Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: ZEITGEIST: MOVING FORWARD
Публикувано на: 29 Яну 2011 20:06

Що не ме цунеш отзад?

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2011 20:07

Абе мани ги тея професори, химици, историци и други капацитети, ако нещо на някого не му е ясно, трябва да се обърне към философите в ПЦ Мания. Всичко знаят, всичко могат, от всичко разбират, няма празно. Дали е футбол, глобално затопляне, световна криза, проблемите на обществото, секс и т.н. тук всеки ги разбира на 100 процента, а другите говорят глупости. Започнете да си правите и визитки ПЦ Мания, та да знаят хората колко сте велики и умни, да не остава съмнение, че вие виждате всичко, знаете всичко и няма нужда да се развивате, защото разбирате от абсолютно всичко.

Затова не поствам в Общия, защото всички са големи философи и разбирачи даеба. Много начетени тез момчета, сигурно са по всичките образователни канали енд стъф. Oh wait.... те са простотии всичките, истината се кове само тук във форума.

Такива сте смешни всичките като се пънете да мислите, че чак замирисва на лайна.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 29 Яну 2011 20:12

Ебало си е майката с тия конспирации вече. Половината ви "конспираторска" информация идва от интернет. Ше повторя - интернет. Онова същото измерение, което ражда неща като 4chan.

How cool is that?

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Публикувано на: 29 Яну 2011 20:13

Serious Sam написа:
Що не ме цунеш отзад?

Защото не ми се целува задникът на псевдо-комунист, който няма идея какво е комунизма, но пък обича да бърбори надлъж и нашир за славата му.

Казах ли ти да не се обясняваш бе?

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Публикувано на: 29 Яну 2011 20:29

:lol: :lol: :lol: Смешен си бе, млъкни.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2011 21:05

Моридин написа:
Ебало си е майката с тия конспирации вече. Половината ви "конспираторска" информация идва от интернет. Ше повторя - интернет. Онова същото измерение, което ражда неща като 4chan.

How cool is that?

в тази част на zaitgeist конспирация в смисъла, който влагаш ти, няма. Филмът си е съвсем обективен в първия си час и половина, от там нататък се превръща в едно добро пожелание. Отдели му час и половина, или по-добре-отдели час и половина на втора част и ще видиш, че тук няма масони/извънземни/илюминати/световни заговори. Има просто грешни икономически принципи, които са причина за всички проблеми на съвременното общество.
Нека тези, които не са гледали филма, не тролят.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2011 23:30

Моридин написа:

How cool is that?

ами да точно от интернет идва информацията. просто, защото интернет е единственото място където всеки може свободно да си изкаже мнението (въпреки че вече не е баш така). ти откъде искаш да идва информацията - от манипулираните телевизии, които дават турски сериали и биг брадъри ли?

не е речено, че трябва да се вярва 100% в тези т. нар. теории за конспирация. аз например не вярвам в това, което ти спомена в предишния си пост, че оон искат да убият половината население с атомни бомби, но някои от нещата описани в книгите, които бях линкнал звучат доста логично и наистина вярвам в тях. може да звуча малко като TheUnknownOne, който беше направил подобна тема преди време, но идеята е поне да излгедате/изчетете тези филми/книги и да си съставите някакво мнение (дори то да е противно на тези теории за конспирация), да го изкажете и евентуално да стане някаква дискусия вместо да тролите. вие тука сте като коне с капаци. половината, писали тука изобщо не са гледали цайтгайст (съдейки по коментарите им), но въпреки това се правят на много знаещи. нито един не написа поне едно конкретно нещо, с което не е съгласен с филма, а темата е вече 2 страници. ама хубаво, вярвайте си вие, че това са измислици, че живеем в един розов свят, в който сащ води война с ирак, за да "защити" американския народ, вярвайте в пропагандите, които ви говорят по телевизията, вярвайте, че наистина "терористи" са бутнали кулите близнаци. "те" точно това целят - всички да ги вярват тези неща.

