Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: Срещу потока
Публикувано на: 30 Мар 2014 11:41

https://www.youtube.com/watch?v=WLpGda0lvR0

https://www.youtube.com/watch?v=G6dFKpBC2d4

---------

kwo da obqsnqwam prosto

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 30 Мар 2014 11:47

Liberty написа:
1) Песента не само че влезна в музикалната класация на Vbox7.com, но и излезе на първо място (Криско беше на второ). Коментарите на потребителите са позитивни. Сега според някои тези потребители били ретарди, но опита ми показва че %-тът на ретардите в този форум е значително по-висок.

Братле песента както казах, не е непременно лоша, ама това първо място нищо не значи. Той и Криско не може да пее и е някакъв дришняр с един хит, не е голям плюс, че сте го минали. Щом му прави кеф на човека, нека си рапира, даже една песничка може да направим, аз пък съм рокаджия, също неуспешен :lol: 8)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2014 13:47

Кенефен Управител написа:

basi dobroto !
lednika e sila be

!!!

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Според теб?
Публикувано на: 30 Мар 2014 13:51

Der Meister написа:
vanmx написа:
Е па груби сте, може това видео да не ви харесва, може и да е пълен шит, ама разните обиди според мен не са заслужени. Защото човекът прави нещо, не претендира че е голямата работа, нито го натрапва по някакъв дразнещ начин, просто може да му е кеф да си пее и да поства у вбокса. Колкото и да е калпава песента, нали на никой не вреди, не ощетява и т.н. Не е казано, че нещо трябва да е "консруктивно" за да доставя удоволствие, лошото е когато е деструктивно. В случая става дума само за някакво си пеене и някакъв клип. И аз ги намирам за пълен шит, ами вие хейтите все едно ви е ебал в гъза :D Какви ти западни ценности...

Да не говорим че нета е залят с подобни простотии от цял свят, какво намесихте България, която дори е много назад в това отношение :D

+1

По мое мнение и чеп за зеле не става от песента, още повече, че намирам за глупава идея пича да си разказва личния живот (с подробности) в лириките, при положение, че на никой не му пука за него. Ама все пак човека си е свободен да прави каквото си иска. Проблема (ако изобщо може да се говори, че има някакъв проблем в случая) по-скоро е, че има хора, които се кефят на песента. Щото естествено, че като му се кефят хората ще прави още песни. Щом тая песен и била на 1-во място, а Криско на 2-ро, смятайте за какво става въпрос. Докато има хора харесващи такава музика ще има и още от същата тази музика. Това е положението. Пазара определя продукта.

+1 и от мене.

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2014 15:03

kaboom написа:
Песента не струва, ако изобщо е песен тва. нито го познавам тоя нито го хейтя просто това което нарича песен е адската помия, ама като има олигофрени да му се кефят ше продължава :roll:

+11111111111111

...

Не знам момчета, аз се натъжавам от такова творчество. Имам чувството, че започваме да живеем в идиокрация, щом има някои между нас, които заявяват, че това е нелоша песен и момчета се справя доста добре.

Андрей, нищо лично, но ако не си правиш проучванията с 12 годишни мижитурки от вбокс и пуснеш тази песен на някой средностатистически меломан най-много да те заплюе в лицето. Щом си го изтипосал тоя бездарник публично тука, няма какво да се напъваш, че мненията не важат.

Вземи да си пиеш хапчетата редовно и те съветвам да не правиш генерализирани становища за хората от този форум, щото тук си има достатъчно качествени хора, които могат и други неща, освен да мандахерцат горящи ташаци и да бистрят политика като надъхани пенсионери, ако разбираш какво намеквам.

Поздравявам Моридин с примера, който даде - нашият приятел и съфорумец Ледник, който притежава безспорен музикантен талант, няма как да го сравниш с този рахит, който Андрей продуцира.

Профил ICQ

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 30 Мар 2014 15:08

Добре де, и аз написах готин пост, дето му обяснява що е зле, ама никой не ме цитира :cry:

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 30 Мар 2014 19:15

ok eto :D

Serious Sam написа:

Щото само с мерак не става.

