Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 16 Ное 2007 19:12

http://www.zamunda.net/details.php?id=77615

Казиме, препоръчвам.

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Заглавие:
Публикувано на: 16 Ное 2007 19:15

Ледник,всички знаем,че някой ден само дебили ще има сред човешкия вид и че тези дебили ще са горди със себеси.Докато умният човек е спиран от идиота до него,на човешката раса не и предстоят светли дни...Даже имам чуството,че хората бавно,но сигурно спират развитието си.

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Ное 2007 19:18

Миротворец написа:
Ледник,всички знаем,че някой ден само дебили ще има сред човешкия вид и че тези дебили ще са горди със себеси.Докато умният човек е спиран от идиота до него,на човешката раса не и предстоят светли дни...Даже имам чуството,че хората бавно,но сигурно спират развитието си.

и после всичко от начало!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Ное 2007 19:21

bgcomando написа:
Миротворец написа:

Едва ли,по-скоро друга раса щр измине нашият път.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Ное 2007 19:23

Миротворец написа:
bgcomando написа:
Миротворец написа:

няма невъзможни неща!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Ное 2007 19:28

Така е, образованието ни не е добре организирано.. но истината е, че това зависи от нас. Погледнете само кога даскалите тръгнаха да правят стачка - в края на годината, когато нямаше от къде да им дадат пари (щото вече отдавна са прирани по джобовете) , слаба организация , което е жалко щото между мутиралите фитнес маниачета и малки копия на поп-фолк певици има и интелигентни хора..

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Ное 2007 19:33

bgcomando написа:
Миротворец написа:
bgcomando написа:
Миротворец написа:

няма невъзможни неща!

bgcomando аватаро ти много ме кефи и се налага тафене :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Ное 2007 19:33

Колкото и да ме обеждавате не може да ме убедите че един американец е по-умен от мене.Все пак американците са известни с това че са тъпи и дебели!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Ное 2007 19:36

Американците не са по-умни от теб,просто учат по-лесни неща.Повечето българи имаме вроден интелект.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 17 Ное 2007 10:54

Вината за проблемите на Българите е на българите, Ледник стига си се оправдавал с Еврей, турци и прочее, това изобшо не ти го решава, а прехвърля проблемите от болната глава на здравата.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Ное 2007 10:58

Миротворец написа:
Американците не са по-умни от теб,просто учат по-лесни неща.Повечето българи имаме вроден интелект.

Напълно си прав

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 17 Ное 2007 11:24

Ледник написа:
http://www.zamunda.net/details.php?id=77615

Казиме, препоръчвам.

Бе яка идея обаче някак си не до там добро изпълнение :?
По темата прави са си нащо образувание куца и не само даскалите трябваше да се дигат на стачка... :roll:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Ное 2007 12:04

Andrey358 написа:
Вината за проблемите на Българите е на българите, Ледник стига си се оправдавал с Еврей, турци и прочее, това изобшо не ти го решава, а прехвърля проблемите от болната глава на здравата.

Андрей,не си напълно прав.Знаеш ли каква част от бюджета отива за издръжка на малцинствата и колко пари губи държавата от това че не плащат данъци/такси за телефон,ток,вода.Но и да,нашите проблеми са си наши.По-точно 270 проблема които освен да спят в парламента и да гласуват закони от които само те имат полза не правят нищо друго.Всъщност правят-крадат.Парите за тяхната издръжка (Служебни коли,служебни аратаменти и прочие) щяха да стигнат за 120% увеличение на учителските заплати и пак да останат.И това само едногодишните им пари за издръжка.Да не говрим,че един депутат получава около 1800 лв средно.
В каква страна живеем... :disbelief:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Ное 2007 15:20

