Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2007 18:10

да бе ако си го имал и е вярно,че тва е най-трудната за намиране част,яко си се прецакал или поне да беше намерил другите 2 част да провериш кво ще ти кажат като им ги пратиш щом мислиш че са лъжи

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2007 18:11

Че от първите дни аз откъде мога да знам,че това е най-трудната част за намиране?
Просто никога не съм вярвал на тия простотии.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2007 19:46

малко пропускате един интересен момент. Колите са 10 да речем (хипотетично. Дори не знам за коя промоция говорите). Ако пуснат по равно от всички части ще се появят 23ма души, които ще си търсят колата. В такъв случай какво правим?
Това е далаверата с едната трудна част. Аналогична е ситуацията като с половинките банкноти от една предна промоция (и за нея не знам дори на какво беше). Леви страни колко щеш, ама десни _)_.
Сега друг е въпросът тия ключове колко са. Ако са 10, колкото са и колите какво правим в ситуация като с Оранге. Изхвърлил е човекът ключа, останали са 9 в обръщение. Най-логично е останалата кола да остава в полза на фирмата. И за да не се наложи раздаването на 8 награди и да се дигне вой "Другите две коли де са?" се взимат от подставени лица останалите 2. (Или всички (: ).
Друг вариант е ключовете да са 13-15-20. Така или иначе не всички ще стигнат до промото. Ами ако все пак се появи 11ти?

Въобще тая работа с тия томболи е голяма мафия. От къци и аз съм печелил. Бях на 6 или 7. Обадих се за някакъв въпрос дето зрител отговаря и отговорих, ама не си взех наградата. Не можах да Го видя в плът и кръв :(

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2007 19:06

ей, ама тоя Ориндж (декс) пак показва какъв е идиот... ИДИОТ си бе, оранжев... :lol:

а за тея простотии като разни томболи и други подобни не участвам... само преди около 10 години участвах по ФМ+ или някакво друго радио и спечелих някаква касетка (която така или иначе неслушах, защото нямахме касетки, а само цд-та и цд-плайери в кущи)

П.С. Ориндж е идиот и го ненавиждам...
П.П.С. Айде сега ме напсувай хубавичко...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com