Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Заглавие: Re: Черен списък на дебилните тролове
Публикувано на: 17 Сеп 2012 09:19

Уникално, действа безотказно! Алми, поздравявам те за добре оформените линкове. След като добавих въпросните подхора в черния ми списък, сега тази тема стана три пъти по-кратка и по-четлива. :D

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 17 Сеп 2012 12:26

Идеята всъщност е добра и май ще я приветствам :)

Иначе, момчета, смятайте щом Алмито прави подобни теми, до какво дъно сте стигнали.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2012 13:36

Аз съм лошо момче. Форум енъми №1, както и №7. Нау ай'л гет оу дъ лейдийс.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2012 13:54

Алми, обичаш ли ме още?
Бейби, събличаш ли ме нощем.
Давай бавно няма да бързаш,
как ще стане много мърдаш.

ХОП
Да ми влиза малко по малко
ХОП
Разкърши се плавно и бавно
ХОП
Хайде вкарай го точно сега,
в ритъма на любовта!

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2012 14:09

хляб не заслужаваш даже, педераст анемичен

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2012 14:41

Nocturno написа:

Ти ли бе мърша ще ми викаш, че съм анемичен.
Виж се ква си хърба. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2012 15:40

Доста лицемерна тема. Тролове правят тема срещу тролове. Първото което ми прави впечатление е, че в списъка са вкарани предимно хора които “не са наши хора”, не виждам нито един алт акаунт на някой от тези, които тролят от години. Май не разбирате пичове, форумът е точно това, В КОЕТО ГО ПРЕВЪРНАХТЕ ВИЕ. Вие го пожелахте такъв. Той е ваше дете. Всички тези тролове, срещу които мрънкате са създадени от вас. Нямам нищо против че тук се изявявате като “цвета на световното тролство” но да циврите когато някой друг ви халосва с вашите собствени камъни е много, много жалко, защото става ясно че май не сте чак толкова корави пичове, за каквито се представяте. Идва някакъв жалък пръдльо, без съмнение събрал злоба и комплекси заради стари хранилки, а вие какво правите? “Помощ админе, спаси ни от трола” и прочее мрън-мрън. Мнооого сте корави, няма що. Другото което ми е направило впечатление е честото включване на теми от рода на “в какво се превърна форума”, “форумът е мъртъв” и т.н и пълното отсъствие на тема “в какво превърнаХМЕ форума”. Явно другото което не можете да разберете е, че вие сте виновни за всичко което се случва. А сега изведнъж решавате че форумът не ви кефи, бил станал много тролски. И с цялото си нахалство, видни тролове обясняват “що вече не влизали в тая дупка”, същата дупка, в която серат от години, същата дупка, препълнена до ръба с техните лайна. Ако си искате форума пичове, отвоювайте си го. Ако толкова си обичате форума, борете се за него, не си подвивайте опашките, защото точно това правите сега. През последните години пичове, интернет все повече започва да прилича на живота. А знаете много добре че в живота “сърдит съм, тръгвам си” не е опция. Затова стига сте мрънкали, циврили, врякали, оплаквали, врънкали, крънкали, ами разкарайте собствените си тролски акаунти, вкарайте всички алтове в списъка, и направете форума това, което искате да бъде. Дотогава тази тема ще бъде просто “дайте да разделим наште от ваште, че пак да си тролим необезпокоявани”.
P.S. Ако някой се чуди защо не вкарвам себе си в призива, ами защото макар и нюфаг със средно един постинг месечно, аз нямам никакво намерение да си тръгвам оттук :) И ще ми е приятно да имам чат-пат с кого да си говоря. В края на краищата нали за това са форумите, за да си говорим. И разбира се да спорим. :)

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2012 15:51

Я млък. Форумът се променя и е дошло времето да ви видим сметката. Лично мен никога не сте ме дразнили, но сега просто приветствам идеята на човека Алми, когото познавам като пич, и вашият умрял рев само още повече ме кара да ви слагам в черния списък. Сори, не ви чувам вече.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2012 15:56

От известно време си търся повод за драматично напускане на форума, ама съм твърде стар за такива неща. Не ме интересува особено какво ще стане с pcm. Според мен няма какво да се спасява. Старото му състояние не беше много по-добро и никога не е било. Това не защото в момента става за нещо, напротив, просто тук летвата не е била поставена високо никога.
Каквото и да стане в бъдеще, то ще е без мен. Ако все пак успеете да постигнете "старото" ниво на форума и сте доволни от него-ок, не искам да ви се меся.

Етикетът изисква да ви кажа, че ми е било приятно, само че това не би било откровено. Но каквото било-било.

Чао, форуме.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2012 16:38

->Изход<- написа:
От известно време си търся повод за драматично напускане на форума, ама съм твърде стар за такива неща. Не ме интересува особено какво ще стане с pcm. Според мен няма какво да се спасява. Старото му състояние не беше много по-добро и никога не е било. Това не защото в момента става за нещо, напротив, просто тук летвата не е била поставена високо никога.
Каквото и да стане в бъдеще, то ще е без мен. Ако все пак успеете да постигнете "старото" ниво на форума и сте доволни от него-ок, не искам да ви се меся.

