Автор |
Съобщение |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8458.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2007 13:36
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sandro
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=4_1200666168.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 00:08
Цитат: Израстването на хора около този форум наистина е интересна, забавна и стопляща гледка.
Форума е на периоди - спам атаки, коалиции, кланове, войни, атаки над други форуми, защита от такива, нови юзъри, заминаващи си стари, пристигане на нови и т.н и т.н. и т.н.
За всички тези години, форума и хората в него не са се променили, разликата в обсъжданите теми е била само в заглавията на песните или игрите, които са влизали в устите на участващите в дискусиите.
и абсолютно всяка година се жалват от "новото поколение", което пък сега сте вие и се жалвате от....
та кой говореше за древност?;)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 01:17
Ако някой от старите пушки ще трябва да пише статия какъв е бил форумът през годините, ще има два големи периода - преди и след регистрирането на †Soul Hunter†!
Добре, бе, лъжа, вие пък веднага се хванахте...
Честито, Кардинале. Поздравявам те за дългото ти търпение, което си проявил към форума. Както се казва, важно е качеството на поста, не количеството.
Веднъж каза, че ще идваш в СЗ. Кога, бе, брато? Да зема 'те черпя една Загорка... ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Kardinala
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/4.gif) |
В момента играе: шах
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 03:10
Sandro написа: Форума е на периоди - спам атаки, коалиции, кланове, войни, атаки над други форуми, защита от такива, нови юзъри, заминаващи си стари, пристигане на нови и т.н и т.н. и т.н.
За всички тези години, форума и хората в него не са се променили, разликата в обсъжданите теми е била само в заглавията на песните или игрите, които са влизали в устите на участващите в дискусиите.
и абсолютно всяка година се жалват от "новото поколение", което пък сега сте вие и се жалвате от....
та кой говореше за древност?;)
Благодаря ти! ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Сандро, може би ти си единствения човек, който преди да напише нещо, вече е прочел ЦЯЛАТА хронология на смата темационна дискусия ... ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Въпреки, че и ти винаги си се изказвал ТОЧНО и на МЯСТО - мога само да се гордея, че от всичките ти ок. 150 поста си пуснал поне 3 в мои теми ... за което ти благодаря - а я ми кажи колко хора, освен теб от 2001 си пишат все още във форумните теми... ??? ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Поздрави отново и много благодарности
П.С. Дай боже все още такива хубави теми ... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) --- според мен
___________________________________ жената е гладно, децата и той
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
VALEN7INVS
|
Цар |
![Аватар](https://i.imgur.com/LaDkIl1.png) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 10:18
Firzen написа: Удивително древна регистрация, наистина. :) Израстването на хора около този форум наистина е интересна, забавна и стопляща гледка. :) Едно виртуално наздраве за още дълги години с нас! :icq26:
Indeed. ;p
Поздрави и от мен, Кардинале! Би трябвало и аз скоро да ги навърша (ако не съм ги навършил вече де)... ;р
ПП
А, то аз ги навършвам днес... Приятна изненада. Е, честити да са ми. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Kardinala
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/4.gif) |
В момента играе: шах
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 15:32
Sascha of clan Tzimisce написа: Indeed. ;p
Поздрави и от мен, Кардинале! Би трябвало и аз скоро да ги навърша (ако не съм ги навършил вече де)... ;р
ПП А, то аз ги навършвам днес... Приятна изненада. Е, честити да са ми. ;р
Честито и на теб - хвала! Водя те с два дни ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
___________________________________ жената е гладно, децата и той
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gloria GAYnor
|
![Аватар](http://www.8notes.com/wiki/images/180px-GloriaGaynor.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 16:36
Честит Акаунтден Ден!
___________________________________ I will survive!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Creator_
|
Цар |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9769_1407616131.jpg) |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 22:51
Kardinala написа: ... едно момиче май че беше с иконка на бика от Хироус 3 никът беше ТТ...
ТТ2 а.к.а Тодор Божинов. Амбицирано гаднярче. Идеен баща на куп проекти като например 3d игра, Rivalry 1&2, разкази, Half-Life мод и други. Част от обкръжението на RIP и временно Angel. Член на Dark Team.
http://tt2.hit.bg/
Последният му пост.
P.S. Вероятно го казвам за пръв път тук. Датата на регистрацията ми е 31.07.02. Навремето бях баннат от г-н Вучев и той ми направи нов профил. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|