да има нищо лошо,
ако промените не бяха само външни.

Трябва да имам надежда за тях, а нямам, дееба.

Аз вярвам в умението на човеците, да се променят към добро,
а към тех съм безнадежден.

Само като ги чуя какви дивни глупотевини ръсят по кръстопътища и мегдани,
и ме обзема всемирва скръб… :oops:

Все дрънкам за надежда, а аз нямам.
Уви, никой не е съвършен, най-малко пък аз.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2006 21:42

Цитат:
"ти остави без отговор много мой постове, но аз не го правя на въпрос нали?"
Да, реших че ще е твърде грубо да те псувам.

Понеже фанатизираният ти мозък е безсилен да даде смислен отговор!

Цитат:
С нетърпение чакам на балотажа Първанов-Сидеров всички комунисти (сини и червени) да се обединят в защита на интересите си. Ще разбие на пух и прах илюзиите на всяка заблудена душа, че между тях има някаква разлика.

Ха-ха! Нима наистина вярваш, че това ще стане? Повечето хора вече осъзнаха що за смешници са от Атака и няма да гласуват за Сидеров. Ако наистина се случи обаче десните могат да подкрепят Първанов, но не защото са "едни и същи" а защото е въпрос за спасяване на отечеството. Същото се случи и във Франция, когато имаше опастност националиста Льо пен да спечели изборите.

БТВ не знам дали Ледник, Гладиатора и прочее потдръжници на Атака са осведомени за поредната им издънка. Този път най-младият депутат от Атака (не му запомних името-мой пропуск), изпратил Имейли до всички депутати в европейският парлаент, в който се усмива една депутатка от ромски произход. Писмото съдържало коментари за килограмите и, и също се пише, че в България може да се купи по-свясна циганка за 5000 евро! Е колеги, не виждам как първо това може да е в полза на имиджът на нашата страна (нали твърдяхте, че Атака няма да ни излага пред света), второ писмото е откровен расизъм, а доколкото си спомням Ледник твърдеше, че Атака са националисти, а не расисти и прочее. И сега ако ми кажете че Сидеров не е виновен за отделни изказвания на негови депутати, аз ще ви кажа че той е отговорен. Особено когато имаш 10 депутата в парламента те трябва да са твоите топ 10. Е ако това са топ 10 на Атака-не благодаря! Побойници, педофли, деца-идиоти, те ли искате да ни управляват-честно?

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2006 22:04

"Понеже фанатизираният ти мозък е безсилен да даде смислен отговор!"
Не мога да подмина предизвикателство. Питай смело!

"Този път ... изпратил ... второ писмото е откровен расизъм"

Цитат:
П И С М О Т О

В моята страна има десетки хиляди цигански момичета, които са много по красиви от уважаемата.
Всъщност, ако сте на правилното място и в правилното време, вие дори може да си купите едно (на 12-13
години), за да бъде ваша любяща съпруга. Най-добрите от тях са много скъпи - цената стига до 5 000 евро,
уау!

Разбира се, това е престъпление по смисъла на глава 4 (Престъпления срещу брака, семейството и младежта),
раздел 2 (Престъпления срещу младежта), член 191(3), наказуемо с от 2 до 5 години затвор, но аз не мисля,
че така наречените „Организации за ромски права" знаят, че такъв член вобще съществува, а всъщност и не ги
интересува (наречете ги както искате, те се интересуват само от членовете на анти-дискриминационните закони,
защото от тях могат да изкарат пари, а от престъпленията не могат)!!!

Но това е друга история. Затова, нека се върнем на на номинацията на госпожица Ларока.

Повярвайте ми, аз съм виждал много цигански жени, но всички, които са на нейната възраст, са значително
по-телесно слаби.
Нима тя не споделя ужасните страдания, които нейният народ понася в цяла Европа, бедноста, мизерните
условия и безработицата?

Е, предполагам, че когато си европейски депутат трябва да си придаваш тежест. Да изглеждаш сериозен.

Трето, тя вече е получила една награда тази година. Но чакайте - за младежки лидер?
Та тази уважаема госпожа е почти на 32 години, за Бога! Повечето младежки организации приемат членове до 26.
Моята партия се счита за либерална по този критерий, защото нашият лимит е 30. Уважаемата госпожица Ларока
все пак не се вписва.

Не знам, има различни начини на израстване, може би все пак покрива някой от тях. С тази мотивация аз няма
да подкрепя кандидатурата на госпожица Ларока. Все пак тя има моите най-дълбоки уважения и аз й желая
късмет и успех!

