Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: PANTERA
Публикувано на: 16 Окт 2009 19:08

Dexter написа:
Е тука се осра яко...10, 30, 50 че и повече...къде отиваш момко?!
Приказваш глупости и това е.
Иначе ако човек не ви познава и влезе в тая тема ще рече, че сте е ебаси тъпите антисоциални копелета(не че го казвам, де).
И не че и аз не слушам групата, но чак такива превъзнасяния...изглеждате смешно, мамка му.

Отдавна не ти бях чел мега простотиите, welcome back! :lol: :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Окт 2009 19:17

Emanuil написа:
А сега кажи ми кое от горното не е вярно.
Като цяло да ругаеш някой заради различия в музикалните предпочитания (особено като ти си комерсиалния) е изключително детско. Ще си говорим след няколко години (за някои от вас- 30-40) когато пораснете малко. Тогава ще се смеете на музикалните си предпочитания и ще се чудите на акъла си дет сте псували някой задето е изтъкнал очевидното, което ви убягва.
Лични впечатления от групата- всичко е идеално, вокала е на средно ниво. Текстовете не ми допадат. За мен са посредствени. Лично мнение, никой няма право да го оспорва. Точка.

Добре, не ме ебе какво харесваш. Само помни, че ние много добре знаем какво слушаме и ще го слушаме цял живот. Аз ще слушам цял живот Пантера и на 80 като стана, ще се сетя колко ми е било кеф като съм бил на 20 и няколко, да се съберем с компанията, да налеем ракията и да си пуснем Cowboys From Hell. И тогава ще ми стане едно хубаво, че в живота ми е имало наистина хубави ( за мене ) неща.
Ще ти дам пример - преди няколко вечери се бяхме събрали с баце Рийд, Нордваргр и братовчед ми от Чехия. Седяхме цяла вечер на уиски и свещи и си говорихме как като бяхме малки сме чували за яките групи от радиото или от надписи по подлезите. Как сме търсили касетки на , забележи , Слипкнот, Корн или Офспринг , и сме се кефели истински като се доберем до такова ''бижу'' за нас по онова време. И днес дори за миг не съжалявам, че тогава не съм слушал Beherit и не съм бил сериозен некро войн. :lol: Никой не се ражда с рогата напреде, а само комплексарите и тея дето държат на някакъв идиотски имидж, се срамуват от това какво са били преди.

А ти, вероятно, ще караш трамвай и ще надуваш чалга на старците, щото така ще си с една идея по-близък до социума. Прав ти път, и на интересите ти, и на мирогледа ти.
Аре, отивам да правя мусака :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Окт 2009 19:27

The Chameleon написа:
Dexter написа:
Е тука се осра яко...10, 30, 50 че и повече...къде отиваш момко?!
Приказваш глупости и това е.
Иначе ако човек не ви познава и влезе в тая тема ще рече, че сте е ебаси тъпите антисоциални копелета(не че го казвам, де).
И не че и аз не слушам групата, но чак такива превъзнасяния...изглеждате смешно, мамка му.

Отдавна не ти бях чел мега простотиите, welcome back! :lol: :lol:

А бе всъщност доста вярно мнение написа момчето.

Профил

Публикувано на: 16 Окт 2009 20:00

Кире, в цялата работа има едно мноого, ама ниастина МНОГО голямо недоразумение. Аз не харесвам чалгата, дълги години съм я мразял и съм бягал от нея... но просто осъзнах, че човек трябва да се адаптира към обществото, в което живее. Еволюция :). Поради тази причина аз не се обявявам активно срещу чалгата, не я и харесвам особено. Обаче понякога човек трябва и да изпростее, да се наслади на простотията. Ето това е цялата работа.
А за пантера- просто не са мой тип. Причината да не ги харесвам навярно е в това, че човекът, който ме зарибяваше с тях едно време беше един псевдо-метълски наркоман :)).
Иначе по-късно от доста хора съм чувал, че са добри, но просто ми харесва да се заяждам с хората тук, не че имам нещо против групата.