Ей това е истината. Разбирам ви всички които подкрепяте начинанието на Жоренцето, ама такава обратна връзка, само заради мерака, опита и т.н. се дава на децата в предучилищна възраст. След това е само в ущърб за тоя човек да му пречиш да осъзнае провала си като го подкрепяш в нещо, в което е очевидно бездарен, само щото е опитал, имал е мерак и добри намерения.
С други думи, големи хора сме вече. Дори и Жорето когато опитваше да докара драматичност по влаковите релси в ученическите си години с предишните си "хитове" беше някак нормално и очаквано да си получи хейта. Щото в тези години му е времето да си направи самооценката. А тука някакви дебили го подкрепяте в провала му и го карате да продължава да се излага. Ние ли сме хейтъри? Някой помни ли какви отзиви имаше тука при предните му песни? Щото в момента това нищо не е, щото станахме вече маса хора дето даваме аргументирано мнение, и цели двама дето са се разписали с нещо лаконично и неконструктивно.
А това е просто защото докато Жорето беше келеш и се излагаше беше нещо нормално. Всички сме изживяли провалите си, имаме още много да изживеем, ама на по такива години беше очаквано. Сега вече е просто тъжно, и то много.
Истината е там, че нашите мнения са много по-полезни за Жоро отколкото вашата мижава подкрепа, заради която Жоро може само да продължи да се излага. Даваме му реална оценка, която да, може да го доведе до неизбежния сблъсък с реалността, което вие искате да му спестите, и с това само му вредите. И замислете се, че дори Жоро с опита да придобие някакви умения, дори да стане известен на нивото на Криско, някой някога ше даде публичност на ученическите му бисери и Жорко е дотам.
Тъй че Жоренце, майка, спри да правиш музика и се захвани с нещо полезно, в което те бива. Музиката не е твоето призвание. Казвам ти го приятелски, за първи и последен път.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2014 19:53

Ама какво ти пречат на въпросния Жоро творческите напъни? ами не ти херасват, не ги слушай. Като не ти пречат изцепките му, нямаш никакво право да му даваш наклон на хуя. Не го подкрепям, според мен са пълен шит, ама има явно хора които му се радват, затова той продължава. Може пък и никой да не го слуша, ама той пак да се радва на това което прави. Хора всякакви. Толкова е просто, няма какво толкова да се дискутира.

Пък да не говорим понятията хубаво и лошо колко са относителни, особено когато става дума за музика.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 30 Мар 2014 20:04

Тоалетен маг написа:
ok eto :D

Serious Sam написа:

Щото само с мерак не става.

Ей това е истината.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2014 20:11

Относителни са, правилно! И всяко правило си има изкючения и този случай е такъв. Това е съвсем обективно погледнато на ниво доста под посредственото.

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2014 21:31

vanmx написа:
Ама какво ти пречат на въпросния Жоро творческите напъни? ами не ти херасват, не ги слушай.

МИ НАЛИ ИМА ДВЕ ТЕМИ ЗА ТАЯ ПЕСЕН В ТОЯ ФОРУМ БЕ
ко ми пречели
бахти олигофрена

да не съм му давал наклон на хуя
и кво, който му харесва да си каже, пък който не да мълчи
ти май си мошно тъп
както и всеки дето може да му хареса подобна мизерия

имало хора дет му се радват
то има и хора кат тебе дет се радват и на лайна в чинийка
хич няя обяснявам никвия усет за рима, слабите умения за изказване
нито колко е смешно някакъв пубер да си обяснява житейските драми със студентстването
сякаш нещо е видял в живота
докат се снима как прави кофички
в един от най-малоумните клипове които някога съм виждал
примера на Морко с Ледника беше достатъчен да затвори темата
тъй че аре яж лайна там

Профил ICQ

Публикувано на: 30 Мар 2014 22:09

От целия процес на правене на песните (а той не е кратък) най ми е кеф да ви чета коментарите. Евала!

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2014 22:12

Гошо от Почивка сигурно и той така :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2014 22:33

go6o ot po4ivka > all be
kak moje da sravnqvate joro_k s go6o ot po4ivka izob6to ? :D

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 31 Мар 2014 02:31

Jorkataaa написа:
От целия процес на правене на песните (а той не е кратък) най ми е кеф да ви чета коментарите. Евала!

да бе братми, толкова време и усилия ти е коствало тва
кръв пот и сълзи
сигурен съм
толкова много си вложил, че това което е излязло не може да е лошо
дал си всичко от себе си
напънал си се
имал си мерак
само че разбери
че тва не е музика
тва е запек

освен тва четенето на коментарите ни не е част от процеса на правене на песни
как да има коментари ако песните вече не са готови?
сешсе?
а дали не си тъп?

