Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: Тихо да не събудим българите !!
Публикувано на: 11 Юни 2011 20:25

Butters написа:
A най-жалкото е, че всеки път, когато някой българин се опитва да направи нещо значимо и размърда повърхността на блатото, ей такива индивиди като ей тоя по-горе Ериксон ли, къв е, ще почнат да му серат на главата, за да може да се запази без промени идиличната лайняна картинка, защото "така правят всички" - универсалното извинение.

:shock:
Чекай бе мъжки, те такова нещо никъде никога не съм казвал. :lol:
Още повече, примера ви за ужасната нужда от реформи в образователната система е тема по която и аз много съм плюл и беснял дори в този форум.
Може би такова впечатление съм създал с мнението си че протестите в Гърция са тъпи, ама пичове, парата си е пара. Протест "НЯМА ПАРИ!" не минава, няма да поникнат по дърветата. Като на Гърция й трябват ограничения за да връща дългове, ше ги прави и ше връща, иначе ше фалира, което ще е още по-лошо за народа. А колкото и да протестира дълговете няма да се върнат с протести и трошене.
Ше ти кажа само, че не е правене на нещо значимо и размърдване на повърхността на блатото да мрънкаш в някакъв си шибан блог, или пък форум.
Казах го в миналия пост - свършете нещо продуктивно. С мрънкане ако ставаше, България щяхме да сме световна сила. :lol:
Говорите за манталитети и българщина, ама не забравяйте лафа -
Беден човек - жив дявол
А сме си бедна страничка, кенефа на Европа, с висока престъпност и корупция, но това не е нещо генетично българско и невиждано за света, това е просто последствие. И поправянето му не става чрез...народно пробуждане, пичове. Става...трудно, нема как. Ама съм оптимист и България върви на добре и децата ви ще изкарат по-хубаво детство от вашето.

Кефи ме обаче как написах само един пост в който казах, че няма да се бъркам в темата, просто щото сте зверски тъпи повечето, и вие обърнахте темата на...мен. :lol:

Не че не ми е кеф да ви храня, но някои от вас сте ми писнали с олигофренията си и вече не ми е забавно. А темата е разисквана наскоро покрай разни други теми и това, което мога да кажа, е малко по-подробна версия на това, което вече съм казвал. Освен това тия дни са ми толкова напрегнати, че нямам време дори да опъна гнусните ви майки. Така де. :oops:

Ще позволите да наруша малко тематичната насоченост на топика с едно лично обръщение:
Хайчо, сладурче, не те ли е срам да говориш за курове в усти, като пишлето ти жена не е виждало, кво остава за устните й? И дори жена да не е, понеже си бесен педал, на бас че си прекалено гнусен дори за гейове като теб че да ти духат. Мри там в лайната със собствения пръст в гъза. Света не му пука за теб. Ще умреш сам. Най-вероятно девствен. :D

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2011 21:20

Ерджан написа:
Света не му пука за теб.

:lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2011 21:27

Ерджан написа:

:shock:
Чекай бе мъжки, те такова нещо никъде никога не съм казвал. :lol:
Още повече, примера ви за ужасната нужда от реформи в образователната система е тема по която и аз много съм плюл и беснял дори в този форум.
Може би такова впечатление съм създал с мнението си че протестите в Гърция са тъпи, ама пичове, парата си е пара. Протест "НЯМА ПАРИ!" не минава, няма да поникнат по дърветата. Като на Гърция й трябват ограничения за да връща дългове, ше ги прави и ше връща, иначе ше фалира, което ще е още по-лошо за народа. А колкото и да протестира дълговете няма да се върнат с протести и трошене.
Ше ти кажа само, че не е правене на нещо значимо и размърдване на повърхността на блатото да мрънкаш в някакъв си шибан блог, или пък форум.
Казах го в миналия пост - свършете нещо продуктивно. С мрънкане ако ставаше, България щяхме да сме световна сила. :lol:
Беден човек - жив дявол
А сме си бедна страничка, кенефа на Европа, с висока престъпност и корупция, но това не е нещо генетично българско и невиждано за света, това е просто последствие. И поправянето му не става чрез...народно пробуждане, пичове. Става...трудно, нема как. Ама съм оптимист и България върви на добре и децата ви ще изкарат по-хубаво детство от вашето.

