Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

За кого?
Анкетата свършва на 31 Окт 2011 11:06

Росен Плевнелиев    58%  58%  [ 25 ]
 Ивайло Калфин    42%  42%  [ 18 ]
Общо гласове : 43
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Балотаж
Публикувано на: 24 Окт 2011 18:01

Джунейд написа:
Е тук вече не бих гласувал, омразата към ГЕРБ ви кара да се обръщате към БСП, а същите вие мразехте БСП до преди две години. Осъзнайте се малко, на Слави Трифонов заприличвате (който и него мразите).

Това е балотаж. Има двама кандидати, колкото и да е тъпо. А щом БСП са по-малките комунисти и по-малкото зло правете си извода за какво смятате да гласувате...

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Окт 2011 18:05

За герб ще гласувам. Колкото и да са ти промили мозъка в последните 2 години Бсп и всички недоволни партии от управлението на Герб, не може да гласуваш за Калфин. Единствено той през цялата кампания избягваше да отговаря на въпроси и нападаше, въобще не се държа като човек готов да представи една държава. И дрругия наредил се до него е толкова по-отвратителен... Данаилов само му е "тъжно" за българската култура, а като имаше власт какво направи?
А хората ,които са решили да гласуват за тях ,за да не се събере властта на едно място, помислете след 2 години , коя партия ще е с мнозинство в парламента.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Окт 2011 18:10

MetalGearRex написа:
Джони Спагети написа:
Трябва си много прост, за да гласуваш за това популистко ляво говедо Калфин.

Точно думата "популистко" седи доста... странно. Калфин може и да е всичко друго, може и популист дори да е, но в никакъв случай не може да се мери по популизъм с Борисов и хората под неговата партийна шапка.

Oчевидно трябва да си толкова прост.

И да е имало популизъм, той е бил в началото на кампанията им, сега те са чисто дясна партия и аз ще гласувам за тях като за такава.

Популистка ли е политиката на ГЕРБ спрямо държавния бюджет? Предполагам, че е изключително популистко да орежеш заплатите и пенсиите точно преди двойни избори.

Популистко ли е да заявиш, че работиш в полза на интересите на големия и среден бизнес, в условия на икономическа криза?

Може и Бойко Борисов да е абсолютен простак, но хората зад него са ескперти с дясна политическа ориентация, които си знаят работата, в т.ч. и Росен Плевнелиев. Затова ще гласувам за него, а не за дебила Калфин, който на дебата по БТВ така мощно си показа соц простащината, че повече няма накъде.

Плевненлиев : Задължение на държавата е да разпределя правилно и прозрачно парите на хората.

Калфин репликира : А пък аз казвам да дадем парите на хората, сами да си ги разпределят, където решат!

Е такъв идиот няма никъде. И искате този да е президент? Сериозно?!

Все аркадаши сме...!

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Окт 2011 18:11

BlackIce написа:
За герб ще гласувам. Колкото и да са ти промили мозъка в последните 2 години Бсп и всички недоволни партии от управлението на Герб, не може да гласуваш за Калфин.

Ахахахахахахахахахахаха
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ахахахахахахахаха
дебил.

@Алми
Популистко ли е да режеш лентички? Популистко ли е само да говориш за магистрали? Популистко ли е да се караш с колегите си (големите професионалисти и експерти) кой е отишъл първи при камерите? Популистко ли е да викаш "Млъкнете, че подписвам на инат"?
:lol:
И не ми казвай, че това е Плевнелиев, не Бойко, щото точно плевнелиев е марионетка на този гений на политиката. При тов въмзожно най-жалката марионетка. Мислиш ли, че точно тоя би наложил вето върху противоконституционнен закон? Аз не. А тогава за какво ти е? Щото Герб са много дясна партия и са изключително компетенти, изобщо не са си събирали хората от кол и въже.
:lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Окт 2011 18:37

В случая за Плевнелиев. И всичките пари на света не биха ме накарали да гласувам за човека на Доган и Станишев. Да гласувам за червения е все да гласувам за предишния турцизиран боклук Първанката (познат още като човека с безбройните раздадени ордени Стара планина на произволни рязани мангали от Анадола дошли на посещение).

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Окт 2011 18:59

->Изход<- написа:
BlackIce написа:
За герб ще гласувам. Колкото и да са ти промили мозъка в последните 2 години Бсп и всички недоволни партии от управлението на Герб, не може да гласуваш за Калфин.

Ахахахахахахахаха
дебил.

Не знам кой ,освен ти, е дебил.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Окт 2011 19:13

BlackIce написа:

Не знам кой ,освен ти, е дебил.

колко грамотно се изрази 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Окт 2011 19:24

Росен Плевнелиев = Бойко Борисов
Ивайло Калфин = Георги Първанов, Ахмед Доган, Сергей Станишев

Все аркадаши сме...!

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Окт 2011 19:45

High_voltage написа:
Абе, всички тия аргументи дето "ше гласувам за Плевенлиев, само защото не е комунягата" са ЖАЛКИ. Всички са едни и същи. Въртящата врата на властта се върти, и въпреки че някои влизат, а други излизат - ВИНАГИ СА СИ СЪЩИТЕ ХОРА.

затова трябваше да ме послушате когато преди парламентарните избори през 2009, че и 2 години преди това ви разправях че решението е само едно

KRIEG

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 24 Окт 2011 19:54

MetalGearRex написа:
Жувотновъд написа:
Ще подкрепя опозицията, само защото преяждането с власт е опасно.

