Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Дзверене в монитор.
Заглавие: Re: Малка равносметка на начина ни на живот:)
Публикувано на: 11 Мар 2010 19:08

Принципно живея поносимо нездравословно - кутия цигари за две седмици, много кафе, разни псевдополезни храни (Пише, че са полезни, доколко са...). Сънят ми е голям проблем. Спя по приблизително 2 до 4 часа на нощ, след което се опитвам да си наваксвам следобед. Вероятно се досещате какъв труп съм по цял ден. Да спортувам... 'Ми, не особено. Цъкам волейбол два пъти седмично, от време на време правя няк'ва гимнастика преди лягане - с това май с изчерпва.

Профил

Публикувано на: 11 Мар 2010 19:16

Единствено с кафетата прекалявам.

Профил

Аватар
В момента играе: LoL
Публикувано на: 11 Мар 2010 19:25

Филмът определено ще се изтегли :)
Начинът ми на живот - според мен е здравословен, развивам физиакта и психиката си, ама май физиката дръпва по-бързо. Разделно хранене, физически упражнения 3 пъти в седмицата , плуване 2 пъти в седмицата , тичане 5 пъти в седмциата ... решил съм да отслабвам просто, лятото идва.
Преди година попаднах на тоз човек- scooby1961 в youtube. Погледах видеотата му , ама не се заех сериозно, в началото на януари някак си отвътре ми дойде и започнах, килата се стопиха с цели 8 откакто почнах. Не пия много - само като се събера с приятели, не пуша, "junk food' и кола отдавна спрях да поемам в големи количества- ям домашни манджи и някъде 1-2 пъти в месеца ям в КФС или МС Доналдс. Пестя природните ресурси, карам колата икономично и само когато метрото не стига до някъде, повечето неща в къщи са изключени и те така. Решил съм да запазя този начин на живот, защото ми харесва повече от това дето бях преди две години- кола, хамбургери и УоУ.
Откъде имам времето? Ми работя почасово и се прецаках на КСК'09 :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2010 19:33

Храня се основно вкъщи, супа, манджа, щот са много по вкусни от бързата храна навън :)
В даскало карам основно на кроасани и студен чай, понякога и пица, ама по-често май май не ям нищо.
В часовете по физическо играя редовно, даже се потя кат прасе :D . Събота и Неделя излизам навън ако е хубаво времето и играя баскет, мач, квото падне по 2-3 понякога и повече часа.
Алкохол пия рядко с приятели, кафе не пия, цигари не пуша.
Спя по 10 часа на ден.
Абе бих казал, че живея достатъчно здравословно :D

Профил

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 11 Мар 2010 19:51

Май съм пристрастен към бързата храна, ама гледам много да не се тъпча че след тва на червото му се ебава майката. Не пуша, не пия кафе и не пия много....и ако можех щях да живея на електромагнитни излъчвания от компа :D .....и джънк фууд.
Инае си ходя на катерене на стена да поддържам форма.(лятото ше ходя на скали :oops: )
А колкото до психичното ми състояние мисля, че вече почват да ми се причуват гласове и да ми се привиждат светлини (вчера:D)
Промяна засега не ми трябва.....Освен може би повече катерене, че е адска зарибявка

ииии....тва е горе долу :oops:

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 11 Мар 2010 20:05

Живея като една свиня!

Сладко(предимно шоколади)
Газирано!
и много БИРА!(може би трябваше да бъде отгоре!)
Улегнал живот.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Дзверене в монитор.
Публикувано на: 11 Мар 2010 20:09

Fanatic написа:
Инае си ходя на катерене на стена да поддържам форма.(лятото ше ходя на скали :oops: )

Якооо!... Искам и аз! :о
Ако не е проблем, би ли ми далко информация, що се отнася до разходи/екипировка/координати на обособени за катерене по стени места?

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2010 21:44

WidowmakeR написа:
Wannabe написа:
Ем пуша,пия, чат-пат беличко...Кво да се праи.Поне боклуци рядко ям

Все едно има някакво значение какво ядеш, когато пиеш, пушиш и се дрогираш. :lol:
Ем не е чак така щото не пуша много по половин кутия на ден, некои дни даже не пуша. Бело зимам 1-2 пъти в месеца като от няколко месеца не съм, най вероятно и няма повече. И битов алкохолик също не съм. Пък и спортувам тъй че не съм чак толко зле колкото ме изкара :lol:

Профил ICQ Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 11 Мар 2010 21:49

Vermic написа:
Живея като една свиня!

