Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 18:51

Sirius написа:
ласация на най-гледаните филми в столичните кинотеатри към 17,30 часа

28 октомври 2007 | 18:41 | Агенция "Фокус"

София. Много софиянци избраха облачния неделен ден на 28 октомври, за да отидат на кино. В софийските кина тази седмица се предлагат филми от различни жанрове - от екшън, до драма и комедия. Агенция “Фокус” проследи в проценти кои са най-предпочитаните филми от софиянци към 17,30 часа:

“Умирай трудно” 2, САЩ, 1990, екшън трилър с Брус Уилис в главната роля – 53,3% процента;

“Бригада”, Русия, 2002 г. военен сериал – 15,3 процента;

“Банкерите на Господ”, Италия, 2002 г., режисьор Джузепе Ферара – 18,7 процента;

“Тигър и дракон”, Хонг Конг, 2000 г. 4,5 процента;

“Д-р Куин Лечителката”, САЩ, сериал, Джейн Сиймор в главната роля 2,2 процента.

Само така. :р

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 19:00

" “Тигър и дракон”, Хонг Конг, 2000 г. 4,5 процента; "

:gracho:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 19:23

В Русе избраха гадната комуняга.. ем това е живота :/ Поне се надявам да има балотаж, че да не учим другия понеделник също (че ме чака входно по История)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 19:26

denik написа:
В Русе избраха гадната комуняга.. ем това е живота :/ Поне се надявам да има балотаж, че да не учим другия понеделник също (че ме чака входно по История)

Kой бе?!

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 19:28

Vermic написа:
denik написа:

Kой бе?!
Йотоолу, как кой :lol: Поне според рисърчърите той води с 49,5 процента, след него е куката със значително по-малък процент. След това се нареждат Искрен Веселинов и онзи дебил Атилата съответно 3-ти и 4-ти

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 19:29

denik написа:
Vermic написа:
denik написа:

Kой бе?!
Йотоолу, как кой :lol: Поне според рисърчърите той води с 49,5 процента, след него е куката със значително по-малък процент. След това се нареждат Искрен Веселинов и онзи дебил Атилата съответно 3-ти и 4-ти

Той Божу ментата не е комунист бе ;р Ама че не си вътре в работите аз когато ходих да гласувам видях 3 комунистически партий :lol:

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 19:30

Член на ВС на БСП мисля, че говори всичко :) Просто вкараха някакви схеми сега, че да е независим, ама пак подкрепен от комунягите ^_^

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 19:32

denik написа:
Член на ВС на БСП мисля, че говори всичко :) Просто вкараха някакви схеми сега, че да е независим, ама пак подкрепен от комунягите ^_^

Дразниш ме с тая простота БСП са социалисти НЕ КОМУНИСТИ!!!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 19:38

Vermic написа:
denik написа:

Но това не променя факта, че и едните, и другите духат на турци ;)

Профил ICQ WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 19:47

Sirius написа:
Vermic написа:
denik написа:

Но това не променя факта, че и едните, и другите духат на турци ;)

Така си е! :wink:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 23:34

Цитат:
50 автобуса с избиратели от Турция дневно

Куц Пръч написа:
У на дядя! :o

Mission accomplished :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 02:41

Поста ми е за софиянци. Късно е, спи ми се, но искам да кажа няколко неща, които лично на мен ми правят впечатление и разбира се оставям всичко отворено за коментарно псуване и дискусии

Тук няма да говоря за хората които не гласуват ... Темата е дълга и има много страни. Едни не гласуват щото са апатични към всичко, независимо че принципно са умни, други просто са глупави и сами доказват колко са безхарактерни. Това и стига ...

Какво обаче ми прави впечатление ? Преизбрахме Бойко ... АБЕ ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ БЕ ХОРА ?!?! СЛЕПИ ЛИ СТЕ ИЛИ КВО ??? Очевидно е че сте много дезинформирани, крайно повърхностни и като цяло влизате в дефиниционното множество "овце" ... Как може някой да гласува за тоя боклук, при положение че толкова много неща излязоха наяве и толкова си пролича колко не е подходящ за кмет ..