Абе това Калфин го спомена и на тристранния дебат в БТВ и Плевнелиев доста добре го контрира, че по време на целия мандат на тройната коалиция президентът реално бе от водещата в коалицията партия БСП. И на въпроса "и зле ли беше тогава", Калфин се затрудни да отговори и май само отклони въпроса. Като цяло е доста зле, че БСП отново ориентираха предизборната си кампания като анти-кампания относно някого. Това ми нанесе сериозно поражение на парламентарните избори, а сега повтарят грешката си.
Президентът трябва да е коректив на парламента, независимо от неговата партийна привързаност и партийното доминиране в парламента и съответно правителството. Проблемът при Плевнелиев е, че прекалено много мяза на послушник, макар и да ми изглежда свестен като човек. А като знам на кого е послушник и ми призлява...

Грешно. Калфин призна, че е имало търкания и не е било добре. Мисля, че мога и запис да извадя, ако искаш. Аз няма да гласувам. Ако някой ме принуди с пистолет в главата обаче ще бъде за червения, ебал съм му майката. Изхода го каза - ако БСП имаха правителство, щях да гласувам за Плевнелиев, ей така, само и само да има някакъв публичен орган с различно мнение.

Почти съм сигурен, че около Кунева & Даниел Вълчев (изключително достоен човек) ще се заформи партия - това е единственото интересно нещо, което може да се случи в следващите няколко години. Истински десни вече нямаме. Атака и РЗС е въпрос на време да изчезнат завинаги. ДПС са винаги константа. Не знам, къв е тоя народ... Поне в София си мислех, че са останали някакви мислещи хора, а то Прошков - след Кадиев.

Дееба.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Окт 2011 19:55

Джони Спагети написа:
Росен Плевнелиев = Бойко Борисов
Ивайло Калфин = Георги Първанов, Ахмед Доган, Сергей Станишев

и как точно бб е по-малкото зло :lol:
Калфин е опозиция. Ако на власт бяха БСП щях да подкрепя Плевнелиев. Не е добре когато правителството и президента са от една партия. Особено като тази партия е на герб :lol:

Профил

Публикувано на: 24 Окт 2011 20:04

Джони Спагети написа:

Лява е само сексуалната му ориентация... БСП не са леви.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Окт 2011 20:06

Serious Sam написа:

И Герб не са десни.
Бахти педерастщината :lol:
Сириус саме, ти за кой ще гласуваш :D

Профил

Публикувано на: 24 Окт 2011 21:06

Плевнелиев.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 24 Окт 2011 21:14

Плюс това, Светльо каза, че ще заформя партия също :D

И аз не исках да бъде такъв балотажа, исках единия кандидат да е Кунева, за да мога да гласувам в крайна сметка за нея, но сега просто няма да гласувам...

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 24 Окт 2011 21:28

Аз пък исках Сидеров vs Витков да гледам сеир :lol:

Профил

Публикувано на: 24 Окт 2011 22:22

Serious Sam написа:
Джони Спагети написа:

Два пъти прочетох "сексуалната МИ ориентация" и щях да ти правя евалата за автосарказма. :)

Инак в неделя не гласувах, и на балотажа няма да гласувам, макар че се разписах и на двете анкети във форума. Честно казано не разбирам и останалото човечество тук защо гласува, не съм гледал телевизия отдавна и не знам точно с какви аргументи са ви убедили, че събитията от тези две недели са по някакъв начин важни за каквото и да било или че ще имат някакви практически последици. Единствената разумна причина някой да гласува за един кандидат, вместо за друг, би била че предпочита да гледа муцуната на първия, вместо на втория, по време на тържествата по случай Новата година. Толкоз ли са ви важни тези новогодишни чествания, че го обръщате на такава дискусия? :) Аз предлагам всеки кандидат да запише на видео своето обръщение към нацията, и в ключовия момент на 31.12, точно преди полунощ, всеки човек да избира чий запис да си пусне. Ето това би било демокрация в действие.

Профил

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 24 Окт 2011 22:49

Дани Вълчев от достоен човек за мен се превърна в отвратяга. Не знам защо, предполагам е свързано с краха на НДСВ. Сигурно така мислят и антигерберите за Плевнелиев, при все че и двамата са "достойни хора" и милионери.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Окт 2011 23:03

Не включвам всички в това число, но най-ми е смешно като 18 годишни ( максимум може и 16-17) лайненца дрисливи като Изходчо, тоя оня ми се правят на големите политици и че разбират нещата. Осъзнайте се бе лапенца, не сте последната дупка на кавала и мнението ви не важи. Даже да имате право да гласувате пикльовци, вашия вот е също толкова маниполируем и неефективен като на баба ти пенка от 60 блок, която е на 76 години и гледа да пусне гласа си, за тези които ще и вдигнат пенсията с 5 лева.

Много ви знае глава, кой какъв, аз самия не се интересувам от политика, но съм разговарял с хора, които не са още с жълто около устата и ми е изяснена картинката. А вашите филосовствания и пънения да се изкарате умни, само придизвикват усмивка от мен. После като се сетя и какви сте убитаци и пропадняци и че не можете да си избършете гъза сами, а ми говорите за макроикономика и президенти - нещата стават повече от комични.

Когато не можеш да мислиш, си някаква овца, която се води от това което е на мода и това което чува, затова темата е изпълнена с клишета и заучени фразички, които явно чувате от мама и татко или парламентарен контрол. Възможност за гласуване трябва да се дава на 21 години, че като гледам какви са пропаднали повечето гащници ми се плаче.

Пак казвам има и хора, които е добре че се включват, но тези за които говоря вече са се разпознали в поста ми. Останалите наздраве и лека нощ.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 24 Окт 2011 23:12

creator написа:
Дани Вълчев от достоен човек за мен се превърна в отвратяга. Не знам защо, предполагам е свързано с краха на НДСВ. Сигурно така мислят и антигерберите за Плевнелиев, при все че и двамата са "достойни хора" и милионери.

Мисля, че не си съвсем наясно за какво говориш.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com