Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: Атака срещу Иран е все по-вероятна...
Публикувано на: 06 Ное 2011 19:31

->Изход<- написа:
Що да е фейлнал бе, дебили? Щото по бтв казаха, че всички мюсюлмани са терористи ли :lol:
В Ирак и Либия ислямът ли еба майката на всичко? Щото това бяха отвратителни страни за живеене, в които интервенцията беше изключително наложителна :lol: Разните там Обединени Арабски Емиртства-пази боже-са направо ад на земята и триумф на традиционната мюсюлманска култура :lol:
Добре, че им свалиха правителствата. В Ирак например съм сигурен, че въпреки, че около 1% от населението от началото на войната е избито и икономиката е разрушена, всички са много благодарни за свободата си. А Либия, където преди имаше нормално законодателство, добре че беше намесата на САЩ, защото шериата е далеч по-добра алтернатива :lol:

Католицизма по дебилност е равен на исляма, да не кажа по-зле.

Оле, бате, тоя пък какъв е прост...

Лайнари смотани - да ви го кажа в два реда, че да млъкнете, дееба и революционерчетата недорасли. Християнството - повечето страни, които го приемат за официална религия в момента са световни сили, останалата част - регионални или поне с високо качество на живот. По някаква случайност тия страни са капиталистически, мани не думай :shock: Ислямът - ето къде са сега ислямизираните страни - под ножа, който сами си просят. Тая религия е такава гняс, промиваща мозъци, забавяща развитието и поставяща обществото в хиляди условности, които му пречат да функционира свободно, че е очебийно перфектна за създаване на военизирана държава, която едва си храни населението, но явно е способна да развива ядрени програми. Аре да ми обясните къде ще се случи това в демократична християнска страна? Саудитска Арабия и там останалите нефтени съкровищници дължат отварянето на обществото и развитието си на природни богатства и ракетно бърз икономически растеж, въпреки исляма. Именно щото не са традиционни ислямски държави, за тва прогресират. Където се въведе свободен пазар, там обществото се модернизира и процъфтява. Само гледай как изглежда кралицата на Йордания и си представи възможно ли е такова нещо в Иран/Пакистан etc.

Или да ви го илюстрирам бе, смешници:

Иран преди да стане ислямска република

Всички знаете на какво прилича Иран сега. Имбецили.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Публикувано на: 06 Ное 2011 19:35

Махмуд Ахмадинеджад ПРЕЗИДЕНТ!!!

Профил

Публикувано на: 06 Ное 2011 20:16

Ислям -> Фундаметализъм, който подтиска свободата на личността.
Християнство -> Инквизиция, коятои подтиска свободата на личността.
Извода: Same shit. Атеизъм му е майката, религията е един шибан инструмент за манипулация. Християнския свят е такъв, какъвто го знаем точно защото са се намерили достатъчно смели хора, които да се опълчат на Църквата и да заврят убежденията й в кучи гъз. Точно и затова са били изгаряни на клади, съдени за ерес и пребивани с камъни, затова -айде без приказките за смиреното християнство, а?
Световните сили са толкова напреднали днес, просто защото църквата не е смогнала да потъпче достатъчно качествено идеите и личностите на Ренесанса, а не щото видиш ли, християнството е много по-добра религия...

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2011 20:38

Инквизицията, онова, дето го е имало преди столетия, а не актуалната проява на католицизма, бате, ми го сравняваш с ислямизма... Никва връзка.
Аре обясни ми инквизицията какво общо има с християнството като идея и ценности и не е ли политически метод за разпространяването на контрол над населението? Аха, бинго.
Докато разликата с исляма е, че самият той, а не само изродената му употреба, е агресивна религия.

Ебати липсата на контекст и няква елементарна съобразителност прояви, Бътърсе. Не съм те смятал за тъп досега, аре не ме опровергавай.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2011 20:43

Не че нещо, обаче Иран е парламентарна република и като такава президентът няма абсолютно никаква власт и общо взето това, което казва е равно на торба фъшкии.

А ислямската република, реално погледнато, си е чист социализъм*, обаче под друго име.

*като този дето го имаше в България например.

/thread

Все аркадаши сме...!

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 06 Ное 2011 21:10

Strain написа:
Инквизицията, онова, дето го е имало преди столетия, а не актуалната проява на католицизма, бате, ми го сравняваш с ислямизма... Никва връзка.
Аре обясни ми инквизицията какво общо има с християнството като идея и ценности и не е ли политически метод за разпространяването на контрол над населението? Аха, бинго.
Докато разликата с исляма е, че самият той, а не само изродената му употреба, е агресивна религия.