Профил

Публикувано на: 16 Окт 2009 20:18

ей, тъпаци, да ви еба майките бе :x

я се върнете на първа страница и прочетете дума по дума първото съобщение в темата. за кво си правите труда да пишете в нея, при положение, че не е за вас? лайнарчета смотани.

Профил

Аватар
В момента играе: шах и табла
Публикувано на: 16 Окт 2009 20:24

атъпунчев

сера на тъпи парчета като теб. смръдливи метъли нямат право да повишават тон. ще мълчиш и ще стоиш мирно, разбра ли ме боклук? навирам китарата ти в гъза на майка ти и после ти опикавам немитата мръсна лепкава коса.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 16 Окт 2009 20:26

Emanuil написа:
Иначе по-късно от доста хора съм чувал, че са добри, но просто ми харесва да се заяждам с хората тук, не че имам нещо против групата.

'nuff said.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 16 Окт 2009 20:34

Лайното написа:
сера на тъпи парчета като теб. смръдливи метъли нямат право да повишават тон. ще мълчиш и ще стоиш мирно, разбра ли ме боклук? навирам китарата ти в гъза на майка ти и после ти опикавам немитата мръсна лепкава коса.

бегай у лево, нещастник. ясно е, че търсиш внимание, но просто няма да го получиш тук.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 16 Окт 2009 20:45

Тъй, тъй-цели две страници ви бяха необходими за да осерете темата :lol: :lol:
Ами Хами, какво да ти кажа освен-"свиквай".И слушай Сентри...

Профил

Аватар
В момента играе: шах и табла
Публикувано на: 16 Окт 2009 21:06

apaunchev написа:
Лайното написа:

бегай у лево, нещастник. ясно е, че търсиш внимание, но просто няма да го получиш тук.

педераст, вниманието го получавам от майка ти. тук идвам само за да пикам на меки метъли като тебе.

Профил

Аватар
В момента играе: Fifa 2007
NFS MW
Публикувано на: 16 Окт 2009 21:21

Ебати смешната работа сте. Темата е за самата група, а не затова кой каква музика харесва. По мое тълкувание тук трябва да пишат само фенове на Pantera, а това е малко глупаво. Най-важното: критиките не са отправени към вас, феновете на групата, а към самата банда, какво се впрягате толкова. Не всеки слуша еднакви стилове музика. Като на някой не му харесва Pantera си казва мнението и доводите и това е. Сега.. Емануил сам си каза, че се заяжда де.. Значи е тъпо инфантилче.
Иначе за музиката - слушала съм само няколко песни и дори не им знам имената, но по спомени - имат яки рифове и добър бас.

GLORY, GLORY, MAN UNITED!

Профил Skype

Публикувано на: 16 Окт 2009 21:23

Kpucka7a само изтъква очевидното, тоест е една тъпа шматка :roll:
Твоето изказване беше в този стил.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 16 Окт 2009 21:32

Emanuil написа:

Педалче, само щото ти каза, че си тъпо инфантилче ( което всички знаем, че е така ), сега написа тоя пост да я "нахраниш"! :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Публикувано на: 16 Окт 2009 21:37

В този ред на мисли мога също така да отбележа, че само защото отговорих на криската ти ми написа цял пост, за да ме нахраниш. Нима звучи сериозно?
ПС Стига сме разваляли темата. Дайте да опитаме поне една тема да не осираме, стига спам.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 16 Окт 2009 21:40

Emanuil написа:
В този ред на мисли мога също така да отбележа, че само защото отговорих на криската ти ми написа цял пост, за да ме нахраниш. Нима звучи сериозно?
ПС Стига сме разваляли темата. Дайте да опитаме поне една тема да не осираме, стига спам.

