Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Изплющял ли съм?

Не повече от мен.    54%  54%  [ 14 ]
 Да, много даже.    12%  12%  [ 3 ]
 Не.    12%  12%  [ 3 ]
 Да живеят великите съединени американски щати и най-великата нация!    23%  23%  [ 6 ]
Общо гласове : 26
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: САЩ (Америка?)
Публикувано на: 28 Юли 2008 18:45

САЩ ? Какво е това ?Няма понятие като САЩ , има АМЕРИКА земя на индианците , която е завладяна от европейците това е.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 28 Юли 2008 19:24

Понеже бях там наскоро, може би първото нещо което изплува в съзнанието ми са лични спомени. Но иначе, винаги съм гледал с добро око на тази страна. Макар и да не са съвършения световен лидер, не вижам по-добър. Техните основни опоненти Русия (СССР навремето) някои страни от близкия изток, Китай и Северна Кореа, като модел на общество струва ми се са много по-зле.

Профил ICQ

Публикувано на: 28 Юли 2008 21:07

Garga написа:
САЩ ? Какво е това ?Няма понятие като САЩ , има АМЕРИКА земя на индианците , която е завладяна от европейците това е.

Всъщност има, което в никакъв случай не означава, че другото, което казваш, не е истина.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 28 Юли 2008 23:57

Eто една извадка от фото-форума, която доста добре описва как работи търговската гилдия в САЩ. Ние тук най-великите имаме доста да учим.

Цитат:
Искам да споделя какво ми се случи тези дни.Аз живея в САЩ от 1999 година. Снимам основно с Canon Digitаl Rebel XTi(400D).Или по-точно ,трябва да кажа"снимах"защото онзи ден се появи един шум ,всеки път когато го включвам или изключвам.Тъй като знам ,че от тук нататък ще става само по-зле,реших да видя какво мога да направя по въпроса.Апаратът ми беше подарен от съпругата ми и синът ми за Коледа 2006-та.Купен е от магазин,който се казва"Costco" и е нещо като"Метро" в България.Отидох в магазина и ги попитах дали мога да го поправя ,защото има сантиментално значение за мен,а и тъй като бяха минали вече 19 месеца от покупката,въобще и не съм си правил устата за връщане.Казаха ми да се обадя на един телефон,във един специален отдел ,който се занимава с такива проблеми.Обадих се и от там ми казаха,че мога или да се свържа с производителя и да изпратя апарата там на ремонт ако искам,или да го дам в сервиз,но гаранцията му вече е изтекла и това щяло да ми струва много пари(Производителят е в Япония[smile] ).Най-добре би било да отида в магазина и да говоря с менъджера да ми го върнат.Така и направих.Отидох директно на щанда за връщане,казах какъв е проблема ,и отговорът беше:"Да,добре,няма проблеми,ще Ви го върнем"...След 19 месеца употреба!!!Аз живея вече 10-та година в САЩ,но дори и аз се изненадах от лекотата с която всичко стана.2 минути по-късно напуснах магазина с $870 в джоба,върнах се в офиса и влязох в сайта на този магазин,откъдето срещу малко доплащане си купих нов Canon 40D,които ще получа във Вторник.[smile]
Макар и далеч,аз обичам България и винаги с удоволствие ще се връщам-било за две седмици или за два месеца! Но знам ,че такова нещо никога няма да се случи в тази красива ,но като че ли обладана от някакви зли демони страна.Или греша...може би...някой ден!!!

Леля ми, примерно, ползва три месеца безплатен нет, защото от компанията-доставчик са се били забавили с 2 дни, за да й оправят някакъв проблем.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com