Газирано!
Улегнал живот.

От всички хора които познавам, ти пиеш бирата наистина бързо!!!!!!

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 11 Мар 2010 21:57

Алминатора`` написа:
Храня се основно вкъщи, супа, манджа, щот са много по вкусни от бързата храна навън :)
В даскало карам основно на кроасани и студен чай, понякога и пица, ама по-често май май не ям нищо.
В часовете по физическо играя редовно, даже се потя кат прасе :D . Събота и Неделя излизам навън ако е хубаво времето и играя баскет, мач, квото падне по 2-3 понякога и повече часа.
Алкохол пия рядко с приятели, кафе не пия, цигари не пуша.
Спя по 10 часа на ден.
Абе бих казал, че живея достатъчно здравословно :D

Пак не живееш достатъчно здравословно, Алминаторе :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2010 21:59

denik написа:
Vermic написа:
Живея като една свиня!

Газирано!
Улегнал живот.

От всички хора които познавам, ти пиеш бирата наистина бързо!!!!!!

Аз чак се чудех дали няма някакви турнири по пиене на бира :Д да взема да отида :Д

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2010 22:25

Аз като цяло не живея много здравословно. Джънк фууд ям като съм навънка и бързам (което доста често се случва), в останалите случаи като ям в нас си ям нормална храна. Доста често ям чипсове (предимно като съм пред компа) и разни сладки работи (шоколади, бисквити и т.н.). Цигари не пуша, кафета не пия. Бира пия много (някъде по 2-3 бири на ден). Твърд алкохол - предимно по купончета. Кола почти не пия, само с ром :lol: От безалкохолните напитики предимно студен чай пия. Не спортувам много. Седя много на компа. Наркотици - само трева (ако изобщо се брои за наркотик).

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2010 22:35

От здравословна гледна точка:
- играя футбол 2 пъти седмично
- ходя на фитнес 5 пъти седмично (в дните, в които не играя футбол) - под фитнес разбирайте 20 минути не много натоварващи упражнения за горната част, след което 50 минути кардио (тичане, колело и скачане на въже). Не го правя заради особено голяма страст към фитнеса, а защото след 8 часа в офиса се чувствам като парцал и имам желание да убия някого :lol: .
- гледам всеки ден да ям плодове
- хапвам различни ядки
- не ям чипс, почти не ям пържени картофи
- не пуша
- пийвам алкохол макс 2-3 пъти годишно, като в 90% от случаите е 1 чашка лек алкохол
- хапвам 3 пъти дневно като не преяждам никога
- гледам да не ям късно вечер
- джънк фууд не ям по-често от веднъж на 3 месеца

От нездравословна гледна точка:
- 8 часов работен ден в офис
- в заведенията, в които ходя се пуши :|
- спя малко, лягам си в 12-1 през нощта и ставам в 6:30

За психиката ме мързи да пиша, спи ми се :lol:.

Профил

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 11 Мар 2010 22:49

Хърфордиан написа:
Fanatic написа:

Якооо!... Искам и аз! :о
Ако не е проблем, би ли ми далко информация, що се отнася до разходи/екипировка/координати на обособени за катерене по стени места?

В София незнам къде можеш да ходиш :D
Разходи са малки...за стените поне. За скали незнам дали използваш дадена екипировка или трябва да си купуваш. А екипировката не е чак толкова скъпа...освен еспадрилите (100лв+ за спортни чепици, бахти)
А когато ходиш на стени специални обувки не ти трябват, но въпреки това помагат.

http://www.bgsport-shop.com/index.php
Незнам дали имат магазини/зали в София...или някъде извън Пловдив :D

СПАМ :senile:

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2010 23:30

Опитвам се да се храня здравословно и да спортувам, но в София това определено е трудно постижимо, като няма да се впускам в разяснения за последното.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2010 23:54

Gipo написа:
От здравословна гледна точка:
- играя футбол 2 пъти седмично.