се пак благодарим че се разписа да кажеш, че правенето на песни ти отнема време
имахме нужда от тази информация
както ти имаш нужда от талант

но не, не очакваме да спреш с музиката
очакваме да направиш още една песен, в която да ни запознаеш с ежедневните проблеми които срещаш
не е там проблема
проблема е че си мислиш, че пееш за нещата от живота
както и че си мислиш, че пееш
аре са у лево
замисли се колко безгрижно си живееш, осъзнай колко по-зле можеше да бъде, и спри с пуберския драматизъм
ако верно си влязъл в университет мисля че си на годините да го осъзнаеш вече
иначе си просто изостанал и нема смисъл да ти пиша
ретард

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 31 Мар 2014 16:02

@Тоалетен маг

Не, не, ти си бахти спрелия тип честно. Казах си че няма да пиша в тая тема повече, ама тва твойто направо чупи тъпометъра. То и аз мисля, че метъла дет го слушате половината в тоя форум е пълен шит и не може да се класифицира като музика изобщо, ама не съм се хванал през пет минути да ви го натяквам нали? Не можеш явно да схванеш, че има различни хора с различен вкус към музиката (и към други неща) и че ти може да не го харесваш, но има много други които го. Или те всички са ретарди, пък ти неудолетворения от живота форумен плъх си най-големия капацитет.

Профил ICQ

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 31 Мар 2014 16:19

Liberty написа:
пък ти неудолетворения от живота форумен плъх

първо, аз ли съм тръгнал да възпявам житейските си несгоди че да съм неудовлетворен ве :lol:
второ, с форумен плъх май нещо се объркА, май си немаш идея на кого говориш? :lol:
трето, какъв метъл ве, момче? я по-сериозно

колкото до това че било въпрос на вкус - ми да, така е
т.е. ако приемем, че имаш вкус за лайна, можем да приемем и че тази песен ти харесва
проблема е че това, че 1 на 10000 яде лайна не означава, че нямаме право да заклеймим лайното кат лайно, само шот някой го нарича храна
сешсе
капут разцепен :lol:

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 31 Мар 2014 16:26

Liberty написа:
@Тоалетен маг

То и аз мисля, че метъла дет го слушате половината в тоя форум е пълен шит и не може да се класифицира като музика изобщо, ама не съм се хванал през пет минути да ви го натяквам нали?

затова не пуснах линкове към Kompoth на Nocturno, щото там трябва да си се кефиш на метъла по принцип, за да го оцениш

а към песните на Ледник, които просто са хубава музика

Жорката не му се кефим тука не щото се е пробвал в жанр, дето не го слушаме
(то впрочем сигурно съм слушал повече хип-хоп и от двама ви разбирачи, взети заедно, ма аре пак стереотипите в действие)

а щото самият му опит не е добър

но най-важното - като си го постнал тука с цел разпространение, няма какво да се оплакваш, че на някого не му харесва и си го казва; то в тоя свят ако давахме мнение само за нещата, дето ни кефят, ехееееееей батко....

не знам колко по-културно да ти го кажа

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 31 Мар 2014 17:38

Кенефен Управител написа:
затова не пуснах линкове към Kompoth на Nocturno, щото там трябва да си се кефиш на метъла по принцип, за да го оцениш

а към песните на Ледник, които просто са хубава музика

Ми хубаво, де някой да е казал, че са лоша? Защо трябва да ги противопоставяме? Аз навремето, Ледника като си постваше песните тука съм го оценил.

Тоалетен маг написа:
второ, с форумен плъх май нещо се объркА, май си немаш идея на кого говориш?

Хич и не ми дреме кой си :lol: Некъв форумен анонимник дето си сменя ник нейма през 5 дни, та вече съм ти изгубил дирите кой си. Все тая де, мен "форумните величия" така или иначе не ме трогват особено.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 31 Мар 2014 17:41

Песента е задоволително добра. Посланието е правилно и е предадено от млади хора, което е много важно. Всичките емигранти обратно в родината. България си е България. Който я е напуснал и не е почувствал ОНОВА тягостно чувство, че напуска родното, той не е българин. Той е скапан материалист без душа.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com