================================================================================
================================================================================

И З В И Н Е Н И Е Т О

След като толкова много от вас, уважаемите депутати, ме заклеймихте, чувствах се принуден да ви се извиня
за, това че ви обезпокоих по този начин.
Нямах намерение да обиждам уважаемата госпожица Ларока. Просто исках да наблегна на, това че в България
цигански момичета все още се продават като предмети от техните родители.

Добре известно е на властите къде и как се случват тези ужасни „сделки", защото са част от циганските
традиции и стават на обществени места. На никого обаче не му пука за това, включително на фондациите, които
обявяват себе си за пазители на гражданските права на малцинствата.

Аз също така съм изключително раздразнен, защото всички говорят толкова много за ромските проблеми, но да
говориш и да решаваш проблеми са две различни неща.
Тези нещастни хора се използват в продължение на десетилетия като политически пионки, за да служат на
политически цели.

Никой не прави нищо за тяхното по-добро образование, семейно планирание и стандарт като цяло.
В България на циганите се плаща, за да гласуват и така политиците, които на думи защитават гражданските им
права, на дело нарушават политическите им.
Дори собствените им представители в политиката говорят твърде много, а правят твърде малко и го правят
твърде късно обикновено.

Накрая бих искал да кажа, че АТАКА НИКОГА не е публикувала в официален сайт призиви за насилие срещу
циганите или срещу когото и да е било.
Публикациите в неофициални сайтове са отговорност на авторите им и на компаниите за хостинг, които ги
подкрепят и отказват да свалят тези сайтове от интернет, независимо колко много се настоява от страна на
АТАКА.

В 21 век да обвиниш, че някой е расист е най-тежката обида. Според българския Наказателен кодекс, ако
някой бъде обиден и отвърне веднага на обидата с обида, и двамата извършители могат да бъдат освободени от
отговорност. Точно това мисля, че стана накрая.

Отново искам да изразя най-дълбоките си извинения към госпожица Ливия Ларока и към всички, които са се
почувствали обидени.
Но аз също чувствам обида, защото аз не съм расист, горд съм, че съм българин, народен представител и
наблюдател в Европейския парламент.
Аз имам право на свобода на политическия изказ. И само защото моите политически виждания за предприемане на
действия срещу големи социални проблеми се различават от вашите, не ви дава правото да ме наричате расист!

Умолява се Андрей да подчертае расистките изказвания в което да е от двете писма!
Ако не намери такива и се признае за сгрешил, мога да се задоволя и само с подчертаване на лъжите в кое да е от писмата.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2006 22:06

нека се пусне първото писмо, а не оправданията на тоя келеш. Че и нахалства на всичкото отгоре. Дано го отзоват.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2006 22:12

В горния ми пост е. =/ Моля, обични ми колега Ястреб, включи се и ти в подчертаването на расистките изказвания.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2006 22:12

Sparhawk написа:
нека се пусне първото писмо, а не оправданията на тоя келеш. Че и нахалства на всичкото отгоре. Дано го отзоват.

Е не виждаш ли че е пуснато? Стига хейти. Стига с тея ксенофобски изказвания. Аре млъкни вече. Спори по сериозен начин. Чети какво са писали другите и отговарай по адекватен начин, а не по лумпенистичен.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2006 22:22

Sparhawk написа:

Посочи нещо расистко в писмото. Но преди това ще е добре да се запознаеш каква е истинската същност на тази дума.

Незнам кое според тебе е нахалство.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2006 22:26

хехе, кой ме обвинява. Но ОК. Що Митю не обясни за кво изобщо е говорил по тоя въпрос когато се е обсъждала г-жа Ярока? Какво против теглото на г-жа Ярока ими Митю? Според него една циганка няма право да има некое килце, а? Или пък изобщо не бива да бъде награждавана, а? Сите цигани на Сатурн, както се провикна той на един митинг. нищо, че вкарват голове за "Левски". Щом е циганин, все е е зъл, а?
Много е ясно какво е искал да каже Митю и всички депутати в европарламента са го разбрали - и наши, и чужди. Той е пратен да торпилира членството ни в ЕС. Но няма да стане. Хората са наясно, че българите са толерантни, добри хора и няма да допуснат едни фашисти да им се качват на главата. Жалко само, че магарето успя да си покаже магарията.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2006 22:33

С теглото на госпожица Ларока, Димитър Стоянов "торпилира" следното:

"Нима тя не споделя ужасните страдания, които нейният народ понася в цяла Европа, бедноста, мизерните
условия и безработицата? Е, предполагам, че когато си европейски депутат трябва да си придаваш тежест. Да изглеждаш сериозен."