Говорим за човек, който години наред трупаше популярност в МВР, саботирайки бизнеса на мутрите, които бяха конкуренция на другите мутри които му плащаха. Една личност с фалшиво нарисуван ореол и силно излъчване на неандерталец ... След като за 2 години, този човек не можа да направи нищо на практика, заеба сметища, изпокара се с министри, и на всяка пресконференция говореше на журналистите като селски бек на щатна кифла, НИЕ ГО ПРЕИЗБИРАМЕ!

Какво по дяволите не ви е наред на всички които го подкрепяте и гласувате за него ? Колко трябва човек да е с капаци, за да не обръща внимание на най-очевадните неща ?!

На тези избори имаше за кандидати силно изявени личности, с ясно поставени цели и решения, безупречна репутация - Петко Тодоров, Антония Първанова, ако ще и Юлиана Дончева макар и с много забележки - а това са само по популярните - не говоря за независими и по неизвестни, кадърни хора, необременени от задкулисни политически игри. А кой отнесе процентите - генерала, другия генерал с още по неясно минало и от първия, Мартин Заимов който не е прекарал и 2 години от живота си в България, че чак се вреди и Слави Бинев, прочул се с престрелки, побоища и рекет.

Оттучих се да псувам директно и без да познавам обекта който храня - АМА МАЙКА ВИ ДА ЕБА ПРОСТА НА ВСИЧКИТЕ ...

Кое обаче е още по тъжното ? Ще мине време и същите вие, които днес доказахте че право на вот не трябва да се гарантира на всички, ще продължавате да пищите колко е гадно в България и как искате да избягате ... Същите вие квичите, които вече 20 години избирате хората с повече плакати и безплатни кебапчета. Само за 24 часа гласуване се подадоха безброй сигнали за купуване на гласове, една солидна част свързани с ГЕРБ, но ако се кандидатира 3ти път и 3ти път ще го изберете, скапани овчици ... И после пак ще ревете, че колите ви се трошат у дупки, че до блока ви някой продава наркотици ( и този някой си дава част от паричките веднъж седмично на богоравния Бойко ), че няма къде да фърляте боклука, че няма къде да паркирате и така нататък ... Продължавайте да избирате по плакатите, балъци. И после бягайте в чужбина, след като сте осрали положението тук.

Един по топъл за всички вас !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 02:45

slim_k,прав си за доста от нещата.Но кажи ми 1 свесен който да изберат хората.Който няма като се разровиш в досиетата че е бил агент нам-кой...Народа няма доверие на кандидатите,и вече отпадна и метода гласувай-за-по-малкото-зло...

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 13:04

Vermic написа:
denik написа:

Тея пояснения са безсмислени, откакто са мъртви Гевара, Троцки, Ленин, Маркс и Енгелс. Истинските комунисти в днешни дни са Безименни. Тези, които са "комунисти", а имат имена, са поредните социалисти. Това е.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 13:08

Desiderii Marginis написа:
Vermic написа:
denik написа:

Тея пояснения са безсмислени, откакто са мъртви Гевара, Троцки, Ленин, Маркс и Енгелс. Истинските комунисти в днешни дни са Безименни. Тези, които са "комунисти", а имат имена, са поредните социалисти. Това е.

Slim, що не се кандидатира?!?

Зад теб щеше да стои армия от хиляди разбунтувани геймъри >:О

Имаш моя глас :Д

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 13:19

Благодаря на всички, които гласуваха за кандидатите на АТАКА. Най-после в общинските съвети ще има една българска партия, която да вади наяве измамите им.

А за останалите, които гласуваха за Борисов - да ви е сладко и да влиза гладко, копеленца. Бихте яли с удоволствие бичи лайна, ако ви ги поднесат в хубава чиния. Майната ви.

Аз отивам да тупам килими на двора.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 14:49

Blue написа:
slim_k,прав си за доста от нещата.Но кажи ми 1 свесен който да изберат хората.Който няма като се разровиш в досиетата че е бил агент нам-кой...Народа няма доверие на кандидатите,и вече отпадна и метода гласувай-за-по-малкото-зло...

Специално споменах 3ма човека, които бяха повече от прилични ...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com