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Публикувано на: 16 Окт 2009 21:42

Мустака написа:
педераст, вниманието го получавам от майка ти. тук идвам само за да пикам на меки метъли като тебе.

толкова да си ми безинтересен :roll:
казах ти, ходи лапай пишки на друго място.

Профил

Аватар
В момента играе: Fifa 2007
NFS MW
Публикувано на: 16 Окт 2009 21:44

The Chameleon написа:
Emanuil написа:

Педалче, само щото ти каза, че си тъпо инфантилче ( което всички знаем, че е така ), сега написа тоя пост да я "нахраниш"! :lol:

Е иначе няма да постигне любимото си занимание, а именно да се заяжда.
Емануиле, ти навреме се сети да не разваляш темата, след 4-5 поста спам. Евалата, бате, картинката от поста на Хамелеона ти приляга напълно.

GLORY, GLORY, MAN UNITED!

Профил Skype

Публикувано на: 16 Окт 2009 21:51

Криске, колкото и да не ти се иска ти си тази, която спами. И аз написах точно 2 коментара извън темата ( точно колкото и ти).Така че стига си ми се правила на света вода ненапита, ами просто спри да пишеш в темата като нямаш какво да кажеш. И не само в тази!
ПС не ми отговаряйте, мама му :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 16 Окт 2009 22:23

Темата се развали от момента в който Кирето ни в клин ни в ръкав реши да дава цитати, не от тази тема и не от този раздел на форума. После още няколко индивида се включиха да му пригласят. Следователно сами си усрахте темата.

Кире_Гръчата написа:
Те ви малко сеир :

Емануела написа:
Пантера са твърде комерсиални. Като цяло дори и по-тежките метъл групи са комерсиална боза. Чалгията поне няма претенции, че е предназначена за тесен кръг от хора :).
Некомерсиална музика пред последниите 70 години напрактика няма.

----

А пантера са изключително комерсиална група, направена за лъже-мтъли като оня над мен. Толкова са наивни, че не е истина.

Андрей написа:
ТОВА ... не е музика. Никой не може да ме убеди, че е музика и че е по-добро и от най-смотаната чалгия. По-пошло и гадно е и от видеоклип на Амед. По-вредно за социалното и личностно развитие и от Азис. И да подяволите предпочитам да гледам полу-голи жени, които си тресат задника, отколкото полу-голи мъже на сцената. Ако вие предпочитате да гледате избеснели полу-голи мъже, тресящи се и издаващи неистови звуци I have a bad news for you!

Яз не знам кво да кажем, дееба. Тиа титани на мисълта ми скриа топката и изедоа леба на Роуън Аткинсън :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 16 Окт 2009 22:26

Преди много харесвах Pantera, в скоро време не съм ги слушал, но няма спор, че имат безброй фенове, а и безброй такива, които да ги плюят. За мен това прави една група велика.

Във връзка със това, което каза Кирето, не само че е смешно човек да се срамува от това, което слуша, но не трябва и да се възгордява. Аз винаги съм бил против last.fm, например, понеже просто ми се повдига като видя някой как просто си умира да ми докаже колко е як с това колко много Obituary слуша. Сайта е полезен с това, че може да ти предложи подобни на любимите ти групи, но какво ми пука на мен филанкишията какво слуша по цял ден. Сещам се за един тъпак дето говореше винаги неща от сорта "Разбираш ли, просто потънах във тази бездна от звуци, това post-thrash groove industrial mathcore чудовище...." и никой няма да си помисли колко разбира от музика, хората обръщат внимание по-скоро на това, че е тъп, че и претенциозен.
Накратко, не можеш да съдиш за човека по музиката му. Можеш да си направиш предположения, но да слагаш всички под общ знаменател... Аз ни бих отрекъл, че съм чувал цигански оркестри, които са страшно професионални музиканти. Харесвам и песни на Slipknot, HIM, слушам и Benny Goodman и Nat King Cole, имам приятели чалгари, много при това, не бих отказал Drum...

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com