Ебати липсата на контекст и няква елементарна съобразителност прояви, Бътърсе. Не съм те смятал за тъп досега, аре не ме опровергавай.

Сори ама тука няма да се съглася с тебе. Християните по времето на религиозните войни в Западна Европа и кръстоносните походи са били същите религиозни фанатици, каквито виждаме днес в талибаните. Няма особена разлика. И такива неща като "ама то това не е християнство, това е извращение" не вървят щото първо същото може да се каже и за исляма и второ, това ми напомня на лицемерието с комунизма. Не това не било комунизъм на Сталин и на Мао било извращение истинския комунизъм... и т.н. Когато се говори за нещо трябва да се вземат фактите такива каквито са, а не каквито би трябвало да са. Т.е. през средновековието, Европейците са били това което са днес ислямистите.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2011 21:16

Моридинчо, мамин сладък, не казах християнство, а католицизъм. Аре еби си майката :lol:
Щото ислямът забавя развитието на разни там държави, за разлика от католицизмът, който винаги е бил изключително прогресивен и не е спрял развитието на нищо :lol:
Гледам, че си постал онова за Иран преди 79-та. А кое те кара да мислиш, че сега е по-различно, репортажите по бтв ли :lol: http://www.youtube.com/watch?v=OMGvp1wE ... re=related пусни на 7:10-7:30 и виж кви яки пички имат :D
Деба, иранките верно го докарват на гени :D (разрових се из клипа и попаднах на няколко яки пички)

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 06 Ное 2011 22:19

Иранците ни имат за братя?!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2011 22:24

Иранките са МНОГО яки и е срамота, че не ги... уважават като хората там. Всъщност разликата между иранките и българките не е много голяма, ма тва е друга тема.
Иначе не важиш много с това измъкване, фактите са си факти, дето вика Андрей - ей я на кво прилича Персия в момента, е ти я и Испания, да речем. В никакъв случай не отричам следното:

Цитат:
Християните по времето на религиозните войни в Западна Европа и кръстоносните походи са били същите религиозни фанатици, каквито виждаме днес в талибаните.

Отричам това:
Цитат:
Няма особена разлика.

Понеже разлика има. И тя е около хиляда години (окей,500, Изходе, видях те :D ) В днешно време християнството не се използва по начина, по който исляма продължава да бъде използван. Ма да се изясним - няма да водя тъповат идеологически спор коя е по-авантаджийската религия. Реалността е такава, че всяка ислямска държава в момента трябва да престане да съществува като такава, щото пречи на народа си да живее нормално. Докато християнството - очевидно не. А простотията на Волтажа за капитализма... не знам. Да се самоубива по-бързо.

П.П. Алминатора отново се опитва да мисли, обаче му обягва факта, че парламентарна република е България, докато на Иранците имат ей това:
http://en.wikipedia.org/wiki/Supreme_Leader_of_Iran

Честно казано, всички сте убийствено малоумни и освен с Андрей, не знам с кого бих могъл да обменя няква смислена приказка :D

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2011 22:31

Strain написа:
Понеже разлика има. И тя е около хиляда години :D

http://bg.wikipedia.org/wiki/Вартоломеева_нощ
:D
Доста по-малко от хиляда са, за жалост. А информацията, която получаваме за Иран, също като тая за Ирак едно време, е яко тенденциозна и не трябва да се приема като чиста монета. Навремето Ирак беше онази супер недемократична ислямистка страна, която се отваряше на Запада. Виж до какво се стигна и какво се оказа като информацията спря да се филтрира толкова брутално-излезе, че Ирак си е бил чудесно място за живеене, което не се е водило от религиозни принципи, да не говорим, че верно са нямали ядрени оръжия, а на времето не им повярваха и ги нападнаха за тоз исмислен повод. Логиката беше "Вие имате ядрени оръжия-Не, нямаме-Лъжете->нападат ги->те верно нямали ядрени оръжия :lol:

За религията важи закона, че където има пари тя спира да важи ако е в разрез с икономическите интереси. А в Иран има пари, при това много. И Ирак имаше достатъчно че да се почне операция на стойност два трилиона долара. Така че в тоя случай религията важи само доколкото да се оправдае войната пред масите. Като онзи случай с афганистанката с отрязания нож, дето под снимката и бяха написали, че това ще стане ако си тръгнат, а носа й беше отрязан след началото на окупацията :lol: Или иранката, дето я съдиха за "изневяра" и си премълчаха, че под изневяра се разбира съучастие при убийството на мъжа й и една американка за абсолютно аналогично престъпление по същото време я осъдиха на смърт, ама никой не се вдигна да й помага :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 06 Ное 2011 22:34

