Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 05 Дек 2007 12:10

bOtLik3 написа:
Тея баници сигурно са почти толкова хубави колкото тея от баничарницата на Борисова :shock:

ЕРЕС!!! Няма по-добра баничарница от тази на Борисова! :Д

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 05 Дек 2007 13:12

The Chameleon написа:

ЕРЕС!!! Няма по-добра баничарница от тази на Борисова! :Д

Каква ерес бе, братле, пича каза, че са ПОЧТИ толкова хубави, но не съвсем. Тоест тези на Борисова са по-хубави. Тоест ако беше казал, всъщност, че тези на Борисова са ПО-ЛОШИ от които и да било банички по света, самият Господ Бог би го зашлевил с локален потоп и би го пратил при Сатаната, който вече ще си изяде спокойно баничката (удобно купена от ул. "Борисова") и, понеже има цяла вечност, ще го храни с други гадни банички.

Но! Каквато ми беше мисълта - понеже юзъра все още е жив и ритащ, очевидно не е посмял да си помисли, че баничките на Пепа (така наречените Борисови банички, чудно дали не става дума за Бойко Борисов - банички, които се харесват дори на него!; Банички за супергерои!; Банички за Чък Норис :lol: ), та не е посмял да си помисли, че са по-лоши, или по-точно, че има по-добри банички от тях, защото такива не съществуват. Точка.

П.П. Гледам админа е изтрил темите на онова момиче дето уж напускаше форума... Жалко, такава забава не беше от известно време :/ И се оплаквам, щото ми трие мненията и как човек да направи 4000 ако го саботират? :lol:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 05 Дек 2007 13:23

Самото сравняване, драги ми приятелю, е немислимо! Те са абсолют! :lol:

Никоя баничарница не е почти толкова хубава колкото Борисовската дори наполовина-половина-половина~! :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 05 Дек 2007 13:28

The Chameleon написа:
дори наполовина-половина-половина~! :lol:

-оловина-вина-ина-на-а-а~ :lol:

Тогава са "Представете си баничките на Борисова. Сега си представете един обикновен хляб. Е, баничките са хляб със сирене в сравнение с тези на Борисова." :lol:

Пък и технически погледнато той каза "Сигурно са" или там нещо подобно, цитирам по памет, защото ме мързи да се пресегна до мишката и да скролл-на надолу да проверя. Да. Толкова мързелив съм :lol:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Дек 2007 14:14

Existence написа:
П.П. Гледам админа е изтрил темите на онова момиче дето уж напускаше форума... Жалко, такава забава не беше от известно време :/ И се оплаквам, щото ми трие мненията и как човек да направи 4000 ако го саботират? :lol:

оо .. не беше ли момче? :?

пс: аз имам още мъъъъничко до 4к .. ;]

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Дек 2007 14:51

Цитат:
Девет души се сбиха,за да разрешат спора кой да си купи първи баничка в смолянския квартал Райково.Въргалът почна в неделя към 3,30 часа след полунощ пред баничарница на връщане от дискотека.Един от участниците в мелето-Валентин Б.,дори произвел изтрел с газов пистолет,за да надделее.От изтрела няма пострадали.4-ма души от с.Смилян се връщали с такси от дискотеката,когато и друго такси стоварило пътници пред същата баничарница.Мелето настанало,защото взели да спорят кое такси е с предимство за купуване на закуски,обясниха полицията.Най-дейните-близнаците Светослав и Валентин от Смилян,са били глобени с решение на районния съд по бързата процедура с 50 и 150 лева за проява на дребно хулиганство.

Човешката простотия край няма :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com