И аз ако живеех в София щях да играя редовно футбол :С

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Публикувано на: 12 Мар 2010 00:22

The Chameleon написа:
Замислих се наскоро ( благодарение на 1 документално филмче ) до колко всъщност живея здравословно, какво ям и пия, и т.н. Та, исках да ви запитам и аз този въпрос и дали вие сте се замисляли скоро над това? :) Колко често ядете "junk food", който се изразява в чипсове, кока кола, а и дори пици и хот-дози. Колко често прекалявате с алкохол и наркотични вещества(да, цигарите са наркотик)? Спортувате ли; водите ли заседнал начин на живот? Излизате ли поне за по разходка, наляво-надясно? Опитвате ли се да се подобрите не само физически, но и психически? Развивате ли съзнанието си? Цъкането на едни и същи игри и лафче по кафе какво е станало вчера няма да ни развие особено, примерно. Замисляте ли се над това, което казвате или мислите? Може би и на вас ще ви хрумнат въпроси, които да се запитате или над които да мислите... :)

Значи има смисъл да влизам по-рядко във форума. Така оставам приятно изненадан от добрите теми :) КАкто и да е по темата... Ами колкото и да не ми се харесва отговора е Не, не живея здравословно, но от към половин година вече се опитвам максимално. Нездравословна храна се опитвам да не ям повече от 1,2 пъти седмично. Алкохола от доста отдавна клони почти към 0-та, даже и по-малко по най-различни причини, даже и бира не пия :( Цигари не пуша, не ме влече, макар да ми си е случвало 10-тина цигари за 25 години :) Виж излизането ми все още голям проблем а и калпавото време в момента не спомага за нещата. Та като цяло съм в застой в нас и рядко се размърдвам на някъде, особено ако нямам какво да правя. За подобряването в момента само съм го обърнал на физическата страна, тя ми е най-важна в момента. За психическата няма да споменавам, че там работата е толкова...хммм... оплескана, че няма се оправя скоро :) А за съзнанието какво да ти кажа, развивам го колко мога. Чета си редовно книжки, цъкам различни игри, че ми писват бързо и за това играя няколко наведнъж :) А за това дали обмислям всичко, да разбира се. Старая се да кажа това което трябва, на когото трябва дори и да не ми се иска, ноо понякога казвам и това което мисля, на когото не трябва. :) В последно време съм като факла, бързо се паля и бързо гасна. Та такам, айде стига толкова да не го обърна на роман. Поздрави за темата отново...

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 12 Мар 2010 15:22

[url=http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2202031](Бърза) Храна за размисъл. За вас, де. Аз нямам против да мра млад ^_-/url]

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2010 17:42

От днес почвам да хапвам по-малко :С Само бирата ще е газираното в живота ми :С никакво сладко!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2010 21:26

Знаете ли, като се позамислих на тази тема, осъзнах колко нездравословно живея..
Пуша много, спирал съм ги 2 пъти, и двата пъти с катастрофални последици и във физическо, и в психическо отношение. Дневно ми се вързва по около кутия на ден, ако имам плътно лекции, може и да падне към 10тина цигари, но това е по-скоро изключение.
Кафета .. първоначално ги отбягвах, впоследствие влязох в първата си сесия :lol: И оттогава насам, т.е. вече 3 години, за мен кафесцигара се превърна в една дума (:
Храна - рядко ям чипс, пица не съм ял от години. Много, много рядко се случва да си взема нещо с варени картофи навън по заведенията, друго не ям, че съм злояд. Иначе ако ме обземе трудовия ентусиазъм се опитвам да си правя здравословни сандвичи.
Алкохол - от 2-3 години не съм пипвал алкохол, по-твърд от вино. Бира рядко и с приятели, никога не съм бил кой знае какъв бираджия.
Наркотици .. чист съм от няколко години от синтетика и повече не бих се върнал назад. Колкото до тревата, последният път беше преди година и нещо и не се брои ^^
Спорт .. 2 часа седмично ходя на фитнес или на футбол, което се явява задължителния ми спорт в СУ. Иначе доста ходя пеша, от нас до еди-къде-си в София си е половин час умерено бърз ход.

Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com