Съгласен съм за едно нещо и то е че исляма в някои отношения стига до по-големи крайности от христянството, макар че това са само повърхностни наблюдения. Все пак нямам претенициите да съм изучавал задълбочено и двете религии. Що се отнася до това, че християнството не пречи, това се дължи на простия факт, че в днешно време европейците просто не са толкова религиозни. Не казвам, че в мнозинството си са атеисти, казвам просто, че религията вече не заема централно място в съзнанието им и в обществения и политически живот. А в миналото когато е заемало такова място са били религиозните войни, инквизицията и кръстоносните походи. Христианско ли е това- не е, но определени хора са се възползвали от религиозните чувства на хората, по същия начин както това става и днес при радикалния ислям.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2011 22:38

айде сега, християнство-православието как е навредило точно :lol: Всичките изгъзици, мания за власт, безсмислени убийства и манипулации са правени от шибаните католици :D
Между другото волтажа е прав за капитализма, или поне за това, което той разбира под него, демек псевдо-лобистката демокрация дето се шири в момента :lol: Вижте сега, вие сте от бедната част, така че стига сте защитавали ограбването на по-бедните, в което число попадате и вие, между другото :lol:

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 06 Ное 2011 23:10

Само да вметна, че по моите скромни наблюдения, религиозен фанатизъм е насаждан у обикновени хора, които в последствие се превръщат в терористи, просто защото живеят скапан живот и с приказките, че като се пожертват за родината и прочие ще си спасят душата и т.н., и т.н. Просто малко капитан обвиъс, щото големи конспирации взехте да вкарвате.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2011 23:46

Strain написа:
Иранките са МНОГО яки и е срамота, че не ги... уважават като хората там. Всъщност разликата между иранките и българките не е много голяма, ма тва е друга тема.
Иначе не важиш много с това измъкване, фактите са си факти, дето вика Андрей - ей я на кво прилича Персия в момента, е ти я и Испания, да речем. В никакъв случай не отричам следното:

Цитат:
Християните по времето на религиозните войни в Западна Европа и кръстоносните походи са били същите религиозни фанатици, каквито виждаме днес в талибаните.

Отричам това:
Цитат:
Няма особена разлика.

Понеже разлика има. И тя е около хиляда години (окей,500, Изходе, видях те :D ) В днешно време християнството не се използва по начина, по който исляма продължава да бъде използван. Ма да се изясним - няма да водя тъповат идеологически спор коя е по-авантаджийската религия. Реалността е такава, че всяка ислямска държава в момента трябва да престане да съществува като такава, щото пречи на народа си да живее нормално. Докато християнството - очевидно не. А простотията на Волтажа за капитализма... не знам. Да се самоубива по-бързо.

П.П. Алминатора отново се опитва да мисли, обаче му обягва факта, че парламентарна република е България, докато на Иранците имат ей това:
http://en.wikipedia.org/wiki/Supreme_Leader_of_Iran

Честно казано, всички сте убийствено малоумни и освен с Андрей, не знам с кого бих могъл да обменя няква смислена приказка :D

Морордине, ок, факт е, че Иран не е парламентарна република и съм сбъркал, но също така и съм прав, че президентът има също толкова власт, колкото президентът в истинска парламентарна република така че stfu :D

Тард.

Все аркадаши сме...!

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 07 Ное 2011 01:22

Кефи ме как Изхода прави бесни генерализации и плеска някакви частни случаи като доказателство за многомилионна нация. :lol:

И почна става банално. Има ли Америка нещо общо, значи е бесна конспирация и в абсолютен ущърб на народа. Ами... не е.
Нито в Ирак.
Нито в Авганистан.
Нито в Либия.
Нито евентуално и в Иран.

Щото за Ирак не знам тая осведоменост от кое черво си я вадите, но познавам хора родени и живяли там.
Авганистан преживява 3 граждански войни преди Америка да си и помисли да влезе.
За Либия няма да започвам пак, щото сме го нищили, а и сте тъпи, като основен довод. :D

Но да, Иран е велико място, със европейски стандарт на живот (т.е. ровят те до кръста в земята и те убиват с камъни, но европейски камъни :!: ), и ако Израел го атакува ще го развали.

Аре моля ви се.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2011 01:46

Абе как ще наречете хора от Иран - иранци или иранчани :?:

Все аркадаши сме...!

Профил

Публикувано на: 07 Ное 2011 02:08

Ирани :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2011 02:17

Момчета... абе за кво спорехме? :oops:

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2011 03:04

Дали се казват иранци, иранчани или ирани.

Все аркадаши сме...!

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 07 Ное 2011 04:46

Като стана велик зъл капиталист ше узаконя евтаназията и ше те избавя от мъките, честно.

Ебаааахти олигофрена. :shock:

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com