Пак некви несвързани простотии ръсиш. 1во темата няма нищо общо с протестите в Гърция и не знам защо ги коментираш вобще. 2ро не "мрънкаме по форуми" ами просто обсъждаме нещо различно от дюнери и патакламарки които очевидно само те са ти в главата. Някои от нас деиствително се опитват да направят нещо по въпроса и извън форума, на други пък ежедневието им се състои в тролене на теми на турски език - секи с интересите си. И 3то тва, че сме кенефа на европа не било по default ми било последствие и за да се оправи трябвало просто да си "стане" не мисля че има кво да се коментира. Нещата не си "стават" просто от само себе си. Не и докато всяко едно звено редом с образованието е така устроено, че държавата да лапа пари, вместо частните лица въпреки, че уж се водим капиталистическа икономика. И в последствие частното бг лице лапа кур докато се внася квото и да било за да се задоволи еквилибриума.

В 90% от постовете ти доминират псувните, щото явно е единствения начин някои да ти обърне внимание на иначе безмисленото ти писание

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2011 21:38

Е гърците, да им го начукам, зарад тези "протести" и "гражданското" им общество го докараха до тук. Защото всички крадат от държавата (справка, темата за гърция) и сега като държавата го е докарала до просешката тояга и няма как, трябва да почнат да работят и да плащат данъци и да не се пенсионират рано и прочие... Ама не! Това е нечувано! В коя нормална държава ще ги карат да си плащат данъците! камо ли да им намаляват заплатите в държавния сектор (които са 6 пъти по-високи от тези в частния)...

Дееба и лентяите нагли... Ще срутят европейския съюз, само и само да не работят. Това ли е гражданското общество ма'у де'а? Да си гледаш собствената чинийка и да не мислиш за общото. И под този наслов да излизаш с плакат "Тихо да не събудим българите" Какво да ги събудим бе? Нали се вдигнахме 89 на протест за да получим демокрация? Не се вдигнахме 97 да свалим правителството... Не сме се вдигали. Протестира се за каквото има да се протестира и можем да променим. Излизаше се напоследък за протести за орязване на пари на образователната система, докторите излязоха и т.н... И макар да не съм съгласен с това как е разпределен бюджета факт е, че пари няма и колкото и да искат хората няма от къде да им се дадат.

А гърците повече пари нямат и какво става? Излизат на улиците, трошат блокират си държавата. Демократичното правителство е жертва на малоумната себична необразована крадлива тълпа, която само знае да лежи и да взема пари. Еми не става туй. И който мисли, че са прави да протестират, за да продължат да водят този начин на живот да излиза на улицата и да вика, а останалите моля да се заемат и да правят нещо градивно...

Да им пикам и на гърците и на разбиращия от всичко блогър. Че стана много модерно да плюеш обществото и всичко от интернет... (казвам аз като плюя хора от интернет)

Pleasure your torture, I will endure

Профил

Публикувано на: 11 Юни 2011 22:19

По принцип ми е забавно да дъвча теми предъвквани и изплюти безброй пъти, но няма да е тая вечер, че взе да ми писва. Българина за да свърши нещо полезно трябва да му се спре ракията, интернета, чалгата и цигарите.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 11 Юни 2011 22:38

Ерджан написа:
Беден човек - жив дявол

Съгласен съм с това мнение, до последната дума. Само ще допълня обаче, че има някои неща в манталитета ни, които могат да се променят и без да е необходимо да се променя финансовото ни състояние - неща като например да си изхвърляме боклука на съответните места и да не чупим и трошим общи неща като автобуси, спирки, кошчета и т.н., като видиш паднал човек, да му помогнеш да се изправи и други подобни неща. За тези неща не се изисква нищо повече от добра помисъл.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Юни 2011 00:56

Wannabe написа:
И 3то тва, че сме кенефа на европа не било по default ми било последствие и за да се оправи трябвало просто да си "стане" не мисля че има кво да се коментира. Нещата не си "стават" просто от само себе си.

Чай кво... Това кой го е казал? Май пише че стават трудно, не пише точно как, щото това е примерна тема за докторска дисертация. :lol:

Профил

Публикувано на: 12 Юни 2011 02:24

1. В мирно време високи идеали не виреят.

2. Понятия като народопсихология са изключително абстрактни.

3. Видяхме гърците докъде успяха да я докарат с техните протести.

4. Може и да сме най-бедната държава в ЕС, но 80% от света е по-беден от нас.

/thread.

