Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: СИДЕРОВ НАХЛУ В БТВ!!!!
Публикувано на: 29 Сеп 2011 17:34

Сутринта закъснях за работа заради тоя цирк. :lol:

Stylized Corpse написа:
а тая сал приказва и го прекъсва, ще й еба пичката дрислива недъгава
много мразим ей така като не дават думата и приказват през другите, също като оня кифладжия Милен Цветков

дейба и лумпените

Какво приказва тая бе бако, тоя пън влезна у студиото и почна да вие още без микрофон и повтори 50 пъти как не го били поканили и били лъжци и измамници, а тая 5 минути се опитва само да го пита дали има в пресцентъра Живко, щото с него се били свързали. И седи и като на олигофрен му пее "г-н Сидерооов", че да се освести тоя, а оня си мели.

И то е очевидно, че си търси фарса и скандала колкото да вдигне рейтинга. Как си го представяте това целото БТВ със всичките си служители да не се сети за партия Атака като прави дебата. Или пък умишлено няма да покани никой от Атака? С каква идея и какво печелят като не ги поканят? Очевидно са го поканили, ама сега покрай тънкообидните педерастчета дето Бенатова я изкараха виновна за нещо реши да излезе онеправдания герой, че не го били поканили. Кура ми. Просто качва рейтинга така.

И тоя лумпен тамън направи кампания и плесна билборди на които СЕ УСМИХВА(!!!!!!!!!!), и стана това с Катуница и реши, че има още леб у избирателната ниша, дето беше подхванал преди това и почти се беше отказал, щото нещо не вървеше скандализирането. Ей така се прави политика от всеобществени трагедии, деба и педерасите недоклатени политически, мноо ме дразнят всичките напоследък. Това преди избори си е пир на олигофренията.

А колкото Волен за президент... хаха, по-скоро Витков, пичове.
Президента бил никой... ми никой си е. Какъв искате да бъде? Циркаджия? Стоянов чат-пат свиреше на китара по телевизията. Ама на президента някак не му влиза в длъжностната характеристика да прави тъпанарски публични изяви като батко ви Борисов, тъй че не очаквайте много. Президент кат президент, в непрезидентска република.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2011 17:37

Сидеров е може би единствения човек, който би действал по-мутрагенски и от Бойко, ако имаше неговата власт.
В общи линии Волен е носител на някаква крайност, която няма как да просъществува, ако той е човек с ръководни функции в държавата. Защото държавата не е фирма и съответно не служителите трябва да се съобразяват с шефа, а обратното. А не виждам как човек с толкова крайни възгледи може да се съобразява с останалата част от народа.
В крайна сметка той е човек, който не е способен да управлява собствената си партия. Защо ли? Кой добър лидер би позволил присъствието на доказани престъпници в редиците си? Или ако го позволи... кой добър лидер би позволил тези престъпници да си покажат ризите? Знаете за какво говоря, за педофили, за изцепките на лифта, за изцепките на самия Волен по самолетите и т.н.

Сигурно ще е добър лидер... на група за източване на пари, на наркокартел... кой знае.

@vanmx - какъв стил бе, това е държава, а не модна марка

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 29 Сеп 2011 19:31

Абсолютно съм съгласен с Гипо.
Според скромните ми наблюдения, Воленчо е просто поредния алчен и нагъл измамник, който иска да си напълне гушата до пръсване.
Много ми е противен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2011 19:33

Хахаха, каква държава бе. Още ли имало хора, вярващи в тази идея. Всичко е бизнес и спектакъл.

Профил

Публикувано на: 29 Сеп 2011 19:53

Воленчо е ебати смешния гъзолизец и ебати гнидата. Не искам и да знам какъв сорт боклуци още гласуват за него.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 29 Сеп 2011 20:17

Бояне, естествено, че доста боклуци, както се изразяваш, хвърлят глас за Волен. Ще кажа защо мисля да гласувам за Волен на първия тур - понеже не се вълнувам твърде сериозно от политика, през куро ми е. Волен е малко смешен, но и култов като стил, дързост и кретенизъм в едно.

Както Омегата гласува за ДПС, щото не го ебе и си има мнение, така и аз мисля първия тур да гласувам за Волен, а след това за Плевнелиев. Въобще в момента изпитвам оргазъм, когато видя изказване на ГЕРБ или Атака по телевизора. Повечето сигурно стоят и псуват, сочейки средни пръсти Бойко и останалите. Аз предпочитам да се радвам като неук. Затова и се присмях на Левски, когато паднаха. Видяхте ли Гонзо след резила - беше толко опърпан и омърлушен, че не знаеше кво да каже.

Плюс това Волен не е тъп, щото партията му на два пъти взема над 300 000 гласа, а самият той Волен взе 600 000 еднолично на последния балотаж! Е за необразован и тъпанар човек това е добре изиграна игра.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 29 Сеп 2011 20:25

Съгасен съм с Гипо и Ерджан!

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2011 20:26

Не че нещо, ама Волен-необразован :shock:
Да им го туря на Герб, Герб са педраси, най-неуспешното правителство от 90та насам, абсолютни продажни мутри, да им изсъхнат ръчичките. Който гласува за тях е дебил

Профил

Публикувано на: 29 Сеп 2011 20:27

Ако не бях толкова тъп, щях да напиша едно яко мнение осмиващо парламентаризма ни :!: Моля ви, ако някой е умен, да го направи, че да направи темата яка :arrow:

Андрей, ти ще гласуваш ли за сдс-то :?:

И да, волен е умен... демагог :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Публикувано на: 29 Сеп 2011 20:35

Аз написа:

Андрей, ти ще гласуваш ли за сдс-то :?:

Не, той ще гласува за десеебето...