Профил Skype

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 30 Яну 2011 08:50

В крайна сметка много от съдържанието на филмите вече е факт или съвсем скоро ще бъде. И аз бях доста впечатлен след първия филм, не защото научих нещо ново, а защото всичко беше подплътено с факти. Имаше контра филм, който гледах отдавна, но опитът му да обори именно тези факти с разни разсъждения беше пълен фейл. Гледал съм и Endgame, Hidden Agenda и останалите конспиративни филми, които ги слагам в една категория с Zeitgeist, макар това да не е съвсем правилно. Не вярвам в конспирации на световно ниво, но определено има над какво да се замисли всеки и дали е нужна радикална промяна на социума и световната икономика, тъй като и двете сфери са в криза. Все пак като цяло едно глобално световно правителство с ясно подчертана идея за елитаризъм, контролиране на размера и поведението на масите ще подейства оздравително на планетата и на прогреса.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 30 Яну 2011 11:24

Моридин написа:

How cool is that?

----------------------------

Полвината ти "житейска" информация идва от телевизия и книги. Ще повторя пак - от спонсорирани с цел печалба телевизионни предавания, информационни емисии и проучвания и от текстове, които са outdated още преди да се принтират. Всичко това цензурирано според желанията на маркета, разбира се.

How cool is that?

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Яну 2011 12:32

Затова и на тях не вярвам 8)
Или ше го пипна и ше го осера от първа ръка, или ще си остана во веки със задни мисли.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 30 Яну 2011 13:12

@ ppl goin' on 'bout състоянието на икономиката и социума, etc:

Здрасти! Как точно то'а филм пък взе, че ви помогна ? Или че е взел да помогне изобщо нещо да се промени? Щот' наистина не е нужно да си ядрен физик, за да се усетиш, че на световно равнище образованието е счупено, че икономиката ни е зависима от няк'ви хартийки, които нямат реална стойност, и все повече хора им става ясно как да се възползват от това; че политиците и държавите като цяло са далеч по-заинтересовани от собствения си интерес, отколкото от това да осигурят повече от поносим живот на гражданите си; че религиите от време оно са уред за контрол (което, държа да подчертая, не е било лошо нещо преди 4000 години). Не е нужно да си ядрен физик, за да ги видиш тия неща - нужно е да си такъв, за да кажеш как да ги оправим.

Че светът е счупен - факт. Но това е в резултат от простия факт, че ние кат' човешки същества сме счупени и толкова си можем. Когат' почнем да се обичаме един-другиго, спрем да подминаваме просяка на улицата, спрем просто да обясняваме колко е зле всичко и седнем да свършим нещо по-въпроса - тогава нещо ще се промени. Затова, мили деца, учете, живейте, поумнейте и после измислите какво да правим.

Впрочем, искам само да вметна, че ако има една група хора, които някак са се добарали до някакава изключителна позиция на сила и сега дърпат конците на целия свят . . . как, по-точно, това е лошо нещо? Щот' аз лично си мисля, че ако човек със собствени сили (а не чрез, да речем, изборното право на масата непросветен народ) изведнъж се окаже над всички останали - ами, я помислете какъв е шансът този човек всъщност да е доста по-умен от всички нас взети заедно? И не си ли мислите, че ако група от най-интелигентните и кадърни хора седнат, че седят отгоре и дърпат конците - т'ва в крайна сметка е добре?

за финал, задължителният цитат от Чърчил:
"No one pretends that democracy is perfect or all-wise. Indeed, it has been said that democracy is the worst form of government except all those other forms that have been tried from time to time."

