Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Test Drive : Unlimited
Заглавие: Re: The Borisov Deception
Публикувано на: 05 Ное 2009 22:03

Романс написа:
Бойко :icq27:

Бодигард познай на кого

Голяма отрепка ей, лижеше им гъзовете, да го изхранват, а сега им го навира...

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Ное 2009 22:29

Sirius написа:
Държа реч в СУ. Присъствах. Потресен съм.
Бойко > всички нас.

И в УНСС държа :lol: Ама не присъствах :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2009 20:07

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 29 Ное 2009 21:12

Ех къде е Тато когато най-много ни трябва!

Профил Skype

Публикувано на: 29 Ное 2009 21:14

Еми неговият бодигард е тук :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 29 Ное 2009 21:16

пари?!

Профил Skype

Публикувано на: 29 Ное 2009 21:24

да

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Публикувано на: 29 Ное 2009 22:41

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 30 Ное 2009 23:40

Бойко Борисов е точно това което средностатистическият българин заслужава. Мисля, че той има голямо бъдеще като лидер на нацията защото отговаря на типично българския (в не толкова добрия смисъл на думата) манталитет. За първи път след падането на Тодор Живков (Бай Тошо) се появява политически лидер в лицето на Бойко Борисов (Бат Бойко), който по такъв начин да се вписва в народните представи за водач. По мое мнение той не е най-лошия вариант, до тук се представя много по-добре от БСП и ДПС, които са както винаги пълен провал, толкова са зле, че дори българите не заслужават такова лошо управление. Разбира се българите не са узряли и за истински добрите политици, от типа на Петър Стоянов, Иван Костов, Надежда Михайлова и др. Хора като тях биха се вписали по-добре в политическия живот на някоя нормална Европейска страна, но не и у нас.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 30 Ное 2009 23:49

Андрей, не съм много навътре в политика, но май точно Костов участваше в Life Choice пирамидата чрез която бяха откраднати много пари и със същите тези пари се дава началото на българската мафия, и тя става такава, каквато е и до днес. Искам да кажа, че може би бъркаш за Костов.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2009 03:19

Не съм и казвал такова нещо. Всъщност политиката няма чак толкова голям пръст в мафията, отколкото други хора. Че е имало мафия и преди - имало е. просто казах, че с този тласък на милиони от Life Choice мафията "еволюира" до сегашното си състояние. А това не знам дали е станало по управлението на Костов, но така или иначе това, че той, Виденов и още 2-ма видни български политици, чиито имена за жалост не си спомням са подпомогнали на тази пирамида да се развие не го оправдава, че после или преди това е облажил без помощта на мафията. Майкал Капустин си каза в интервю кои са спечелили най-много, като разбира се не спомена точните хора, които са гредите на пирамидата а само политиците или с други думи дребните риби. Тоест искам да кажа, че тези 4 имена са вторите, които са лапнали големите залци, а първите са гредите, които той не спомена и няма да спомене никога разбира се. Те също играят роля на изкупителна жертва за прикритие на гредите, като се споменават техните имена за пред публика. От всичките тези думи искам да кажа, че Костов макар и използван като парцал (макар че това далеч не е точната дума) има нещо общо с мафията и не говоря за когато е управлявал - говоря за момента на развитието на Life Choice.

Разбира се по това време може и той да е управлявал - не знам точно и трябва да почета още малко, защото през тези години или съм бил много малък или не съм родил. Но ако през това време е управлявал Костов, то това ще значи, че твоето твърдение, че не е облажил от мафията е невярно, но съм почти сигурен, че тогава БСП са били на власт.

Другото, за което искам да кажа е, че по-горе написах, че политиците са дребни риби в БГ мафията, което не е точно така и за пример ще дам Андрей Луканов. Но като изключим него другите не са чак така. :D

Едит: Темата дето я подхванах е доста интересна и май малко се поувлякох. :oops:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com