Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: WTF
Публикувано на: 08 Сеп 2012 00:14

Sentinel* написа:
Случайно гледах мача, че бях на кръчма. и кво, излиза че сме можели да играем футбол? :shock: а за боя, кво да е, освен некви левскарчета и цска-ри?

е те уж са в двата противоположни сектори нз

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 08 Сеп 2012 11:31

много силен мач, супер късметлии бяха жабарите и съдията бе педераст, като нищо можехме да ги отвеем с 4:0 :evil:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Сеп 2012 14:18

Само с първия гол да си бяхме останали пак щях да съм доволен. Малко ме е яд, че не показаха същата игра срещу Англия от септември миналата година, още повече че бях на стадиона тогава. иначе се обзалагам че след мача е имало мощен запой в синсити. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Сеп 2012 15:36

Смени СинСити с Найтфлайт и ще познаеш.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Сеп 2012 16:53

От реакциите след мача, ще кажеш, че сме го спечелили вече това световно. Пак се изхвърлят феновете след едно равенство. :roll:

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 08 Сеп 2012 18:00

Fenrir написа:
От реакциите след мача, ще кажеш, че сме го спечелили вече това световно. Пак се изхвърлят феновете след едно равенство. :roll:

Както казах по-горе, не резултата е важен, а играта, която показаха нашите. Щото такова нещо не се е случвало от няколко години и е изненадващо.

Профил

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 08 Сеп 2012 18:03

Абе ние и Холандия победихме и играта беше същата, ама после срещу пишките кабрио се провалихме. Та филма е, че те се надъхват да се докажат срещу силните, дига им се самочувствието и по-слабите ги подценяват и им лапат. Срещу Армения пак ще е така.

Профил WWW

Публикувано на: 08 Сеп 2012 21:07

Играхме си много добре.Тука чета изказвания ,че сме играли първото слабо и тн...ми добре си играхме целия мач,това е истината.1 нелеп гол получихме,можехме да вкараме доста,но нямахме късмет.А и не съм съгласен че състава на Италия бил слаб!7 играчи на Ювентус,2 на Рома 1 на наполи,това слаб състав ли е?! Дано си играеме така и следващите мачове и ще имаме бъдеще.

Профил

стига спамил
Аватар
В момента играе: real_life.exe
Публикувано на: 11 Сеп 2012 22:44

ебааах го, и днеска 1:0 срещу Армения, че и по шамарихме в стил "Г" група :lol:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 11 Сеп 2012 22:47

тея арменци се доказаха като подчовеци с държанието си този мач; да го духат

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 12 Сеп 2012 00:32

Не съм доволен... дори смея да кажа измъчена победа... Да останеш 1 в 1 срещу вратар и то извън неказателното поле и да се опиташ да му пуснеш топката отстрани все едно е дърво нямам думи... Радилов нападетел ли си кво си? Хубу неска са Армения но утре ще са Дания и Чехия изпускайки такава златна възможност може да ни коства всичко в тази и без това супер тежка група... :( Защитата ни продължава да е супер хаотична в нападение пък ни липсва завършваща фаза... Супер - двойни подавания ала бала и като се стигне до решаващ удар некви изстрели целещи луната или русата девойка от 8-я ред у лево на сектор Б...

Всъщност май не трябва да съм толкова критичен за отбор борещ се за по-предна позиция в ранглистата на FIFA редом със световни футболни сили като Малави, Йордания, Уганда и Буркина Фасо...

Още много работа се иска... така че не мога да разбера кво е това хвърчене в небето "НОВА България" не знам си какво...

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Публикувано на: 12 Сеп 2012 07:53

-Stormrаge- написа:
Не съм доволен... дори смея да кажа измъчена победа... Да останеш 1 в 1 срещу вратар и то извън неказателното поле и да се опиташ да му пуснеш топката отстрани все едно е дърво нямам думи... Радилов нападетел ли си кво си? Хубу неска са Армения но утре ще са Дания и Чехия изпускайки такава златна възможност може да ни коства всичко в тази и без това супер тежка група... :( Защитата ни продължава да е супер хаотична в нападение пък ни липсва завършваща фаза... Супер - двойни подавания ала бала и като се стигне до решаващ удар некви изстрели целещи луната или русата девойка от 8-я ред у лево на сектор Б...

Всъщност май не трябва да съм толкова критичен за отбор борещ се за по-предна позиция в ранглистата на FIFA редом със световни футболни сили като Малави, Йордания, Уганда и Буркина Фасо...

Още много работа се иска... така че не мога да разбера кво е това хвърчене в небето "НОВА България" не знам си какво...

Е момчетата що да си дават зор с тея анонимници и селяни? Рангелов,че не може да мисли-не може,но по-добре да играем пак на 120% срещу Чехия и Дания отколкото да сме изморени и да се влачим по терена.

Съдията е мега тъпото парче,малко зад арменците по простотия,Дяков даже не пипна никой в мелето :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Сеп 2012 08:24

Знам само, че всеки, който не успее да мине вратаря при подобна ситуация (в която топката е в краката ти, вратаря нито може да легне, нито да я пипне с ръце), трябва да бъде изваден от футбола доживот, честно.

Профил

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 12 Сеп 2012 08:47

Рангелов за мен е доказан играч.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Сеп 2012 12:15

Шихан написа:
Рангелов за мен е доказан играч.

дори аз щях да съумея да прехвърля вратаря

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 12 Сеп 2012 13:46

Арменците развалиха целия мач.Плачеха си за здрав бой.То не бе блъскане ритане и бутане.До гола имаше футбол след това почна бруталния кеч.Като видяха че нямат шанс да ни удържат поне равния и решиха да ни набият.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Сеп 2012 13:50

Admiral General Till написа:
дори аз щях да съумея да прехвърля вратаря

Да тръгне с топката наляво, да тръгне с топката надясно, да го прехвърли... абе всичко друго, само не и да я чукне във вратаря :blink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Сеп 2012 14:02

Gipo написа:
Знам само, че всеки, който не успее да мине вратаря при подобна ситуация (в която топката е в краката ти, вратаря нито може да легне, нито да я пипне с ръце), трябва да бъде изваден от футбола доживот, честно.

Aко сички бяха на твоя лайнян акъл, от футбола щяха да са извадени Роналдо, Торес, Индзаги и още куп футболисти. Да еба простата ти селска пръчка, педерастчо тва че ти си вратарчее и те жулят от всякакви позиции и 1 на 1 с нападателя винаги ти вкарват, не значи че другите вратари са такива тикви и кауни. Борскук малоумен, много ясно че ако ти вардиш на Армения, всеки над 7 годишна възраст, който не ти опъне мрежата от каква да е позиция, трябва да го извадят не от футбола, а от живота. Мръсен селски цървул.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Сеп 2012 14:12

DJ Cat написа:
Ами аз съм олигофрен, ся ко да напрая

Е? Ние си говорим за футбол тука, какво общо имаше това, че си олигофрен?
Ние ли не знаем? Защо трябваше пак да ни казваш?

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 12 Сеп 2012 14:13

Слабичко играхме де, тоест по-пестеливо. Добре че победихме в крайна сметка, щото щеше да е отново същия резил както напоследък.

Пък и в крайна сметка не сме кой знае колко добри, че да изиграем два поредни мача на много високо ниво :Д

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com