До кога ще се тупаме в гърдите и ще казваме:"ние имаме вроден интелект, другите са тъпи"?
Дори и с нива да бяхме по-умни от другите(а не сме), компенсираме всичко с мързел, алчност и неспособност за работа в екип. За много от европейците мога да кажа, че са различни, непонятно за нас работливи и по-отворени за нови неща. Но по-глупави в никакъв случай. За американците не мога да кажа точно, защото не съм бил там. Но да кажеш - американците са дебели - вие скоро оглеждали ли сте се да видите какви месища се носят по улиците ни. Какъв процент от децата са смешно дебели... какви лайна започнахме да ядем в последно време. Ние сме една от най-прогресивно затлъстяващите нации в света.
А по какъв начин установихте, че сме природно надарени с интелект? Това не е хардуер да сравниш характеристиките. Значи на вас не ви дреме, че сме мързеливи и тесногръди, важното е, че на някой му е скимнало и се е изцепил, че сме природно интелигентни? Гледайки смешните ни политици (които всъщност не са различни от нас, те са самите нас, но с власт), виждайки, как с елементарни неща не успяваме да се справим като нация... определено не виждам да сме по-добри от другите. Някой е казал, че едно време и индианците са били природно интелигентни... но на кого му дреме, те са заличени! Ще ме извинявате, но аз лично не виждам с какво сме по-умни от останалите. Обикновенно умните нации са били център на прогреса, център на култура, абе център на нещо... ние на какво сме център? Ние сме една слабо развита и крадлива нация, това е.
Приемете действителността, недейте да се уповавате на някакви си твърдения.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Ное 2007 16:26

Волтаж, напротив. Схващанията му са много наивни. Като започнем от това, че българите не били интелигентни (както евреите и арменците например са хитри, което обаче никой не оспорва, докато нашият интелект с радост го отрича), въпреки че всяка година ритаме задници на олимпиади по математика, биология и прочее, и че сме споделили със света толкова научни и културни постижения, колкото единици други народи са успели; като минем през това, че явно си вярва, че политиците ги избира народът; и като завършим с това, че е много слабо запознат с българската народопсихология и причинно-следствените връзки, демек какви бяхме вчера, какви сме днес, защо сме така, какво и как да се промени.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Ное 2007 21:58

Гипо написа:
Но да кажеш - американците са дебели - вие скоро оглеждали ли сте се да видите какви месища се носят по улиците ни. Какъв процент от децата са смешно дебели... какви лайна започнахме да ядем в последно време. Ние сме една от най-прогресивно затлъстяващите нации в света.

А що се носят тия "месища" по улиците? Щото висят по цял ден в МакДоналдс. А МакДоналдс откъде идва? Америкааааа...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Ное 2007 22:18

Казим написа:
И все пак тенденцията е към затъпяване. Погледнете малките трътки или сегашните момчета-мутанти в училищата. С цигарата, с момичето, в кафенето, в квартирата и... секс. Ежедневно, прогресивно. Алкохол, цигари, наркотици, ебане и пак. Жалка картинка, после критериите на вузовете се занижават заради тези глупаци и на никой вече не му пука какво завършва. Скоро сред завършващите архитекти, адвокати, медици ще има тълпа тъпанари от същото пропаднало поколение... и ще ни лекуват, и ще ни строят домовете, и ще ни защитават и обвиняват, и ще решават съдби. :shock:

Така е, такива сме... Дайте ни пример и ще се променим...

За съжаление сме това... http://en.wikipedia.org/wiki/Generation_X ... Поколение без идоли, поколение без граници, поколение без норми, поколение, родено или убито от демокрацията...

Нямаме в какво да вярваме... Освен в Ебаньето... В любовта ли да вярваме или във Водка Флирт? Във вас, гурбетчиите ли да вярваме или в тия с подкупите? Или в ЕС? Или в САЩ? Или в СССР? Или във Велика България? Вкъщи можем да вярваме само на лъжата... Тя е най-истинското нещо на света... Има единици, които се борят... Как, с какво и срещу какво? Не съм примирен, след основен анализ съм стигнал дотам... И няма да спра да се боря...

Едит...

Така и така ми е тръгнало на глупости...

Не, не са ми другите виновни... Аз съм си виновен... Че се родих дете на демокрацията... Че ме отгледа червената инфлация... Че ме възпита чакането на майка ми в двора на 127-мо... Не искам да съм такъв...