Докато сънародниците на Ларока живеят като кучета в потресаваща мизерия, госпожицата и обкръжението й си разменят титли и награди (младежки лидер на 32 - какво по...?), четкат се, ходят по приеми и церемонии - с една дума, тия хора са залебили яко и не ги е еня за хората, за които уж работят.
А Димитър Стоянов защитава обикновения човек - онзи, за чиито права уж някой се грижи, но някак този някой винаги отнася тлъстите премии и награди, а човечецът стои забравен някъде Там Долу.
Всъщност не съвсем забравен - нали уж защото работят за него тези хора се гушат с пачките и обилните трапези.

И между другото, Димитър Стоянов бе обвинен в расизъм.
Това обвинение сега бе оттеглено - в момента става въпрос за обиди към г-ца Ларока.

И да запитам отново: ще подчертае ли някой расистките изказвания и лъжите по адрес на г-ца Ларока? А обидите?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2006 22:37

Не му е в компетенцията на Митю да категоризира гспожа Ярока. Жената има завършено образование и е стигнала до там без да е хлапе на партийния лидер. И не, не е длъжна да споделя страданията. какво искаш - да яде коричка хляб на ден? Обидите са ясни, в типичния нагъл тон на гъзе, пратено от тате (втория и фактически) на хубава работа.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2006 22:39

Sparhawk написа:
Не му е в компетенцията на Митю да категоризира гспожа Ярока. Жената има завършено образование и е стигнала до там без да е хлапе на партийния лидер. И не, не е длъжна да споделя страданията. какво искаш - да яде коричка хляб на ден? Обидите са ясни, в типичния нагъл тон на гъзе, пратено от тате (втория и фактически) на хубава работа.

Явно добре познаваш госпожата.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2006 22:41

ми видях я - не е дебела. :lol:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2006 22:51

Ястреб, пак ще кажа: намекът на Митко не е, че г-ца Ларока е дебела, а че се е ояла. :oops:

ПП: Уви, тате няма много възможности да ме уреди на учителски пост, за това трябва здраво индивидуално копане.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2006 08:51

И аз пак ще повторя - нито и е нивото, нито на образованието, опита, нито даже на теглото - че да я определя :lol:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2006 09:18

Така писмото не е откровено расистко, н при всички положения е първо откровено обидно спрямо тази жена която нищо не му е сторила освен че е от ромски произход и именно в това се състои и расизмът. Той се заяжда с нея защото е ромка. А тя все пак е в парламента за да защитава правата на ромите. Второ обидно е спрямо България да се твърди че човек може да си купи ромско момиче. Тези традиции отдавна не се практикуват или са твърде ограничени. Ромският пазар за булки който се провежда всяка година има по-скоро синволичен характер. А тези редове в които авторът се опиттва да покаже че му пука за нещастните роми са само за замазване на очите, за нещастие неуспешни. В извинението се казава още:
Цитат:
Накрая бих искал да кажа, че АТАКА НИКОГА не е публикувала в официален сайт призиви за насилие срещу
циганите или срещу когото и да е било.

Егати лицемера! Е да не са казали "да избием всички роми и турци" но по патоса с който техният лидер се пени на митингите за "ромското насилие" как едва ли не българите всеки ден са избивани и изнасилвани от роми (не си измислям това съм го слушал лично от устата на Волен Сидеров) хората какво да си помислят? Освен това Ледник, не мисля че си публикувал цялото писмо, къде е началото?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2006 09:40

Към великолепния пост на Андрей бих искал да добавя, че никой не би се изказал публично за избиване на този или онзи етнос, тъй като расизма и фашизма за забранени в България.
Именно за това трябва да търсим намеренията зад призивите и официалните изявления. Както вече казах - и за мен, и за нашите, и за евродепутатите те са съвсем, съвсем ясни.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2006 10:48

"Ромският пазар за булки който се провежда всяка година има по-скоро синволичен характер."
Цигански момичета се продават като добитък и никоя правозащитна организация не си мърда проста да защити конституционните им права. Но се гушат с властта и наградите, а ти вярвай в някакъв символизъм. Твърде реално е, Андрей.

Писмото е цяло. За трети или четвърти път призовавам който и да е да ми посочи расистките изказвания в него.
Да отбележа, че това "Казва на момичето че е дебела циганка" е твърде изсмукано от пръстите. ;)

"но по патоса с който техният лидер се пени на митингите за "ромското насилие" как едва ли не българите всеки ден са избивани и изнасилвани от роми"

Бил ли си в циганско гето наскоро?

"Цигански квартал", де.
Където няма неразбит апартамент, където хората не си правят труда да слагат по-здрави врати, защото братята роми рано или късно минават и през тях. Където хора биват убити, за да им се вземат стотинките.
Където хората са затворници в собствените си домове, и от кражби, бедност и мизерия не могат да си купят жилища сред цивилизацията, а никой не иска да купи техните апартаменти в това забравено от Бога място. А полицията нищо не прави по въпроса, просто защото ще трябва да влезе жандармерията из тия гета, за да вътворява насилствено ред. Там животът далеч не е толкова розов, колкото в лъскавото ти кварталче, където и да живееш.

