Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
......
Заглавие: Re: HOLY WAR
Публикувано на: 20 Юни 2012 23:48
ebati shibaniq navik da cukam na seki link ot foruma!
___________________________________ Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor... a.k.a Alcatraz
09 Юни 2012 20:17 Мнения: 315 Местоположение: На Какаши сенсей фануса, фануса!
В момента играе: с пишката си
Публикувано на: 21 Юни 2012 15:09
Абе, аз сега се усещам, че от 8 години мастурбирам, а до сега все грешно съм го правил. Голем резил
___________________________________ Онтогенезата е кратко повторение на филогенезата.
......
Публикувано на: 21 Юни 2012 15:55
fail, linka ti se vijda!
___________________________________ Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor... a.k.a Alcatraz
Vermic
09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 21 Юни 2012 21:46
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
منتدى لإعداد نهايته! انتهت مدة صلاحية وقتك. كل وانحني اجلالا واكبارا رؤوسهم قبل السيف وإرادة الله، ليتقدس اسمه. بالنسبة لبعض من لا يزال لم يفت بعد، انتقل إلى حزب المنقولة. يقولون إن الكلمات والله لن تقبل لك. لا تفترض أنك أقوى أو أكثر في الحرب المقدسة التي لا يهم، نأتي محمد رسول الله. الله أكبر و اسمحوا
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения