Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Зависи ли вкуса на човек от интелигентността му?

Да.    69%  69%  [ 24 ]
 Не.    31%  31%  [ 11 ]
Общо гласове : 35
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Urban Terror най-вече
http://urbanterror.info/
Заглавие: Re: Intelligent taste
Публикувано на: 14 Мар 2009 13:46

за отговора на темата -> според мен по-скоро да

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 14 Мар 2009 18:36

Не,вкуса се определя от рецептори в езика.
Това че си по-умен не значи че имаш по-голям език. :)

Профил

Публикувано на: 14 Мар 2009 19:00

Двама от приятелите са ми доста умни. Имам в предвид, че са някви ебаси мозъците. И ако трябва да съдя по тях двамата, те по-скоро са доста затворени по отношение на вкуса си. Тоест са се ориентирали в една посока било то на музика или стил на обличане и всичко друго е едва ли не недопустимо колкото и cool да е то. А доколкото другите хора (визирам мойте приятели), те са по широко скроени. Не знам от какво точно зависи дали ще си нацист, ще слушаш метъл или ще се чукаш с мъже, но определено при тея двамата има нещо. :?

елфбг, дано си глътнеш езика!

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Мар 2009 19:12

" И ако трябва да съдя по тях двамата, те по-скоро са доста затворени по отношение на вкуса си."

Когато хората нямат пороци,пиене,пушене,жени,пари,кражби,наркотици то е много вероятно да са затворени.
По принцип и селските идиоти са доста затворени. :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Мар 2009 19:41

WidowmakeR написа:
Двама от приятелите са ми доста умни. Имам в предвид, че са някви ебаси мозъците. И ако трябва да съдя по тях двамата, те по-скоро са доста затворени по отношение на вкуса си. Тоест са се ориентирали в една посока било то на музика или стил на обличане и всичко друго е едва ли не недопустимо колкото и cool да е то. А доколкото другите хора (визирам мойте приятели), те са по широко скроени. Не знам от какво точно зависи дали ще си нацист, ще слушаш метъл или ще се чукаш с мъже, но определено при тея двамата има нещо. :?

Ще те ударя малко на контра, но пак визирам, че не можеш да си сигурен, че всички такива "големи мозъци" са като твоите приятели. Аз примерно познавам един, който е голям мозък, много точен тип е, пие каквото му падне, има си приятелка, слуша чалга и сръбско и чупи болтове с глава.

Профил

Публикувано на: 14 Мар 2009 21:19

Sentry написа:
WidowmakeR написа:

Ще те ударя малко на контра, но пак визирам, че не можеш да си сигурен, че всички такива "големи мозъци" са като твоите приятели. Аз примерно познавам един, който е голям мозък, много точен тип е, пие каквото му падне, има си приятелка, слуша чалга и сръбско и чупи болтове с глава.

.. дотам ли стигнахме , че стереотипа за интелигентен човек да бъде самотен трезвеник , който слуша метъл и е много неточен тип.

Профил

Публикувано на: 14 Мар 2009 21:30

:D :D :D

Профил

Публикувано на: 14 Мар 2009 21:33

Да

Профил

Публикувано на: 14 Мар 2009 21:50

Еми да, прав си. Не мога да съм сигорен за каквото и да е било, просто само тези двамата познавам и за това посмях да коментирам гледайки тях за пример. :wink:

елфбг, селските идиоти пият яко ракиджос => имат пороци => са отворени.
Ти си крайно нелогичен!

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Мар 2009 22:20

Random Idiot написа:
.. дотам ли стигнахме , че стереотипа за интелигентен човек да бъде самотен трезвеник , който слуша метъл и е много неточен тип.

Не. Ако прочетеш малко от предишните ми постове ще разбереш, че според мен не трябва да има стереотип за умен човек.

Профил

Публикувано на: 14 Мар 2009 22:53

Sentry написа:
Random Idiot написа:

Не. Ако прочетеш малко от предишните ми постове ще разбереш, че според мен не трябва да има стереотип за умен човек.

знам.
просто така прозвуча след поста ти .. едва ли не , имало и нормални интелигентни хора , щото по принцип са некви идиоти :)
знам , че си го нямал в предвид.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Мар 2009 22:57

Не, просто пича е пълна противоположност на хората, които Widowmaker описа.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2009 03:51

Sentry написа:
MillionLies, не ти ли е леко малка представителната извадка, че да си вадиш заключение от нея? Твоето мнение е силно емоционално повлияно от ненавистта ти към твоя приятел с ланците, който така и не можеш да убедиш, че си права, по простата причина, че не си. Той със сигурност си има много лоши черти, но едва ли можеш да ги заклеймиш на интелекта му.

Няма такова нещо като "ненавист към мой приятел", дразня се като го гледам да се мъкне накичен като коледна елха, също и от факта, че не иска да научи нищо ново. Мнението ми за този човек е споделено от още общи познати.
Малко хора визирах в предния пост, да, но се сещам (в момента) за още няколко подобни примера.
Естествено, че не твърдя, че всички интелигентни хора харесват еднакви неща, но смятам, че има неща, които са за прости хора. Съжалявам, но не мога да възприема някой, който слуша песни с очеизваждащи сексуални "намеци" и им се "кефи" за супер интелигентен. Това си е личното ми мнение, не го натрапвам на никого, но и не смятам да го променям. Дори и да са с емоционална база, изводите са си мои и досега не ми е доказано по никакъв начин, че греша конкретно за тези хора, с които съм имала директен контакт и съм успяла да си създам мнение за тях.
И между другото, позволи да те поправя, не говорех за лошите черти за моя познат, а за лошия му (по моя преценка) вкус. Дадох някои примери, за да обясня (доколкото е възможно) защо го смятам за не-особено-интелитентен.

69 - Черни лалета

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2009 10:11

"Съжалявам, но не мога да възприема някой, който слуша песни с очеизваждащи сексуални "намеци" и им се "кефи" за супер интелигентен"

Слави Трифонов тъпанар ли е? :IMNOOB:

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2009 14:11

А Гошо Иванов?

Единственото, което твърдя е, че не слушам песни тип "Искаш ли близалка" или "Фенки, фенки", за жалост мога да дам още много примери за просташки такива.

69 - Черни лалета

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2009 14:46

Факт номер 1: Хората, които слушат джаз са умни.
Факт номер 2: Хората, които гледат филм на Джармуш са умни.

Дали, ако си умен имаш по-хубав вкус?Да, имаш.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 15 Мар 2009 14:49

" Факт номер 1: Хората, които слушат джаз са умни. "

Мерси, мерси! :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2009 15:31

"Факт номер 1: Хората, които слушат джаз са умни.
Факт номер 2: Хората, които гледат филм на Джармуш са умни."

Аз по цял ден слушам джаз и гледам филм на Джамуш.
От една година вече смятам че съм наи-умният на света.Аз съм бог.
Единствено когато изпадам в кратка депресия осъзнавам че не съм божествено умен,а че съм луд и съм за психиатрията. :IMNOOB:

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 15 Мар 2009 17:04

Omega-x написа:
Факт номер 1: Хората, които слушат джаз са умни.

Не само джаза.

Иначе вкуса няма нищо общо с това което имаш в главата.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2009 19:16

elfbg, не вкусовете ти те правят умен, а просто ако си умен ще имаш определени вкусове. Примерно с джаза. Това, че слушаш по цял ден джаз не те прави автоматично умен. Бъдейки умен ти ще слушаш джаз примерно, а не чалга. Разбира се има много изключения и даже съм по-скоро на мнение, че интелекта и вкусовете нямат общо.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com