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 12 Юни 2011 02:48

1. Мхм
2. Мхм
3. Мхм
4. Мхм

Айде да приключваме по темата?
Всъщност, както обикновено, вече я приключихте в 4-5 поста и се заехте да се псувате един друг. Нема да участвам, ше ям горублянска питка с майонеза и ше ви гледам сеира :)

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 12 Юни 2011 09:07

Dheart написа:
Е гърците, да им го начукам, зарад тези "протести" и "гражданското" им общество го докараха до тук. Защото всички крадат от държавата (справка, темата за гърция) и сега като държавата го е докарала до просешката тояга и няма как, трябва да почнат да работят и да плащат данъци и да не се пенсионират рано и прочие... Ама не! Това е нечувано! В коя нормална държава ще ги карат да си плащат данъците! камо ли да им намаляват заплатите в държавния сектор (които са 6 пъти по-високи от тези в частния)...

Дееба и лентяите нагли... Ще срутят европейския съюз, само и само да не работят. Това ли е гражданското общество ма'у де'а? Да си гледаш собствената чинийка и да не мислиш за общото. И под този наслов да излизаш с плакат "Тихо да не събудим българите" Какво да ги събудим бе? Нали се вдигнахме 89 на протест за да получим демокрация? Не се вдигнахме 97 да свалим правителството... Не сме се вдигали. Протестира се за каквото има да се протестира и можем да променим. Излизаше се напоследък за протести за орязване на пари на образователната система, докторите излязоха и т.н... И макар да не съм съгласен с това как е разпределен бюджета факт е, че пари няма и колкото и да искат хората няма от къде да им се дадат.

А гърците повече пари нямат и какво става? Излизат на улиците, трошат блокират си държавата. Демократичното правителство е жертва на малоумната себична необразована крадлива тълпа, която само знае да лежи и да взема пари. Еми не става туй. И който мисли, че са прави да протестират, за да продължат да водят този начин на живот да излиза на улицата и да вика, а останалите моля да се заемат и да правят нещо градивно...

Да им пикам и на гърците и на разбиращия от всичко блогър. Че стана много модерно да плюеш обществото и всичко от интернет... (казвам аз като плюя хора от интернет)

+1 баш пък Гърците да ни учат...

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 12 Юни 2011 10:25

High_voltage написа:
Казвам, разбира се, че държавата трябва да се поеме от млада партия с млади хора.
.

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХ :lol:
Това ако стане не знам колко по-далече ще трябва да избягам. :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Юни 2011 11:19

То принципно естествено, че тва трябва да стане. Лошото е единствено, че в момента на младия българин единственото нещо в главата му е дали ще има 150 кинта за син сити довечера да си земе от скъпото и ако не коя вещ на техните да заложи.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Юни 2011 12:16

Ред написа:
High_voltage написа:
Казвам, разбира се, че държавата трябва да се поеме от млада партия с млади хора.
.

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХ :lol:
Това ако стане не знам колко по-далече ще трябва да избягам. :D

Дебил.
Виж Естония какво направи като я поеха млади хора и токава се обаждай, да еба и тъпото копеле дет си.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юни 2011 12:41

wiedzmin написа:
Дебил.
Виж Естония какво направи като я поеха млади хора и токава се обаждай, да еба и тъпото копеле дет си.

И как точно Естония = България ,умно копеле ?

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 12 Юни 2011 13:08

Не приемам поставянето на ДСБ и донякъде СДС под общия знаменател на останалите провалили се партии. Това са единствените партии които бих искал да видя във властта. А що се отнася до възрастта, във всяка една партия е нормално да има и млади и стари хора. По принцип на по-високите постове е нормално да са по-възрастните. Но в крайна сметка възрастта така или иначе не е нещо определящо.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 12 Юни 2011 13:48

Ред написа:
wiedzmin написа:
Дебил.

А как е различна, особено през 90те?

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юни 2011 14:13

wiedzmin написа:
Ред написа:

А как е различна, особено през 90те?

А ти през 90те като си бил в на баща си ташаците кво знаеш бе келешче :D

Профил Skype

Публикувано на: 12 Юни 2011 15:20

Отдавна е минал момента, в който младите са можели да вдигнат страната на крака и да изритат бившите партийни търтеи от властта. Сегашните млади са предимно обезверени, чалгизирани затъпяващи кретени с нисък морал и супер ниски шансове за реализиране на някакви заложби и потенциал.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юни 2011 15:22

Само война би подобрила положението!
На оръжие, братя българи!

Профил

Публикувано на: 12 Юни 2011 18:28

NaziHitler написа:
Само война би подобрила положението!
На оръжие, братя българи!

Ти не си ли австриец бе?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: