Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие: Re: Българийо, за тебе те умряха...
Публикувано на: 13 Яну 2008 17:04

Личностни нападки ли усещам? И по-дяволите дал си ми сайт, в който се опитват да оправдаят расовата хигиена? Dude....

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2008 17:05

Blue написа:
Айде...бум една капка реалност и почивка от филма...
Няма да стане това по форумите.
Ледник,вземи едно знаме пък излез по улиците на София и събери хора,отиди и запали някоя циганска махала, и чак тогава имаш правото да кажеш на другите да се събудят.

Ноктурно,дрее` ми за твоето мнение.

Не разбирам какъв е смисъла от тези теми? Този случай е доста остарял, и с извинение за израза народа отдавна отсвири идиотите тръгнали да доказват това.

Сещам се какъв ще е и следващия пост на Ледник. Ще почне да ми разправя за АТАКА, нъл?
И? Какво за АТАКА? В политиката на България да се намеси един човек с крайни идей?
Въобще всички описание за АТАКА като партия които съм слушал,клонят към социалните проблеми Българи : All
Хубаво. Нека предположим, след няколко години въпросната партия идва на власт. Следват всички "филмови" постижения - Циганите си знаят мястото, турците също. По красноречиви определения нарочно не давам.
Е и? Какво?
Даваш ли си сметка че Сидеров може да извърши Геноцид срещу ромското население? Това изобщо не е нещо лошо. Ти би го направил. Аз също.
Какви ще бъдем в очите на света? Изобщо, изясни ми плановете за развитието на държавата от АТАКА.
Виж ето тук можеш спокойно да напишеш феноменалния 6000 пост ако не се беше прецакал форума.

пп.Хич не намесвай личните ми политически,или по-скоро анти-политически предпочитания. Обясни ми,все едно обясняваш на някой който иска да се присъедини към АТАКА.

Спам, подтикващ към спам. Аман вече.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2008 17:07

Nocturno написа:
...

С чиста съвест казвам че надали някога през живота си ще направя нещо видно и героично за страната си.
А тва бтв за чистача на тоалетни -

Британия, не Германия.

Профил

Публикувано на: 13 Яну 2008 17:14

Sеbastian написа:
И по-дяволите дал си ми сайт, в който се опитват да оправдаят расовата хигиена? Dude....

А ти прочете ли що е расова хигиена?
Не, няма общо с "пречистване на нацията чрез избиване на малцинствата" и тъй нататък...

Не, кълна се, като човек не разбира от това, за което се говори, трябва да си мълчи!

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2008 17:14

Към Дади: Съгражданино мой...Аз съм оформил около себе си една малка група от съратници,които поддържат моето мнение за ставащото около нас...Целта ми тук е далеч от това да създавам безредици и да паля катуни и джамии. Единственото,на което се надявам е,че ти някой път ще си кажеш - Абе,докога ще продължаваме да траем тия простотии? Я да си стегна задника,да поуча малко,пък току виж съм съм получил възможноста да променя нещо...Да направя нещо добро за Страната си! И към кого ще се обърнеш? Аз ще ти кажа,защото аз знам към кого ще се обърна-Към хората които винаги са били до мен! Хора готови да направят нещо! Хора които са способни да превъзмогнат стремежа към материалното и да докажат на новите-стари поробители,че българският дух не може да бъде сломен и е по-силен от всякога! Това се иска от Вас! Да бъдете единни и да защитавате завета на хората,които са дали живота си заБългария! Заветът,който именно историята пази за вековете!

Към Блу:Прав си момче,няма да стане пред форумите...Но е хубаво,че взимаш участие в темата,тъй че не бързай с дезартирането.Сигурен съм,че рано или късно ще се осъзнаеш,което е и целта ми.Всичко с времето си...

Към Ледник: Радвам се,че има хора,като теб,които пазят ревностно родното си! Бях си създал мнение за теб от една предна тема,но явно съм грешал...

Към Ноктурно: Копеле от класа си мааму;Д

България над всичко!*

*специално за дади: Страната,преди всичко! Било то пари,коли,жени...Не продавайте страната си за едното материално благо!

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2008 17:17

Прочетох го, определението беше по-абсурдно от и от "пречистване на нацията чрез избиване на малцинствата". Добре, че видях от кога се интервютата, че щях самодоброволно да си скоча от 12 етаж.
П.П
Националният принцип на съществуване е най-целесъобразен за прогреса на общочовешката култура.
Виж грешката.

Едит за ония гей над мене:
1 - Спри с удивителните, кей?
2 - Слушам по какъв начин ще промениш нещата в България, или може би ще станеш член на младежкото крило на някоя про-националистка партия, и с парите от членския внос ще се издържаш(Да, правилно виждаш аналогията към младежкото крило на Атака).
3 - Какво ще постигнеш?

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2008 17:38

Darker Than Black, като си толкова печен, я ми кажи ти какво си направил за страната си? И за да не пробваш да ме оунваш, веднага ще си кажа - аз нищо не съм направил, съществувам благодарение на тази действителност, тя довърши процесът на формирането ми като личност - егоистична и материалистична, да, но все пак личност. А ти ми въртиш някакви лафове от порядъка на ".Да направя нещо добро за Страната си!" , " Да бъдете единни и да защитавате завета на хората,които са дали живота си заБългария! Заветът,който именно историята пази за вековете!" Тея съм ги слушал 1000 пъти по всякакви медии и то далеч по-известни типове от теб са ги раздували като рефрен. И кво? Организирал ли си граждански сдружения? Разузнал ли си други има ли? Въобще, обърнал ли си се към нормални хора, а не група изтрещели друсалки, които живеят с някаква странна представа за България ? Баси, дори т.нар. националисти не могат да оформят единен фронт. АТАКА вижда във всичко агенти на ДС, на мосад, на цру, БНС тиражира слухове как Сидеров го помпат педали, докато членовете на партията от своя страна клатят циганета като гладна мечка дрен, ВМРО и те не знаят на кой свят живеят...
И защо АЗ трябва да се присъединя към някой от тея смешници? Защо някой трябва да ми казва "ууу, ти си еврейска подлога" само защото твърдя, че всички горепосочени са няма такива кретени? Да, и аз искам България да стане едно по-добро място, но знам и виждам, че единственият път да стане това е да се възкреси по някакъв начин вярата в Бога, защото един богобоязлив народ живее с универсални ценности, а не с наложени в последните 20 години стереотипи. И тук не говоря за връщане към Средновековието и прочие простотии, които вашите болни атеистични мозъци раждат. Ако се спазваха най-простичките Божии повели, фиксирани в Библията, България щеше да е много по-добро място за живеене. Ама това си е мое мнение и не товаря никого с него.
Дотогава - националисти, дгд.

Профил ICQ WWW

Публикувано на: 13 Яну 2008 17:54

Sirius написа:
Darker Than Black, като си толкова печен, я ми кажи ти какво си направил за страната си?

http://www.nizkor.org/features/fallacie ... uoque.html

Иначе, и ти разбираш от национализъм, колкото брат ми (седмокласник) - от комунистическия строй. При това положение да хвърляш такива гръмки "мнения" (кой ти разрешава да имаш мнение, като не разбираш бъкел от това дето го говорим?) те прави смешен. Къде постоянно намесваш партии, при положение че тук говорим за нас самите? Осъзнай се, ей! Зная колко е гот да хейтваш някого; а когато няма какво да хейтваш, извърташ темата на разговора и интерпретираш грешно мненията на хората, за да си намериш мишена, по която да плюеш. Ама наистина, не ти прави чест. Не го казвам за да те обидя. Казвам го, за да се спреш овреме.

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2008 17:58

На милионите, загинали за България, мога да кажа "Съжалявам за вас, герои, че се жертвахте живота си в името за свободата и за нас, вашите внуци и правнуци, недостойните да притежават свобода. Радвам се за вас, герои, че жертвахте живота си в името за свободата и сте мъртви, за да не проливате сълзи днес, като виждате за какво умряхте",

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2008 18:00

Freedom (03.01.2008 г. | 13:49ч.)

Прост ,по-прост ,най-прост ,олигофрен ,Вучков ,фен на Атака....

http://life.dir.bg/2008/01/03/news25021 ... #sepultura

...............

Уви,
сите лафаджийчета на теми, които никак не разбират,
ще придобият славата на ПрофесорЪТ. :oops:

Уви,
сите скатаджийчета, нещо ..., като да са скопени ли,
ебем ли го. :roll:

Как па не ви увреха тиквите, че ПАТРО, РОД и РОДИНА не се разметат по форуми, като байряци на "гол тумбак чифте пищови",
бре?

Обзалагам се, че ако сега ви понатрия бузките с ледените си ръкавици и прокървите от охлузеното,
тутакси ще опищите `орталъка, че ви е изтекла кръвта.

Но се ежите срещу неща, които ДИРЕКТНО водят към кръвопускане,
само щото не ви е опряло яйцето да задника. :oops:
---------

Мир вам,
следовници на професора Вучкова. :D

Помнете ми думата,
догодина по това време, вождът ви ще е в твърде подобно дережде.

Да не фанете да питате, ама що така, та онака.

Профил

Публикувано на: 13 Яну 2008 18:07

Трупонарезен, и ти ли за АТАКА заприказва бе? Ние тука с Били се чудим как по примера на Левски да си върнем държавата, ти ми критикуваш АТАКА. Недей и ти с другите катили, молим те...

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2008 18:11

@ Сириус:Не,няма да почвам да те храня! Дори напротив-ще се съглася с теб! Относно липсата на единен националистичен фронт в България.Прав си-такова животно все още няма,но рано или късно и това ще стане.Трябва само да сме търпеливи и да изчакаме развитието на този вид движения...Те са нещо ново и дори на тях самите им трябва време да се комбинират помежду си и да обособят едно централно ядро.Трябва да бъдем търпеливи(за пореден път)... Що се отнася до религията,според моите скромни наблюдения,ръководейки се сляпо от църквата,хората губят елементарен разум и по този начин само се вреди...Я ги виж рязаните със техните Аллах Акбар и самоубийствени атентати,при които загиват невинни...Църквата може да изиграе важна роля във въпросното начинание,но само като място за морална и духовна подкрепа.Казвам подкрепа а не ръководна дейност! Тя трябва да се остави на трезвомислещи патриоти отдадени на каузата! Кои са те? Времето ще издяла и техният образ...
Нещо друго ми направи впечатление в поста ти-Какво Аз съм направил за родината си?
Ще ти кажа пич.Досега не съм отказал подкрепа никому! Било то да го наема на работа,да помогна на семейството му или най-просто като събрах "инициативен комитет" и "помолихме" група пласьорчета да напуснат квартала ни...Ще кажеш,че не е възможно!? Постижимо е,стига да има организация и единна цел! Тогава целта беше "спокойно място за игра на децата ни",за напред се надявам да е "Светло бъдеще за отечеството ни"!

ПС:Да ти поясня за да няма обърквации от сорта на " К'во общо имат шепа надрусани циганета с националното благо"- До сега се опитвах да помагам на хора около мен и за неща които пряко ме засягат,но от известно време проумях,че трябва да се направи нещо по-глобално! И ще...

ЕДИТ:Сорка за лага...

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2008 18:11

Идея нямаш колко добре те разбирам, и френдли съпричаствам,
но
как да понеса разнасянето на свещени неща, по форуми за дружеска разлафка?

Ами,
не че не може,
но аз не понасям,
трябва да ме приемаш какъвто съм си особняк,
дееба.

Мир!

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 13 Яну 2008 18:13

Има решение на проблем,но то не е в бог,както се изрази сириус,или в войнствените изяви тип "аре да избием всички турци и цигани".Решението е чисто политическо.Всички наши "управляващи" и хората оругаващи историята ни трябва да бъдат съдени за държавна измяна и осъдени на смърт или доживотен затвор.Също и хората стоящи зад тях."Малцинствата",останали без защитници сами ще избягат,защото никой повече няма да им търпи магарийте.
Освен това ни трябват управляващи,които да не са продажни боклуци или пикливи бъзльовци,неможещи да кажат не на мръсните глобалисти от евросъюза.Такива,които действително да работят за народа,а не за чужди престъпни организации.

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2008 18:19

Бобакин, бате, имаш ме, априори, за деграде.

Красив подпис, дори на ЦЕЛИ 3.5% верен!

Ега ти,
красотата на изразите ще спаси света,
дали да не го преместа у другио крачол от възхита,
се чуда! :D

--------

P.S. Забравих да ти изтъкна, допълвайки съществено подписа ти:
"Религията е пример за висока степен на деградация стигаща до желание да бъдеш контролиран от несъществуваща "сила". ,
че диваците също не познават Закона за всемирното прителгяне или Земното привличане, дори не подозират за константната велича g=9.81,
но се сгромолясват със същото това ускорение, КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО, по урвата дива.

Това че ти не познаваш нещо, съвсем не означава, че то не съществува,
искам скромно да изтъкна.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2008 18:29

Пха! Да не мислиш, че дори се е замислял върху това - просто го е копирал от мястото, от което всички, регистрирани в http://www.aha.bg, си взимат МАСОВО разни лафчета. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2008 18:34

Нема лошо, френд, опитвам да съм общителен, просто.

Прочее, бидох супер изннадан, че те съзрях така завладян от страстите на света!

И това не е лошо, но ме порази, и споделям.

Мир!

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2008 18:41

ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:
Нема лошо, френд, опитвам да съм общителен, просто.

Прочее, бидох супер изннадан, че те съзрях така завладян от страстите на света!

И това не е лошо, но ме порази, и споделям.

Мир!

:shock:
Нещо си се подхлъзнал кофти на някое кривоизказано от мен мнение, а ако не си - избил съм комплекси някъде. :D

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2008 18:52

Първо, на някои колкото и да не им се иска, България не е основана като християнска държава и след приемането на християнството идват всичките ни беди и национални катастрофи. Не казвам, че то е коренът им, просто вмятам това, всеки ще си прецени. Какво по нехристиянско е да измениш на вярата си, като накараш един народ да приеме натрапената нова вяра, вместо своята собствена? Ама моля ви, спрете със сектантските си съчинения и погледнете на християнството малко по-трезво. Още малко ще ми изкарате Буш, един от най-видните християни днес, световен герой? Националното самосъзнание е запазило до днес България във вида й, а религията е неговото украшение в историята, за по-голям драматизъм. Общо взето, изобщо не мога да разбера насоката на темата, а и всеки си пише това което му е на акъла, та викам да тресна една простотия и аз тука, че да се отчета с мнение към вторично породените дискусии.

Профил ICQ

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 13 Яну 2008 19:18

Nocturno написа:
Пха! Да не мислиш, че дори се е замислял върху това - просто го е копирал от мястото, от което всички, регистрирани в http://www.aha.bg, си взимат МАСОВО разни лафчета. :lol:

Подценяваш ме.

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com