В случая искам да го разберете така - състоянието на света в момента не е идеално, но е най-доброто на което сме способни на този етап и от всичко, пробвано досега, работи най-добре.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 30 Яну 2011 13:21

браво дади, пак нищо не каза. Язък че ти прочетох поста, освен глупости друго не намерих :lol: Вземи гледай шибания филм или си трай, не е толкова трудно :roll:

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 30 Яну 2011 13:28

Не знам, ама аз ако бях 'конспиратор', първото нещо, което щях да направя определено щеше да е фалшива пропаганда, като тия движения. А и колко тъп трябва да си, че да ти е нужно петоразреден филм, за да ти 'отвори очите' за света около теб.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Яну 2011 13:40

Omega-x написа:
Не знам, ама аз ако бях 'конспиратор', първото нещо, което щях да направя определено щеше да е фалшива пропаганда, като тия движения. А и колко тъп трябва да си, че да ти е нужно петоразреден филм, за да ти 'отвори очите' за света около теб.

Ти по дебел или по глупав си?

Профил Skype

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 30 Яну 2011 13:55

Ред написа:
Omega-x написа:

Ти по дебел или по глупав си?

:oops: :oops: :oops: :oops:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 30 Яну 2011 14:26

Спомням си с умиление как на времето в пубертетските си години гледах първия филм и бях доста впечатлен от него. Съдбата обаче така ме изклати, че се озовах да уча финанси, и сега спомняйки си обясненията в първия филм как модерната финансова система е ужасна и не е трябвало да се премахва златния стандарт... смешно ми е. :lol:

Всъщност Дади го каза много добре.

А вие, конспираторчета, спрете да се... "пънете с глупотевини". Забавно е в детството си човек да се занимава с това. Когато го прави като по-възрастен, просто изглежда смешно. Забавен е role playing-а да се филмираш че си в ужасен свят управляван от масони, в няква ужасна антиутопична система стил Оруел/Бредбъри, ама в крайна сметка е нищо повече от версия за възрастни на 5 годишно лапе, което подскача като супермен по тротоара и си представя, че бие лошите. Да, света е гаден и корумпиран, ужасии всякакви, но ако са ви нужни тъповати филмчета, че да го разберете...

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 30 Яну 2011 14:59

Не говоря конкретно за тоя филм, ама бая ме дразните с "различното си, информирано и просветено" мислене - абе има там някакви хора, ужасно мощни такива, които си дават живота, за да могат да преебат твоето, следващото и още по-следващото поколение, да изклатят населението на земята, за да могат да се опнат на една вила и да си пляскат с крака в басейна и после да предадат заветчето си за начукването на цялата планета на наследниците си. Или пък, баш като с безкрайно разтегнатата мания за контрол и власт в най-първичен смисъл при Оруел - давай да гънем милиардите по земята, 'щото ни е ужасен кеф да гледаме как хората се гърчат и умират по наша вина.

Nigga, please. Никой не се опитва да подложи човечеството на геноцид с аспартам, нито да го превръща в зомбирана и дезинформирана маса със "спонсорирани с цел печалба информационни емисии и проучвания" или още нек'ви там обяснения, които да ви превръщат в герои за това, че четете някви малоумщини из мрежата, където и баба ми, ако седне да поумува, ше ти излезе с логично обяснение що света си е ебал майката.

Цитат:
Че светът е счупен - факт. Но това е в резултат от простия факт, че ние кат' човешки същества сме счупени и толкова си можем.

Каквото каза Дади. Глобалното състояние не е резултат от умишлените нихилистични действия на няк'ва отбрана клика от "ЕБЕМ ТИ И КОНСПИРАТОРИТЕ", а от едни далеч по-прости неща като това, че толко си можем на тоя етап - тъпи сме и се крадем един друг, но не като част от световен конспиративен механизъм.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 30 Яну 2011 15:04

Окей :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Яну 2011 15:08

Ма не ми викай "окей" :twisted:

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Яну 2011 15:20

Моридин написа:

Nigga, please. Никой не се опитва да подложи човечеството на геноцид с аспартам, нито да го превръща в зомбирана и дезинформирана маса със "спонсорирани с цел печалба информационни емисии и проучвания"

еми яж аспартам и гледай бтв, никой не те спира :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com