2D написа:
Цитат:
Всеки един от тях е за предпочитане пред китайската опера, така че не ми обяснявай че са зле.
В живота си не съм слушал китайска опера...нищо чудно да е доста хубаво нещо...особено, ако изпълняват някъква заглавие включващо традиционни мотиви.
Ако намекът беше, че аз имам уклон към японската анимация...като върл аниме привърженик, ще си призная: едно от най-лошите неща, които съм чувал това е японска естрадна музика...по-зле са само руската и китайската естрада...(и чалгата естествено, но нея не я водя за музика)...
Джей-поп-ът е проклятието на аниме феновете и всеки сериал, независимо от тематиката си, е претъпкан с него. Изисква се голямо търпение. На мен вече ми е паднало пердето и не ми действа така отблъскващо...но не може да се каже, че го харесвам.
Разликата между френската естрадна музика и японската е, че поне във френската се лансират хора, които пеят относително вярно, а и дрехите с които излизат на сцената не са ЧАК ТОЛКОЗ кичозни колкото на японските изпълнители.
Както и да го погледнеш естрадната музика си е гадна...била тя френска, италианска, българска или да кажем корейска...