Заглавие: Re: Я си коментирайте кеча в тая тема....
Dante написа:
Omega-x написа:
Реално, Вермик май е по-умен от Данте...
И втд е тази патасадихасдхаскдайк, която се опитваш да наложиш като някакво меме?! Имам чувството, че осъзнаваш колко е зле, но не искаш да се изложиш, особено след придобития(според теб) респект след срещата. Лошо. Признавай си грешките.
Ти
прост ли си бе? Тия дни във форума имаш два варианта а) да тролиш б) да коментираш кеча.
И точно ти ли ще ми говориш за това как не искам да се изложа? А помниш ли снимката, която постваше по 100 пъти в темата, щото ти омръзна всички да те бъзикат колко си дебел?
Какъв респект, к'ви пет лева, аз винаги съм си бил един от форумните смешници и срещата нищо не променя. Фууу!
п.п
Патакламарката е ебахти яката дума, която без да искам написах, щото забравих как се казваше думата от тоя клип:
http://vbox7.com/play:f484b68bБоли ме меча дали ще става меме.
a)Прост съм. По-прост съм от гъба
б)Винаги можеш да правиш много неща във форума.
в)Излагаш се. Спри.
г)Предвид факта, че нямаш приятели, форума за теб е доста важно място, в което си вложил много усилия и труд, за да успееш да си изградиш някакъв човекоподобен образ пред други нормални хора, тъй като в живота само тупаници и сперма отнасяш. Сигурно на 13-14 вече ти е писнало и си открил Интернет и този форум. Тогава започна да си изграждаш някакви персони и чак сега, след години труд и мъка успя да се наложиш, дори се престраши да се видиш с твоите кумири на живо. Сигурно като си си тръгнал са ти треперали краченцата от вълнение (и пари слагам, че си драйфал по Борисовата преди тва пак от напрежение).
п.п.
за оная дума, дори не искам да споменавам, но общо взето си бая кух, че да я ползваш, вместо да потънеш от срам, че не знаеш думата паламарка.