Поне не искам да гледам отвисоко... Искам да съм сляп за това, което става... Искам да ви тегля по една майна и да отида да чукам бройката за тази вечер... Искам да си пия водката за ваше здраве...

Искам да потъпквам всеки ден любовта ви, това, което ви е скъпо... Искам да унищожа всичко, което ви кара да се гордеете че сте българи, че живеете в нашия свят... Искам да потопя всеки спомен за надежда... Иска ми се да можех... Иска ми се да можех да спра да се боря с вятърни мелници... Искам да съм чалгар.

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Ное 2007 22:52

Вие изобщо мислите ли, като пишете? Става въпрос за ниво на образование, не за айкю. Да, и аз се учудвам, че американците, които до колкото знам (Рензинг ще ми каже дали наистина е така) учат дроби в 9 клас и равнобедрен триъгълник в 7, са по-напред от нас. Но все пак има с какво да се обясни това. Учебните планове включват много материал, но количеството не прави качеството, далеч не. Особено пък по точните науки програмите се изготвят прекалено набъкани спрямо малката бройка часове и учителите пропускат сума ти материал и още толкова отлагат за догодина. И така качественото образование става некачествено. Е, и по ред други причини, например, да, мутиралите фитнесманиачета и миничалгарките. И естествено възпитанието, което е дадено на това (моето О.о.О) поколение. Тоест "За кво ти е тая биология бе, бутай за тройка и ше караш бентли".

Разбира се, както каза Нефертити, между фьешънчетата има и свестни хора, които малко повече искат да се позанимават с учене. Да, и именно затова българи ритат чуждестранни задници по олимпиади, Ледник. Но за да се прояви един такъв ум, той трябва да се развие, да се стимулира. А по-лесно е да си стоиш в блатото и великата цел на живота ти да бъде да караш бентли. И между гъзетата/кифлите има умни. Но е "фьешън" да си тъп. За да те харесат масите. И пак опираме до стария ни познат проблем за изтъпялата нация, която вместо да издигне нещо по-умно, което се е пръкнало от нея и да си направи усилието да стане като него, го смачква, за да продължи да бъде тъпа и доволна. И докато не осъзнае това, асата няма да стане по-образовани и ерудирани. Колкото и интелигентни да сме по природа и колкото и качествени програми за образование да имаме. Защото и ученето, и преподаването изисква малко подход и мислене. А най-мразим да мислим. И нямаме желание за нищо. И докато е така, и "тъпите" американци ще ни изпреварват. Защото за разлика от нас те вървят напред.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Ное 2007 23:01

Тъжното е,че сега повечето младежи потъпкват историята и я приемат с насмешка.Мислите им изглеждат горе-долу така:"Ми ко ма ибье менье,че некав там бил зазьел полвин ивропа,аз да хода на купонъ дъ си въртъ гъзъ,па другуту да си ибье мамата".Чуствам се отвратен от този начин на мислене при по-голямата част от връстниците ми.Ако не друго,поне да разбираха какво означава да си гражданин на БЪЛГАРИЯ!!!Какво означава да си жител на някога най-цивилизованата и велика нация в Европа,а може би и в Света!Но не,те не искат тази история да се повтори,не ги е грижа за идните поколения,знаят само,че за тях са най важни глупостите идващи от запад и турция(нарочно е с малка буква).Вече съм загубил надежда нещо да се промени-управляват ни подкупни глупаци и утре пак ще е така.България скоро ще я няма-чистотата на населението се губи,Българите пропиляват поенциала си по разни чужди фирми като евтина работна ръка,а историята я почитат малцина.Единственият шанс на държавата,на нацията ни е там-в историята-тя ни кара да бъдем патриоти!Може би ТРЯБВА да бъде наложена диктатура в нашата мила родина,но от някой истински патриот,осъзнаващ какво върши,вършейки го за РОДИНАТА,за своя народ.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Ное 2007 23:23

Въздържах се да коментирам отношението към историята, защото говорим за точни науки. Но да, така е, и не само относно историята, а и всичко, малко по-странично от интересите на седния българин. А за диктатурата - те истинските патриоти, горките, до власт не могат се добра, ти патриотична диктатура искаш...

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com