И не разбрах какъв е расизмът в това Волен Сидеров да е против циганската престъпност. Твърдиш, Андрейчо, че Волен Сидеров е расист. Помолих те да ми посочиш негови расистки изказвания. Не го направи. Сега твърдиш, че той нарочно не правел такива изказвания, за да се покрие. Обвинението, което отправяш, ти служи и за доказателство.
И въпреки че никой от вас не можа да ми подчертае расистките изказвания в писмото на Димитър Стоянов, и двамата сте твърдо убедени че "ние си знаем какво е искал да каже". Следвате същата логика: АТАКА са расисти, и дори когато защитават правата на български граждани с цигански произход, те отново постъпват расистки. Нямаме идея къде точно е расизмът, но той задължително е скрит някъде между редовете на писмото. Защото АТАКА са расисти. Също като по времето на инквизицията: обвинението е доказателство.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2006 10:53

Аз ще гласувам за Първанов, защото ми е братовчед. Долу Сидеров, той е фашист, националист и родолюбец. Не ми защитава интересите, знаете.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2006 11:59

Ледник написа:
"Ромският пазар за булки който се провежда всяка година има по-скоро синволичен характер."
Цигански момичета се продават като добитък и никоя правозащитна организация не си мърда проста да защити конституционните им права. Но се гушат с властта и наградите, а ти вярвай в някакъв символизъм. Твърде реално е, Андрей.

Писмото е цяло. За трети или четвърти път призовавам който и да е да ми посочи расистките изказвания в него.
Да отбележа, че това "Казва на момичето че е дебела циганка" е твърде изсмукано от пръстите. ;)

"но по патоса с който техният лидер се пени на митингите за "ромското насилие" как едва ли не българите всеки ден са избивани и изнасилвани от роми"

"Цигански квартал", де.
Където няма неразбит апартамент, където хората не си правят труда да слагат по-здрави врати, защото братята роми рано или късно минават и през тях. Където хора биват убити, за да им се вземат стотинките.
Където хората са затворници в собствените си домове, и от кражби, бедност и мизерия не могат да си купят жилища сред цивилизацията, а никой не иска да купи техните апартаменти в това забравено от Бога място. А полицията нищо не прави по въпроса, просто защото ще трябва да влезе жандармерията из тия гета, за да вътворява насилствено ред. Там животът далеч не е толкова розов, колкото в лъскавото ти кварталче, където и да живееш.

И не разбрах какъв е расизмът в това Волен Сидеров да е против циганската престъпност. Твърдиш, Андрейчо, че Волен Сидеров е расист. Помолих те да ми посочиш негови расистки изказвания. Не го направи. Сега твърдиш, че той нарочно не правел такива изказвания, за да се покрие. Обвинението, което отправяш, ти служи и за доказателство.
И въпреки че никой от вас не можа да ми подчертае расистките изказвания в писмото на Димитър Стоянов, и двамата сте твърдо убедени че "ние си знаем какво е искал да каже". Следвате същата логика: АТАКА са расисти, и дори когато защитават правата на български граждани с цигански произход, те отново постъпват расистки. Нямаме идея къде точно е расизмът, но той задължително е скрит някъде между редовете на писмото. Защото АТАКА са расисти. Също като по времето на инквизицията: обвинението е доказателство.

С риска да се повторя, ще кажа отново - на няколко пъти показахме, къде е скрития расизъм в писмото на Д. Стоянов. Аз обясних и защо той е скрит, а не явен - защото ако беше явен сега щеше да лежи на топло. Ти предпочиташ да се заяждаш и да смяташ, че всички не-атакисти и всички хора в европарламента и нашия парламент (освен депутатите от партия Атака) грешат. Това е изключителна наглост и нахалство, но тя е типична за фашизма, фашистите и техните поддръжници. Сега вече чувам и призиви да вкарваме армията в гетата - тоест откровен призив към военни действия срещу един етнос. Ясно е, че целта на Атака е да направи ново Косово и завинаги да ни отдалечи от Евросъюза - мечтата на създателите на Атака в "Третия Рим" Москва.
Аз обаче съм убеден, че по един или друг начин Стоянов ще бъде отзован или направо изгонен от Европарламента и ще се прибере при тати да реве как не му позволяват да обиждат хората. И не, Ледник, дебела циганка, дори завоалирано си изключително просташка обида и ако по логиката на митко на обидата може да се отвърне с обида, отговора към него е следния:
неонацистко лайно.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com