Профил

Публикувано на: 29 Сеп 2011 20:41

Аааа, тоест кръга на костовистите.

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2011 21:11

Този пак ли е избягал от лудницата? :lol:

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2011 21:47

По-добре да не вихрим дискусия, щото никой няма да е съгласен с никого напълно, най-много да се нахраниме.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 29 Сеп 2011 22:48

Честно, не разбирам възхищението ви към Сидеров откъм идеология и личност. Това е "политик", който никога не е правил политика. Не си е и помислял да я прави. Той е човек, чиято всяка една изява до момента е била подвластна на всепознатия ни от векове насам принцип, че е по-добре едни да те мразят а други да те обичат, отколкото всички да те приемат. Щото скандала печели внимание, в общество което точи лиги по всичко екстравагантно и радикално което се излее от домашните телевизори. Той не е дал нито едно политическо предложение, което да не е свързано с крайните възгледи, с които се опитва да спечели електорат. Той е точно от хората, които седят като част от законодателната власт в парламента, и не работят за общественото добро, а не спират да градят имидж, за да им се върже някой и да нагушат пари. Споделете ми едно политическо предложение от Атака което да се е разисквало в пленарна зала, което не е свързано с цигани, турци, полиция и държане на сметка към други народни представители, просто щото да се караш с тях привлича внимание на дебилите опрели буза у телевизора и лапнали телевизионния кабел. Някакво градивно предложение, законопроект, нещо? Последната изцепка беше, че трябвало Борисов да даде МВР на Атака, понеже Сините като накълваха Цветанов, и тия се усетиха, че в калабалъка може и да приберат нещо. Нещо като олигофренчето което седи до тебе и повтаря "да, точно така". Атака да ти държи МВР... Какъв политик е тоя? И какво си представяте ако той получи власт? Ше ни отърве от циганите? Друг път. Ше спре с радикалните идеи, тактично ще си забрави обещанията и кротко ше седне отпред в Парламента и ше избута 4 години, тук-таме пускайки нещо колкото да не се насъбере тълпа с вилите и факлите пред хуя на коня. Точно както ГЕРБ направиха. Ма нищо де, ся президент щял да става. Колко от вас могат да посочат какви са правомощията на президента в България? Щото президент към министър-председател тук е нещо като ибрикчия към султан по османско.

И понеже президентската фигура в България е силно незначителна, или поне много по-незначителна отколкото си струва целия тоя фарс със кампании, избори, агитации, дебати и сумите които могат да се дадат за нещо общественополезно, вместо да гледаме старата сапунка със същите актьори от сценариста с лоботомията, аз лично на първи тур ще гласувам за Светльо Витков. Най-малкото защото е вид протест срещу цялата тази простотия с която ни заливат медиите непрестанно напоследък. Сутрин ставам и трите сутрешни блока на трите големи телевизии са за изборите. Вечер се прибирам и половината новинарска емисия е за изборите. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА.
А най-многото, заради което ще гласувам за Витков е, че ако се случи невъзможното и дори и да не спечели мине на балотаж, това ще е звучен шамар срещу цялата политическа тъпанарщина покрай изборите и цялостния фарс на държавното ни управление в момента. При положение, че няма значение кой ще ни е президент, нищо не губя ако гласувам за Светльо.

Профил ICQ

Публикувано на: 29 Сеп 2011 22:59

Съгласен съм с теб за Волен. Ама може би знаеш, че дори да приемем, че добродушния и неомазан с лайна Светльо спечели, пред хората около него ще има две опции - да го очернят както си му е редът и/или да го подкупят :?:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2011 23:44

Добре. Евала. Хареса ми мнението на Ерик тука. Подкрепям напълно. Хай волтидж също каза добра дума. Като се оставят първичните страсти на страна, които идват наум, се получават много по-добре написани мнения. :D

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 30 Сеп 2011 00:25

Якото на Витков е, че е безкрайно искрен завършен олигофрен. Разбирам да гласуваш алтернативно за него, но реалната възможност той да бъде президент е просто абсурдна :shock:

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Сеп 2011 01:09

Плевнелиев, Кунева и Калфин в никакъв случай не са абсурдни кандидат-президенти. Рекламни лица, бива ги да ораторстват - всъщност адски добри са в това - толкова - от президента не се изисква кой знае колко повече. Общото нежелание да се гласува за тях идва по съвсем други причини, които нямат общо с тия им качества. А Светльо в тая светлина нито е представителен, нито има някаква осанка, нищо. Просто келеш, на когото ще се кефя, ако го гледам в някое предаване по телевизията, ма не и да ми чете новогодишната реч, мерси.

Алтернативното мислене - окей. Но да кажеш, че Виктов е по-адекватен за президентски пост от Калфин (забрави за малко, че го издигат БСП), просто е липса на досег с реалността.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 30 Сеп 2011 01:14

Я преместете тая дискусия в темата за президентските избори, че тъй и тъй тук се коментира друго, а и ме мързи да чета :lol:

Относно Миглена Кунева - без изключително влиятелната фамилия на мъжа й - Пръмов - едно име, част от златната история на БКП, тя нямаше да бъде никой!

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Сеп 2011 01:20

Добре, ма нали разбираш как голяма част от хората, които просперират/са известни и т.н. го дължат именно на семействата си. Не откриваш топлата вода с Пръмови.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com