Етикетът изисква да ви кажа, че ми е било приятно, само че това не би било откровено. Но каквото било-било.

Чао, форуме.

Збогом! :D

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2012 17:06

Castor написа:
Доста лицемерна тема. Тролове правят тема срещу тролове. Първото което ми прави впечатление е, че в списъка са вкарани предимно хора които “не са наши хора”, не виждам нито един алт акаунт на някой от тези, които тролят от години. Май не разбирате пичове, форумът е точно това, В КОЕТО ГО ПРЕВЪРНАХТЕ ВИЕ. Вие го пожелахте такъв. Той е ваше дете. Всички тези тролове, срещу които мрънкате са създадени от вас. Нямам нищо против че тук се изявявате като “цвета на световното тролство” но да циврите когато някой друг ви халосва с вашите собствени камъни е много, много жалко, защото става ясно че май не сте чак толкова корави пичове, за каквито се представяте. Идва някакъв жалък пръдльо, без съмнение събрал злоба и комплекси заради стари хранилки, а вие какво правите? “Помощ админе, спаси ни от трола” и прочее мрън-мрън. Мнооого сте корави, няма що. Другото което ми е направило впечатление е честото включване на теми от рода на “в какво се превърна форума”, “форумът е мъртъв” и т.н и пълното отсъствие на тема “в какво превърнаХМЕ форума”. Явно другото което не можете да разберете е, че вие сте виновни за всичко което се случва. А сега изведнъж решавате че форумът не ви кефи, бил станал много тролски. И с цялото си нахалство, видни тролове обясняват “що вече не влизали в тая дупка”, същата дупка, в която серат от години, същата дупка, препълнена до ръба с техните лайна. Ако си искате форума пичове, отвоювайте си го. Ако толкова си обичате форума, борете се за него, не си подвивайте опашките, защото точно това правите сега. През последните години пичове, интернет все повече започва да прилича на живота. А знаете много добре че в живота “сърдит съм, тръгвам си” не е опция. Затова стига сте мрънкали, циврили, врякали, оплаквали, врънкали, крънкали, ами разкарайте собствените си тролски акаунти, вкарайте всички алтове в списъка, и направете форума това, което искате да бъде. Дотогава тази тема ще бъде просто “дайте да разделим наште от ваште, че пак да си тролим необезпокоявани”.
P.S. Ако някой се чуди защо не вкарвам себе си в призива, ами защото макар и нюфаг със средно един постинг месечно, аз нямам никакво намерение да си тръгвам оттук :) И ще ми е приятно да имам чат-пат с кого да си говоря. В края на краищата нали за това са форумите, за да си говорим. И разбира се да спорим. :)

sylzichka?!?

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2012 17:07

Пени написа:

sylzichka?!?

kap kap kap :oops:

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2012 17:08

->Изход<- написа:
Чао, форуме.

До утре, до утре, до утреееееееееееее,
до утре вечер в другият спектакъл. :D :trooper:

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2012 18:13

Пени написа:
sylzichka?!?

Ето това имам предвид :) :) :) Благодаря ти Пени, винаги съм чувствал подкрепата ти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2012 18:49

ХОП написа:
Nocturno написа:

Ти ли бе мърша ще ми викаш, че съм анемичен.
Виж се ква си хърба. :lol:

ма не стига че си анемичен, ами явно си и тъп, щом по няква бавна тролска логика свързваш тва че съм мършав с анемията :D ако исках, немаше да съм мършав, ма ми е през кура дали съм 30, 40, 70 или 100 кила. а ти и да искаш братчед, по-умен нема да станеш, селянин псевдоинтелектуализиран :D

Профил

стига спамил
Аватар
В момента играе: real_life.exe
Публикувано на: 17 Сеп 2012 18:55

Аве Хамо, да не става дума за German Goo Girls? :lol:

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2012 20:35

Формата е временна, форумът - вечен! Никой не ще напусне жив. Сивият бекграунд ще надживее всички ни. Семето е посято дори в нашите деца :roll: :twisted:

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2012 20:44

Creator_ написа:
Формата е временна, форумът - вечен! Никой не ще напусне жив. Сивият бекграунд ще надживее всички ни. Семето е посято дори в нашите деца :roll: :twisted:

:mad: Ей! Никой нищо няма да сее в моите деца!

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2012 21:01

Натривка от лигавицата в устната ти кухина показа живи сперматозоиди :oops:

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2012 21:07

Creator_ написа:
Натривка от лигавицата в устната ти кухина показа живи сперматозоиди :oops:

Отливка от гъза ти показва, че те е ебал много възбуден надарен зрял мъжки аржентинозавър. Палеонтолози предвиждат гъза ти да стане туристическа атракция.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com